AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Haram, Haram !
Gözlerim kanadı abi bu ne
Kış günü bikini giymeyen de... 😂😂
Kısaca mallık diyesim geldi
Bence böyle terler spor ayakkabı giymeliydi
Oldukça hot ama soğuk ya üşütür
Sağlam kadin yakışmış
Bunu yapan olursa haber versin 😂
Ne gerek var şu halde olmaya amac ne yani..
Kombin sayılmaz bu sadece örtmüş
Çok beğendim. muhakkak denemeli herkes.
Kombinlik bir şey göremiyorum.
Bizim saklikentte moda olmasın lutfen
Tarzım degul ama moda yani
Beyin şart, beyin ehliyeti de şart!
Bi içten yanmalı motor daha 😂
😂😅
@mimarist_34 😂
Sen de içten yanmalı mısın 😂😅
Kesin olur ilk yapan kim olucak bakalim
Yazın acarsinda carda niye açıyorsun acaba 😜😂
İğrenç. Gözlerim kanadı
Ya nasıl üşümüyor ya nasılll ben bakarken dondum
Cizmeyi bilmiyorum ama bikinisi hoş muş
evey böyle bir paylasım yapayım dedim 💅
Kendini rezil edenlerde bugün
Arsızlık bu ne cesareti
Cehennemde yeni üye.. Kendallll
Bence olmalı çünkü çok tatlıı
Bu kadın varya 😀neyin kafasını yaşıyor
Burada giyemezler. Giyenin durumu pek iyi olmaz.
aşırı çıplaklık satmaz
Ünlü olan kafayı yiyor çok para ve ilgiden
Bu kadın güzel ama neden böyle yapıyor
Ne yapsam da gündemde kalsam çabaları vol.34235
Mükemmel bence harika
abla yok işte neyi göstermeye calısıyon
Abla giyinmeyi unutmuş :) seviyolar soyunmayi
Binlerce kez denenmiş bir reklam yolu
zıvanadan çıkmış gibi duruyor sjdj zıvana**
Keşke orada olsaymışım 😕
Paradox bir şey olmuş
sağlam malzemesi var.
Çizmeye bak kqhdhfjie
TC Kızının ulaşmak istediği seviye bu :D
Tabi tabi akılsız , böyle giyinelim de iyice taciz edin
Kimseyi taciz etmediğim için sorun yok benim için , ama orasını burasını açıp ünlü olmaya çalışan TC Kızlarının taciz edilmesine de üzülmüyorum
Ya şimdi çok alakasız bir yorum yapıyorsun. Fotoğraftaki kişinin Türk kızları ile alakası ne? Konuyu başka yere çekmişsin belli ki kadın düşmanısın , sne taciz etmiyor olabilirsin ama edenlerin sayısı çok fazla.. ben öyle soyunurcasına açık giyinen kız görmedim sadece mini Veya dekolte görüyorum oda bakılacak kadar açık değil zaten resmen tacizi meşrulaştırıyorsun
Görmedin mi? Allah aşkına tiktok hesabım yok gerçi instada paylaşıyorlar keşfette sırf toto gösterme peşinde çoğu kız bunu bilmeyen varsa buna alakasız diyorsan ya işine gelmiyor ya da kabullenemiyorsun çoğu kız bu kadar açık giyinmeyi ülkemizde özgürlük sanıyor :)
Orasını burasını açan tek Türk kızları değil herkes yapıyor. O öyle giyinmişse onun suçu resmen tacizi savunuyorsun. O kadın öyle giyinmek istemişse , taciz edilmek istediği anlamına gelmiyor. Aksine heryerini gördüğünüz için ilgilenmiyorsunuz bile.. te allahım kafa yapısına bak ya. Ben çok duydum açık kadınları gördüğüm için kapalıların içini merak ediyorum diyeni. Mesele zihniyet , Allah bile erkeğe bakma demiş gözüne tesettür vermiş ama sizde bu beyin ne gezer Allah akıl İhsan eylesin. Ben ufacık bacak kadar çocukken taciz edildiğimde açık giyinmemiştim mesela? Hala da siz gibi tacizi savunanlar olduğu için normal giyiniyorum ona bile bakıyorlar? Bunu da açıklasana
Ben açık giyinmeyi özgürlük demedim! Lafı çevirme çoğu kız yapıyorsa Türk kızı diye ayırma bunu. Tiktokta açıyorlar biliyorum ama erkekler bile yapıyor ben diyor muyum erkekler taciz edilsin diye? Ben gerçek hayattan bahsediyorum yolun ortasında kaç tane askılı mini etek giyen kız görüyorsun? Allah aşkına bırak bu ayakları 1-2 tane gördün diye herkesi sınıflandırma
Elbette bende aşırı açık giyinmeye karşıyım zaten ama normal dekolte ve miniyi herkes sever erkekler giymiyor eğer sizde de böyle şeyler olsa giyerdiniz emin ol. Benim asıl takıldığım nokta. Gerçek hayatta görmediğin şeyi tiktok gibi bir plaftormdan gördüğünle benimseyip burada genelleme yapıp “ YA İŞTE ORASINI AÇIYOR TACİZ EDİLSİNLER ÜZÜLMÜYORUM” demen. İnternette açıyorsa gerçek hayatta taciz edilmedi gerekmez ha ama unutmuşum erkeklerin aklının zayıf olduğu gibi bu tarz şeylere karşı da zayıf olduklarını. Neden benim karşıma öyle videolar çıkmıyor senin çıkıyor? Demek ki bakıyorsun.
Tacizi savunuyorsun derken? Bana ne milletin kızından herkes nasıl davranacağını giyineceğini bilmiyorsa umurumda değil. Sadece saf temiz doğru düzgün giyinen kızlara üzülürüm nasıl biri olduğumu bilmiyorsun zoruna giden ne var bilmiyorum da seni ilgilendirmeyorsa bu yorum üstüne alınıp destan yazmayabilirsin en azından. Akılsız diyorsun pekte bir şey demek istemiyorum sabır ediyorum. Kimin ne kadar iyi ne kadar zeki insan olduğunu sen bilemeyeceğin gibi abaza olanını da bilemezsin kapalı açık mevzusu yok burada ayrım yapmıyorum geldin onu oradan çıkardın kim taciz ettiyse git onla hesabını gör. Ben totolarıyla ünlü olmaya çalışan kızların taciz edilmesine üzülmüyorum dedim. Ki Ümitcan mı ne vardı adam bir kızı öldürdü Aleynaydı ardından tutuklanmadı bir evli kadın gitti onun evine yattı onuda öldürdü TC Kadının'da hiç suç yok demi zavallı bir kızı öldüren kişinin koynuna giriyorsun bile bile psikopat şerefsiz sevmeyin kardeşim o zaman
Fazla da uzatmayacağım bu konuyu zaten bildirimini kapatıcam olgun bir kafa yok sende her zaman kadınlar haklı kafasında olan birinin kafası ne kadar çalışabilir muamma :) Hayatta başarılar.
Ya sen harbi ne içiyorsun bilmiyorum ama kendin diyorsun milletin kızından bana ne diye o zaman neden genelliyorsun veya karışıyorsun gönderi ile alakası bile yokken. Sadece kadınlar değil erkekler de giyinmeyi bilmiyor. Umurunda değilse karışmayacaksın o zaman zoruma giden şey kafa yapınız açık giyinenlere bahane buluyorsunuz açık giyinmediğim için taciz edildiğimi söylüyorum sana farkında mısın ha ama sen ona da bir şey bulursun dişi kedi kuyruğunu sallamadan erkeği çekmez falanda dersin aynen 10 yaşında çocuk 30 yaşında adama sulanacak zaten. Mesela zihniyet diyorum ya . Senin zekanı belirlemedim yazdığın şey zekasızcs bayağı. Siz erkekler kendinizi mağdur göstermeye bayılıyorsunuz açıkçası bıktım hepinize laf anlatmaktan. Ben sadece anlattım hesabımı senle görmedim merak etme boş yapma. O kadın yolun ortasında açmıyor orasını burasını internette açıyor orasını burasını açan erkekte var o tiktokta falan. İnternette yaptığı şeyle taciz edilmesi mi gerekir sence? Ümitcanı savunma bana. Kadınları suçlamaya çalıştığın için senden mantık beklemiyorum şerefsiz sevmiyorum genelleme artıkk baydın
Haksızsın ve yeterli argümanların olmadığı için ümitcan üzerinden örnek veriyorsun. Olgun kafa sende yok tacizi savunan bir caniden mantık beklemiyorum. Sana kafasız dediğim için beni aynı şeyle vurmaya çalışman da cabası olmuş
Ümitcanı savunmak mı? Kafa yapını değiştir kardeş biraz aklın varsa oda ziyan olmuş gibi. Abazaları zaten suçlu buluyorum insan gibi giyinen kadınlara sulananları zaten haklı mı bulucam ben ne diyom bu ne diyor aw gerçekten s. gider misin :D
Hani sessize almıştın 😌
Ümitcan gibi bir katili savunuyorsun zeka seviyen yerlerde resmen.
Yüksek ihtimal seni ortalama bir tipe sahip olduğun için öyle açık süslü giyinen kızlar sana bakmadı diye tüm bu acın. Hep altından bunlar çıkıyor çünkü
Ümitcan'ın katil olduğunu bile bile yanına giden kadınların ne kadar mal olduğunu söylüyorum bu mu savunmak olm aklın ziyan olmuş boşuna mı diyorum lafı nasıl ceviriyor :D fdsa
sfsdsdgsdg tamam
1-2 kadın yüzünden her kadını aynı görmen de senin aklının ziyan olduğunu gösteriyor
Kusura bakma da ortalama üstü kızlar sana bakmıyor diye taciz edilsinler demen ne kadar da acı 🥲
Bana daha fazla yazma Allah Hidayet versin sana ümitcandan farkın kalmamış
Şu sitede bile bırak bu siteyi genelde soru sor TC Kadınının şerefsiz kolpa sevdiğini cümle alem biliyor. Aldatıldım ama onu unutamıyorum onu istiyorum diyen kafa neyin kafası he bak şu videoda benden sana gelsin az sus olur mu artık ama bundan sonra ciddiyim cevap alamayacaksın :) https://www.youtube.com/watch?v=YQzZip9rT6c
Her kadının sevdiği anlamına gelmiyor? Sen sus artık
İşte anca videolardan internetten kanıtların var gerçek argümanın bile yok sana bir şey yazanda kabahat ki
Bunlarda iyice ne yapacaklarını şaşırdılar ya
Bunlar sçsa moda demeyin lütfen
Oda ne yaptığını bilmiyor
Gördüğüm en mantıksız kombin
Bu ne saçma sapan bi görüntü yaa
Olur olur, özenti millete her şey moda olur
Fizik var ama akıl yok
mafya ayağına beton döküp denize atçak sandım
Çizmesini bilmiyorum da bikinisi çok hoş
Bu ne ya kötü duruyor
Akıl hıyar değil ki yarısını kırıp veresin
Bununla bu kılıkta iyi pantball oynanır 😃