+1 yılAdam demek ki birden fazla kızlarla flört ediyormuş demek ki arada frekansları karıştırmış olmalı idare etmeye çalış hem seninle hemde sensiz ama bir şekilde Adam 😊 işini yürütüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış
En İyi Cevaplar
+1 yılKızkardeş veya kardeş yerine konulan kişidir bence siz önce size göre kardeş arkadaş dost sevgili hayat arkadaşı nedir nasıl olmalıdır insan konuşmasıyla tutum ve davranışlarıyla oturmasıyla kaşkmasıyla tutum ve davranışlarıyla kendini biraz belli eder ne aradığınızı bilirseniz şaşırmazsınız önce kendinizi tanıyınız
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Buna pas vermeyen eleman bir anda sahaya geri dönüş yapmış yakın zamanda buluşma olucak o yüzden sorunu kökten çözüp seni etkisiz hale bırakmış yani anlicagin 2. plandasin uzaklaş ordan o çocuk o kızdan tekmeyi yiyince sana gelecek bacım olcak balım sende o zaman ağzının payını ver saf yapma kendini
01 Yorumla
+1 yılIstemiyordur İstemediği zaman da atmışsın mesajı Bu kadar basit ya Neyse kadını her zaman böylesiniz ya zevkinize Keyfinize göre takılıyor O da istemiyordur senden ya
05 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
- +1 yıl
hadi ordan çek gitsin acıma
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bir kere yanlış yapan bir daha sana sürekli yanlış yapacak tır aşı var
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sordun mu belki dalga geçmek için yazmış olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni delirtme filan yazdım ben, sakin ol filan dedi atlamış oldum yani
+1 yıl1- Yakın sayılan çevrende bulunan bir kişiyle arkadaşlığı olabilir ve o kişinin senden hoşlandığını, sevdiğini biliyor olabilir.
2- Senin niyetini anlamak için zarflama yapmış olabilir ki, tepkini bekliyordur.
3- bu kişinin hayatında biri var ve sana karşı sıcak kanlı olabilir.
Yani, daha yazabilirim.
Durumu en iyi kavrayan şu an sensin.
Acaba 2. Seçenek olabilir mi?
🌹110 Yorumla
Soran+1 yıl2. seçenekmiş, atlamasaydım iyiydi
- +1 yıl
Yooo, geç değil, niye ess geçiyorsun ki? Aaaa
- +1 yıl
Seni deli etmeye çalışıyor, şey gibi belki de, kavgayla giriş yapabilecek bir tip sınırım, diğer türlü yapamıyor olabilir, sence? 😋
Soran+1 yılBilmiyorum ama bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sana bazen çok mu ilgi gösteriyorum, çok mu üstüne geliyorum , kendimi tutuyorum aaatlerce senle konuşmak istiyorum yazmış. Bir sürü kadın arkadaşım da var yanlız olduğum için düşünme hiç birinin sohbeti bana keyif vermiyor, sadece senle konuşmak istiyorum filan yazmış
- +1 yıl
Durum fena o zaman... işiniz olur, artık devamını sen bilirsin... kendine dikkat et, sonu güzel ve kalıcı olsun... 🌹
Soran+1 yılBu yazdıkları flört değil mi ya, ben kafamda kurmuyorum değil mi. Aşık mı sanmam ama bence hoşlanıyor benden
- +1 yıl
Yooo, sen normalsin, gözlemlerin doğru. 👋
Soran+1 yılTeşekkür ederim, kendi kendime mi kuruyorum dedim
- +1 yıl
😇😇
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu güzel bir şey değil mi seninle dost olmaya çalışıyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben sinirlenince hah şöyle ol yola gel yazmış ama
Soran+1 yılOhoooooo neler oldu onun üstüne neler
Soran+1 yılSürekli emir kipi ile kullanan birine hem de rüyanda görürsün
+1 yılBelki o da senin ne tepki vereceğini görmek istemiş olabilir...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bende atlamış oldum
Senin duygularını anlamış o yüzden senden hoşlanmıyorum karşılığı yok' mesajı veriyor sana. İyi birsey sevinmelisin buna sana umut verip kullanadabilirdi seni.
11 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bunu yazan kişi umut vermek istemiyor mu? Emin misiniz? Bugün buluşmak için o kadar ısrar etti ki şok geçirirsiniz
+1 yılOf onu bende yaşıyorum çocuk bdnden hoşlanıyor ve kıskanıyor yani flört aşamasındayız seviyor bence ama bana dürekli reis aslanım falan diyor paşam vs hiç hoşuma gitmiyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız oluyorsan bence söyle.
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Akıl oyunu yapmış arkadaş. Sende yazdığın kadarıyla düşmüşsün. Artık uzatmaya gerek yok birbirinize açılıp kurtulun bu durumdan. 😁
13 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Sanırım açılma zamanı çok yaklaştı demi
Soran+1 yılDiyor ki , sana ilgi gösteriyorum ama yanlız olduğum için diye düşünmez aslında bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile sohbet seninle olduğu gibi keyif vermiyor filan demiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSeni analiz ediyordur uyuşmadını düşününcede abi kardeş muhabbetine girmiştir sanada ümit vermemek adına
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bu umut vermemek mi sizce? Bugün de buluşmak için aşırı ısrar etti. Çok özlemiş görmek istiyormuş, karşılıklı kahve içecekmiş. Çok mu üstüne geliyorum çok mu ilgi gösteriyorum filan dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılbana da kanka diyerek flörtü bastırmaya çalıştı. 1-2 şey dedikten sonra da engelledi :) :) :) :) aynı renkler
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün de buluşmak için aşırı ısrar etti. Çok özleşmiş sohbetimi, kahve içecekmiş, çok mu üstüne geliyorum çok mu ilgi gösteriyorum sana filan dedi
+1 yılBu çok genel bir soru olayları bilsek net bir cevap verebiliriz bacım demesinin sebebi her şey olabilir şu durumda
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Kadınlara fazla sosyal medya da takılırsa normal. aşkım de kızarlar bacım de lazım olur derler işim. olmaz deyip makarana bakcan. amazon devri.
01 Yorumla
+1 yılUkalalıktan nispeten yapmıştır belki ya da başka birisini bulmuştur oda bir şey mi hayatımda bulunan eski kişi bana kardeşim dedi
02 Yorumla- +1 yıl
İyiki de ayrılmışız diyorum tipi suriyelilere benzemiş içideki dışına vurmuş eskiden iticiydi ama bir şekli vardı
+1 yılSen de bacım deme lazım olur deseydin.
Gülerse hoşuna gider gülmezse gay dir.16 Yorumla
- +1 yıl
Hiçbir kadın ve erkek arkadaş olamaz. neyse bu hamur çok su götürür. takma kafana
Soran+1 yılNasıl yani , ne demek o.
- +1 yıl
Bu hamur çok su götürür bir tabirdir bacım. yani konu uzun yazarak anlatılmaz üzerine çok şey söylenebilecek olaylarda bu tabir kullanılır
Soran+1 yılAnladım sizce flört durumu mu bu, ben kafamda mı kuruyorum
- +1 yıl
Ilişki terapisti degilim. duşünceler kişiden kişiye farklılık gösterir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılZarf atmanında en ilkel hali. Açık açık sormak varken.
09 Yorumla
Soran+1 yılZarf resmen ve ben zarfı sanırım katlayıp yedirdim
Soran+1 yılYa bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını
- +1 yıl
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Soran+1 yılAşk itirafı gibi oldu diye mi sildi acaba
- +1 yıl
Gerçekten bilmiyorum onlarca sebebi olabilir kendisine sorman en mantıklısı
Soran+1 yılMesajların tekrar üstünden gittiğimi belli etmek Garp olmaz mı
- +1 yıl
Olmaz
Soran+1 yılNe dicem, bana güvenmiyor musun? Mesajları neden siliyorsun mı dicem?
- +1 yıl
Mesajları neden siliyorrsun demen yeeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsinir etmek için demiştir. sevgilim de kullanıyor bana takılmak için
017 Yorumla
Soran+1 yılBizim yaşımız sinir etmek için pek uygun değil.35 olduk. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
- +1 yıl
ilk olarak takilmanin yaşı yok 35 olman karşındakinin sinirlendiğinde hoşuna gitmeyeceğin anlamına gelmez. zaten şakasına dediğini söylemiş demissin. bu ufak bir şey bu kadar takılma böyle şeyler aranızdaki bağı güçlendirir.
Soran+1 yılSizce flört durumu var mı ortada? İyice dengem bozuldu
- +1 yıl
bence var. başta abi deme demiş sonra tepkini ölçmek için bacım demiş de olabilir. bunlar iki arkadaşın arasında geçen muhabbetler değil
Soran+1 yılDiyor ki sakın yanlız olduğum için sanma bu ilgiyi, bir sürü kadın arkadaşım var, hiçbiri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana , daha samimi olmak istiyorum seninle ama tutuyorum kendimi filan demiş
- +1 yıl
sen ne hissediyorsun ona karşı
Soran+1 yılŞöyle diyim tip boy pos ses tonu diksiyonu ten rengi gülüşü bildiğiniz aşırı beğeniyorum ben ama güvenemiyorum
- +1 yıl
normal sohbet et zaten bir süre sonra güvenirsen ve oda bi sey hissettiğini itiraf ederse bi ilişkiniz olur
Soran+1 yıl3-4 yıldır tanıdığım biri. İş yerinde tanışmıştık. Yani yüz yüze tanıdığım biri. İş yerinde de bana zamanında bakarken görenler olmuştu
- +1 yıl
karsisina geç ona karşı hislerini anlat hoslandigini söyle eğer arkadaş gözüyle bakıyorsa başlamadan bitir duygularını. eger oda hoşlanıyorsa birbirinizi tanıyarak konuşmanın yönünü değiştirin
Soran+1 yılHahaha hayatta ölsem ilk adımı atmam ben. Beklerim daha mantıklı. Bence erkek hoşlanıyorsa zaten ilk adımı her türlü atar
- +1 yıl
ilk adım mevzusu zaman kaybı hoslanti için atılmaz seversen kimin attığınin bi önemi yok.
Soran+1 yılOlmadan önemi var ki, benim yaşıma geldiğinde sende anlayacaksın
- +1 yıl
o zaman umarım gündemim de bu konular olmaz flört falan benlik değil
Soran+1 yılÖyle düşünme daha çok küçüksün, umarım gönlünde istediğin ne varsa olsun ama iş hepsinden önemli
- +1 yıl
inşallah seninde gönlünce olsun iyi günler:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel kız , sana da :)
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Çok bariz seni delirtmek için ya da test etmek için dediği
01 Yorumla
Soran+1 yılDelirtmek için yaptı ve amacına ulaştı , atlamasam iyiydi
Friendzone atmış seni işte ilişki istemiyor demekki
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana kendi kendine gelin güvey olma demiş, artık içinde ne yaşıyorsan?
02 Yorumla
+1 yılSeni anlamış.. sanki ikinci plana atmış gibi hissettim
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Adam zekiymiş helal. Severim zeki insanları sazan gibi getirmiş seni oltaya 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılDemi mal gibi atladım. Ama bu kaçıncı taktik. Napayım birinde atlamasam birinde atladım işte. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Soran+1 yılBugün dedi ki , bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Yanlız olduğum için sanma bu ilgiyi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , ama hiçbiri ile konuşmak seninle olduğu gibi keyif vermiyor bana demiş
Soran+1 yılYok sormak istemiyorum ya, sorsam bende böyle bir cevap duyacağımı biliyorum ama doğruluğundan emin değilim
Soran+1 yılBenden mi hoşlanıyorsun diye sorcam
+1 yılKendince seni gaza getirmeye çalışmış. Sende yemi yutmuş gibisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
- +1 yıl
Siz hoşlanıyor musunuz? Öyleyse direkt buluşun. Ama karşı taraftan da emin olmalısınız tabi.
Soran+1 yılHoşlanıyorum evet ama güvenemiyorum
- +1 yıl
Güven yoksa buluşmayın tabi ki. Bunu açık açık söylemenizi tavsiye ederim. Böylece en azından sorunun ne olduğunu anlar.
Soran+1 yılGüvenmediğimi biliyor zaten. Napim çapkın diye duydum
Misilleme yapmış o dalga mahiyetli😂 ciddiyse de anlarsın zaten illa ki
01 Yorumla
+1 yılEvet dengesizlik bacım ne yaa, kız kardeşim gibi görüyorum seni demek
013 Yorumla- +1 yıl
O adam burdan, bu siteden mı yoksa
Soran+1 yılDeğil tabi , ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
- +1 yıl
Hmm anlaşıldı durumu kurtarmaya çalışmış ya da dediği gibi düşünmüş, teşekkür ederim cevabınız için
Soran+1 yılYa bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış.
- +1 yıl
Aaaa hayret 🤯
Soran+1 yılYa benim beynim yandı iyice
- +1 yıl
Aslında sana senden etkileniyorum sana arkadaş gibi değil arkadaşdan öte etkileniyorum demiş seninle sevgili olmak istiyorum ve ötesi anlaşulır bu sözlerden bir yandan seni boğmak, sıkıştırmak istemiyor bir yandan da siz yok sizden beklentim yok diyerek onun önünü kesmişsiniz falan filan ama siz de çık kibarsınız 😬😬
- +1 yıl
Bana istersen özel sen yazabilir sin
Soran+1 yılBen beklentim yok senden diyince bu bozulup çekt o zaman ses kaydını, ben söylediklerinden emin değil diye çektiğini düşündüm. Ya bu adamın biraz çapkın olduğunu duydum ben. O yüzden hemen koşamam. Emin olmam lazım. Güven problemi napabilirim. Böyle attığı adımları geri alınca da haklıymışım diyorum. Bir çıkmaza girdik sanırım
Soran+1 yılYok yazmam özelden
- +1 yıl
Evet beklentim yok biraz ona ağır gelmiş ya çapkın olduğunu duyduysan çapkım çapkın dır sizde tabi ciddi düşünüyorsunuz herhalde
Soran+1 yılAynen ben kimsenin oyuncağı olamam, iki tatlı söze de hemen kanıp koşamam napim
- +1 yıl
Aslında tam ideal bir gelin adayı süpersiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle de oluyor. Tek flortlestigi sen değilsin muhtemelen. Diğer taraf ağır basmıştır. Ya da ilerleme kattetmislerdir. Seni de aradan çıkarmak için bacım ağzı yapmıştır
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence görüşme
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHislerime güvenirim ama tabi ki karar senin. Adam güven vermedi. Bak şunu unutma olgun olan seven ya da etkilenen ya da niyeti ciddi olan adam böyle acayip davranmaz. Taktiğe gerek kalmaz. Seni böyle düşündurtmez. Seni soru işaretleriyle bırakmaz. Bu aranızda geçen muhabbet bence biraz çocukça olmuş. Yani bende karşıma gerçek bir adam çıkınca anladım geçmişte yaşadığım insanların karakterlerini o yüzden diyorum. Ama sen bilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim değerli yorumunuz için
Ya senin nabzını yokluyor ya da artık seni istemiyor ve bunu belli etmeye çalışıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNabız yoklamaymış, saf gibi atlamasam iyiydi
Ay bana da dedi gülesim geldi zor tuttum kendimi ya zuahaj
01 Yorumla
+1 yılYa dalga geçiyor ya da flörtleşmeyi bi kadınla nasıl konuşulur bilmiyor böyle garip insanlar var
04 Yorumla
Soran+1 yılYok çok flörtöz çapkın biri yem attı sanırım bana
- +1 yıl
Böyle iletişim olmazki ama herşeyde olduğu gibi flörtünde aslında kendine göre kuralları var yavaş yavaş ve adım adım gider içinde şüphe ve istek yoksa ten uyumu hissetmediysen vur tekmeyi bence
Soran+1 yılAslında ben çok beğeniyorum. Tip, diksiyon, ses tonu, ten rengi. Bildiğiniz bayılıyorum adama. Ama güvenemiyorum, sanki masal anlatıyor gibi. Bugün diyor ki seninle bazen saatlerce sohbet etmek istiyorum , daha samimi olmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Yanlız olduğum için sanma sana ilgimi , bir sürü kadın arkadaşım var hiçbiri ile seninle olan sohbet gibi keyif vermiyor bana çok seviyorum sohbetini, çok da özledim seni filan dedi.
+1 yılDemek ki seninle flört etmiyor. Sadece zaman geçiriyor
08 Yorumla
- +1 yıl
Cevapları bu kadar gevşekse 1 gün daha muhattap olma.
Soran+1 yılBu cevaplar gevşek mi sizce? Diyor ki sana bu kadar ilgi gösteriyorum diye çok yanlız olduğu için diye düşünme, bir sürü kadın arkadaşım var ama hiç biri ile sohbet seninle ödülü kadar keyif vermiyor bana. Bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum, ama tutuyorum kendimi diyor
- +1 yıl
Ohooo hadi hayirli olsun profesyonel yalancı. Ben bilirim bu sözleri her kadınla konuşup onu tavlamaya çalışan erkek sözleri :) benden sana tavsiye yarının yokmuş gibi kaç bu adamdan.
Soran+1 yılbir şey söyleyim mi , şu an ondan hoşlanıyor olmama rağmen size daha çok güvenmem normal mi? Benim de içime sinmeyen birşeyler var. Masal anlatıyır gibi geliyor ne kadar tatlı konuşsa da
- +1 yıl
Bu kelimeleri eskiden bende kullanıyordum. İyi Bilirim kendi türümü. Uzak dur bu adamdan üzer o seni.
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz, zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Siz niye arkadaş kalmak istiyorum diyorsaniz onla ayni sebep
015 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Ben güvenemiyorum çünkü , çapkın diye duydum
Soran+1 yılGitmedim bir yere
Soran+1 yılHahahah belki de çok haklısınız
Soran+1 yılKardeşim ne şiddeti, öyle bir şey diyen mi oldu
Soran+1 yılÖylesiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Soran+1 yılSorun değil , sizin görüşleriniz ve haklılık payı var
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Ya seni deniyor ya da başka birini buldu sana yol veriyor. Kafana takma :)
014 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.
Soran+1 yılKardeş bacı muhabbeti bana uyar diye mesaj attım. Sonra dayanamadım ben seni rahatsız edecek bir şey mi yaptım diye saydırmış olabilirim
Soran+1 yılİşte , bu açık kapı değil mi. Bence kardeş gibi filan görmüyor bu. Geçen ben buna bir derdimi anlatıyordum. Bir kadın arkadaşım bana sana gıcık oluyorum diyip arkadaşlığını bitirdi. Buna dert yanıyordum. O da ne var bunda bende sana gıcık oluyorum dedi. Aaa gerçekten mi ama senin gıcık olmanla onunki farklı bence dedim. Seviyorum seni yazmış. Atlamış gibi olmayım diye bende seni seviyorum , sevmesem arkadaş olmazdım ki , o kadını da çok seviyordum yazdım. Gıcıksın yazmıştı o gün. Ona nispeten mi yaptı acaba, iyice dengel şaştı
Soran+1 yılDevrelerim yandı
Soran+1 yılÇocuk oyuncağına çevirdi iyice
- +1 yıl
Sen geçen bunun capsini atmistin lan deli 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yıl@SakinDeliii kim deli sen mi ben mi :)
- +1 yıl
Benim hafıza kuvvetlidir bahsettiğin konuşma o WhatsApp resminde vardı ordan çaktım köfteyi 🤣
Soran+1 yıl@SakinDeliii hahahahah eee yorumun ne :)
Soran+1 yılZıçıp zıvamışom demi
+1 yılmuhtemelen sadece ruhen kardeşi olmanı istiyordur, ismen değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki
Soran+1 yılÖnce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.
+1 yılşu ana kadar flörttür başkası çıkmıştır ortaya kesinn
02 Yorumla
Soran+1 yılYa başkası çıksa ne olacak ki, sevgili mi oldu başkasıyla diyeceksin
+1 yılYüz bulamazsak hemen Dünya ahiret bacimız olur 😁😁😁
015 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı ya aşırı bozuldum canım mı bu adam
- +1 yıl
Evet , bir tür refleks bu yüz verirsen tatsız şeyler olabilir vermezsen bacı kardas ahiret hey hey hey
- +1 yıl
Ürkek güvercin işte duruma göre pozisyon alıyor , direk yaklaşssa şansı olmaz diye böyle önce ana bacı gardaş ayağı olabiliyo
Bunların yüzünden birine kardeşim desek hemen vay yavssskkk diye tribe girecekler 😁🤣🤣🤣
Soran+1 yılYem attı ve bende havada kaptım demi yemi
- +1 yıl
Olur öyle şeyler 😁😁
Soran+1 yılAtlamış mı oldum
Soran+1 yılAcaba yavşasan tepkim ne olurdu diye sorması
- +1 yıl
O zaman farklı olurdu , bak birgün benden çok genç aramizda nerdeyse 12-14 yaş vardı sanırım bir kız vardı , benim sevgilim de vardı işyerime felan geliyordu, ben haliyle normal davrandım kardeşim felan dedim
Bu samimi olmaya başlayınca noluyoz oldum sonra hani lan kardeşindik diyip patlamazmi 🤣🤣🤣 ulan dedim valla öyle gördüm seni ama ateşle barut bu manyak dedim hormon yerinde duruyor mu
Sonra normal dönüp yine aynı yaptı abi kardeş çekti tabi ben kovaladım başımdan , bir gün geldi başıma ağrılar. giriyo sana vermem lazım dedi oldu bitti bir dha daha görüşmedik tokalastik vedalaştık 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılYok artık ne saçma bir ilişkimiz. Bizim aramızda 1 yaş var. Ben kardeş gibi filan görmüyorum ya. Ama seviyorum lafına atlamak istemedim sadece , arkadaşça söylediyse rezil olmayım dedim sadece
- +1 yıl
Sen eşeği sağlam kazığa bağlama derdindesin hemde aksi olursa kaybetmis olmayım olayı 😁 acilcan başka çare yok
Soran+1 yılHayır açılmam ben, o açılsın bana ne
Soran+1 yılKendisi resmen zaten açılmam için hamle yaptı şu an, acaba yavşasan ne tepki verirdim diye bana sorması çok saçma
- +1 yıl
O zaman sinyal yapcan , keşke sevgilim olsa tadında yemle daha ne diyeyim ya kadına kadınlık öğretiyoruz
Soran+1 yılÜfffff ya
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Aklıma şu geldi sevdiğim kız bana abi deyince çalardı Bilal :)
07 Yorumla
Soran+1 yılUnutmam mı gerekiyor? Adam buluşmak istiyor. Sana bu kadar ilgi göstermemi yanlız olduğum için sanma demiş. Bir sürü kadın arkadaşım da var hiç biri ile seninle sohbet ettiğimde ki kadar keyif almıyorum filan demiş.
Soran+1 yılŞakasına demiş.
Soran+1 yılBende bir şey denemiş öyle diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılDediğin gibi flört ettiğini sanıyorsun. Adam sana belli etmiş işte istemiyor seni. Kızlar da kanka diyor o ne olcak.
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Hala sanıyor muyum sizce onda hiç sanmama sebep olacak emare yok mu
Senden hoşlandığını belli etmemek için olabilir ben de öyle yapmıştım seviyordum ama kardeş gibi davranıyordum çünkü sevdğni söyleyince o kişi genelde gidiyor
11 Yorumla
+1 yılKanka çok saçma bir soru konunun başını bilmiyoruz belki makara olsun diye demiştir nerden bilek veya senden artık rahatsız oluyor nerden bilek konunun başına göre cevap değişir
115 Yorumla
- +1 yıl
Aynn biraz üstüne gitmişsin ki bence kahveni özlemesi yalan öyle bir şey yok baktı ki çok garip bir tepki vermişsin seninle yüzyüze konuşmak istiyor (bence) bu arada bilmem rahatsız olur musun bu cümlemden onu bilmem ama sen biraz kaygılı biraz da takıntılısin sanki. Ve bence bunu karşı taraf çok iyi biliyor ona rağmen seninle kahve içmek istiyorsa bu sana değer veriyor demek o yüzden git kahveni iç sakin bir tonla konuş halledilir bir ufak yanlış anlaşılma gibi gözüküyor eğer ki dışardan baksan anlardın. Umarım yararlı olmuşumdur.
Soran+1 yılHoşlanma durumu yok, bunu bana açıklayacak mu? Böyle mi hissettiniz? Bunu telde söyleyemez mi? Buluşmak için bu kadar ısrar etmesi, özledim yüz yüze görüşmek istiyorum seni demesi flörtöz değil mi yani?
- +1 yıl
Ya erkeklerin bir çok karakteri var mesela ben olsaydım kesin flörtözdü. Ama bence hoşlanma var ve olmasa da bu telefonda söylenecek bir şey değil.
Soran+1 yılBir de Diyor ki sana bu kadar ilgi gösteriyorum diye yanlızlıktan diye düşünme, bir sürü kadın arkadaşım da var , hiç biri ile sohbet seninki gibi keyif vermiyor bana diyor. Basbaya yürüyor bence bu bana
- +1 yıl
Umarım gönlüne göre olur ama benim de öyle bir ARKADAŞIM var. Ama şöyle kadinlarin hissiyatı aldatmaz hissiyatina güven derim🤭😎
Soran+1 yılAdamı çok beğeniyorum ama güvenilir gelmiyor maalesef
- +1 yıl
Sen ciddi mi düşünüyon yoksa gönül mu eglendirmek istiyon
Soran+1 yılCiddi isterim
- +1 yıl
Kanka heralde sende şöyle bir huy kafanda bir şey derliyorsun sonra sanki olacakmış gibi yaşıyorsun. yaw diyorsunki güvenmiyorum ve adam buna yönelik yani ciddiyete yönelik hareket etmiyor ya da ışık yok. Hayatına zarar verme derim. Ama adam utangaç da olabilir bence bazı şeyleri netleştirmek için sinyal gönder yoksa farkında olmadan kalbine iyice siner sonra tek başına kalirsin çok kötü olur🔥😮💨
Soran+1 yılAdamın utangaçlıkla alakası yok, ben de kaygılı biri değilim :) sizin tespitler biraz havada kaldı ama neyse :)
- +1 yıl
Sanki Adam utangaç demedim sadece böyle bir ihtimal olabilir dedim malum hiç görmedim ve kaygi yanlış bilmiyorsam bir manası da endişeli demek yani altı üstü bacım demiş hani daha önceden konuşmadığı birisi olsa manası belli ama flörtözdü diyorsun bence fazla tepki gösterdin zaten tepki olarak sakin ol demiş ama eğer ayıp değilse merak ettim kahve içmeye gidicek misin🥸
Soran+1 yılGitmicem :)
- +1 yıl
Umarım peşinden gelir🔥🔥
Soran+1 yılBakalım görücez
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Demek ki senden iyisini görmüş bir anda efendim abim yazaydun
016 Yorumla
- +1 yıl
Yani önce ne istediğini söylemeli bence soru sormak yerine ilgi göstermesi de seninle ilgilendiği anlamını taşır sonuçta. Yani bir erkek istemediği birine neden ilgi göstersin ki amacı farklı değilse tabii ki hem sen yavşamış olsan da cevabı iyi niyetli değilse kötü olmayacaktı.
Soran+1 yılCinsellik içinse zaten her türlü kabul eder mi diyorsunuz? Beni kaygılandıran kısmı da bu. Ben böyle bir ilişki istemem açıkçası. Ama bugün aşırı derecede ısrar etti buluşma için. Normalde de hep teklif eder ama bu kadar ısrar ettiği olmamıştı. Bir de diyor ki, sakın yanlız olduğum için sana bu kadar ilgi gösterdiğimi düşünme. Bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile sohbet etmekten seninle konuşmak kadar keyif almıyorum , saatlerce seninle konuşmak istiyorum, daha samimi olmak istiyorum ben seninle filan demiş
Soran+1 yılBilmiyorum dün baya bir telde konuştuk ama o kadar çok kafam karıştı ki anlatamam
Soran+1 yılYa neler olmadı ki
Soran+1 yılBen onun olduğu yere gittim, bir işim vardı. Yarım saat bir boşluğum vardı, çok ısrar etti ya , müsaitsen kahve içelim diye. Mesajım iletilmedi. Netim bitmiş. Eve gelince mesaj iletildi. Bu sinirlendi bana istesen yolunu bulur haber ederdin, çok istiyordum görüşmeyi neden böyle yaptın diye ilk baya kızdı
Soran+1 yılBen bunun bana İnstagramdan nerdeyse aşkını itiraf ettiği ses kayıtlarını sildiğini farkettim. Onları sordum , mesaj mı siliyorsun , sonuçta ben onları gördüm dedim
Soran+1 yılAbarttığımı düşündüm ondan sildim dedi, sen ne zaman farkettin sildiğimi filan dedi. Birine hava atıcağımı sanıyorsan beni biriyle karıştırdın dedim. Tüm mesajlarını sildim, sildiklerimi ispatları ile gönderdim buna. Şimdi sende aynısını yap dedim yaptı
Soran+1 yılSonra bu beni aradı. Seviyorum seni dedi. Arkadaşça dedi diye düşündüğüm için bilmukabele arkadaşım dedim. Çok güzelsin, ilk gördüğüm günden beri aynı fikirdeyim dedi. Bazen kilo aldım filan diyorsun ya senin her halin güzel filan dedi. Çok sempatiksin, bana çok iyi geliyorsun, saatlerce senle konuşmak istiyorum dedi.
Soran+1 yılSonra seviyorum ben seni dedi. Ama sesi köpek yavrusu gibi geliyor. Bir sessizlik oldu. Ama böyle garip bir boşluk. Sana bir şey itiraf etmem lazım dedi. Etme dedim. Şu an duygusal boşluktasın anladım ben seni söyleme dedim. Neden ne biliyorsun ne diyeceğimi dedi. Hayır söyleme arkadaşlığımız bozulmasın ben anladım seni dedim. Ayrıca yemezler sen zaten herkese böyle adım atıyormuşsun duydum ben , inanmıyorum ciddiye de almıyorum , yanlışta anlamıyorum seni dedim. Söylemem lazım ama kaç yıldır içimde dedi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüfür mü etti? Site @rospu yu bacım diye değiştiriyor 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır küfür etmedim normal bacı
+1 yılDaha iyi geçinebildiği ya da geçirebildiği birini bulmuş olabilir seni yine de abi deme lazım olur o sana dönüş yapar babe, call me back pozisyonu süper incinende incitende hazır annarsınyaa 😬
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana abi demişti. Bende bacım dedim. Böyle durumları yaşarsınız.
017 Yorumla
Soran+1 yılOndan mu dersiniz
Cevap sahibi+1 yılYok ben bir şey hissetmediğim için bacım dedim. Sizin olay bambaşka. Yani duygunuz varsa abi derseniz kaydersiniz.
Soran+1 yılBuluşmak için çok ısrar etti. Sohbetmi beni özlemiş. 3-4 yıldır tanıyorum, bir ara aynı iş yerindeydik. Diyor ki sana bu kadar ilgi gösteriyorum diye yanlız olduğum için sanma, bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile sohbet etmek seninle olduğu gibi keyifli gelmiyor bana, saatlerce konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi diyor
Cevap sahibi+1 yılBahane
Soran+1 yılNe bahanesi
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının sohbetinin sarma muhabbeti.
Soran+1 yılYani yalan mı söylüyor, başkaları ile de gayette fingirdiyor mu dersiniz
Cevap sahibi+1 yılNeden anlamıyorsunuz. Siz eğer ileri derece kültür sahibi iseniz sohbetinizi özler. Bunun pek mümkün olmadığını farz alarak. Sizinle görüşmek istemesi sizinle kırşıtırmak istemesi. Tabii ki başka kızlarla da konuşuyordur.
Soran+1 yılBu konu dışında gayet aklı başında biriyim. Öğretmenim ben, çok okurum , genel kültürüm de gayet yerinde aslında. Ama aşk meşk mevzularında insanın beyni duruyor. Söylediğiniz şeyin gayet farkındayım ve adam da diyor zaten , saklamıyor ki konuştuğunu
Cevap sahibi+1 yılAnladım, hangi bölüm öğretmenisiniz.
Soran+1 yılZeki olanlardan biri işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir alan mı var? Benimde kız arkadaşım öğretmen sadece merak ettim.
Soran+1 yılHahahahaha var tabi :)
Cevap sahibi+1 yılNeyse sizin ile uğraşamam.
Soran+1 yılZaman ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Kimliğimi açıklıyor gibi hissettiğim için söylemek istemedim. Umarım kızdırmadım. İyi akşamlar dilerim
Cevap sahibi+1 yılSizi kim tanıyacak.
+1 yılBende kardeşim yazdım 😂😂kız sen bilemezsin o öyle bacım yazmis ki sənin duyğularını öğrene acaba bacım söylesem ne tepki verir diye mesela ben kardeşim dedim o çıldırdı dalgamı geciyon dedi 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılBende çıldırdım , delirtme beni diye :/
- +1 yıl
😁kız bende dedimki ee neden dalga geciyimki neden sana kardeşim söylemeyim oda dediki iyi biliyon neden dememelisin ben onun duygularını bilmek için öyle dedim oda aynısını yapa bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinci seçenek durumuna düşmüşsün, yedeksin bence yazma ona daha da 🤭
014 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz?
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılBıraksın bu ayakları ya böyle şeyin şakası mı olur Allah aşkına deli midir nedir?
Soran+1 yılDiyor ki sana bu kadar ilgi gösteriyorum diye çok yanlız olduğu için diye düşünme, bir sürü kadın arkadaşım var ama hiç biri ile sohbet seninle ödülü kadar keyif vermiyor bana. Bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum, ama tutuyorum kendimi diyor
Cevap sahibi+1 yılDuygu sömürüsü yapıyor inanma ona kuşum yoksa çok üzülürsün
Soran+1 yılMasal anlatıyor demi
Cevap sahibi+1 yılDalga geçiyor seninle bence inanma ona sie onu
Soran+1 yılİş yerinde tanıştık, 3-4 yıllık arkadaşım kendisi ama yine de dalga geçer mi dersiniz
Cevap sahibi+1 yılSen onu istiyor musun?
Soran+1 yılCiddi ise evet
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen ciddi olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılTakılmalık bakıyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle bakıyor
Soran+1 yılÖnüne geçemem yani bunun
Cevap sahibi+1 yılYüz vermezsen ona karşı köpek gibi davranırsan onu umursamazsan o zaman belki bir şansın olur aksi halde çok zor işin
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok komik kaç bence sen bu adamdan başta bile net değil sonrası için bir şey bekleme
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeneme yapmış gibi böyle seni yokluyor sanki çok saçma geldi bana Yarın seni farklı konularda da dener o zaman. Güven bu şekilde kazanılmaz 😉
Soran+1 yılBugün dedi ki , bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Yanlız olduğum için sanma bu ilgiyi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , ama hiçbiri ile konuşmak seninle olduğu gibi keyif vermiyor bana demiş. Sizce bu her türlü yolu dener mi diyorsunuz
Anlaması çok güç sende kardeşim de bakalım ne olacak kavram duygu karmaşası bu resmen insan bacım dedigini öper mi sarilir mi sonra aşkım dermi?
11 Yorumla
Şahsen ben karşı taraftan ilgi gelmediği zaman bu tarz söylemlere geçerim. Ama sırf karşıda ki insan ile dalga geçmek, kızdırmak için bile söylenir.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış.
Soran+1 yılBir de buluşmak için çok ısrar etti, 2 gündür , sohbetini seni özledim, karşılıklı iş yerinde içtiğimiz gibi gel kahvemizi içelim filan dedi. Nadir bulunan bir çikolata varmış , ondan getirecekmiş bana
Soran+1 yılMesajı neden sildiğini sorgulamayım yani
Soran+1 yılBence silmeyin güçsüz ve tutarsız biraz da takıntılı gözüküyor böyle olunca
+1 yılErkek milleti dimi köy tekmeyi gitsin elimizi saklasak ellisi ayol ben lez aşka yöneldim artık nefret ediyorum erkekler den
06 Yorumla
- +1 yıl
hadi ordan çek bence o tür kendini beğenmiş yaratıklar varki kendilerini adam sanıyolar
Soran+1 yılYa adınızdan midem bulandı
- +1 yıl
Ayy niye ayol çok hoş dimi
Soran+1 yılÖğhhhkkk
- +1 yıl
Noldu ayol
Sen abi demişsin ya oda bacım demiş işte ala ala sohbeti devam et hemen bize şikayet ediyon adamı ya😅
05 Yorumla
Soran+1 yılBana diyor ki , sana yanlız olduğum için bu kadar ilgi gösterdiğimi düşünme. Bir sürü kadın arkadaşım var, hiç biri ile sohbet etmek seninle olduğu gibi keyif vermiyor. Daha samimi olmak istiyorum seninle, saatlerce konuşmak istiyorum , kendimi tutuyorum diyor. Sizce en ufak bir flört belirtisi yok mu burada
Soran+1 yıl3-4 yıllık iş yerinden arkadaşım. Tayin istedi gitti şu an aynı ortamda değiliz. Ama yüz yüze iş yerinde çok oturmuşluğumuz var
Şakadır belki tepkini ölçmek istemiştir ya da birisi girmiştir hayatına sizin durumunuzu önlemek için yapmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum ama ben onunda boş olmadığını düşünüyorum. Bugün buluşmak için o kadar aşırı ısrar etti ki. Sohbetimi beni özlemiş. Kahve içeriz dedi. Diyor ki sana bu kadar ilgi gösteriyorum diye yanlız olduğumu düşünme. Bir sürü kadın arkadaşım var ama hiç biri ile sohbet etmek seninle olduğu gibi keyif vermiyor bana, saatlerce seninle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi
+1 yılErkeklerin ne yaptığı hakkında erkekler bile fikir yurutemiyor. Yani boş ver bacım ❤️
14 Yorumla- +1 yıl
Erkek milleti dimi ayol Allah belasını versin hepsinin tüm erkler sapıktır benim gözümde
- +1 yıl
Allah ıslah etsin sizi ya adınızı okurken kör oldum
- +1 yıl
😃😃😃😃👍👍
+1 yıl1 ya hayatında seni istemiyor yani konuşmayı kesmek için yazmıştır 2 aklını karıştırmak için
11 Yorumla
Soran+1 yıl2. si gibi geldi bana. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
+1 yılAranızda bir şey olamayacağını şimdiden belli etmek için.
11 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz? ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında keraneye ilk gittiğimde kadına abla demiştim. Ablanami atliycan ln demisti:)
012 Yorumla
Soran+1 yılAy ne kadar ayıp bir hikaye
Cevap sahibi+1 yıl:) ayıp mayip hayatın gercekleri
Soran+1 yılYa bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını
Cevap sahibi+1 yılErkek psikolojine takılma fazla dusunmeden konuşur veya yazarlar. Sonra saçma olduğunu anlamış ve silmiş demekki:)
Soran+1 yılSaçma mı, resmen aşk itirafı gibi oldu diye mi sildi ki
Cevap sahibi+1 yılItiraf değil zarf atmış bence:)
Soran+1 yılZarfa gelmedim bu sefer diye zarfı geri mi çekmiş yani
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Erkek adam seviyorsam seviyorum der
Soran+1 yılBunun derdi sevgi filan değil o zaman , ondan dengesiz davranıyor
Cevap sahibi+1 yılÖz den yaz detaylı anlatayım sana ozaman
Soran+1 yılHayır sağol
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılSeni ölçmek için olabilir ya da başka bir aşka yelken açmıştır
012 Yorumla
Soran+1 yılÖlçmek içindi atladım süper oldu
- +1 yıl
Naptın kız dövdün mü adamı
Soran+1 yılHayır , ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim :) sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış
- +1 yıl
hadi ordan et yol ver cıvık adam olmaz adam yerini bilecek
Soran+1 yıl. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
- +1 yıl
Ben sana diyim mi hiç hayal kurma onunla bütün hepsini başına yıkar
Soran+1 yılDiyor ki sana bu kadar ilgi gösteriyorum diye yanlızlıktan diye düşünme, bir sürü kadın arkadaşım da var , hiç biri ile sohbet seninki gibi keyif vermiyor bana diyor
- +1 yıl
Yeminle *
- +1 yıl
Bununla yüz göz olma çakal
- +1 yıl
Aklı skinde
Soran+1 yılValla erkek erkeği daha iyi tanır, duygusu olsa bu kadar net ifade edemez değil mi kendini , bu kadar rahat
- +1 yıl
Kesinlikle bukadar rahatlık sadece gevşeklikten olur
+1 yılYoo gayet bacım demesi normal. Adam flörtleşirken bacım demeyi seviyordur. Olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum , bence denedi ve bende saf gibi atladım. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Belkı senin ona karşı ne hissettiğini merak etmış
05 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle gibi geliyor. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Sizce var mı bir hissi
Soran+1 yılİşte bana dedi ki, yanlız kaldı bana ilgi gösteriyor sanma bir sürü kdın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbetim seninki kadar keyifli geçmiyor dedi. Bazen seni boğuyorum çok üstüne geliyor gibi hissediyorum, saatlerce konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi
Soran+1 yılBuluşmaya gidersem nadir bulunan bir çikolata varmış ondan hediye edecekmiş bana 😅 baya ısrar etti dün de bugün de buluşmak için
+1 yılCümleye göre değişir ama bacım genel anlamıyla sana ilgisi yoktur.
05 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Sizce ilgisi yok mu
- +1 yıl
Tepkin normal. sanki kullan at bı çocuk gibi yüz versen yapar, diyorum.(aranızdaki kesinleşmediği için tepkilerin sinirli olabilir ama anı sinirlenmen kendin için dahi faydalı değil) ilgisi var cocuğun ama sadece sana mı?
Soran+1 yılValla tespit gibi tespit. İşte bende bu tavırların ilgi olduğunu düşünüyorum ama onun daha yakın olma isteğine onay verirsem anında değişecek gibi kaygım var. Kullan at korkusu bende de var
- +1 yıl
Hislerine güven, coğu kadın hisleri güclüdür.
Soran+1 yılDeğil mi haklısınız
+1 yılVazgeçmiş adam senden.. sebebi ne bilemem ama bitmiş o iş
01 Yorumla
Soran+1 yılben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Emin misiniz? Vazgeçmiş mi
+1 yılBaşka birisini bulmuştur ondan 👍🏻
Boş ver gitsin 👍🏻07 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz? ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
- +1 yıl
Sen kendin ol yeter 😊
Kimseye katlanmak zorunda değilsin 😊
Eğer ki seni rahatsız eden davranışları var ise söyle ona Eğer ki gerçekten seni istiyor ise o yanlışları bir daha yapmaz zaten 😊
Soran+1 yılŞöyle diyim size , bugün dedi ki, bazen seni çok bunaltıyor üstüne geliyor gibi hissediyorum, saatlerce seninle konuşmak yazışmak istiyorum ama kendimi tutuyorum. Çok ilgili gibi gözüküyormuyum sana dedi. Yanlız olduğum için sanma bu ilgiyi, aslında bir sürü kadın arkadaşım da var ama hiç biri ile seninle olduğu gibi keyif almıyorum sohbet ederken dedi.
Soran+1 yılBir de aşırı ısrar etti buluşalım ne zaman görüşcez diye, dün de dedi. Bugün de baya ısrar etti
- +1 yıl
Sorar mısın ona benimle bir gelecek kurmak istiyor musun diye?
😊
Çünkü zaman kaybı dışında hiç bir şey değildir bu ilgi 😊
Soran+1 yılYok bunu sorması gereken o, neden biz şimdi neyiz diye atlayım ki ben
- +1 yıl
Gereksiz davranışları sergileyen o sonucu ne olsun istiyor onu sor o zaman 👍🏻
+1 yılBacım gerçek bacın olmayan kişiye diyince cringe geliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya nu ne böyle?
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat