Kalça kemigim kırıldı, boğazımın içini parçaladılar
Yüzümün şeklinde bakıp bana sen safsın diyorlar?
Kalça kemigim kırıldı, boğazımın içini parçaladılar
Bazı insanlar bana saf diyor. Beni tanımıyorlar. Sadece yüzüme bakarak.
Hangi yüz hatları "saf" görünür?
Saf demek masum temiz demek
Mesela düşün saf beyazlık gibi
Saflık aptal olduğu anlamında değil temiz olduğundan denir
Çabuk kanan inanan kişilere saf denir bu o kişinin temiz yürekli olduğundan kaynaklıdır kötü biri değilsin işte
Bu arada son yazdığın da okudum çok üzüldüm geçmiş olsun kötü bi travma benim yazdığım kadar kolay değil
Ben saf değilim kimseye kanmam. Kandırmaya çalışıyorlar ben kanmayınca da feci şekilde linç etti beni bütün sınıf
Yüz şeklimden dolayi
Yüzünü bilmiyorum da insan yüzüne göre yorumlanmaz
Minyon çocuksu yüz hatlarına sahipsen bundan dolayı saf diye söylüyor olabilirler. Bunun için yapacağın net bir şey yok yani saf görürlerse görsünler sen kendini biliyorsan gerisinin önemi yok.
Üniversitede haraca kesmek istediler, evime girmeye çalıştılar izin vermedim. Meydan dayağı attılar. Bayıltana kadar dövüp arabaya bindirip kendi evime götürüp hırsızlık yaptılar bütün sınıf alkışladı
Ben kendimden eminim ama bunlar oldu. Yüzüme çocuk gibi diyor çoğu kişi. Bu yüzden bana bela oldular. Saf değilim ama öldüresiye dayak yedim. İstediklerini yapmadığım için
Vay şerefsizler neler yapmışlar ee sonra ne oldu şikayet ettikten sonra cezalarını aldılar mı
Hiçbirisi ceza almadı şikayetçi bile olamadım
Keşke olsaydın
Masum bakıyorsan belki
Yüzün çok masum diyorlar. Saf ne alaka?
E tamam da niye dövüyorlar?
Üniversitede haraca kesmek istediler evime girmeye çalıştılar izin vermedim meydan dayağı attılar beni arabaya bindirip kendi evime götürüp hırsızlık yaptılar bütün sınıf alkışladı
Yüzüme çocuk gibi der çoğu kişi
Şikayetçi olmadım
Baygın haldeydim polise gidemedim. 3 yıl öncede kaldı. Bir tek şahidim yok kanitim yok ne yapacağımı bilmiyorum
Beni rezil etmek için okul idaresine dilekçe yazdılar. O dilekçeden dolayı şikayetçi olabilirim ama kimse bana destek olmuyor.
Cevap
5Cevap
Saf olmak sere. fsiz olmaktan iyidir de onlara. Hem tipe bakıp beyin okuma gibi yetenekleri varsa kendilerini harcamasınlar o üstün yetenekliler
Ağzın açık mı geziyosun ki
Atta görek bacım ne olduğunu
Bana da diyorlar
Bazen tanıyınca da diyorlar
Yüz seklin nasıl
Boyoks yaptır
Sorcagin soruyu skm mk mal saf suratlisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?