Arkadaşlar bralet giydim ama çok az göğüs dekoltesi vardı ve hani askıları gözüküyordu erkek arkadaşım sorun yaptı bir daha giymeyeceksin giymeni istemiyorum dedi. Tüm erkekler böyle mi düşünüyor yoksa giyebilir sıkıntı yok mu
Bralet giydim diye kavga çıktı. Bütün erkekler böyle mi?
Sen doğru yerde doğru şeyi giydiğini düşünüyorsan, bu kimseyi ilgilendirmez. Taş devrinde miyiz erkekler hala karışıyor mu kıyafetlere? Kendini bilmeden giyenen biri bile olsan, erkek bundan rahatsız oluyorsa ayrılsın, değiştirmeye uğraşmasın kimse kimseyi.
Bunun üzerine bir şey giyiliyor mu? Böyle giyip çıktıysan haklı. Fakat haklı da olsa tartışma çıkarmak yerine bu rahatsızlığını daha uygun bir biçimde dile getirebilirdi. Böyle şeyler için birbirinizi kırdığınıza değmez. Gerektiğinde bazı konularda taviz de vereceksin, karşı tarafın taviz vermesini de isteyeceksin...
Lütfen sana bu şekilde karışmasına izin verme, beden senin ne giyeceğine sen karar verirsin. Erkek arkadaşım bna saygı duymayı öğrenene kadar tartıştık, sonunda karışmamayı öğrendi. Kendinden ödün vermemelisin.
Seven insan kıskanır. Bence gayet olağan, asıl kıskanmazsa ben bunda bir sorun ararım. Bir insan gerçekten seviyorsa kadınının kendine özel olmasını ister.
aslinda karismak yerine rahatsizligini dile getirebilir duzgunce. eger sen halinden memnunsan ve degismek istemiyorsan bu noktada yollarainizi ayirin. erkek arkadasin bence hakli cunku yaptigi cagrisim erkeklerin zihinlerinde iyi yerlerde karsilik bulmuyor. bu yuxden de sevgilin rahatsiz olmakta hakli. bunu goz onunde bulundurmalisin. istediginizi giyebilirsiniz ama sevgili olmanin sorumluluklarını bilerek
Bende bi küçük rahatsız olurum bunu belirtirim fakat asla giymeyeceksin demem. Kendisine dikkat etmesini söylerim. Tercihlerine her zaman saygı duymaya çalışırım
Türk erkeklerinin %90 ı karışır. Benim sevgilim bu şekilde sokağa çıksa muhtemelen ilişkimi sorgulardım. Kısıtlayacak bir şey yok. Demek ki bana uygun biri değilmiş diye düşünürüm.
Ben gitsem sevgilim bana karışmasına izin vermem herkezin kendi hayatı herkez kendine kefildir ve o sevgilinin sana karışmaya hakkı yok onun ne haddine ama seni korumak istiyorsa bilmiyorum o tarafını
E tanımış oldun sevgilini. Ayrıl gitsin. Bazı erkekler sevgili değil, kafesde besleyecek muhabbet kuşu arıyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben genellikle braleti giydiğimde üstüne deri ceket giyiyorum. Tabii ki de erkek arkadaşın sana karışamaz ama ben kendim olarak file vermek istemediğim için üstüne deri ceket tercih ediyorum. Sende böyle yapabilirsin
Erkek atkadaşın sana katışamaz demişsin... kabul görebilecek ancak tepki de çekebilecek bir ifade... dislike atan ben değilim anxak buna karışmayan erkeğe de erkek sıfatını yakıştırmam
kıskanırdım... bana özel giymesini isterdim. benim gördüğümü herkesin görmesine gerek yok... yani bunda birazda ortamın etkisi var elbette mesela bir antalya muğla gibi bölgelerde bu normal giyim tarzı olabilir veya İzmir gibi bir yerde giysen kimse dönüp bakmaz bile ama gelde sen bunu Ankara yozgat gibi bir ilde giy herkes döner bakar ve bende herkesle kavga ederdim...
Tamm kıskanabilirsin ama dozu olmalı değil mi? eğer bunu karşındaki kişiye farklı yansıtırsan bence o da korkar şöyle mesela bakan adamlarla kavga ettin, vurdun. Bana da vurabilir düşüncesi olur ister istemez. Onu nasıl uyardığın daha önemli bence
Ortama göre giyilebilir sıkıntı olmamalı.. Genç yaşında kız arkadaşına teyzeler gibi giyinmesini isteyen erkekleride anlamak zor açıkçası..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçen bende slip giydim diye kızdı sevgilim. Tanga giydim onada eh dedi olmadı ama idare eder dedi. Bende anlamıyorum. Asteriks pijaması giydim onada beğenmedi. Bilmiyorum ne yapmalıyız bu durumda insanların zevki için
Eğer önün açık ise bunu söylemesi gayet normal bende olsam yani sevdiğim bir kızı başka erkeklerin bu şekilde görmesi beni kıskandırır ha önün açık değil ise sadece o dediğin askı tarafı gözüküyorsa bunda ne var derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yaww giyilmeycekse neden satılıyor bunlar , sanki sen ondan önce giymeyeen biriydin. seni oldugu gibi kabul etmeyen biri ile ilişkinin bir anlamı yok.
E güzelim burası Türkiye göğüs popo bunlar ilk bakılacak yerler biraz mantıklı düşün çocuk hemcinslerini senden daha iyi tanıyor biraz daha usturplu giyin daha çok gönlünü fethedersinn emin ol
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazık sevgilisi yok kendini tatmin ediyor insanları trolleyerek.
Giymek istersem giyerim kimseden de izin almam. Erkek arkadaşımın da bunusorun yapcağını ya da izin vermiyorum gibisinden hadsiz laflar edeceğini düşünmüyorum.