AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Sevgilinin vereceği tepkiyi tahmin edememiş ooman enteresan ama, tanımamışsın sanırım tam olarak. Verdiği tepki bence saçma bu arada o ayrı
ilk kez giydiysen garip gelmiştir bence kıskançlık dediğimiz şey lanet olsun işte idare edin kızlar... yani 😅
oluyor işte. kendileri nereye neden baktıklarını ve ne düşündüklerini gayet iyi bildikleri için istemezler
Bralet nedir?
Eger müslümansa tabiki karismak zorunda.
Degilse bisey diyemem.
%90 ınız k@sarsınız, her kızın içinde bi eyşan yatar.
Her kiz demesen hakli olurdun
Tamam ozaman kızların içinde bi eyşan yatar.👌🏾👍🏽
Bak mesela k@sarlarin ağrına gitmiş dislike atmış. Iste böyle kendini bilen kızlara bayılıyorum.
Sen giydin diye sana kızar dışardakine bakar erkek milleti tatlım
Bralet dediğin şey bir sütyen cinsi, olabilirse olabilir.
Bugün kıyafetine karışan başka zaman işine görüştüğün arkadaarına karışır. Salla gitsin
Yani herkes ticari gibi gezsin bizimde kafamız karışsın hangisi ticari hangisi umumi dimi...
@İdealADAM gördüğün herkesi meta olarak görmekten vazgeçebilirsin mesela
Bunu bana demen yanlış toplum kaldırmıyor, yurt dışı değil ki burası akıl var mantık var, ben erkek olarak korkuyorum ülkede sen neden bahsediyorsun metaymış haberlere bakmıyorsun galiba
@İdealADAM kötülüğü yapan insanlar ceza almaz aksine dizilerde kahramanlaştırıldıkca aksine kadın suçlü gibi gösterilsin. Kadın ın giyimi mi suc
Tamam organize olun tüm kızlar bralet giysin, bizim için sıkıntı yok.
dikkat çeker ben de olsam kıskanırdım ve giymesini istemezdim sevgilimin kim ne düşünürse düşünsün hakkımda ister kıro desinler ister mağara adamı
Olamaz karıştırmayın kendize bu kadar gitsin kendi tarzına göre balet giymeyen birisni bulsun
yani iç çamaşırını dışarıda giymen ortadoğu zihniyetinde hoş değil tabi. senin için diyorum
O zaten diğma büyüme avrupalı ya hani cok normal dimi geri kafalı seni
aklıma şu geldi
Adam haklı dağılın
@İdealADAM eyw
Kullanımı rahat.
Sütyenin verdiği ağırlık ve baskı yok.
O yüzden çıplakmışcasına güzel hissettiriyor.
İçindeki vücudu fazlasıyla alımlı kılması da cabası.
kanka plaket vermek lazım Türkiyede bralet getiren satan alan kullanan kim varsa😄
Haklı olma kısmı rahatsız edilme diye olabilir bunu giyene öküz gibi baktıkları için..
O senin adamın, bırak da 2 karış karışma hakkı olsun
Kıskanmasa bu defa sorun mu var derdin. O kadar çok saçmalık gördüm ki umurumda değil.
yok böyle olmicak topluca tesettüre girelim en iyisi tam bir arap ülkesi oluruz artık
O da kendince haklı ama sen de kendince haklısın. Bu konuda bir noktaya varılmalı
Hayır değil. Hatta ben sevgilimin açık giyinen biri olmasını istiyorum.
Biran önce ayrılın ondan
Saçma senin sevgilin olması saçma sen umuma açıksın…
Sevgilini kısıtlamak ya da değiştirmeye çalışmak saçmalık
geri kafalı insanlarının bedeni üzerinde hak ve söz sahibi olduğunu sanan mahlukatın teki uzak dur
Yani giyebilirsin elbette ama sadece bralet mi vardı üzerinde yoksa bir ceket vs de var mıydı?
Biraz tutucu ya da çevreye karşı biraz kapalı olabilir. Ama istemiyorsa uygun dille söyleyebilirdi
Gİymemiş olma ihtimalini göz önüne almamışsa demek ki
Ne varmış bralette 🙄🤔 Hayır tüm erkekler böyle değil tabi
fiziği güzel olanlar çok seksi oluyo napalım benimde sevgilim giyse bende kıskanırım
Artık iç çamaşırlarıyla dolasiliyor sokaklarda insanlarda ne edep nede utanma kalmış gelecek nesillerde hiç bir şey gitmicem her halde zaman çok kötü
EYVAHLAR OLSUN😳
Sen ciddi misin lan djsmjrje tamam güzel kardeşim olsun o zaman hiç şeyine bile takmasın ne giydiğini kdnejeje
hayır tüm erkekler böyle değil. siz öküzlerle çıkıyorsunuz.
En başta biliyorsa o da hatalı. Ama öküzler bile özel davet ve günlerde anlayışlı olabilirler
@Oryantalhanim evet sonradan bu hale geldiyse oda ayrı şerefsizlik olur tabi. yok olmuyorlar tatlım. öküz hep öküz maalesef.. ben yurtdışında bile modern gözüküp eşi diz kapağından birazcık kısa elbise giyince gözleri sinirden dönen ne tipler gördüm.. kadınlar tapulu malları sanki.
Ben ne yaptım işten geldim evde dinleniyorum giydiysen giydin napim
Yorum yapmak için yorum yapma
Hayır işin komik yani Instagram fotoğrafları üstsüz baklava fotoğrafları ile dolu oluyor ve sen onlarla tanışırken de böylesin ama onunla olunca giyemezsin yok böyle bir dünya istediğimi giyerim istediğimi de yaparım bu beni ilgilendirir
erkeklerin imkanı olsa donla gezcekler ama kadınlara gelince karışıyolar... çünkü biz güzeliz onlar çirkin hahahah ayrıl hemen tatlım o yobazdan
Kardeşim erkekler bir bacak için neler yapmiyolar ben şimdiye kadar erkeğin bacağı güzel diye ona sapıklık yapani gormedim
götü güzelse sapık olabilirim
Lütfen bana sark sana yalvarırım yani para bile veririm 😁😁😁😁😁😁🤦🏻♂️🤦🏻♂️
hahahah noldu bak varmış demek ki sapıklık yapan kadın
Ne güzel işte seni kıskanmış önemsemiş ki tartışmışsınız
katılıyorum sana ,
😉
Sevgilin saçma bir şekilde karşı çıkmış, sen nasıl mutlu oluyorsan o şekilde karışmaz sana fakat uyarır istemediğini söyler arada gerisi de sana kalmış ister giyersin ister giymez, aradaki sevgi saygı ile alakalı bir şey bence.
sadece braletle disarida nasil rahat ediyosunuz ya her yer meydanda
bu 2 dislike atan mali gormek istiyorum 😏
Saçma sapan kıskançlıklar. Yakışıyorsa giyer hatun. Bence saçma bu kıyafet kısıtlama kıskançlık modelleri.
Erkek sevdiğini kıskanır o kadar ciddi ilişki kurmuş ki senin bedenini saklamanı istiyor.
Ama senin gibi kızlar sevilmeyi haketmiyo
Asıl senin gibi ezik kendine güveni yerlerde erkekler böyle kızları haketmiyor. Siz böyle şalvarlı köylü kızları istiyorsunuz :) ee kimse tutmuyor seni git öyle birini bul
@Ksylesin köylü kızı diye kızları küçümseyip kadın hakkını mı savunduğunu sanıyorsun s. rtük
Köylü kızı sizin gözünüzde ezik mi kurtuluş savaşında köylü kızları cepheye erzak vb taşıdı onlar olmasa peynir vb nerden gelecek köylüyü ezmek kimsenin haddine değildir yorum yapmayacaktım ama bu berbat düşünce yüzünden yorum yapma gereği duydum
Namuslu istiyorum namussuz değil aradaki farkı anlamaya aklın yetmez ksylesin😡
Öyle bir dava yok birlere senin ailen bile buna karışmıyor sa o kim ki sana karışsın sözde erkeklik taslamis erkeklik kılık kıyafet te karışarak olmaz ona bunu söyle sahip çıkarak olur nokta
Oldu kardeşim çıplak çıksın nolucak dimi
Ne alaksi var çıplaklık la sen modaya uyup bilek açık pantolon giyerken sıkıntı yok da o modaya uyup bralet giyincemi sıkıntı oluyor biraz mantıklı düşünün bide başkası için suslenmiyor senin için süsleniyor
Kıskana bilir hem dışarı abaza kaynıyor biri baksa kavga çıkartırım hem kıskanmak en doğal şey seven kıskanır dayanamaz
Kıskançlık farklı bir durum ama şöyle bir durum var sana güvendiği için giyiyor ve kavga çıkartılacak bir durum yok şu söylediğini birde karşı tarafın sen oldugunu düşün yani senin başkasına bakmadigin ne mağlum degilmi ki illaki bakıyorsun yanlış mıyım
Sepco41 ne genişsin br kardeş 🤮
Aynen
Hayır
Haklı olunca kendinizi böyle sovunuyorsunuz tabi kardeş sizinde sozlunuz siz askerdeyken tecavüze ugrasaydi bide intihar etseydi o zaman görürdüm sizi de
Boş yapıyorsun benom desteği bulunca seviyeni düşünüyorsun ben senin ya da sizin gibi seviyemi düşürmem
Ben neyin ne olduğunu biliyorum ama siz neyin nasıl. Olduğunu farkında değilsiniz hee siz siz olun birdaha böyle bir platformda hakaret içerikli küfür içerikli sözler yazmayın biri dava açarsa bu istersiniz seviyenizi düşürmeyin hee rahatlık genişlik değil bu sizin düşünce farkınız çok farklı kardeş yalayıp yutarken becerirken sizin için problem değil 1 tane bralet giyincemi sıkıntı oluyor iyimis
Ne alaka dndndmöc
Biraz daha düşün
Komiksin
Peki
Kardeşim bralet iç çamaşırdan farkı yok nerdeyse yani o kadar insanın içine ve oookadar orrrrospu erkeklerin içinde kadınını iç çamaşır giymesine izin veriyorsan , ne bileyim hiç mi kiskanmaZ ben en az 3-4 kişiyle kavga ederdim dayanamam
Erzurum'lusun sanırım
Sende ne gevşek adamsın sanırım sjdnsmms
Senin kadar değil
Eyer gidipde bir erkeyin yanında iç çamaşır giyersen erkek azıyor bu yüzden tecavüz oluyor anla artık
Yaw he tam tamam
Ne uzattiniz maşallah yaa
anasi babasi var midir varsa birliitemidir bosanmismidir?
Kıskançlığından yapıyor olamaz mı sevdiği için başka gözlerin onun üzerinde olmasını istemiyor belki niye hemen bitir diye yorumlar yapılıyor ki
Senin yaptığın teşhircilik suç sende ve senin gibi giyinen de maalesef. Batılılara benzemeyi bırakın kendi özünüze dönün
Yani oda eşine göre değişir yapılıp verim alınamayan eşlerde var ahahaaha 😂
Keske benim boyle sevgilim olsa. Iddiali giyinen cesur ve begenilme arzusu olan kizlara bayiliyorum
Çok saçmalamış bence
Çünkü her hangi birisi senin giyim tarzına karışmamli diye düşünüyorum
Sevgilin haklı bence , sütyenle çıkıyorsun resmen hangi erkek böyle bi kızı yanında bulundurmak ister?
Bir kadın olarak hemcinsine böyle dememeliydin
@mishi bi kadın olarak konuşmuyorum bi insan olarak konuşuyorum ben.. erkeklere karşı biraz empati yapılmalı bence
Mal a.. yanağından öpim
@mishi bi hadi ordan
biz ozgur bi ulkede yasiyoruz sen istedigin herseyi giyip istedine verebilirsin
Bravo
Sen giyinmemişsin sadece avret yerlerini örtmüşsün yarı çıplaksın
O kendine güvenmediği için öyle davranmıştır. Bralet giyen kadınları üzmeyelim :)
ben kiyafetime karisan biriyle olmazdim coktan yuz kere ayrilmistim
Herkes böyle değil ama ülkenin % 95i böyle maalesef hatta daha fazla da olabilir. Çağdaş olma meselesi
Saçma olan seçimin sanırım, brelet giymek isteyip bunu istemeyecek kadar feodal ve kıskanç biri ile çıkman
Seni benim elime verseler 2 hafta sonra çarşaf giymeye başlarsın
Hayırdır kardeş ne çarşafı sen kimsin? ona karışıyorsun sana mı tapıyor ilah mısın? Onun yerine sen mi sorguya gireceksin?
Giyimine karışmasından bu kadar rahatsız oluyorsan ayrilcaksin, bralet dediğin şey bir iç çamaşırı
Ayn aşırı abartılı açık herkesin dikkatini çeker.
Knka onun bide iç göstereni var ondan giydiysen heralde çıkartır
Başka sının sana o gözle bakma ihtimalini istemiyor. Aslında normal
Ayrıl ayrıl. Salla ya istediğini de giy takma salla
Valla giymesini istemem de, bi insanın içinde o. ssbuluk varsa kapalı da olsa değişmez.
Erkekler kıskanır. Bence kıskanmış o yüzden öyle olmuş.
Karışıyorsa ayrıl o kim? Anan mı baban mı kocan mı? Hayır.