İnsan zengin olmaktan öte şöhrete kavuştuğunda yapmam dediği şeyleri böyle saçmalayarak yapabiliyor. Birçok ünlü dediğimiz kesimde bu var. Konu açık giyinmesi falan değil yanlış anlaşılma olmasın. Kış ayında bikini + kürklü garip bir çizme giyip karda dolaşması... Bir amacı yok.
Absürtlüğün adı moda olmuş mq. Ne yapacaksınız? Moda olursa giyecekmisiniz? Uludağ'da totonuz donarken bikiniyle çizmeyi kombin edip boy gösterirsiniz artık. Önceden olsa kafayı yemiş denirdi, şimdi ise neredeyse madalya takılacak. Sonra da erkekler cinsellik konusunda suçlanıyor. Bu tür davranışları sergileyen "kadın" hemcinslerinden tepki görmesi gerekirken neredeyse alkışlanıyorsa durup düşünmek gerekir bence..
O nasil çizme hic yakismamis ve kadini da bence cok abartiyorlar o kadar guzel degil moda olursada cok sacma olur isteyen istedigini giysin nie moda diye bisi varsa skfkdk yonlendirmeyle giyiyorlar resmen 😂 illa biri bunu yapmasi mi lazim digerlerininde yapmasi icin çizme degil ayınin ayaklarini giymis gibi basta cansiz manken falan sandim 😂 ayaklari yok sandim bu ne bicim çizme hic yakismamis ya begenmedim
insanlar yazın sahilde giyer bikini o yüzden çizme moda olacağını sanmıyorum, bikininin altına çizme değilde şipidik şipidik terlik tercih ederim :D
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tamamen Tahrik edici Teşhircilik tir Bu Kimse tecavüzü asla haketmez Ama Tahrik eden Bilerek Hak eder kimse kusura bakmasın mahrem yerleri açmayın cinsel obje gorunmeyin bu kadar basit Özgürlük Var ama ahlak dışı özgürlük kabul edilemez mahrem yerler dışında açık olabilir
Kombin birbiriyle uyumlu olan şeylere denmiyor mu ya. çizme kışın soğuktan korunmak içindir bikini ise yazın denizde takılmak içindir. şöhret yükseldikçe iQ da düşüyor demek aw. niye ciddi görüş attıysam bu eleman için. neysa alayının aw
Ucuzluk ve pespayelik. Babalari, abileri ya da sevgilileri tarafından bedenini satmaya çalışan kadınlardan farkları yok şunların. Onlar kötü kadın oluyor bunlar modaya yön veriyor ha. Bunları takip edip ilham alanin gram aklı yoktur.
Buna moda denmez. O soğukta bikiniyle poz vermeyi geçtim, nasıl hastalanmıyor bunlar. Ben kazak giyip kapıya çıktığımda üşüyorum. Bunlar bikiniyle kar kışta poz veriyor.
Kombinin cesur değil manyaklık ulan o karda bikini mi girilir abi? Yolda yürürken etekli croplu kızları görüp daha çok üşüyorum ben kadın aşmış olayı BUNLAR NASIL ÜŞÜMEZ ABİ?
Ya bu kadında fizikte yok karın kaslarım az çalışmama rağmen bundan daha belli şöyle 10 kilo olduğu için fiziğini güzel zanneden insanlara sinir oluyorum aksine sağlıksızlar
Biz doğalgaz peteğine sarılıp yatıyoruz millet donlu çizme ile poz veriyor 🥴
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ilgi çekip parayı götürüyor benim fiziğim bundan güzel ve mükemmel kızlar var yıllardır spor yapıyorum otele tatile gidince görüyorlar. memesi de yok neresi çekici
İlgi çekme gündemde kalmak ama mantık 0 ve ne yazık ki bu pirimden bile para kazanıyorlar halbuki o kadar emek veren bu parayı hak eden insanlar varken
Böyle gelsinler sokaklarda çok iyi iki güne kalmaz sela okunur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İğrenç. Bu kız tam bi’ alternatif pick me kezbanı. Eleştirdiği her şeyin on katını kendi yapıp, beğeni bekliyor. Kardeşi Kylie bile daha samimi şundan.