Ben artık onlarla çalışmak istiyorum nasıl bir ajans bilenler ve tecrübeli olanlar cevap verebilir mi? herhangi bir ücret istemiyorlar iyi bir ajansa benziyor ama yine de fikir almak için soruyorum
Cevabın nedir?
+1 yılModellik yapan birisi olarak sana asla kesin bilmediğin bir yere gitme diyorum. Başın yanar.
08 Yorumla
Soran+1 yılAraştırıyorum ama işte tüm bilgileri kapalı mail atıyorum cevap gelmiyor nette hakkında iyi şeyler yazılı ama bilemedim
- +1 yıl
Netten olacak iş değil bunlar yüzyüze görüşeceksin ve test edeceksin. Nice genç kızların çıplak resimlerini çekip kullandı çoğu firma güzelim düşme sen
Soran+1 yıliyi de elimde sadece mail adresleri var ne yapabilirim ki başka ayrıca çıplak fotolarıda zorla çekmediler bence
- +1 yıl
Zorla çekmediler? Model ajansında görevli yakışıklı çocuklar sana yavşıyıp sevgili oluyor senle sonrada bir takım şeyleri ajansa veriyor anladın? ulaşmaya çalış ama başka yerlerede bak. Bizim ajansa alayım seni
Soran+1 yılyaaa hikaye güzel de benlik değil sonuçta her şey benim elimde değil mi ya sevgili de olmam hem bence eskidendi böyle insanları kullanmak şimdi herkes bilinçli bu örneklerde herkes bilerek kullandırıyor kendini artık
- +1 yıl
Olabilir ben safım sanırım :D
Soran+1 yılistemezsem yapmak zorunda değilim onu söylemeye çalışıyorum daha öncede bir ajansla çalıştım ve hiç böyle şeyler yaşamadım
- +1 yıl
Ya tamam uzatmaya gerek yok ki neye takıldın bu kadar. İstediğini yap of söylemedim say aman ya
Ben çalıştım. Guvenilir bir yer.
013 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin ? gerçekten doğru fikirler almaya çalışıyorum lütfen gerçekten çalıştıysan cevap ver
Soran+1 yılİstanbul da mı yaşıyosun peki ya da hep İstanbul daki tanıtımlar mı gittin
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Soran+1 yılbaşvurmadım ama düşünüyorum şu an araştırıyorum
Soran+1 yılevet bir de boydan gerekiyor mu modellik olduğu için isterler ama belirtilmemiş
Soran+1 yılpeki çok soru sordum kusura bakma teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılPiyasada ki en güvenilir avanstır bana göre__ https://www.mayadroomajans.com/
01 Yorumla- +1 yıl
bnce neşe erberk..
+1 yılbende çalışmayı düşündüm ama çok baskıcılarmış yani bir kere geç kalınca çıkışını falan veriyorlarmış düşün okadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhakkında pek iyi şeyler duymadım o ajansın, özelliklede para konusunda
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? ne duydun?
Cevap sahibi+1 yıl3 kuruş paraya çalıştırıyorlar, onuda zamanında vermiyorlar deniyor
Soran+1 yılya sanırım hepsi aynı bunların yani ajansların herkes para konusunda aynı şeyi söylüyor ya geç veriyorlar ya da az ben de bilmiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılben kendimde bir ajansın içindeyim, bizde öyle bir sorun olmuyor ve ücretler yüksek.
ama bizimki biraz daha farklı bir modellik alanı, Türkiyede çok yeni
Soran+1 yılpeki ajansla çalışmak iyimi memnun musun artıları eksileri nedir sence ben de ajansla çalışmak istiyorum ama öncesinde iyice araştırmak istedim çünkü ne olacağı belli olmuyor iyi güvenilir bir yer olması gerek
Cevap sahibi+1 yılbenim açımdan daha güvenilir başka bir ajans yok çünkü sahibi aile dostumuz.
Cevap sahibi+1 yılayrıca kontrat yapmıyorlar, yani tamamen free olarak çalışıyorsun
Soran+1 yılkendi çalıştığın ajans mı yoksa ros ajansı mı diyosun?
Cevap sahibi+1 yıltabiki kendi ajansım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir olması lazım iyice araştırma yap.
Ben ajansa bağlı degilim ama mankenim ve şu an manisaya gidiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılNaıl yapıyosun peki yani ajansa bağlı olmadan ben bu işi yapmak istediğimde ajansa başvurdum kabul edildi yaptım falan işte
Cevap sahibi+1 yılÖzel ve büyük bir şirket zaten çalışıyordum teklif geldi kriterlerimi kontrol için ajansa gittim kabul edildim ve şirketin bünyesinde baya bildiğin sigortalı felan mankenim.
baska ajanlsarı bılıyorum yardımcı olabılırım ıyı gunler
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılneşe erberk ajans'dan başkası yalan..
00 Yorumla Gel benim ajansa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Aranızda Ros Ajansla çalışan var mı (mankenlik ajansı) ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat