arkadaşlar bralet giydim diye tartışma çıkardı böyle bir saçmalık olabilir mi ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeyin nasıl olcağını, hangisinin ne amaçla tasarlandığını bilmek lazım demek;
SÜTYEN;
SÜTYEN Bir iç giyim ürünüdür ve kıyafetlerin altında görünmesi istenmeyen bir parçadır. Sütyenler bir kalıba sahiptir, bedenleri vardır ve genellikle destekleyici sünger ve telle üretilirler... herkes sütyeni biliyordur.
BRALET;
Bralet 
Bralet Genellikle sütyene benzeyen ama daha rahat ve genelde sütyenlerde bulunan destekleyici teli olmayan bir şekle veya stile sahiptir. İç giyim ürünü olarak giyilen bralet sütyenler; üçgen bir şekle sahip modellerdir ve bir sütyen gibi giyilirler.
Şimdileri kadife gibi başka kumaşlardan üretilen ve dış giyin için tasarlanmaya çalışan braletler var ama bralet yapı olarak, şekil olarak aslen iç çamaşırıdır.
BÜSTİYER;
BÜSTİYER 
BÜSTİYER Bir giyim ürünüdür, iç giyim dışı içinde tasarlanır ve direkt eteklerle ve diğer alt giyim ürünleriyle kombinlenebilir.
BRALET VE BÜSTİYER FARKI;
Bralet sütyene çok benzeyen yapıdadır, büstiyer özellikle tek başına kullanılması ile kadınların gözdesi olmaktadır.
Büstiyer iç giyim olarak kullanılacağı gibi tek başına da kullanım olanağındadır. Büstiyer Göğüslerin alt kısmını bütün halde kapatırlar ve bazen göbek deliğine kadar uzunluk gösterebilirler. Farklı kumaş türlerinden de üretilebilen büstiyerler özellikle bütün yapıda olmaları nedeniyle bralet sütyenden ayrılır.
Büstiyet ve bralet sütyen arasındaki farklar için büstiyer iç giyim dışında da tasarlanmışlen ve iç giyim dışında da kullanılmaya uygunken braletler iç giyim kullanılır.42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen tutucu bir erkek değilim sevgilimde büstiyer giyebilir bir şey de demem ama bralet ne ya, abartı değil mi? İç çamaşırı işte, bu da özgürlük olmaz be. Bende tartışma çıkarırdım.
Sevgiline hak verdim. Bu özgürlük değil çünkü artık tehşircilik.- +1 yıl
giyemez
En İyi Cevaplar
+1 yılTüm erkekler böyle değil de bence terk et onu. Böyle tipler genelde uğraştırır ileride başına bela olur. Ayrılık yaşansa veya dediğini yapmasan sıkıntı olabilir o yüzden fazla ilerlemeden sonlandırmak lazım. Yaşadığın yerde bence ondan daha iyi erkekler mutlaka vardır.
2132 Yorumla- +1 yıl
Şöyle düşünelim bu adam sevgili olmadan önce kızın giyimini bilmiyor muydu? %99.9 biliyordu. Benim tepkim şu aslında baştan bunları görmezden gelip kız öyle giyiniyor kızın nasıl giyindiğini biliyorsun buna rağmen tanışıyorsun sevgili oluyorsun sonra kıza kızıyorsun onu giyme bunu giyme. Baştan zaten görüyon ne giydiğini sana uygun değilse hiç tanışmasın kızdığım nokta bu. Böyle tutarsız erkeklerde var evet tutarsız insanlar ne yapacağı belli olmaz aşırı güvensizlik kıskançlık gereksiz yere filan örnekler dolu.
Yanlış anlaşılmasın ben geniş olsun demiyorum sadece nasıl giyindiğini bile bile bu tepkisi yanlış.
Hadi buna rağmen devam etti insan gibi konuşmak varken bağırmak tartışmak çözüm değildir. Tartışma filan son aşama olmalı gereken konularda o da tabi - +1 yıl
Tartışma çıkarmış büyük olasılıkla bağırmıştır. Tartışma çıkarmak yerine kırmadan usulünce konuşulabilir
- +1 yıl
Bırak muameleyi kraaaaaal yapma din kardeşiyiz. 🤣🤣🤣
Kadınlar da erkeklerin, erkek erkeğe dışarı çıkıp alkollü mekanlara takıldığını biliyo ama ilişki başladıktan sonra tartışma, bağırma, çemkirme hatta haykırma olarak geri dönüyo. Şimdi burada o kadından ayrılmak mı icab eder? İlişki içindeysen bilmelisin ki o ilişkinin bazı temel sorumlulukları vardır. Bu sorumluluk duygu yoğunluğu arttıkça sorumluluk da artar. Bu sorumluluk asla tek taraflı değildir. Ben ata erkil toplum düzenine dönelim düşüncesinde değilim. Ama burası da miami beach değil ne yazık ki. Burada ayrılık sebebi erkeğin gösterdiği tepkiden ziyade kadının ne istediğiyle ilgilidir. Kadın o şekilde giyinmek istiyosa tercihini ona göre yapması iki taraf için de daha sağlıklı olur. Ama bu şahısların verebileceği bi karardır. Ayrıl sen ondan gibi bi söylem tecrübesizliğinin göstergesidir. - +1 yıl
Çok haklısınız, giyim tarzı sana uymuyorsa baştan sevgili olmayacaksın. orada burada güzel güzel kızları görüyorlar ve sevgili olmak için kırk takla atıyorlar, sonra da kıskanıyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
- +1 yıl
İşte tam da bu sebeple bireyler ilişkiye başladıktan sonra KARŞILIKLI olarak ilişkinin gereklerini ve sorumluluklarını, ilişkinin devamlılığı ve sürekliliği için yerine getirmekle yükümlüler. Bu evlilik için de geçerli. “Ben buyum yersen!” kafası yalnızlıktan başka bişey getirmez. Hem sütüm dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın yok öyle bi dünya.
- +1 yıl
Muamele filan yaptığım yok olanı söylüyorum. Sevgili konusuna gelelim. Tanımam lazım karakteri giyimi bana uyuyorsa adım atarım kabul eder etmez bu farklı konu fakat bana uymuyorsa ben daha en başından yaklaşmam bana göre değilse ileride bariz tartışmalar çıkacaksa niye tanışalım saçmalık olur. Soru erkeğin tavrı üzerine, kızın tavrı olarak sorulsa ona göre cevap verirdim. Aynı şey kızlar içinde geçerli erkeğin huyunu vs. bilipte kabul ediyorsan sonra şikayetçi olma durumun olmamalı. Aaa bu çok güzel yakışıklı biri ilk görüşte hemen tanışalım olmaz önce araştırılır imkan varsa sevgilisi var mı yok mu huyu suyu nasıl vs vs. Baktın kafana yatıyor adım atarsın yok yatmıyor hiç yaklaşma bile bu kadar basit. Bide mutsuz ilişki olacağına hiç başlamasın. Sonra tartışma ayrılıklar olabiliyor ya da daha kötüsü. O yüzden kafa dengin yoksa sırf sevgilim olsun diye sevgili aranmaz sevgili de yapılmaz. Yalnız kal gerekirse niye sen ve başkası mutsuz olsun.
- +1 yıl
Hak vermenize sevindim keşke bazıları da bu gerçeği görse dediğiniz gibi kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
Sen çevrende 20 yıllık evliliklerin böyle sebeplerle bittiğine hiç şahit olmamışsın demek. Hatta senin mantığındaki göre herhangi bi sebeple bi evlilik ya da ilişki bitemez. Neden? Senin mantığındaki göre herkes ilişkiye daha başlamadan karşındakinin huyunu suyunu ezbere bilir ona göre yola çıkar. Böylece ilişkiler sonlandırılmaz. Ok. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Diloyer sana yazamadım molam bitmişti. Eğer başta görmeden o giyimi tanışma aşamasına gelindiyse daha sevgili olmadan bu sorulabilir bence.
- +1 yıl
en mantıklısı konuş önce baktın hanzo bi tip sal gitsin
- +1 yıl
Gasdfg siz beni işinize geldiği gibi anlamışsınız. Dikkat etseydin benim eleştirim giyim tarzını bildiği halde çıkıp sonra değişmesini isteyen karışanlara.
Bu arada sütyenle dolaştırmam da daha doğrusu sütyenle dışarıda gezen bir kızla tanışmak için adım atmam. Benim sınırımı aşıyordur. Giyimine bir şey demem kendi tercihi bana laf düşmez. İsteyen istediğini giyer benim ne haddime karışmak. Fakat ben ooo kız çok güzel çok çekici fiziğe bak off hemen tanışayım sonra giyimine müdahale ederim mantığı yok bende. Bakarım giyimi beni aşıyorsa tanışmam bu kadar basit. Tamam kabul edelim belki kız çok güzel karakteri de iyidir vs. Ama ileride sorun çıkabilecek bir durumu farkettiysem neden tanışayım tanışmam. Kendi yoluma devam ederim. Kıza da bir şey demem giyimi öyle bana mı kalmış laf söylemek veya karışmak. Böyle bir kızla sevgili oluyorsam da sütyen giyme demeye zaten hakkım olmaz başta görmüşümdür. Kot pantolon, şort, diz üstü veya mini etek, tayt, eşofman, bluz, t shirt, crop top vs. Bunlar günümüzde normal. Sen iyice iç çamaşır dedin bu benim sınırımı aşar.
Benim dediklerimi işinize geldiği gibi algılayıp üstüne bana hakaret ediyorsun. Açıkçası yorumu kaldırtsan bile şu an bu ekran görüntüsüyle şikayette bulunsam ceza alacak olan kişi sensin çünkü bana doğrudan hakaret ediyorsun.
Zıt görüşe sahip olmanız o kişiye hakaret etme hakkı vermez size. - +1 yıl
Kesinlikle baktın kaba biri bitir orada direk. Herkes ne istediğini bilmeli kesinlikle.
- +1 yıl
Bu arada eleştiriye açığım disslike atanlarda var saygı duyarım kimse her görüşü beğenmek zorunda değil fakat. Eleştiri yapılacaksa hakaret etmeden yapın. İnsan gibi saygı çerçevesinde konuşalım tartışalım. Yanlışım varsa çıkar özür dilerim utanmam özür dilemekten.
Diloyer sana molam yetmediği için hemen yanıt veremedim. Hatam var neydi herkese yetecek kadar vaktim yoksa cevapları müsait olduğumda yazmam gerekirdi. Hatam var sana yetmedi vaktim bu benlik bir şey benim hatam. Geç cevap için özür dilerim. - +1 yıl
Theorc dediğin evliliklerin çoğu zaten çiftler yeterince tanımıyor birbitini. Ülkemizde boşanma oranları absürt yüksek ise burada sorun vardır 🙂 sırf evlenmek için evlenirsen çocuk var sabredelim dersen böyle yuva kurılmaz çocuğunda psikolojisi bozulur. Geleceğe de yansıyor nesil zaten.
Konuşun tanışın iyice anlaştınız başlayın. Yok bana uymaz başlamasın direk. Evlenmek için illa evlenmeyin mutsuz yuva olacağına evlenmeyin. Zaten evlenmek için evlenenler dolu olduğu için düzgün tanımadan evlenenler boşanıyor çoğunlukla hatta bir çok aile mutsuz sırf çocuk var diye idare ediyorlar böyle yuva kurulmaz.
Benim çıkmam lazım şimdilik gece gelirim dışarıda işim var. - +1 yıl
Evet benim düşünceme göre evlilikler böyle olmalı. Katılmayan olur buna da saygı duyarım. Herkesin düşüncesi farklı olabilir yine tabi.
Anlayışınız ve söyledikleriniz için çok teşekkür ederim. Çok anlayışla karşıladınız saygı duyuyorum. Tatlıya bağlanmasına çok sevindim. Katılıyorum söylediklerine kesinlikle. Boş verdim zaten alışkınım bu tür durumlara anlık tepkim olabiliyor bazen ama şikayet etmem asla. Belki o da bir an kızgınlıkla yazmış olabilir, kasten yapsa da sağlık olsun ne diyelim 🙂 Neyse sanırım herkes birbirini anladı tartışma tatlıya bağlanıp bitmesi herkesin birbirine ve görüşüne saygı duyması yeterli 🙂 Farkında olupta hatam olduğunda özür dilerim benim hatam olupta başkasını kırdığımı veya yanlış yaptığımı düşünmüyorum bir sana oldu özür diledim, tabi bizde insanız belki ben farkında değilimdir, farkında olmadan kırdığım üzdüğüm varsa özür dilerim ayrıca. Sanırım tartışma bitti herkese hayırlı geceler dilerim her şey gönlünüzce olsun 🙂 - +1 yıl
Benim öyle huyum yokta. Başkası yaparsa yapar bu beni ilgilendirmez. Kaldı ki benim dediğimi işinize geldiği gibi çevirip buralara getirmen komik. Sen kızı gör oo çok güzel kızın giyimini baştan gördün. Sonra ileride kıza karış böyle mantık mı olur. Giyimi işine gelmiyorsa baştan tanışma. Tabi senin gibi zihniyetler açık kız görünce koşa koşa saldırır sonra onu giyme bunu giyme komiksiniz. Benim eleştirim bunaydı nasıl böyle çeviri yapıyorsunuz şaşıyorum. Yazdıklarım işine gelmeyince lafı başka yerlere çek klişe erkek hareketi.
Ayrıca Warlander, Cuckold muhtemelen sen yapıyorsun, yapabilirsin bu senin kendi tercihin beni ilgilendirmez. Bana mı düşmüş senin cuckold olup olmamanı eleştirmek veya laf söylemek. İstediğinizi yapın sevgilin veya eşinle aranızda olan bir şey bu başkalarını ilgilendirmez. - +1 yıl
@TheOrcWithNoName İlişkiye başlamadan önce her şeyi bilmek mümkün değil ama bazı şeyler bellidir. Nasıl giyindiği bellidir mesela veya nasıl bir hayat tarzı olduğu bellidir. Evlilikler de genelde en başından beri var olan sorunlar yüzünden bitiyor. Kişiler başta ben bunu değiştiririm diye düşünerek evleniyor sonra değiştiremeyince kavga ediyorlar veya başta seviyorum diye göz yumdukları şeylere sonra tahammül edemiyorlar. İnsanlar sonradan değişiyor da olabilir tabii ki ama o da nasip meselesi, görebildiğin kadarıyla uyumluysan sevgili olursun ancak dediğim gibi çoğunluk bildiği şeyleri göz ardı ettiği için sonra sıkıntılar çıkıyor.
- +1 yıl
@diloyer Bralet giymiyorsa bile onu giyip de çıkabilecek biri olduğu bellidir. Kimse alışık olmadığı şeyleri pat diye giyip sonra burada sevgilim bunu niye sorun etti ki diye sormaz. Ona göre sokakta bralet giymek gayet normal bir şeymiş ki böyle bir soru sormuş, bunu bu kadar normal gören biri de ömrü boyunca kapalı giyinen biri olamaz.
- +1 yıl
Acılıkoala, çok doğru söylediniz tamamen katılıyorum. Çok net ve güzel bir açıklama 🙂
- +1 yıl
Warlander, senin gibi hakarete başvuranlar tartışma da genellikle bilgi eksikliğinden kaynaklıdır. Bilgi eksikliği dışında saygılı olmayışı, aile terbiyesi almamış olması gibi sebeplerde yatar. Ben 13 14 lü yaşlarımda ergenlik dönemimde hakaret ederdim ufacık şeylerde bile ama en azından seviyemi bilirdim bana sataşana sataşırdım. Yaş ilerledikçe farklı görüşlere de saygı duyunca sabit fikirli kalmadığımdan bu huyumu atlatmam çabuk sürdü. 16 yaşımda böyle hareketler yapmıyordum. Sanırım sen bu dönemi atlatamadın. Genellikle karşı tehditte susarlar veya kaile almamak gerekir. Ben yine insan gibi yazayım. Cevabınız yoksa susun bence. Hakarete gerek yok söyleyecek cevabınız olmadığı için hareketiniz çocukça. Benim liseye yeni başlayan yeğenim yapmıyor senin yaptığın bu çocuksu hareketi. Tekrar hakarette edebilirsin sonuçta sanal ortamdan güç alıyorsun bilgi eksikliği saygılı olmayışında cabası. Herkes her şeyi bilemez bende bir şeyler öğreniyorum bu siteden. Ama insanlara saygım var bana sataşmadıkça bu tarz karşı cevap yazmam. İster umursa ister umursama bir konuda tartışmaya giriyorsan bence konu hakkında bilgin olsun öyle gir, bilgin yoksa izle sadece bir şeyler öğren bu kötü bir şey değil. İnsanlara da saygılı davranırsan sende saygı görürsün.
- +1 yıl
Ayrıca ince espriyi farketmedin de. Senin lafı işine geldiği gibi çevirdiğini ben sana yansıttım senin cuckold olmanı demiştim. Buradan belki empati kurarsın diye düşündüm de tahmin ettiğim gibi anlamadın. Nasıl oluyormuş insanlara işine geldiği gibi anlayıp davranmaktı mesele.
- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanımıyor mu, sevgili olmadan önce giyim tarzını bilmiyor muydu? Şimdi niye karışıyor, bu neyin ikiyüzlülüğü?
Hem dekolteli giyinmiş bir kadın görseler yiyecek gibi bakarlar, hayal ederler hemde kendi kadını dekolteli giyindiğinde başka gözler kendi kadınına baktığında delilirler. O zaman sende başkasının namusuna bakmayacaksın, yok kadın açık giyindi de tahrik oldum demek yok, bakıp bakmamak kişinin elindedir.
İnsan sevgili olacağı kişinin giyimine bakar ve der ki "bu konu benim hassas çizgim, ben bu insanla sevgili olamam, yürütemeyiz"diye düşünür, en başında sevgili olmaz.
En başta seni gördü, şimdi de karışmaya hakkı yok00 Yorumla
ben giyiyorum ama ülkesine göre giyiyorum. her yerde giyilmez. ve şöyle de bir gerçek var erkekler bakabiliyor. herkesin zihniyeti bir değil. seni kimsenin kısıtlamasına izin verme ama kendin de doğruyu seçebilme makuliyetinde ol.
1369 Yorumla- +1 yıl
Ülkesine göre haklısın aslında cahil bir ülkede yaşıyoruz, ayrıca şurda haksızsın, farklı zihniyetlere sahip olan insanlar için bir insan da kendini kısıtlamamalı bana göre
- +1 yıl
@Şirinelll2 tacize uğrama riskin varsa kendini korumak zorundasın.
- +1 yıl
Kendimizi böyle böyle diyerek kısıtlıyoruz ve bu durumu normalleştiriyoruz. Bu tarz tacize uğrama riskini ortadan kaldırmak için çaba harcamıyoruz tacize ugramamak için kendimizi kısıtlayarak çaba harcıyoruz. Taciz olayını normalleştirmeyelim bunu normalleştirerek kısıtlamayalım kendimizi, ülke alışmış bir durumda orası da ayrı bir konu yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
@Şirinelll2 insanların kafa yapısını değiştirmezsin ben böyle düşünüyorum. herkesin bakış açısı farklı sen kısıtlamak olarak tanımlıyorsun ben korumak olarak tanımlıyorum. umarım her şey güzel olur. iyi günler
- +1 yıl
Kendini kısıtlayarak korumak diyelim şuna, iyi günler
- +1 yıl
@Şirinelll2 normal görülmemesinin sebebi insanlarin çoğu musluman turkiye'de. Bana görede normal degil musluman kadin giyemez acik
- +1 yıl
Ben sadece musluman olduğu halde açık giyinenleri kast ettim. İnançsızlar zaten umursamaz çıplak bile gezerler😂
- +1 yıl
Nasıl değiller? İnançsizlar gunah sevap bilmez inanmaz sonuçta
- +1 yıl
Orasi öyle herkesin gunahi sevabi kendine
- +1 yıl
Yok ama çogunlukla onlar acik giyiniyor veya inancli olsa bile zina yapan kizlar acik giyiniyor. Çoğunluk dedim herkes degil
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan Pardon? Tacizin müslüman ülke ile ne alakası var? Tacizin normalleştirilmesinden bahsediyorum. Ayrıca müslüman bir kadın açık giyer giymez bu sizin probleminiz değil sadece saygı duymak zorundasınız gerisi zaten o kişi ile Allah arasında. Ne demek istediğimi anlayıp öyle cevap verirseniz sevinirim.
- +1 yıl
@Gasdfg Al bir kadın bile böyle düşünüyorsa ne diyeyim, bakan erkeklere hak verelim. Şu düşünceye bak ya, bir şey demeyeceğim gerçekten.
- +1 yıl
Taciz olayı falan diyorsunuz, açık giyinirsen bakarlar diyorsunuz. Kaç yaşında çocuklar tacize uğruyor, onlarda mi açık giyindi? Onların bedeni tam oluşmamişken estetikliği yokken herhangi bir dikkat çekici bir şeyi yokken onlara bakıyorlar? Evet buna da cevap bekliyorum? Çocuklar neresini açıyorda tacize uğruyorlar, cidden şu düşüncede oldukça kadın her zaman bu durumda olacak bu ülkede.
- +1 yıl
@Gasdfg Bana mı dedin?
- +1 yıl
@Şirinelll2 ben hak vermedim olaya kadın erkek olarak ayırarak bakmak da saçma mantıkla yaklaşmak daha doğru kadın bedeni etkileyicidir bakılmamasını beklemek çok ütopya bi durumdur istediğin gibi giyinebilirsin ama soyunmak eylemi dikkat çekici bir eylemdir dikkatlerini çekmemeni beklemen istemen sacma oluyo durum boyleyken
- +1 yıl
@Gasdfg Bak tamam hak veriyorum kadın beni çekici erkeklerin bakmaması saçma peki çocuklar? Onların neresi etkileyici? Bunun cevabını istiyorum sadece?
- +1 yıl
@Şirinelll2 konu şu an yetişkin birinin istediği gibi giyinip kimsenin bakmamasını istemesi, konuyu saptırıyorsun senin bahsettiğin çocuklara bakılması taciz edilmesinin yapanları özneleri zaten insan kategorisine girmeyen hayvanlar dolayısıyla konu dışılar Allah ıslah etsin öylelerini ne söylenebilir ki onlara
- +1 yıl
@Şirinelll2 muhtemelen troll sorudur biz burada birbirimizi yedik😂 insan sevgilisini iççamaşırıyla zaten dolaştırmaz neyin kafasıyla sorulmuş bi soru acaba dikkat çekmek içindir kesin😂
- +1 yıl
@Gasdfg Canım bana göre tacizin yetişkini çocuğu diye ayrılmaz. Taciz tacizdir. Kur'an da geçtiği gibi 'Erkeklerin tesettürü de göz kapaklarıdır.' "Adam" olan zaten bakmaz.
- +1 yıl
Bilmiyorum belki de troll sorudur.
- +1 yıl
@Şirinelll2 evet ama adam gibi adam olabilen yok denecek kadar az ise niye bakıyorsun diye serzenişte bulunmak yerine bakışlardan korunmaya çalışmak evla olmaz mı
- +1 yıl
@biegrace evt öyle düşünen insanlar çok var. Acik giyinen kiz gorunce bu kiz k*sardir diyenler var. Ben tabiki her acik giyinen kiz k*sardir demem. Ama kabul edelim ki çogunluğu öyle
- +1 yıl
@Şirinelll2 günah olam birşeye nasıl saygı duyulabilir? daha once de dedim herkesin gunahi sevabi kendine ama gunah olan birsey normal değil ve saygi duymam. Zaten saygi duymadigim icin acik kizlardan uzak duruyorum bakmamaya calisiyorum
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan nerden biliyorsun çoğunluğunun öyle olduğunu, tanıma fırsatını buldun mu? ayrıca inancıma göre yanlış olsa da zina yapan her insan k*şar değil. insanları yaşadığı şeylere göre yargılamayı sınıflandırmayı bırakın. erkek yaşayınca neden sınıflandırılmıyor?
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan Ne saçmalıyorsun be, cahilliğin ile insanları daha fazla zehirleme. Çoğunluğu kaşarmış bilmem ne? Ya sen diyor musun acaba kızlara bakan erkeklerin hepsi şerefsizdir diye ha bu arada kusura bakma ama paşa paşa saygı duymak zorundasın, duyacaksın. Uzak durursan dur ama saygı duyacaksın.! Onlar sana ölüp bitmiyor. Günah olan bir şeye saygı duymuyormuş, karıncayı incitmek günah ama yeri gelir kendin incitirsin, sonra da burada günaha saygı duymam sen kimsin ki? İnsanlar ve Allah arasında olan şey senin haddine değil. Zaten nickinden anlaşılıyor ne olduğun. Daha fazla cevap vermeyeceğim.
- +1 yıl
@biegrace cinsel iliskiye girmeyi zina degil mi diyorsun? Zaten acik giyinen kizin muslumanligi lafta olur anca.
- +1 yıl
Evet acik giyinipde zina yapan cok kiz gordum ordan biliyorum
- +1 yıl
Ben dinsiz degilim saygi da duymam normal de görmem dışlarım da. Oyle lafta musluman veya her halti yiyenlerden degilim
- +1 yıl
@Adamyerinykonulmayan Ya sabır, ablacım bir git önce müslümanlık nedir onu öğren ya. Hangi bir müslüman bir insanı dışlar ya? Neyin ne olduğunu öğren öyle gel ondan sonra Müslümanlık dersi var tamam mı?
- +1 yıl
@Şirinelll2 Al işte bak günah işlemek seni ne hale getirmiş. Bir muslumanin gunahi normal gormesi yazik. hatta dinden bile cikmis olabilirsin.
- +1 yıl
Sen kimsin asıl? Senin gibi popo baş açmayı marifet saygı olarak gormuyorum
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan Bana bak haddini bil çocuk! Allah'ın ergeni, sen saygı duysan ne duymasan ne senin düşüncenin bit kadar değeri yok. Ayrıca sen benim Müslümanlığımı ne sıfatla sorguluyorsun kimsin sen? Senin ne haddine ki sorguluyorsun? Daha iki üç cümleyi zor bir araya getiriyorsun saygı duyup duymamaktan bahsediyor Allah'ın cahili. İsteyen başını da açar ayağını da sende istesende istemesen de saygı duyacaksın. Ha saygı duymam diyorsan Arabistan senin için en uygun yer. Türkiye böyle bir yer değil üzgünüm. Haddini yerini bilerek konuş. Çocuğa bak daha adam olmamış burada Müslümanlık dersi veriyor. Müslümanlık nedir desen öküzün trene baktığı gibi bakar insanın suratına. Hadsiz.
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan normal göstermesi diye bir şey yok. ben namazımı da kılarım. heves ettiğim şeyi de giyerim. neyin günah olup neyin olmadığını senden daha iyi bilen biriyim çünkü senin gibi ezberci bir müslüman değilim. beni bilen zaten biliyor ne tip biri olduğumu. insanların özeline tercihlerine her kim olursa olsun saygı duymak zorundasın. zina çok büyük bir günah dedim ben. günah değil demedim önce bir doğru düzgün okumayı öğren. ve sen isteyen istediğini giydiği zaman hiçbir şey diyemezsin çünkü içindekileri anca böyle yerlerde söyleyebilirsin. dinimizde doğru olanı söylemek makbuldür. kişiye baskıyla hiçbir şey yaptıramazsınız.
- +1 yıl
@Şirinelll2 peki arastirsana lutfen tesettursuz kadinin çekeceği azaplari.. Gunahi falan. Tesetturlu kizlar sizin gibi acik giyinenlerden daha ustun
- +1 yıl
@biegrace Anlamıyor işlemiş beynine 😂
- +1 yıl
Bu arada zaten acik giyinerek butun abazan sapiklari etrafiniza toplarsiniz sizi anca onlar ister. d.
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan Ya sanane sanane, o tesettür giymeyen kadının problemi sanane. Kendine bak sen. Senin Müslümanlığın başkalarınaysa kusura bakma Müslümanlık bu değil. Kendine Müslüman olacaksın. Neyin ne olduğunu bilmediğin konularda yorum yapma cahilliğini öne çıkartırsın sadece başka bir şey yapmazsın.
- +1 yıl
@Şirinelll2 Kurban ol arabistana. Ne guzel dinin emri olan tesetturu cogu kadin uyguluyor
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan Ay yok ben daha fazla bu cahile laf anlatamayacağım 😂🤦🏻♀️ Defolup gidebilirsin Arabistan'a tutan yok. Benimde sana laf anlatacak boş zamanım yok uzatma daha fazla.
- +1 yıl
K*sar değiller dedin. K*sar zina yapan kizlara diyiliyor. Her dilde k*sar kelimesinin karsiligi zina yapan kadin demek
- +1 yıl
@Şirinelll2 İnandigin dinle dalga geçtin. Araplar da musluman. Dalga gecmek dinden cikarir ağla
- +1 yıl
@biegrace dinden niye soğusun ya. nefsine yenik düşen tevbe etsin napim.
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan her dilde öyle olduğuna emin misin? kültürünün buna yeteceğini sanmıyorum. islam dini örtünmeyi emreder bunu inkar etmiyoruz. saygı diyoruz kardeşim saygı. sen doğruyu söylemekle yükümlüsün doğru. söyledin tamam. ama yargılayan sen değilsin. yargılayan hesaba çekecek olan bir kişi var. sen benim günahıma girdin şimdi ben de hakkımı helal etmiyorum sana. beni tanımadan etmeden bana neyim müstehak olduğuna karar veriyorsun.
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan söyleyiş tarzın hoşgörülü mü gerçekten. üslubunu beğeniyor musun sen? müslümanın üslübu böyle mi olmalı? ben o konuda iyi bir örnek olmayabilirim ama sen de büyük bir konuda iyi değilsin. çünkü benim yaptığım beni bağlayan bir şeyken senin yaptığın insanları bağlıyor.
- +1 yıl
@biegrace ben sana cehennemliksin mi dedim? yargilamadim mustehak da gormedim😑. Hakkini lutfen helal et.
- +1 yıl
@biegrace küfür etmedim hakaret etmedim üslubun kötü mü gerçekten? Muslumanin birbiriyle tartismani anca kafirlerin hoşuna gider. Şimdi burada bu tartismalarimizi gören dinsiz kullanıcılar biyerleriyle gülmüştür bize. Tartismayalim o yuzden artik din hakkinda.
- +1 yıl
Üslubum*
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan ailem çok dindar insanlar değiller dedem öyle sadece. hep ortada büyüdüm. anne tarafım müslüman değil ve onlarla yetiştim. arkadaşlarım içki içen insanlar müslüman değiller onlara saygı duyuyorum zamanında ben de içerdim bıraktım. namazlarımı kılıyorum açık giyiniyorum ama içimde kapanma arzusu var. fakat nefsim daha üstte. ki bununla ilgili kötü bir anım olduğundan belki belki de kılıf uyduruyorum bilemem yapamıyorum. her şeye rağmen bazı kusurlarım olsa da ( açık giyinmek ve geçmişte alkol tüketmek gibi) çabaladığımı, araştırdığımı ve geleneksel hiçbir şey bilmeyen müslümanlardan olmadığımı biliyorum çok şükür. beni sadece abazanların isteyeceğini yazmışsın. tanımadan bilmeden saçma saçma konuşmuşsun. kalbimi kırdın ve eğer hakkın geçtiyse ahirette hesaplaşmak isterim ben. dolayısıyla helal değil.
- +1 yıl
@biegrace ozur dilerim kırılmışsın o lafıma. inşallah iyi biri çikar karşina. Allaj abazanlari uzak tutsun amin. 🌹 Hâlâ mı helal etmiycen hakkini?
- +1 yıl
Allah* . klavye sıkıntılı biraz kb
- +1 yıl
Vallahi o lafa kirilcagini bilsem niye diyim. Bilerek asla kalp kirmam. bilmeden olabiliyor maalesef
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
126Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf numarası yapmayın ya bildiğin südyen giyorsunuz dışarda. Bralet iç giyim ürünüdür, kadını daha erotik gösterir.
Uzun Dantelli südyen yazınca çıkan bu;
Bralet yazınca cıkan bu;

İki üzette renk dışında bir fark söyleyin bana🤷♀️ üzerine bir tişört atınca ve adına bralet denince tasarlanmış amacı ve asıl işlevi değişmiyor.
Bu özgürlük değil tehşircilik ya.83 Yorumla- +1 yıl
Knk bu iç çamaşiri ya bakma bralet dediğine
Cevap sahibi+1 yıl@ØŔůhĚmīčīØ bralet zaten böyledir, bralet iç giyim ürünüdür. Büstiyer dese tamam ev vallahi anlarım, büstiyer dış giyime kombinlenmek içinde tasarlanır daha kalın kumaşlıdır ve bedene biraz daha kaplayan modelleri var. Bende spor yaparken filan büstiyer giyerimde bralet fazla. Bralet gitilmesini savunmam benim anlayışıma göre tehşirciliğe giriyor.
- +1 yıl
Evet teşhircilik bir kadın bedenine saygı duysa bunu giyip kendini herkese sunmaz.
+1 yılAyıptır ya! Utanma olur bir insanda! Bralet giydim diyor bide! Özgürlüğün tanımını yanlış anlayan klasik bir Türk kadınıyla daha karsi karşıyayız! Ya kardesim siz aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz siz hayırdır ya ! Bu tarz kıyafetleri giyilecek yer var, giyilmeyecek yerler var! Gidin braletinizi plajda giyin! Clupte giyin, barda giyin! Ama ortam içinde, toplum icinde giymeyin! Biraz dengeli olun! Sonrada erkekler biz s*kti ! Erkekler bize baktı! Erkekler bize laf atti ! Uln dengesizler bende özgürüm diyim gidiyim boxster giyim, ya da kilotla dışarı çıkayım öyle dolaşayim, her yere öyle gideyim, o zaman uygun mu ! Bizim T. C kizlari sapıttı kendini ! Vallaha bu ülkede size ne oluyorsa mustehak !
323 Yorumla- +1 yıl
De ayrı yazılır. Boxster değil boxer. T. C. iki nokta olacaktır. Soru cümlelerinin sonunda ünlem olmaz. Bralet plajda giyilmez. Plajda giyilene bikini denir. Ve hiçbir şey de tacizin tecavüzün haklı açılması değildir. Cehaletinize acıyorum.
- +1 yıl
Allah’ım zekaya bak ya 🤦🏼 bralet plajda giyilmez, bralet bikiniye benzediği için gidip bu tarz kıyafetlerinizi plajda giyin demek istedim! Ama sende onu anlayacak beyin nerde!
- +1 yıl
Sus senin o kominist, terorist tipini s. kerim hadi şimdi yaylan.
- +1 yıl
Kurduğunuz... istedim cümlesinin sonuna nokta konur. Sözde soru cümlenizin sonuna da soru işareti. Ayrıca farkındaysanız siz diye hitap ediyorum. Benim beynimi kendinizce değerlendirmek yerine mağaranızdan çıkıp kendinizi geliştirin. Haddinizi bilin her şeyden önce.
- +1 yıl
Çıksana lan adamsan! Amg tipe bak. Karakolun önünden geçse “gel la buraya sen aradığımız DHKP-C’li, ya da pkk li terorist misin” diye çevirip, kimlik kontrolü yapar.
- +1 yıl
Host pis feminist haddinizi bileceksiniz yoksa benim gibi yürekliler böyle çıkıp size haddinizi bildirir! Üslubunuzu bileceksiniz!
- +1 yıl
ulan s1kko sen hala olayın neresindesin. Çıksana lan adamsan diyorsun ya! beyninde jelibon mu var olm senin. Ben anayasal olarak özgür olduğumuzu söylüyorum. Hadi diyelim çıktım hadi diyelim çağırdılar. GBT'me bakarlar sonra da yoluma giderim beyninde ki nöronları zikeyim senin ya zihniyetin ofsayt
- +1 yıl
Kardesim ben sana birsey söyleyim mi? Böyle düşmez habern olsun 250gram icin değmez yanı. Gel ben sana istedigini beğen ayarlıyım bu şeylere gerek yok, böyle düşmez yanı bil
- +1 yıl
Bir saattir üslubumu bozmayayım diyorum. Ama sabrın da bir sınırı var. Senin iddia ettiğin o yüreğini *. Yarın bir gün çok değil bir nesil sonra elin senin gibi bi mağara çomarı gelecek senin kızına elbise giydiği için bikini giydiği için yobazlık yapıp taciz edecek. O zaman belki anlarsın seni ecdadını s*ktiğimin bacım
- +1 yıl
Allah’ım beyne kimlerle muhatap oluyorum ben yarabbim 🤦🏼 kızım aptal misin? G. zekalı misin? ya da rol mu yapıyorsun? Bende diyorum ki… bu tür elbiseleri giyilecek yerler var, giyilmeyecek yerler var! Braletini gider clupte giyersin, barda giyersin, bikiniye benzediği için deniz kenarında (plajda) giyersin! Kendinize saygıniz zerre yok, ama birazda olsa topluma, insanlara saygınız olsun, olsun ki utanmanız olsun!
- +1 yıl
Ben sana giyme demiyorum. Ama bunun bir üslubu vardır, yeri ve zamanı vardır! Özgürlük tanımını yanlış anlayan bir kadın toplumuyla yasamak istemiyorum abi ya, istemiyorum !
- +1 yıl
Anlaman için kaç kez tekrar edeyim. Ya da iyisi mi sen beni yorma al bu mesajı tekrar tekrar sabah akşam oku. Milletin giyimi senin ahlak anlayışıyla uyuşmayabilir. Ama bu sana kimseye taciz tecavüz etme hakkı vermez. Sen ne boksun da millete laf atıp senin deyiminle "zikip" bi de haklıymış gibi kıyafete şuç atacaksın. Yaşamak istemiyormuş. Ben de böyle potansiyel bir tecavüzcü ile yaşamak istemem aynı toplumda. Dur şöyle yazayım daha iyi anla. "çıkın mağaradan abi çıkın yhaa!!!"
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Şu yazdığın son yorumu yarısına kadar okudum bıraktım! Niye mi…? Sen kalkıp giyisinle, oturup kalkmana, üslubuna dikkat etmediğin sürece, senin özgürlüğün orada biter ! Niye mi…? Geceliğini gece yatarken giyeceksin, ayakkabını disari çıkarken giyeceksin, bornozunu duş ya da banyo yaparken giyeceksin! Yanı herseyin yeri ve zamanı var! Toplum sana değil, sen topluma uyacaksın! Senin giyinisinden tut, oturup, kalkma, konuşmana, üslubuna, A’dan Z’ye kadar herseyin insanları rahatsız edecekse, senin orada özgürlüğün biter biter biter biter! Yine söylüyorum! Anlamıyorsun anlayamıyorsun, ya da anlamak istemiyorsun. Bikini ni plajda, barda, clupte eğlence mekanlarında giyebilirsin. Ama toplumda giyemezsin toplam saygın olmak zorunda s. ke, s. ke olmak zorunda. Yine söylüyorum senin giyinisin benim midemi bulanırdırtsn sonrs senin özgürlüğün orada bitmiştir!
- +1 yıl
Açıkçası bir kaç cümleyi okumaya çalıştım ama yazım ve mantık hataları o kadar fazla ki. Daha fazla bu kopkoyu bir cehalet taşıyan beyinden çıkan yazıları görmek istemediğim için bu uzun yazını okuyamıyorum. Tek dileğim umarım iyileşir, saygılı, bilgili bir insan olursun ve potansiyel tacizci zihniyetinden arınırsın.
- +1 yıl
Vallahi bu ülkede size ne oluyorsa müstahak T. C kızı yazan bir ruh hastasına sabırla laf anlattım en azından kendi sabrımla gurur duydum.
- +1 yıl
Şimdi ben sizi desteklemiyorum, tutmuyorum, sizinle aynı düşüncede değiliz diye herkesi bilgisiz, cahil mi ilan ediyorsunuz?😂 tutmuyorum kardesim, sizi desteklemiyorum, desteklemiyoruz zorla mi? Bu sozleri yazmaktan 1 adım öteye geçebiliyor musunuz? Hep aynı hikaye, hep aynı senaryo.
İyi de bununla sevgili olmadan önce kafa yapısını bilmiyor muydun? Bilmiyorsan neden sevgili oldun. Biliyorsan, bu durum neden zoruna gidiyor. Adamı kabullenmişsin zaten. Zoruna gidiyorsa da "kusura bakma. Senin kafandaki bir insanla işim olamaz." demelisin. Ne sanıyorsun? İki gün sonra, "aşkım özür dilerim. Yanlış yaptım." derse inanacak mısın. Bu gün buna karşı çıkıyorsa, yarın daha büyük tartışmalar da çıkaracak. "Evet. Sığır. Ama seviyorum naapiim?" mi diyeceksin? Bu ilişkiye devam edeceksen de şikayetçı olmayacaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeğim ama erkeklerin nasıl baktığı senin için önemli olmayabilir, sevgilin veya erkek arkadaşını rahatsız eder. O kadar dengesiz insan var ki laf atabilecek, taciz edebilecek.
Erkek arkadaşını ne kadar seviyorsun diye bir soru sorayım, eğer çok diyorsan adamın birileriyle kavga edip başını belaya sokmasını istemezsin diye tahmin ediyorum.
Haaa, bana kimse karışamaz diyorsan erkek arkadaş yapma. Senin o şekilde gezdiren erkek zaten ilerisi için bir şey düşünmez, aynı burada seni onaylayanlar gibi. İlerisini düşünen erkekte bugün giydirme bile yarın giydirmez.
Karar senin, ya vücudunu sergileyeceksin, milletin bakışlarından, tacizlerinden rahatsız olmayacaksın ve günübirlik bir erkek arkadaş bulacaksın
Ya da modanın veya güzel giyinmenin vücudu göstermek olmadığını anlayacaksın.
Şimdi rahatına bakabilirsin51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel hareketlerde Mezhebi Genişler diye bir skeç var, oturun onu seyredin, belki ne demek istediklerini anlarsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi insanlar açık açık konuşsa sorun olmayacak.
bu tarz giyinen kadınlar yok hava sıcak yok rahat falan diye bahaneler uydurması açıkçası iki yüzlülük. kadınlar dikkat çekmek, diğer erkekler tarafından beğenilmek ve belki hem cinsleri tarafından kıskanılmak için giyiniyor. bunu kesinlikle ayıplayamam. beğenilme duygusu insanda çok güçlüdür. ama iki yüzlü olmayın ok.
şimdi buraya kadar geldik. sonrası erkekte bir erkek en başta kadının böyle giyindiğini bilerek ilişkiye başlıyrosa bu durumu kabul etmiş demektir. böyle giyinen bir kadınla ciddi bir ilişki düşünen erkekse zaten salağın önde gidenidir bas tekmeye. değilse de zaten problem olmayacaktır. çünkü ilişki zaten hafiftir. bugün var yarın yok.
ben böyle giyinen bir kadınla en baştan ilişki yaşamam ( o da benle yaşamaz) yani ortada problem olmaz. :)43 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en iyi yorum aynen katılıyorum abi
- +1 yıl
kgvator
Şu giyebilirsin diyen erkeklerin %99u emin olun, sevdiği ve evlenmek istediği bir kadına böyle bir şeyi giydirmez. Giyebilirsin vs diye nara atanların derdi başka emin olun.
Aynı zamanda bu tarz bişeyi giyen kadın da kimseyi seviyorum demesin. Kaşarlığın adını özgürlük, modernite, çağdaşlık sıfatlarıyla doldurmak cehaletin üzerini kapamıyor maalesef.
(ilk taşı aranızda hiç günah işlemeyeniniz atsın, hazırım)20 Yorumla
+1 yılBence o hatalı bakması lazım bu kız ne giyer ne giymez diye. Ona göre sevgili olmalı. Baktın ki bu kızın tarzı bana göre değil sevgili olma kardeşim yarın oburgun karışmaya hakkın yok. Bastan nasılsa öyle kabul edecen. Herkes giyimine dikkat etmek zorunda değil yanlış yapıyor olsada karışamazsın bence.
20 Yorumlabraletin gozukuyorsa cıkartır doğaldır, onun dısında ic camasırı olarak giyilebilir niye giyilmesin. ama bustiyer gibi giydiysen sahsen ben erkek olsam ben de bozulurdum. İstanbul'da kadıkoyde geziyorduk nisanlımla bakıyorum bustiyerle cıkanlar var, cıplak gibi her tarafı ortada ben kızarıyorum onları gorunce.
20 Yorumla
+1 yılDışarda giydiysen saçmalayan sensin dışarda giyilecek bir şey değil sorun erkeklerde değil bütün erkekler böyle evet ne sanıyorsunki erkeği erkeklik sevdiğine dışarda iç çamaşırı giydirmek mi bu ne saçmalık diye erkeği saçmalık haline getiriniz bir saçma var ise oda sensin, erkek arkadaşında seksi bir atlet giyip üstüne papyon taksın istiyorsan. Çağdaşlık diye diye bokunu çıkardınız her şeyin. Evde giydiysen hiç bir erkek tepki vermez hatta hoşuna gider, tepki veriyorsa bildiğin yobazdır o
31 Yorumla- +1 yıl
Her yerde giyilebilecek bir kıyafet değil çok elit bir ortam olur. Ceketin altına giyer gidersin. Bunda bir şey yok ama eteğin veya pantolonun üstüne boş giydiysen k. bakma bildiğin * kıyafeti o
+1 yılBralet giymek zorundamısın öyle bir protokolmu imzaladın ne münasebet ya ben hem sevgili olcam hemde herseye müsade edecem sevgilim dediğim kişinin dışarı degil bana sov yapması lazım bana dışarıya sokim giymeyiver sende braletmidir rezaletmidir o neyse iste incecik sey git özgürce yasa ozaman
10 Yorumla
+1 yılBen de kıskanırdım, bralet abartı bana göre. Giyene karışmam etmem. Şahsen benim kız arkadaşım açık giyinmiyor, mutluyum. Fikrini değiştirip giymek isterse giymesini istemem ben onun bu özelliğini bilerek bu ilişkiye adımımı attım çok açık giyinen bir kız olsaydı ciddi düşünmezdim, bu kızın kaşarlığından vb değil benim kıskançlığa dayanamayacak olmamdandır. Saygılar...
10 Yorumla
+1 yılHaklı o şekilde dışarı çıkman bu ülkenin şartlarında imkansız ve kıskanması en doğal hakkı seni kendine özel görmek istiyor başlarıyla paylaşmak istemiyor böyle erkek bulmak zor bu devirde sonuna kadar haklı
60 Yorumla
+1 yılTümü öyle değildir,
sevgili senin sonuçta karakterini biliyorsundur, evet kimse kimseye karışamaz ama bralet biraz açık bir giyim sonuçta sevgili kıslançlığı bi yerde hoş bişey sevgilim kıskansa ve ben onu çok giymek istesem sadece evde ve ya onunla başkalarının görmeyeceği ortamlarda giyer hevesimi alırım 😅 bunun için kavgaya gerek var mı emin değilim10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyler biz kapalı kızları sevin bence hiç canınızı yakacak şeyler yapmıyoruz gtümüzü başımızı açmıyoruz Allah yolunda sevdiğimize canı gönülden sadık oluruz gerçek aşk sevgi evlilik arayan erkekler kapalı kadınları tercih edin ablanızdan size küçük bi tavsiye😊
49 Yorumla- +1 yıl
Benim billdigim ne kapali kizlar var abla acik kizlardan beter sevgillilerine ne resimler atiyorlar bi billsen
- +1 yıl
Ama kapalilarin da kötüleri var?
- +1 yıl
Ne ablası len kaç yaşındasın da, ablamiz oluyon
- +1 yıl
Her kapalı her açık kız bir değildir mesela açılsın ama bunu bir sınırı olması lazım edebini terbiyeni kaybetmemek gerek kapalısin ama kapalı biri gibi davranmak gerek
Her Müslümanım diyen müslüman gibi davranmıyor bur kisinin yüzünden her jezide suçlamak gerek - +1 yıl
Evet, çok haklısın Songül,
- +1 yıl
Yaşın 49 mu , profilde öyle yazıyor 😊
- +1 yıl
Evet 49 neden sordunuz
- +1 yıl
@songul_kugu bu kadar olgun bir bayanı bu sitede daha önce görmemiştim.
Ondan şaşırdım biraz - +1 yıl
Neden olmasın yanlış bir şey mi var
+1 yılBraleti giyince olacakları biliyordun yalnız
Masumum rolü yapma yani
Hangi erkek sevmiş bildiğin uzun dantteli sütyen adi biralet oldu.90 Yorumla
+1 yılTürkiye sınırlarında mahalle mahalle çeşitlilik gösteren kozmopolit toplum yapısı istemeden de olsa her konuda müdahale seçeneğini zorunlu kılıyor. Baskın geleneksel yaşam ve yeniliğin önünü tıkayan bağnaz tek tipçi anlayış bırak braleti yeri geldiğinde içtiğiniz sigarayı bile alay muamelesi yapar. O yüzden en rahat Norveç erkeğini bile koynunuza taksanız 3 ay sonra yaşananlar karşısında otomatik olarak refleks verip giydiğiniz bralete laf edecektir.
00 Yorumla
+1 yılBenim ki de öyle başkasının sevgilime bakmasını istemiyorum diyo bende zaten yerine göre giyinen biriyim şimdi derler ayrıl bilmem ne yok işte onlar bakıyorlar da sana giydirmiyor falan benim eski sevgilim istediğini giy derdi umursamıyor ki laf etmiyor bunu unutma
00 YorumlaSeven adam kıskanır... Bende sevdiğimin bana özel olmasını isterim... Ne o öyle her yeri ortada herkes görüyor... Bir erkek kıskanmıyorsa ya erkek değildir ya da sevmiyordur... Açık ve net...
60 YorumlaTüm erkekler öyle değil bulunduğum ortamda arkadaşım veya değil çok kişide böyle giyinin oluyor ama dikkat çekiyorsun ve birileri biraz fazla bakmasını kendine dert etmem gerekiyor. Yani öküz gibi olmasada göz ucu ile arada dikkatleri üzerine çekeceksin
00 Yorumla
+1 yılbralet? giydin? ve kızdı? jsjhsjhsjh
şu yaratıkları bırakın allah aşkına ona ne senin ne giydiğinden? ve evet sanırım türkiyedeki çoğu erkeğin yobaz olduğunu düşünürsek geneli böyle. uzak durun.40 Yorumla
+1 yılKuzum sonuna kadar haklısın saçmalık tâbi. Sen yetişkin bir bireysin ve özgürsün. Hayatında olan birinin senin tercihlerine yaşam tarzına müdahalesi o ilişkinin uyumsuz olduğunu gösteriyor yol yakinken ayrıl bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBraletlerin çoğuda südyenden daha fena, daha erotik. Braletler iç çamaşırı olarak tasarlanıyor zaten🙄Erkek arkadaşım kendini belli edicek şekilde giyse ben de tartışma çıkarmam da kararını sorgularım "emin misin? Bunu mu gicen yani?" filan derim. Kendisi kaslı, yakışıklı biri de insanların göz dikerek bakması rahatsız edici.
11 Yorumla
+1 yılBende giydirmem dekolte mini etek bralet benim olana yalnız ben bakarım millet öküz gibi bakıyor dışarıda işine gelen sevgilim olur işine gelmeyen yol alsın
50 Yorumla
+1 yılSütyenle dışarı çıkıyorsun diye madalya mı takmaliydi sana teşhircilik resmen? Öyle bir kızla da ciddi düşünmem zaten takilmaca olur :D
52 Yorumla- +1 yıl
Benim kararlarım beni ilgilendirir seni niye gerdi ki şimdi
+1 yılUla arkadaş kadınların yüzde 70 i ayril demiş ya biz muslaman ve Türk milletiyiz bizim ayibimiz utanmamiz var hersey den once edep adap denilen sey var siz bildiginiz sutyenle disari cikiyosunuz adinida modernlik sosyallik koymussunuz
Kadin kocasina suslenmez evde bildigin erkek fatma gibi dolaşır ama dışarda sözüm onlara süs kopegi gibi dolaşır ben bunun adını sylerdimde burasi yeri degil sadece şunu syleyim (edep sen ne güzel şeysin)35 Yorumla- +1 yıl
Braletle direk çıkıyorsa ok olmaz şıkta durmaz bence ama şöyle düşün kumsallarda neler giyiliyor yani bralet masum hale getirilebilir
- +1 yıl
@avicenna90 Zaten onla cikiyolar cogunluk üstüne bisey giydikten snra kimse neden bisey desin
- +1 yıl
Ben bu şekilde tercih ediyorum korse giysem bile üzerine gömlek bir kaç masum düğme abartmanın manası yok abicim🙈
- +1 yıl
@avicenna90 bilmiyorum ama kadın dedigin kadin gibi olmali dışarda baska erkeklerin degil evde eşinin ilgisini çekmeli
+1 yılHerkes herşeyi giymekte Özgür özgür ama giyilecek yerler vardır giyilmeyecek yer ve erkek arkadaşın senin kıyafetine ona buna karışıyorsa ilişkini bir gözden geçir derim ileride daha da zorlanabilirsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. giydigin seyin ne oldugunu bile bugune kadar duymadım. seni de sadece su konuda sucluyorum. birbirinizi daha dogru duzgun tanimadan ne diye sevgili oluyorsunuz. daha ne giydigini bilmeden sevgili olmussaniz boyle bos seylerle ugrasirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
sutyenin uzen hali dantelli
+1 yılBunu giydiğimde hiç bir şey demeyecek adamında adamlığından şüphe ederim
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen yani çoğu da çomarlık tan , çağdaş olmamasından geri kafalılığından bahsetmiş herhalde o kişiler de bu kadar geniş. Ama bunlar anca böyle desinler
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçın a*ınızı g*tünüzü gezin size kimse karışmasın sizin istediğiniz bu. Kimso bono koroşomoz istediğimo giyeröm der durur bunlar tm karışan yok giyin bikiniyi dolaşın sokakta ortalık malı kaşarlar sizi.
30 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden tam tanımadan sevgili olmamak gerek
ya da nasılsa öyle kabul etmen gerek sevgili oluyorsan
tabi bu benim fikrim.30 Yorumla
+1 yılTartışmanız doğru olmuş, hatta çocuk tartışmışsa seni kaybetmek istemiyordur. ben olsam güle güle derdim.
30 YorumlaBir arama yapın 50 tane konu açılmış bralete tepki veren erkeklerle ilgili... bu artık ikili ilişkiler için kanayan bir yara haline geldi... bence yetkililer bu konuya el atsın
10 YorumlaSevgili olmadan önce konusmaliydiniz bu tür konuları bence sen şartlarını kriterlerini demeli o demeli ortak yol bulunmalı bulunamıyor ise hiç başlanılmamalı bence
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı.
s +1 yılDışarıda bralet giymek zaten çok doğru değil. Ha ben seviyorum dersin giyersin ama crop giy mesela bralet iç çamaşırıdır.
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılBildiğin sütyenle dışarda geziyorsun ve sevgilinden anlayış bekliyorsun. Bu kadar teşhircilik fazla değil mi abi ya.
22 Yorumla- +1 yıl
Bi tane mantıklı yorum yeminle
bralet dedigin sey bildigimiz sutyen bu arada ic camasirlariyla falan giyiliyo ben de acik giyinirim ama bralet biraz.. fazla degil mi skjfs
20 Yorumla
+1 yılgiyme kardeşim sende. sevdiğin insan senden bişey istiyorsa yapmak cokmu zor? rahatsız oluyor demekki. sevdiği insana dik dik bakan tipleri gördükce rahatsız oluyordur. bu gayet doğal bişey. seven insan kıskanır. aşağıda yorumlara baktımda ayrıl diyenler olmuş yok artık daha neler. bir bralet için sevigiliden ayrılılır mı ya? konuşarak cözüm bulunamaz mı?
00 Yorumla
+1 yılBraleti sevgiline giyin kızım göz hakkı diye bir şey var evet giyinmek isteyebilirsin özgürüz diyoruz ama maalesef yamyam gözler öyle demiyor başına bir şey geleceğine masum bir özgürlüğünden de ödün verin ölmezsiniz.. ufak şeyler bunlar giyin hırkanın içerisine ceketin içerisine giyin yırtık kot kullan kolları sıva, önünü ilikle sadece tülü görünsün tarz diye bir şey var bershka saten kargo pantolonun üzerine bralet giyen tipler var ayrı hasta oluyorum 😁
00 Yorumla
+1 yılBende çıkarırdım şahsen. Seven insan sevdiğini daima kıskanır. Kıskanmazsa da bu yüzden tartışma çıkıyor değişen bir şey yok aslında en azından kıskandığı için sorun olsun da bir şeye benzesin.
04 Yorumla- +1 yıl
Uyarması neden sorun yaratıyor ki yaratmamalı malum Türkiye de yaşıyoruz ataerkillikten bahsetmiyorum ama bizler domuz değiliz ki eşlerimizi kıskanmayalım. Olduğu gibi kabul etme konusu tabikide evet, kimse kimseyi değiştirmekle zaman harcamamalı ama bu konuda çok rahat davrananların ben yeterince sevdiğini düşünmüyorum.
- +1 yıl
Kimilerine göre sınırı olsa da kimilerine göre olmuyor birazda insanın kendisiyle alakalı ama bende kararında olmasından yana olanlardanım.
+1 yıl2 kısım erkek vardır. Sevgilisi sütyen ay pardon braletle dışarı çıkınca gurur duyan ve kıskanıp sadece kendi görsün isteyen. 1. Kısmı seç. 2. Kısım başını ağrıtır, yobaz olur vs vs
03 Yorumla- +1 yıl
Yobaz olmak kiyafete karismak degil ya
- +1 yıl
@Adamyerinekonulmayan soruyu sorana göre demek istedim
- +1 yıl
Peki😊
+1 yılBralet şeklinde üst kıyafet giydiysen , kizabilir iç çamaşır olarak giydiysen eger , saçmalık ölçüsünü sığdırabileceğimiz bir Terazi icat edilmedi sanırım
00 YorumlaNormalde giyilecek bir şey değil. Nerede giyeceğini bilmek lazım.
30 Yorumla
+1 yılBralet giyip rahatça vücudunu teşhir etmeni desteklemeyen erkekten ayrıl. O kendisine hanımefnedi birisini bulsun. Sen kendine yumuşak bir kavat bul.
81 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim neden millete 31 malzemesi olsun ya? Modern olacağız diye g4vat mı olalım kardeşim ben sevmem öyle şeyleri, ben skimi dşşağımı gösteriyor muyum şort altından?
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aypipim adamsın
- +1 yıl
adamsin
Cevap sahibi+1 yıl@yaprakistiyorum böyle düşünen kızların olması umut verici ya
+1 yılSevgilim olsa
Giyse bunu
Yanında filan dolaşmazdım
Bir erkek hayvan gibi kesse...
Sürekli kavga çıkartırım10 Yorumla
+1 yılTüm erkekler böyle değil. Sadece bazı canım kızlar layıklarını buluyor o kadar. Sen de onlardan birisin. Zaten ne kadar "kaliteli" olduğun sevgilinin kalitesinden belli. canım insan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçek erkekler elbette ki böyledir... yanında sütyenli kadınla gezmeyi onuruna yedirebilecek erkek görünümlü zibidiler son dönemde çok popüler ama onlar ne kadar erkekse marketteki o beyaz sıvımsı şeyler de o kadar yoğurttur
10 Yorumla
+1 yılVallahi bu ülkede size ne oluyorsa müstahak T. C kızı yazan bir ruh hastasına sabırla laf anlattım en azından kendi sabrımla gurur duydum.
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes değil ama bazilarinizin harbi bile bile basina kotu seyler geliyo
- Moda & Stil konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık krizine girdi ise saygısını kaybeder. Saygısını kaybetmedi ise sadece deneme demektir. Size ne kadar lafı geçebilir bunu denemiş.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu öyle baktın ilk karıştığında ayrılacaksın sonra öğrenecek. Bütün kadınlar bunu yaptığında onlarda öğrenecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal kıskanması bildiğin sütyen yani ben dışarda giysem utanırım ayrıca dışarıda sadece düşündüğümüz gibi iyi niyetli insanlar yok birçoğu sapık kötü niyetli ben olsam bu tarza sahip olan bir kızla sevgili olmazdım zaten çünkü diğer türlü kıskanınca problemler çıkıyor bence hiç gerek yok
20 Yorumla
+1 yılsevgililerine karışıyorlar ama dışarıda bir kızda görünce de öküz gibi bakıyorlar
20 Yorumla
+1 yılBralet şey değil mi atlet gibi iç giyim oluyor herhalde
20 Yorumla
+1 yılKıskanmış olabilir. Yerine uygun giydiğini düşünüyorsan geri adım atma
20 YorumlaSevgiliye gelene kadar 2 abim var onlar izin vermiyor ajdhsn
20 Yorumla
+1 yılBu saçmalıktan sonra ondan sevgilim diye sozetmen de saçmalık. Ne demek ya kıyafetin yüzünden tartıştık 🤬 deli oluyorum böyle okuzlere
00 Yorumlahala böyleleri var mı ya haniilişkide özgürlük hani seygı hani güven nerde kaldı nerden bulursunuz bu mağra adamlarını örümcek beyinli idiyotları anlamam yani
00 YorumlaYaa sinir oluyorum ya bralet giydin diye sana kızar ama bralet giyen kıza bakar sen yanında olsan bile
00 Yorumlaabi bralet in ne olduğunu görseli görünce heee dedim.. 😅😅 denemediğim ordan belli.. güzel bir şey aslında ceketle kombinlenince niye kızdı acep
00 Yorumla
+1 yılHaklı açıklığa karşı değilim ama herşeyin bir adabı var kıskanmayan erkeğin gavurdan farkı ne tabiki sakinacak sizi aç köpekler dışarıda öküz gibi bakiyo
50 Yorumla- Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem