Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılİdeallik herkesin kendine özeldir. Tek bir şekili öne çıkarmak hoş değil. Mesela bu kişiden çok daha ileri düzeyde çekici Seksi güzel olan kadınlar var. Öyle ki , hemcinslerini bile hayran bırakan nitelikte olacak düzeyde. Bu şekilde diye , gazetelere açık poz verme gibi bir durum söz konusu değil. Yürek yakmış ifadesi ise sadece çıplak olarak dünyaya poz verdiği için sevinenlerin ifadesi, şahsın fotoğraf çekiminden veya basımından haberi varsa , gündem olmak içindir , diyebiliriz, ama yürek yaktı meselesi ucuz bir abartı o kişinin böyle bir düşüncesi yok muhtemel, ona göre gayet normal. Peki neden böyle vurguluyorsunuz, insanları çıplaklığa teşvik etmek için , çıplaklığı normal göstermek için, yaygınlaştırmak için , kadını hem parasıyla hem kadinligiyla her anlamda sömürmek , inanc farkı olmaksızın kadını, kadın yapan unsurlardan uzaklaştırmak, erkekleri bütün kadınlara yönelik olarak daha şehvetli bakmalarını sağlamak , kadını bir yana erkeği bir yana savurdunuz ne için? Aile kavramını ortadan kaldırmak için. Son yıllarda düşüş yaşayan zayıf kadın sabitlemesine yine bu hareket gelsin isteniyor. Neden? Diyet ürünlerinin satışları yavaşladı , kadınlar daha özgüvenli hâle geldikleri için , güzelliklerini ve kendilerinde hissetmek istedikleri cekicilikleri kilo ile bağdaştırıcı durumları ortadan kalkmaya başladı aynı zamanda illaki zayıf olayım , kıyafetlerimi çıkarınca kendimi iyi hissetmem düşünceside, güzel görünmek vb. Durumlar için mesela denizde , bikini mayonun olmazsa olmazligi azalmaya başladı , yani denize girmek için çırılçıplak olmaya gerek olmadığını düşünmeye başladı kadınlar. Sonuç: bikiniler yine satılıyor ama müşterinin rekabeti bitti yani illaki şu renk olsun şu tasarım olsun meselesi azaldı , diyet ürünleri ve makyaj malzemeleri , her mekan için ayrı kullanılabilecek özel eşyalar ve bakım ürünlerinin satışları azaldı ve daha bir sürü ilave ki, şu ana kadar saydıklarım bile emin olsun çok yüksek rakamlar. Peki bu durumları , en başta her yönüyle kadını sömürgesi haline getirmiş para merkezleri ister mi? Tabiki istemez. İnsanlık uyanıyor gözünü açıyor. Bunlarda , çıplak kadın fotoğrafları ile insanların geriye çevirmek gözlerini kapatmak , kendilerine esir yapmak istiyorlar. Fenomen olmuşsun , bence önce kendine sonra hemcinslerine saygın olsun. Belki kadın bile değilsindir, bilemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bu kadınları anlamıyorum cidden. Hem et parçası gibi görünmek istemiyoruz diyorlar, hemde et parçası üzerinden yapılan şöhretlere prim veriyorlar. Çıplaklık üzerine yürekleri hoplattı, ağızları açık bıraktı, beğeni yağdı vs. gibi yorumlar kadını et parçası olarak değerlendirmektir. Erkekleri anladıkta kadınlara noluyor? Başta sizin tepki göstermeniz gerekirken destek veriyorsunuz.
31 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum kardeşim. Çok faydalı ve duyarlı bir yorum olmuş. Umarım herkes üzerine düşeni alır. Bu konunun en anlamlı özetlerinden biri. Çok güzel yazmışsın, teşekkür ederim.
+1 yılKişiden kişiye değişir elbette ama şahsen ben kadınlarda hafif karın ve bacak kasını çekici buluyorum (bu fotoğraftaki karın kasından bi tık daha az olsa daha iyi benim için hatta). Onun dışında kalın üst bacak ve biraz daha büyük göğüs daha çekici geliyor ama dediğim gibi herkes birbirinden daha farklı düşünebilir ve isteyebilir. Herkesin ideali farklı yani.
00 Yorumla
+1 yılBu idealse tüm kadınlar anormal o zaman. Bu ideal değil idealin üstü çalışılmış , emek harcanmış , para ile bakım sağlanmış , aklanıp paklanmış bir vücut. Böyle olabilmek için önce 185 boy lazım daha sonra sağlam bir beslenme + spor ve cilt bakımları gerekir. Böyle bir şeye ideal diyemez. İdeal olan kendiliğinden normal dereceler içinde olana denir , ortalamaya denir. Şimdi beyler çıkıp bu kızsa bizimkiler ne falan diyenler dönüp kendine baksın kendileri bu kadar bakımlı mı , vücutları bu kadar iyi mi veya kimsenin kendi ülkesindeki kadınları boyu 185 değil diye yargılamaya hakkı yok. Genlerimiz ne yazik ki böyle , boylar ortalama 150-170 , hafif balık et klasik türk kadını oranıdır. Coğrafyamızla alakalı gen skalamızda böyle bir fizik olduğunda veya biri çalışmayla böyle bir şey elde ettiğinde diğer kadınları küçümseme hakkı yok kimsenin. Herkes mutlu olduğu gibi takılsın. Hoş güzellik algımız o kadar yukardaki artık böyle kadınlar göre göre özgüvenimiz düşüyor , erkekler bize sanki kadın değilmişiz gibi davranıyor ve daha niceleri. Kendimizi sevdiğimiz gibi olalım :)
105 Yorumla- +1 yıl
Ben fiziğim için uğraşıyorum. Yağmur çamur demeden spora gittim 🤷🏽♂️
- +1 yıl
Azminizi taktir ettim lakin herkes sizin gibi hissetmek veya yapmak zorunda değil. Yapmayana da saygısızlık yapıp ezme hakkını vermiyor fiziğinizin iyi olması. Allah sahibine bağışlasın ne diyelim :)
- +1 yıl
Saygısızlık yapılamaz, kesinlikle haklısınız. İnsanlar belli başlı fizikleri seviyor bu genetik olarak var. Mesela kadınlarda göğüslerin ve kalçaların büyük olması doğurganlığı simgelediği için erkeklere çekici geliyor. Kadınlarda ise erkeklerin kaslı olması yüksek testosteron seviyesine sebep oluyor bu da üreme kapasitesini arttırıyor, ayrıca kas gücü simgeliyor o nedenle belli başlı fizikler dikkat çekici.
- +1 yıl
Yaptığınız yoruma çok katılıyorum evet ne yazik ki kalçalar, diri göğüsler , zayıf beden erkek bilincinde sağlıklı doğurgan bireyi temsil ettiği için böyle kadınlara düşmeleri çok normal oluyor bu tamamen beyindeki algı mekanizması yüzünden oluyor. Ama bazı insanlar bunu hakaret ve diğer kadınları aşşağılama , küçümseme yönünde yapılınca çok itici ve kırıcı boyut alıyor , herkes herkesi beğenmek zorunda değil lakin incitmemeli ve saygı duymalı. Kimseyi kimsenin fiziği ilgilendirmemeli :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
117
Cevap
158Cevap
- Moda & Stil konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHarika ve çok güzel
00 Yorumla
+1 yıl
Ne derseniz diyin, Hep doğallıktan, Makyazsızlıktan, Erkeklerin sizi seks objesi olarak görmesinden Dem vurursunuz ama nerde Estetikli, Yarı çıplak , Full shoplu Kadın var onları burada Poh poh larsınız.. Kendi değerinizi kendiniz bilmiyorsunuz, Yapmacık şeylerin görüntülerine ağzınız bir karış açık kalıyor, Kusursuz vücut yok, olmasında zaten.. Estetik yaptırın sizinde olsun ama kendinizi bu Operasyon Mağdurlarıyla kıyaslayıp durmayın, komik oluyorsunuz artık.
50 Yorumlaİnsanların bu kadar cahil olmasını anlayamıyorum örn hemşire bile boy ölçünce boyunuz 1.69 kilonuz problemli 54 kg olmalısınız diyor, yani herkesin vucudu boyu mevcut kilosu ile hesaplanır ve bu kişiye özel olur ideal vücut tipi diye bir şey yoktur.. bu yüzden insanları bir kalıba sokmaktan vazgeçin Türkiye de kadınlarda ortalama uzunluk 164 cm de kalırken erkeklerde ise ortalama olarak 177 cmdir. Kendalın boyu 1.79 cm
Kadınlardada erkeklerdede kilo boyuna göre vucuduna göre idealdir ve hiç birimiz aynı fabrikanın tuglası degiliz
Bu coğrafyadan çıktı Türkan şoray
Gülşen bibikoglu fatma girik gibi nice güzel hatunlar ve ülkemizdeki her kadın güzel ve değerlidir ancak bizim milletin g*tü başı ayrı oynuyor 2 ermeni görünce.. Artık övmeyi bırakıp analarınında dahil oldugu ırkı ezmeye başlıyorlar civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu begenmemiş misali kendilerini birer lan somerhalder birer brad pit sanıyorlar 😀22 Yorumla- +1 yıl
Kim ne dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl‘İdeal kadın vücudu?’ Pardon da hani kadınları bir kalıba sokmayacaktık.
İdeal kadın vücudu budur diyemeyiz! İronik bir şekilde kadını objeleştirip pazarlama ürünü yapanlarla savunanlar hep aynı. Sadece süslü kelimelerle makyajlaşlayarak objeleştirmeniz yeterli, o zaman estetik olur magazin olur göz zevki olur hatta özgürlük ya da güçlü olmak zıvanalar olur.
Tüm bunlara karşı çıkan gerçekten hakperest insanlar ise karşı çıktıklarında kadın düşmanı olup kadını ötekileştirmiş olurlar hatta özgürlüklerini kısıtlamış olurlar. Kusura bakmayın da fenomoloji koyunuyuz hepimiz..:)36 Yorumla- +1 yıl
Ağzım açık kaldı o kadar haklısın ki
Cevap sahibi+1 yıl@egzistansi sinirden yanlış yazmışım cümleleri:f
Teşekkürler- +1 yıl
Neyi yanlış yazdın anlamadım
Cevap sahibi+1 yıl@egzistansi önemli değil boşver
- +1 yıl
Sen bilirsin
- +1 yıl
O kadar haklı ki diyecek bir şey yok 😶
+1 yılKadınları kalıplara sokmaktan vazgeçmemiz lazım. Neden herkes tek beden tek renk vesaire olmak zorunda ya. Kendall kim q. hepimizin kendine has kıvrımları var teni var.. Kendinizi sevin.. Ideal kavram diye diye dışarda bi tane orjinal insan kalmadı hepsi modifiye geziyor. Keyifli geceler.
61 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya. Sen beni nereden tanıyosun da bu şekilde konuşabiliyorsun. Ben kimseye kadın erkek olarak bakmıyorum insan olarak bakıyorum. Güzel olması beni alakadar etmez. Sadece sürekli birilerini idol olarak göstermeyin yeter. Kendallı güzel bulursun bulmazsın kime ne ben bulurum bulmam sana ne. İşine bakabilirsen iyi olur duyar kasıcı troll.
+1 yılIdeal kadin nedir yahu siz esyamisiniz mal mulk musunuz yoksa et parcasimisiniz? Kendinizi nu kadar orta yere sererek sadece erkeklerin gozunde basitlesiyorsunuz. Kendal kim ya ne faydasi var dunyaya? Vucudunu parayla satan bir varlik topu topu. Onun sattigi vucudun degeri 3 kurus bile etmez.
20 YorumlaBizim insanlarımız kendisiyle ilgilenmeyi sevmiyorlar. Yiyip içip yatıyorlar. Nasılsa benden geçti, nasılsa yaşlandım vs gibi bahane ve mazeretlere sığınarak un çuvalına dönüyorlar. Sonra bu tarz resimleri görüp imrenmeleri boşadır. Kimse kusura bakmasın ama kendine dikkat etmeyen, kendine bakmayan, kendine çeki düzen vermeyen bi millete sahibiz. Boşuna başkasına özenmeyin, özenmektense kalkın ve yapın.
20 Yorumla
+1 yılKadın da kas ve abartılı uzuvları hiç sevmiyorum. Kadın dediğin doğal formunda olmalı. Ayrıca Ruhu güzel kadınları daha çok seviyorum. Örneğin ağaç diken çocuk seven insanlara saygılı ya da kitap okuyan yani hayatta kendine amaçlar edinmiş boş yaşamayan dolu dolu hedefler koymuş kadınlar daha çok hoşuma gidiyor
10 YorumlaYorumlarda bazı kızlar çok kudurmuşlar. Arkadaşlar estetik yaptırmış olsun veya olmasın. şu an güzel mi, güzel. Vücudu güzel mi, güzel. Erkeklerin bu vücutları beğendiğini görünce hemen estetiksiz fotoğraflarını gösteriyorsunuz. Bu kıskançlığınız çok gülünç duruyor. Parası var, istemiş yapmış. Hep böyle geçmişte yaşıyorsanız bu sizin sorununuz. Kadın gayette güzel. ^_^
10 Yorumla
+1 yılAilesinde estetiksiz bir Allahın kulu yok kendisi de kardeşi de o kadar operasyon sonrası bu hale gelip doğal olduğunu iddia ediyorlar ve bir güzellik algısı oluşturup hepimizin kafasına "Güzel budur" mesajını resmen kazıyıp sokuyorlar. Oysa hayır çok itici ve asla doğal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına erkek gibi kaslı karnı var bunun nesi yürek yakıyor be. İğrenç fiziği var bence üstelik bikiniyi vajinanın içine kadar görünsün diye yukarıya çekmiş heralde ve iğrenç bi görüntü olmuş. Türk erkeklerinin yüreğini yakan saçma sapan bikinili pozlar nedense bizim midemizi bulandırıyor. Lütfen biraz göz zevkiniz olsun her gö*ünü başını açan kadın oranızı buranızı yakmasın.
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
ya konu kadinin burada icine kacirdirgi bikini degilki orasini burasini acmasida degil genel olarak hatlarini degerlendirirsek guzel vucut denilebilir mi bence denilebilir diye dusunuyorum fakat yorumun eglenceliydi begendim arkadasim👏
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle ideal kadın vücudu diye bir kısıtlama yapmak çok ama çok yanlış kadın kendini nasıl daha mutlu hissediyorsa o onun ideal fiziğidir herkes fit olmak zorunda değil bazıları dolgun ve etli sever kendini bazılarıda kiloları ona yük gibi gelir kendini 0 beden olmak için uğraşır ve korur bu yüzden bir kadın kendini nasıl isterse odur onun ideali
13 Yorumla- +1 yıl
Goz estetigi diye birsey var neticede
Kim nasil sever bilemeyiz ama ortak bir guzellik anlayisiyla kadınin fizigi gercekten iyi yani
Cevap sahibi+1 yıl@Renklibakiş bizim göz estetiğimiz karşımızdaki kişiyi üzebilir ben Kendall için demiyorum Kendall’ın fiziği de benim en sevdiğim fiziklerden biri ben de 0 bedeni sevenlerdenim 180 cmim hedefimdeki 2 fizikten 1’i Kendall
- +1 yıl
Wowwww
👏👏👏
+1 yılbunun yanında kaç tane yaşam koçu vardır yedikleri bilmem nerelerden geliyordur ayrıca bunlar böyle olmazsa para kazanamazlar o yüzden yarı aç yaşıyorlar hemen hemen estetik yaptırmadıkları yerleri yok o yüzdne çok değil bunlar için ama sokağa çıksan baksan bu ve bunun gibilerin üstünden geçip gidecek ne kızlar var
00 Yorumla
+1 yılEllerde baklava var bendeki de bu
21 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Ekmek ihtiyac baklava luks diye dusun😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılA, mini gitunu açan herkes taş zaten şu fotoğraftaki pozlara bak 😂buna bikini mi deniyor sadece deliklerini örtmüş çok edepli bir kadın 😅 işin komik tarafı amjnu açarak birşey yapıyorum sanıyor onda olan şeyler sadece ona özel değil bütün kadınlarda var itici midem bulandı kusucam 🤮
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Artik acmayan mi kaldi sosyal medya kasap reyonu gibi ya da mal. pazari
Gizli Üye(25-29)+1 yıl💩Kadınlar: cinsel obje olarak görünmek istemiyoruz.
Yine kadınlar:
💩Kadınlar: Sadece özgür olmak istiyoruz, istediğimizi giymek istiyoruz...
Yine kadınlar:(özgürlükle karıştırılmış teşhircilik)41 Yorumla- +1 yıl
👏🏻Çünkü sadece moda olanın arkasından gitmek huyumuz, fikirde de. Sorgulamadan anlamaya çalışmadan önümüze konan fikirleri da hayatları da yiyoruz. Hangi konularda duyarlısın? Vitrindeki konular neyse o konularda işte. Bumerang gibi ironik bir şekilde çirkini ortaya koyan da onun üzerinden prim yapıp duyar kasarak toplumun temel dinamiklerini sarsan da aynı fabrikanın ürünleri. Tek amaç uyuşalım, tüketelim ve tekrar uyuşalım..
+1 yıloncelikle ideal vucut diye bisey yok insanlari tek bir vucuda sigdirmak sacma ve hos degil her insan birbirinden farkli oldugu gibi vucutlarida farklidir yani ideal vucut diye bisey yok bence bu kirici bisey kendalla gelirsek ben sevmiyorum kendisinide vucudunu da.
20 Yorumla
+1 yılIdeal biraz normal olani yansıtıyor. Türkiye normali bu değil. Ha güzel mi güzel, o konuda çoğu kişi hemfikirdir. Ama çok para ve emek harcanmış bi beden. Şöyle biri türkiye de az sayıda çıkar.
20 Yorumla
+1 yılBoyu kilosu ve orantısı muazzam!!! Yağsız bir vücut, dik. Çelimsiz asla değil. Her erkeğin hayalidir. Bunu beğenmeyen erkekler - sevgilinizin 3 kat ayva göbeğinde, sütlaç kıvamında bıngıl bıngıl ilişkinizin devamını dilerim...
00 YorumlaSadece ince ve uzun, yüzü çok güzel ama. Vücudu için olağandışı bir durum yok. Kendi instagramına attığı fotolarla alakası yok tabi ki. Normalde omuz genişliği kalçasından daha geniş. Bundan anlayabiliriz bu fotonun ne kadar yanıltıcı olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası bir erkek olarak böyle şeyler görmekten sıkıldım doğruyu söyleyeyim evet fiziği güzel olabilir ama kendilerini teşhir etmekten başka yaptıkları bir şey yok bence bu kadar abartmayın
10 Yorumla
+1 yılFiziği düzgün ama daha fit, dolgulu ve seksi vücuda sahip bayanlarda var o kadar ilgi çekici değil elbette bu resmi gördükten sonra direk seks düşünenler varsa onlar için muhteşem olabilir ama öyle ilgi duyulacak gibi değil
01 Yorumla- +1 yıl
El elden ustundur ona sozumuz yok
Zaten kusursuzda demedik
fakat genel olarak degerlendirilirse kadinin fizigi guzel diyebiliriz
Karın kası mı var yoksa ışıktan mı öyle görünmüş? Eğer karın kasıysa orasını eliyorum. Çünkü kadınlarda karın kası sevmem. Değilse de, fizik olarak bayağı iyi bir kadın olduğunu söyleyebilirim.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 492 cevap paylaştı. Shopsuz görmek lazım shop ile herkes fit herkes mükemmel jsjjsjs neyse resimlerde güzel ama bacaklarını beğenmiyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Neresini begenmiyorsun bir daha de hele
Duyanda seninkileri sutun sanır
Bir bacak fotonh atta gozumuze gozlerimiz bacak gorsun o halde - +1 yıl
🤣🤣🤣
Bilemezsin
Şu an dokunsalar aglayacak. cocuk. gibiyim
😭kendall kirmizi cizgimdir laf söyletmem🤭
Moda & Stil konusunda 713 cevap paylaştı. Tüm sülalesi gibi kendi kalçaları da estetikli. Eskisi fotolarına bakarsan yandan düm düz olan kalçasının sonradan nasıl bu şekilde olduğunu anlayabilirsin...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Tamam iyi de aşırı abartılıyor, bizim de böyle fiziği olan bir sürü ünlümüz var örnek misal. Defne Samyeli kadın 48 yaşında Kendall'a aralarında 22 yaş var ondan daha güzel fiziği bence
00 YorumlaBence hoş değil. Oklava gibi olmaktansa kıvrımlı olmayı tercih ederim.
30 Yorumla
+1 yılbunu beğenmeyen kıskanıyodur net. barbie gibi kadın. taş.
316 Yorumla- +1 yıl
aynen ahhaga
- +1 yıl
@Cennetbenim yorumlarda kimse beğenmemiş aynaya bakmadan bunu beğenmiyolar. bu kötüyse siz çöpsünüz diye haykırasım var
- +1 yıl
evt bintek onlar güzeller bunun fiziği berbat ötesi
- +1 yıl
Tercihimiz elbette Turk kadinindan yana lakin eğri otup dogru konusmak lazim kadinin fiziği konuşmuyor şakiyor resmen
Adeta Dili durmuşta bedeni dile gelmis dercesine - +1 yıl
- +1 yıl
@EQuuen hangi uzman doktor bu kadini yorumladi ki arti senin dedigin dogru olsaydi markalar bu kadinla bikinili cekim yapmazdi relax valla neticede vucut kalibimizi biz yapmiyoruz kismen sekil vermeye calisiyoruz bu kadinada gelince boyuna gore kayet formda bir vucudu var hasedi birakalim artik lütfen gunesi balcikla sivayamayacagimizi ogrenemedik bir turlu
- +1 yıl
Elinde internet var araştır gör ideal fizik yazarsan her yerde ideal fizik kişinin boyuna bel bölgesine bacak boyuna vs vs diye hesaplanır ona göre bir rakam çıkartılır diyor bu bilimsel veri hastaneye gittigimizde bile veya sağlık ocağında ölçüldügümüzde hemşire ve doktor boyun 1.72 kilonda 65 olmalı diyor örnek verirsem 1.50 olan kıza kilon 65 olmalı demeyecektir neyin kafasını yaşıyorsunuz siz 😂😂ayrıca vucudu güzel ama ideal vücut tipi degil dedim buradan haset çıkardıysan hasetligi kendin bana karşı yapıyorsun demektir 🙂kusura bakmayın ben özgür bir bireyim ve robotlaşmış cahil beyinlerin güzellik algısı kalıbına kendimi sokmayacagım çünkü bu yanlış çünkü dünyadaki insan tek tip 1.79 boyunda degil ve dogal olarak vücut hat yapısı kilosu olması gereken ideali kendine göre kendinizi böyle saçma sapan algılara sokmayın
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Evet şarkılarını çok beğeniyorum ve yaşımda 18 den küçük degil, müzik üzerinden yaş tahmini yapma komik olursun ayrıca fit ve sağlıklı durmasını degil (ideal fizik) denilmesine karşıyım dedim okuduğunuzu anlama özürlüsüsünüz galiba? Yani ideal fizik demek tüm dünyadaki bütün kızların o boyda 1.79) ve o kiloda olması gerektigini savunan bakış açısı.
- +1 yıl
- +1 yıl
@EQuuen igrencsın ucube ınsan pardon yaratık
birincisi cinsiytçilik yapma
ikincisi İdeal kadın/erkek vücudu diye birşey yoktur30 Yorumla
+1 yılBen balık etli olduğum için keşke bu kadar zayıf olabilsem dediğim oluyor hoş fiziği var ama herkes beğenmeyebilir 🤔
10 YorumlaBaşkalarına baka baka başkaları gibi olmaktan sıkılmayan insanların kendisi gibi olup öyle hareket edemeyenler hep yapmacık davrananlarlw doldu etrafımız...
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadının kendi bedeni için harcadığı parayı bizim Türk kızları da harcasa bundan bin kat daha güzel olurlar.
Buna rağmen beğenmiyorum şunu20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ama olmasını da istemem. Yürüyen iskelet bu, böyle kadın mı olur. Göğüs desen erkekte de var aynısından. Bunları takip edip edip buraya gelip saçma sorular sormayın. Aklınızı daha mantıklı şeylerle meşgul edin. Ha eksilemeyi de unutmayın
10 Yorumla
+1 yılkimse beğenmemiş ama ben bayılıyorum kadına. O bacak boyu, fiziği, kası falan harika kadın
23 Yorumla- +1 yıl
Arkadasim bendensin durustlugunle gozdemsin
- +1 yıl
@Renklibakiş Eyvallah dayı
- +1 yıl
Rica ederim dayim
+1 yılVücudunu sergilemek yürekleri yakıyor olabilir ancak sapıklara malzeme vermekten öteye gitmiyor.
30 Yorumla
+1 yılBikinin altına bot giymiş. Ben yapsam köylü cahil derler😂
23 Yorumla- +1 yıl
- Moda & Stil konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılMillet beğenmemiş asjhdgajhqwd Kendall lan bu xd midesi bulananlar hoş bulmayanlar xd ciğer mındar mevzusu :d
00 Yorumla
+1 yılKaslar belirgin bende de :) abartmaya gerek yok. Benim gözüme güzel görünen kadın vücudu idealdir benim için :)
00 YorumlaBanane kadından da Tek takıldıgım nokta kendal diye kadın ismimi olur a... q karagülmü çekiyoruz lan burada
02 Yorumla- +1 yıl
KSNDJDMDKMDLDMDLDKD
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesib ideal anlayışı kendine göredir. 😊 Herkesin en ideal bulduğu forma ve vücuda kavuşmasını dilerim. 😊 Ben kolları ince kendisi göbekli yaşlı ve itici birisiyim. 😊 Bundan sonra forma girmem zor ama herkesin forma girmesi için dua ederim. 😊
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu tarz pozlar midemi bulandırıyor ayrıca kadınsı şoktan uzak geliyor bana aşırı itici bir görünüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Relax oluyor boyle seyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar ilgimi çekmiyor. Erkekler daha iyi yorum yapar buna ama bence kadın dediğin bu kadar uzun olmamalı. Ve narin olmalı yani buradan kastım zayıflık değil. Erkek gibi resmen ve bu kadar Kas yakışmıyor. Vücut kıvrımları pek göremiyorum bu da boyuyla birlikte onu iyice erkeksi yapıyor.
20 YorumlaBikini nin altına çizme giyince fark mi yarattığını sanıyor kendisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının fiziğini kıskananlar hemen midemi bulandırıyor falan yazmışlar bile. 😂😂 Aynen bence de sadece mideni bulandırdığı için beğenmemişsindir, kıskançlıktan falan değil yani.
10 YorumlaFiziğini beğenmediğim gibi botlar da saçma olmuş bence
10 YorumlaBen Amerikalılarla konuştum hepsi bunlara bitch filan diyor. Hepsi nefret ediyor. Bizim ülkemizde niye bu kadar popüler?
25 Yorumla- +1 yıl
@cavemin balık etli severim diyip gidip zayıflsra bakmakta ayrı şerefsizlik tabi
- +1 yıl
@nurdemir780 🤣🤣🤣
+1 yılBu fotolara bakınca evet güzel duruyor ama aslında dümdüz hatlara sahip kıvrımsız bir vücudu var.
11 Yorumla- +1 yıl
Valla okadarini bilmiyorum netice itibari ile ciplak gozle gordugumuz biri degil bize ne gosterildiyle onu yorumluyoruz bize gosterilen kisinlariyla iyi ama gosterilmeyen kisimlarinin yorumundada seninki doğrudur belki
Biraz spor ve karın kası yapsam bunun gibi olurum. Boyum 166 kilom 44 😄
10 YorumlaEvet çok iyi hem bu kadar uzun olup hem bu kadar kıvrımlı olmak
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler👏👏👏
Sayili djrjst yorumculardan oldugun icin
Herkesin kendi ideali var fizigi iyi diye herkes için iyi anlama gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılDeğil ideal kadın eppek gibi 1.50 boyunda 60 kilodur. Teşekkürler.
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Harikasin
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten böyle diye diye herkes tek tip olma yolunda. Ben hiç sevmiyorum ideal vücut diyerek herkesin kalıplara sokulmasını. Boyuna göre normalse kilon yüzün güzelse, karakterin güzelse, farklıysan güzelsindir. Ayrıca bir şeyin ideali, olacaksa bu karakter olmalı.
20 Yorumla
+1 yılOldu bitti güzel buluyorum bu hatunu fiziği yüzü her anlamda güzel fazlada bir söze gerek yok ağzımızı boşa yormuş oluruz
10 Yorumla
+1 yılNormal kadın vucudu abartılması gereken bir yanı yok
128 Yorumla- +1 yıl
Sitede herkes ilah... Kimse kimseyi tanımadan ahiretine kadar biliyor mübarek haddini bilmek dışında 🙂🤟
- +1 yıl
🙂✌️
- +1 yıl
zaten yabancı kökenliyim Türk degilim some müneccim problems ✖️😂 ancak senin bir itin kırması kesinleşti çünkü bir it ancak bu kadar havlar...
Kemik saatin gelmiş
Kemigini atıyorum ve kulübene dön fino🦴🦴 - +1 yıl
- +1 yıl
2 gram beyni 1 beyin hücresi var onuda laf yapayım derken öldürüyor jzjxjhzjzjjzjzjjzjzjzj
- +1 yıl
Tasarruf ett jajxhhzhs
- +1 yıl
Fino bunu senin için almak istiyorum ev adresini gönderebilirsin https://images.app.goo.gl/xMAk1qBK3F9UFf62A
Sahibin kemigini verip tasmanı takmıyor galiba hayvana yardımda bulunmak erdemliktir. - +1 yıl
Hauhauaha😂
- +1 yıl
Bence çok bu ite çünkü insanlara karşı saygısız aliexpresten Çin malı al 😂
- +1 yıl
Haklısın haketmiyor bu tasmayı daha ucuz birşey almak lazım ismi ne olsun itin
- +1 yıl
İsmi pok olsun çünkü profil resmiyle aynı =💩
- +1 yıl
🤭Ta kendisi
- +1 yıl
Dur bak şimdi sifon çekecem
- +1 yıl
Jsjzjajjajsj
- +1 yıl
Ben çekerim dur
- +1 yıl
@Filinta_ 💩 güle güle bok ait oldugun yere git 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦
- +1 yıl
👍👍😂😂
- +1 yıl
Bizim senin gibi çirkin ördek yavrularına bakmıyacagımızı bildiginden havlıyorsun ama ne üzücü 😂😂😂
- +1 yıl
senin gibi sazanlar olmasa nasıl eglenirdik iyiki varsın b (ok 🙂
- +1 yıl
Senin suratına sıçmam bile dışarıda görsem üzgünüm evde kalmış oglan kurusu tip yok iş yok güç yok zeka yok beyin yok gelmiş burada görüş paylaşıyor bizene mk bizmi seni evde bıraktık bize aglıyon
@filinta_ - +1 yıl
aglasın topitop hoşuma gidiyor @almira0900 😂😂
- +1 yıl
Engel atmasaydı ben onu aglatacaktımda korkaktan ne beklersin
- +1 yıl
ponpayı yedin ikile şimdi erkek kırması traves ti @filinta_ senin gibi ucuz bir fahişeye çok bile zaman harcadım🍌🍌google play storede 3 yaşındaki kardeşim için indirdigim zeka oyunları var evde kalan bir oglan kurusunun zamanı çok oldugundan belki biraz beynin gelişme saglar diye düşünüyorum çok umutlu olmamak kaydıyla hadi trocuk hadi anam
+1 yılKendimi nasıl güzel hissediyorsam ideal fizik benim için odur..
10 Yorumla
+1 yılO kadar estetiği yersem bende güzel olurum. Ideal vücut, herkesin biraz çaba etmesiyle elde edilebilir. Ama bu vücuda para gerek. Cilt tonu, bel inceliği, göğüsleri, bikini kararması, vs.
41 Yorumla- +1 yıl
Mevzubahis cilt tonu ya da bikini kararmasi degilki
Soz konusu kadinin hatları tabi bilemeyiz neresinden ne aldirip neresine ne koydurdugunuda genel olarak kadjnjn fizigi guzel diyebiliriz ama Kimileri gibi ay igrenc cok kotu gibi yersiz yorumlara da gerek yok demi
+1 yılİnsan olmak için güzel bir fizik mi? Olması lazım waow Dostum Zihin ve insan Yapını Geliştirebilmen dilegi ile Çünkü Düşünce yapın Klasik sürü psikolojisinde Kalıplaşmış bir İnsanı Modenize ediyor. 🤷🏻♂️
20 Yorumla
+1 yılevet işte bu ideal vücuttur türk kızları deliler gibi kıskandıran vücuttur
10 Yorumla
+1 yılYüreğim hiç hoplamadı. 🙂 Mükemmel olduğunu düşünmüyorum.
10 YorumlaÇıplaklığı itici buluyorum
Bunun gibi olması yerine
Kalem etekli halini görmek isterdim00 Yorumla- Devamını Gör (215)
Devamını Gör(260)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kendall Jenner'ın bikinili pozları yürek yaktı! İdeal kadın vücudu budur diyebilir miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler