ben beğendiğim için giyiyorum tabi ki ama fikir almak istedim. gerçekten öyle mi?

Yaptığın , giyindiğin , yediğin ve içtiğin her şeyden sen sorumlusun. İnsanlar neden her şeye burnunu sokar anlamıyorum.
Giyimimden tarzımdan sanane? İlla onun hoşuna giden ya da moda olan bir şeyi giymek zorunda mıyım? Kötü veya güzel kimseyi alakadar etmeyen haddine olmayan bir durum. Sen rahatına bak Seni böyle beğenmeyen bir zahmet sessizce uzaklaş onlardan.
Öncelikle merhaba, kesinlikle haklı değiller neticede bu da senin tarzın ve tarzını dışarıya yansıtma biçimini bu nedenle kimsenin sana böyle demeye hakkı yok kaldı ki bence kendine yakışan şeyleri giyiyorsun bu neden ile arkadaşlarının dediklerine bence kulak asma gayet hoş duruyor üstündekiler ve bu hoş giysileri de çok hoş bir şekilde taşıyabiliyorsun önemli olan da bu bence...
Her zaman dediğim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz.
O yüzden; sana kötü giyiniyorsun diyenler haksız konumunda
Yoo gayet hanım hanımcık giyinmişsin ne var ki bunda. Mesela böyle giyinen bir sevgilim olsa tek kelime etmem "bu olmamış, çok açık seçik" falan zırvaları hiç geçmezdi yani. Senin arkadaşların sanırım dekolte-frikik gösterip ilgi çeken kızlardan, dinleme onları tatlım.
şimdi bana kalırsa.. en güzeli ortadaki gibi giyinsen hep sade ve şık, çok klas duruyor harika bence ilkini hiç sevmedim sevemedim üçüncüsü ise etek boyu ya biraz daha kısa olmalı ya da biraz daha uzun çünkü o diz orada belli olunca mükemmel olmasını biraz engellemiş durumda etek çok demiyorum bak biraz daha kısa olsa sanki tam süper olacakmış
Cevap
179Cevap
Hayır haklı değiller. Zaten bu göreceli bir şey. Bence kötü giyiniyorsun demekle, kötü giyiniyorsun farklı şeyler. Ki bence kötü giyinmemişsin. Ben beğendim. Yakıştırmışsın. Güzel kombin olmuş hepsi de.
Zaten sen kendini bildikten sonra başkalarının söylediklerine kulak asma. En iyisi bile olsan insanlar her zaman kusur bulmaya çalışacaktır. maalesef hep böyle olur.
Değiştirmen gereken şey kıyafetlerin değil! Arkadaşların
Çünkü senin kendine yakıştırdıklarının seni ne kadar güzel gösterdiğini bir yabancı olarak söylüyorum.
Onlar gerçekten arkadaşın mı önce onu sorgula.
Kıskançlık arkadaşlığa göre değil.
Zevkin çok güzel ve nadiren kadınlar elbise tercih ediyor. Bu da bulunduğun durumu daha da güzel yapıyor.
Herkesin kendine has bir tarzı ve zevki var, haklı değiller tabiki, herkes herşeyi ne çok bilmiş yaa, ne çok seviyorlar insanların kıyafetini eleştirmeyi, dönüpte bir kendilerine baksalar keşke... Kıyafetine görede insan değerlendirilmez ve saçma buluyorum...
Harika diyemem. Kötü demek ise açıkça haksızlık olur.
Eğer sana bu yorumu yapanlar yakın arkadaşlarınsa senin potansiyelini bildikleri için söylüyorlardır.
Kötü diyenlerden alternatif önermelerini iste. Belki seni peri kızına çevirecek kadar güzel seçenekler sunarlar :)
Hayır itici çirkin kötü bir görüntünüz yok. Bilakis gayet güzel giyiniyorsun. Zaten normal olan insanın rahat ettiği, kendine yakıştırdığı ve başkasını rahatsız etmediği giyim tarzıdır. Siz onlara kulak asmayın. Belki de sizi kıskanmışlardır. Temiz ve bakımlı olun yeterli. Giyiminiz de çok güzel, rahat olun siz. Ben sizi çok beğendim. 😎
Kilo vermen lazım, tek sorun o. 1. Foto hariç kötü sayılmaz giyindiklerin, sen onları takma yani, kendini nasıl seviyosan, beğeniyosan öyle giyin, başkalarının ne dediğinin, düşündüğünün bi önemi yok emin ol
Eleştirenlerin kombinini ve yaşam tarzını görebilirsem bu konuda net bir yargıya varabilirim. Milletin kompleksif boktan egosunu!!! Dolar olmuş 11 , euro 13 lere doğru yola çıkıyor , az kaldı çıplak şekilde sokaklarda koşup isyan etmeme!
Herkes kendince güzel bulduğunu giyer. Saygılı olmak lazım. Kimi insanlar birini çekemediği zaman da bu tür söylemlere başvurur. Senin içine siniyorsa başkasının dediğine kulak asma. Herkes beğenmek zorunda da değil.
Gayet güzel, hanım hanımcık, usturuplu, şık, sade, zarif daha ne? İnstagramda soytarı gibi geziyorlar. Et pazarı gibiler. İyisin bozma kendini.
Bence giyim tarzınız gayet güzel..
Ayrıca nasıl mutlu oluyorsanız öyle giyinin zaten, kimin ne dediğinin ne önemi var..
Ben sade insanları severim. Kız-erkek fark etmez. Abartıdan hoşlanmam. Bence giyim tarzınız çok iyi. Dikkat çekmeye çalışmayan, sade ve şık bir giyim tarzı.
Ben beğenmedim ama ben beğenmedim diye senin tarzın kötü olmuyor sen nasıl mutluysan öyle giyin herkesin beğenmesi gerekmiyor :] Bir çok insandan güzel giyiniyorsun.
10 numara 5 yıldız giyinmişsin daha ne olsun. Kıskanıyorlar mı acaba seni? Sadece 3. Fotoğrafta montun rengi daha iyi olabilirdi ama yine de güzel. Tam böyle öğretmenvari bir giyiniş tarzınız var.
Şöyle daha kolay olur; sen nasıl görünmek isterdin. Yani giyinip aynaya baktığında, görünüşünün hangi anlamda baskın olmasını istersin. Cevapla, ben de olmuş ya da olmamış diyebileyim.
En şık elbise kendinin beğenerek giydiğin elbisedir. Sen mutluysan gerisi önemsiz. Başkalarını mutlu etmek için neden giyinir ki insan. Hem çok da tatlı elbiseler gayet hos
Hiç kimse kötü giyiniyorsun diye yorum yapamaz ki giyinmek herkesin kendine göre edindiği zevktir... Sen kendini nasıl mutlu hissediyor, buluyorsan devam et hiç takma
Onu diyenler nasıl giyiniyor acaba at ağızlılar takma çok şeker giyiniyorsn sen
insanlar başkalarını eleştirmede fazla cürretkar. kötü giyinmiyorsun gayet normal. sen kendine neyi yakıştırıyorsan o güzeldir...
Hiçte Bile Kıskananlar Çekemeyenler
Anten Taksın HALT Yemiş Onlar
Ben Çok Beğendim Seni Vallah Ablam
Hayran Oldum😘😘😘
Gayette Çok Güzel Hanım Hanımcık Kadın Dediğin Böyle Olur Aynen Böylede Devam Et Ablam Kimseye Bakma Bilmem Ne Diyenlerinde Ağzına Sıç Size Ne BE Kadının Özelliğinden Ne Sevdiğinden Ne Hissetiğinden Ne Beğenip Yakıştırdığından Sizenee Kıskançlar Egoistler Kendini Beğenmişler Siz Önce Hanım Gibi Hanımcık Olun Adam Gibi Adam Olunda Laf Söyleyip Yorum Yapın!!!
Ağzı olan konuşuyor boş ver cekemedikleri için de söylüyor olabilirler
Siyahi begendim ortadakini diyeride siyam zaten neye benzediği belli olmayan şeyde kime ne rahat bı elbise işte 🤣
Her Konusuna ne bakıyorsun Önemli olan insan kendisi kendi giydiğini beğenecek aynaya Baktığı zaman kendini Beğendim tamam
Ya sen kendine yakıştırıyorsan konu kapanmıştır bence diğerlerinin düşüncesini önemseme bence ayrıca bence giyimin güzel
Giyim tarzın yaşına göre biraz ağır daha spor giyinirsen bence daha iyi. Kötü mü kötü değil ama ya kriterini göz önüne alarak daha spor giyinmelisin
Bence güzel giyiniyorsun, daha iyi de giyinebilirsin demek yerine direk kötü giyiniyorsun demişler.
cut.
yo gayet güzel giyinmişsin
kendi tarzlarına uymuyor olabilir ama kötü demekte saçma yani
gayet hoş sana da yakışmış
takma kafana
gayet hoş giyiniyorsun yaşına uygun bana göre de gayet ölçülü giyinmişsin boş ver ben hep derim moda senin üzerine neyi yakıştırdığındır takma kafana
Cok hos ve tatlı giyiniyorsun fiziğine göre hos sen begenmiyor
Sende fena tatlisn
Hayır bence çok hoş. Nasıl giyinileceğini biliyorsun.
Gayet tatlı ve güzelsin beğendim canım. çekemiyorlar iştr ne diyelim😃
Ortadaki çok tarz olmuş bana göre. İlk baştaki elbise aşırı kilolu göstermiş. Ortadaki gibi siyah sade ve şık tercih ederseniz bence güzel olabilir.
Sen kendini bu kıyafetler ile iyi hissediyorsan kimseye bir şey söylemek düşmez ✌🏻
Başkalarına göre mi giyim tercihi yapacaksın.. kime ne. Dileğin gibi giyin
Baskalarinin zevkine gore giyinecek degilsin... Takma kimseyi
hayır güzel nasıl istersen öyle giyin bazıları da çekememezlikten oyle diyorlardır
Bence olması gerektiği gibi kötü diyenler yanılıyor herkes aynı tip giyinemez hemde herkesin kendine özel tarzı var
Yani şu ekonomide nasıl giyinebilirsin ki her şeyi ateş pahası
Kdfkdk
bence gayet hoş tarzın var kim neden beğenmiyor acaba :D
Aksine güzel bence Hep Düz şeyler tek parça ve klasik ben de böyleyim 😅👌
Kişi kendini beğeniyorsa diğerlerinin bir önemi yok
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin söylentilere takılma
Arkadaşların tarafından eleştiriliyorsan kıskanılıyorsundur.
Sözleri ile seni yaralayan insanlardan uzak dur Minik kuş sadece bunu söyledim
Sade giyinmek kötü giyinmek değildir bence çok tatlı görünüyorsunuz
Kimsenin söylediği umrunda olmasın kendi tarzını yansıt
Kendin beğeniyorsan sorun yok bizim değil senin mutlu olman lazım.
Hanımcık, usturuplu, şık, sade, zarifsiniz
İyisin bozmayın kendinizi.
Biz ne desek boş kafaya takmışsın elalemin dediğini
Bu senin kendi tarzın, zevkler ve renkler tartışılmaz
Kendine güzel görünüyorsan gerisi önemli değil. Yine de başka birinden görüş almak istiyorsan evet giyinişin güzel.
En soldaki güzel ama diğer ikisi oldukça kötü kıyafet seçimi benim fikrimce
Kotu giyindiginde kotu giyindigini soyleyen kimseye arkadas dememelisin
Ben tam tersini tercih ederim kötü giyindiğimde söylemeyen kisi benim çirkim olmamı istiyordur çekemediği için ondan kötü giyinmem hosuna gidiyordur oyüzden doğruyu acık acık söyleyenler gerçek arladasınızdır
@alkolikpanda123 iyi de kotu giyinme diye bir sey yoktur... bu tamamen zevk meselesi
Yok hayır gayette zarif ve şık en baştaki elbise çok güzel ve yakışmış
istedikleri kadar yorum yapsınlar ne beğeniyorsan onu giy kötü değil bana ama bana göre de değil
Yoo ki kötü desem bile beni ilgilendirmez. Ama değil yani 😂
Başkası eleştiriyor diye değil, Sen öyle istiyorsan ve kendine yakıştırıyorsan konu kapanmıştır.
Ben ciddiye almazdım. Ben kıyafete değil kıyafet bana hizmet etmeli. Nasıl rahatsan öyle devam et
Bence haklılar ama eğer sen beğeniyorsan kimseyi dinlememelisin
Normal bence kötü diyenleri takma ağzı olan konuşur
normal ne var bunda? biraz kilo vermelisin sadece..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?