AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Bacın bacımdır dee😂😂😂sonra iyi günler de konuşmayı kes
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Eee ne oldu
Ayy heycanladımmm
Gitmedim buluşmaya , tarihte vermedim. Çünkü hoşlanıyorum ama dengem bozuldu.
Sizce hoşlanıyor mu benden
6. Hisslerim kuvvetlidir benim bence evet hoşlanıyor
Bana diyor ki sana çok ilgi gösteriyorum diye yanlız olduğumu sanma. Bir sürü kadın arkadaşım da var ama hiçbirinin sohbeti senin gibi keyif vermiyor , saatlerce senle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi
Seviyor diyemem ama bence hoşlanıyor
Yok bende seviyor diyemem ama hiç hoşlanmasa bu kadar işkembeden sallayabilir mi bilemedim
Hoşlanıyor benceeee
Sakın böyle tiplerle muhatap olma direkt sil üzülürsün sonra :(
Bir dengesizlik var ama. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Bisi olmaz ya abartmayin bende kiz qrkadasima bilader derdim nolcak sal gitsin takilma
Bence demeyin ya hiç hoş değil. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Hayat o kadar kisaki gerek yok boyle seylere dolu dolu yasamak lazim bi kisiye takili kalmiyorum kafam rahat ediyor
İyi takılmalar size
Cok teşekkürler ☺️
* hayatımızın neşe kaynağıdır ve parayla değildir :)
p..
Nasıl yani
Ben eskidne dalgasına bacım diyordum o da kiziodu belki senin tepkini merak etmiştir
Evet buymuş ve bende atladım saf gibi
Sorunu cozduysen ne güzel: )
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış
Adam flört olduğunuzu biliyor mu abla
Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti, beni sohbetimi çok özlemiş, kahve içelim karşılıklı dedi. Bir de ben senin çok mu üstüne geliyorum çok mu ilgi gösteriyorum sana dedi, bazen seni bunaltıyor gibi hissediyorum dedi
Seni rahatsız edip kaybetmekten korkuyor demekki iyi bişey bu seviyor demekki
Seninle çok daha samimi konuşmak istiyorum ama fırça çekip kendime getiriyorsun beni, bunaltıyor gibi hissediyorum bazen saatlerce senle sohbet etmek istiyorum filan dedi. Seviyor mu bilmem ama benim onu sevmemi istemese gerçekten bacı gözüyle görse bunları der mi
Bacı gözüyle baksa demez. sen sorsana "biz şimdi neyiz" diye
Asla sormam bu soruyu. Sakın yanlız olduğum için sana bu kadar ilgi gösteriyorum sanma bir sürü kadın arkadaşım var , hiç biri ile seninle sohbet ederken ki kadar keyif almıyorum filan demiş.
Hiç bir zaman flört eden biri karşı cinse bacım diye hitap etmez
Demi aklı başında olan yapmaz
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi
Çok samimi olursan ilerde şiddet yapar sana anlattigin gibiyse eğer ne kadardır tanıyosun arkadaşı
Ne şiddeti, ne alaka anlattıklarımla valla anlamadım
Aşırı ısrar bı ilişkide sıkıntı zamanla bunu anlicaksin hakkınızda hayırlısı olsun
Israrcı kişiler şiddete eğilimli mi olur, bunu bilmiyordum
Sevdikleri kızlara da bacım diyorlar bazen galiba ama bilmiyorum
Flört etmediğini anlatmak içinde olabilir, emin olmak için seni zorluyor da olabilir.
Bacım deme lazım olur diyemedin mi :D
Ay ayıp denir mi?
sen adama abi dersen o da sana bacım der
Evet ama ben abi demedim ki sonuçta, yaşla ilgili espriydi o.
Böyle hırçınlıklar her adama işlemez , daha zarif bir dille konuşsan iyi olurdu. Bu diyaloglar intikam hırsı besler tarafların içerisinde. Dikkat et.
İşledi bence. Bazen çok üstüne geliyorum çok ilgili gözüküyorum diye kaygılanıyorum , çok bunaltıyor muyum seni dedi. Sohbetini çok seviyorum , seninle daha samimi olmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi. Saatlerce seninle konuşmak hoşuma gidiyor , yanlız olduğumu sanma sakın, aslında bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile sohbet seninle olduğu gibi keyifli değil dedi
sende iki tatlı laf kanıyorsun, esas olayı göremiyorsun o bir sürü kadına da aynı lafları söylüyor çünkü.
Onun farkındayım zaten , ama bana bacı gözüyle mi bakıyor yani
Hayır sana potansiyel seks objesi olarak bakıyor
Üff bu acı oldu
yoo sen zaten öyle baktığını biliyorsun, bir çok rakibin var ve yarışa sende katılıyorsun.
Benim bir şeye katıldığım filan yok, adamı ilk gördüğümden beri zaten çok beğeniyorum ben, huyunu suyunu tanımadan önce de vardı beğenim. Ama adamın her adımı her yaptığı taktik üzerine
Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını
Tam bir profesyonel , avına küçük ve lezzetli tuzaklar düzüyor. Seninde hoşuna gidiyor
Mesajı silmesi hoş olmadı
her şey meydanda , adam uzman avcı. Aklını karıştırıyor senin de hoşlandığını biliyor ve yavaş yavaş seni kendine çekiyor. O yolda değilsen düşme tuzağa derim.
umudu olmadığında
isteği olmadığında
Yan çizmek için mi bu
O nasil bise ya
Anlamadım bende ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Muhattap olma benve
Neden
O iş bacanağa kadar gider 😀
Haha
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Bisey olmaz ondan sizde kanka diyorsunuz.
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Sakin ol bacım, olur öyle 😂
Hahahah olmaması lazım o kadar yavşadıktan sonra.
Hacım demiştir o ya 😅
Ya çocuk gibi deniyormuş da bacım demiş de bilemem ne. Türk filmi mi çeviriyorsunuz, seven adam aşkım der, gözlerinin içine bakar anlarsın zaten, triplere girmeye, oyunlar çevirmeye gerek yok. Sonrada düzeltmeye çalış dur. "Dünya ahiret bacımsın, uzayda yakalarsam affetmem" al bi tane replik de benden bunu ver söylesin bir dahaki sefere... tövbe tövbe yaaa... adffggh Bu yaşa gelmişsiniz en güzel duygularınızı en güzel sözlerle, en güzel hareketlerle dillendirin. Heyecan güzel bişi ama farklı bin şekilde yaşayabilirsiniz, anayı bacıyı karıştırmadan 😅
kızların kardeşim demesiyle eşdeğer işte
Bence beklediği gelmiş
Beklemez o kimseyi
İntikam almış 🙂
Bacım ne ya hakikaten kıro olabilir mi ki acaba 😅
Yok kro değil en azından standart kro değil
İçte bir yerlerde var ama bence 😅
Naz yapmışsındır onu yanlış anlamıştır.
Bu çok tipik bir davranış, seni arkadaşlarından kısıtlamak için yol yapıyor. Sevgi ve kaybetme korkusu yüzünden köle gibi hissetmeye ramak kalmış durumdasın. Boyun eğersen senin tüm arkadaşların tüm herşeyin kontrol altına girecek ve gelişmemiş toplumun bastırılmış bir kadını olacaksın. Dikkat et lütfen. Sınırlarını koy hayır demeyi öğren sınırlarına sokma. Israrla girmeye çalışırsa terket. Hayatınız oyun değil hanımlar. Özgürlük sizin de hakkınız.
Ne demek abim yazsaydın
Hahahah önce yazdım bana uyar gardaşım dedim. Sonra valla rol filan yapamıcam kaç senelik arkadaşımsın ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
o gun dedin diye belki intikam aldi kendi kendine
oyle bir durum olsa zaten sen dersin yani abiye baciya gerek mi vardi
İşte bana dedi ki, yanlız kaldı bana ilgi gösteriyor sanma bir sürü kdın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbetim seninki kadar keyifli geçmiyor dedi. Bazen seni boğuyorum çok üstüne geliyor gibi hissediyorum, saatlerce konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi. Dün de bugün de buluşmak için baya ısrar etti
sen ne dedin
Bu ara çok yoğunum müsait değilim dedim. Boğmuyorsun sıkmıyorsun seviyeli neşeli sohbet neden sıkılayım dedim
Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını
söyledini yanlis anladi o zaman
Senden bir cacik olmaz demiştir.
İlginç bir ilişki
Demi valla acayip kafa karıştırıcı
Yaz bana konuşalım bi
O direk engellemektedir 😅
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Ve kızınca hah şöyle yola gel dedi
Vazgeç yanlış anlama kaç yaşındasın kaç yaşında gerçekten vazgeç insan gibi sadece konuşmak istersen Instagram celalsaglam_
İnsan flörtüne bacım demez ki😄
Demi ya
Sevgi hissetmiyordur çok zor değil aslında anlamak
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah şöyle yola gel dedi
Ya bacım öyle işte jsjdn
Hahahah
Ya öyle diyorlar sen bi sor
Ne sorayım?
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah şöyle yola gel dedi
Neden bacım dediğini sor
Şakasına demiş
Aslında daha fazla seviyor ama belli etmemeye çalışıyor utandığı içinde ses kaydını silmiş o yanındaki kızlara dikkat et
Aklınca espiri yapmış olabilir
Komik değil ama
Belki bacım demek istemiştir de KS düzeltmiştir
Bacım zaten normal bacı
Engelle geç ne uğraşıyorsun.
Kaç yıllık iş arkadaşım, aynı yerde değiliz artık ama ergen gibi olmaz mı
Ağız alışkanlığı olmuştur belki
Değil
Seni kardeşi olarak görüyor yani
Öyle mi dersiniz?
Kızım biraz beynini çalıştır nerenle düşünüyorsun
Ben mi? Olanları anlatıyorum
Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını?
Ama seninle tanışmayı isterdim
Kadın arkadaşım da yok
Istemedigini belli etmek için demiş olabilir
Abim mi dedin ya da dayimmi 😉
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi..
Özele gelirmisin lütfen var mı xperin
Var ama gelmem
Gelme sorun değil
"Bacım deme, lazım olur" de.
😂😂😂😂
Daha neler :)
Ahahah demekki seni bacısı olarak görüyor adam
Önce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.
İyi yapmışsın boş ver
Yazmayım mı, iyi misin yazmış
Yazsanda geç yaz bence hemen yazma
1 saat geç yazdım yetmez mi
ahahaha cok güldüm ya :)
Ben önce güldüm sonra pok gibi hissettim Önce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.
valla adamın bildigin ya psıkolıjısı bozuk ya da akıl oyunu yapıyo kendi capında kimyanı bozmaya calsıyo
Bozdu şu an , cevap vermesem nolur buna ya
Bana itiraf ettirmeye çalışıyor gibi hissediyorum şu an
valla direk engelı basarsan slak gibi kalır bence
ya bildigin cakal ego tatmini onunki
Kaç yıllık iş arkadaşım ya, engeli basmak ayıp olmaz mı
hala aynı yerde calsıyosan basma yok basmam diyosan yazma bisey o bu kez yazcak olur sende yok abi ne demek öyle sey olur mu yazarsın
Eskiden aynı yerde çalışıyorduk. Abi diyerek mevzuya gir diyorsunuz yani. Anladım
tabiki bırak o itiraf etsin gerci sen direk yürüsün istiyo gibisin
Hayır ama şu an bizi düşürdüğü durum çok çirkin oldu. Zaten ben bana abi gardaş muhabbeti uyar diyince bence bey hanım yapalım yazmış. O mesajı kaçırmışım
hmm yürümeye calısmıs vazgecmis gibi geldı sen isteimyosan kestirip at abi de direk
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış
yavsarsan ozaman düsünürüz yaz istemiyosanda yavsayamassın zaten yaz
Bana dün dedi ki, ben senin üstüne çok mu geliyorum, çok mu ilgi gösteriyorum sana. Bazen saatlerce senle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Yanlız olduğum için sanma bir sürü kadın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbet seninle olan kadar keyif vermiyor bana demiş.
Buluşmak için de çok ısrar etti, sohbetimi beni özlemiş
ozaman söle söle istiyosan adam gibi ne istedigini söle yoksa fazla konusmaya gerek yok laf cambazlıgı yapma bana de direk
Adamı hasta etme gop çocuğuyuz biz, zamanımı harcama , ümüğünü sıkarım da diyim mi :D
yok bunu söle ama gercekten hoslanmıyosan sadece arkadas gözüyle görüyosanda ben seni arkadas gözüyle görüyorum öyle kelime oyunu yapma bosuna normal sohbet edeceksen edelim de yoksa bu dedigimle zaten dökülmüs olur
Anladım ne demek istediğinizi , çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
sorun degil
Dengesizmiş 😀
Bana da öyle geldi. Geçen lafın arasında seviyorum dedi. Arkadaşça dediğini düşündüğüm için bende seni severim, sevmesem arkadaş olmam ki zaten dedim. O gün gıcık dedi bana. Bugün de bacım demiş. Ne yaşıyor bu ben anlamadım
Daha iyisini bulmuştur
Olabilir mümkün tabi ama bacımsın biraz Garip değil mi
Kurtulmanın kısa yolu
Önce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.
Sanırım liseli biriyle flörtleşmişsiniz çok tuhaf gerçekten
Ya kocaman 35 yaşında adam. Geçen biz bir olay yaşadık ona misilleme mi yaptı acaba? Bir kadın arkadaşım bana hiç bir açıklama yapmadan sana gıcık oluyorum diyip arkadaşlığımızı bitirdi. Bende üzülerek buna anlattım. O da ne var bunda bende sana gıcık oluyorum dedi. Aaa ama onun gıcık olması ile seninki farklıdır heralde dedim. Seviyorum seni yazmış. Ama arkadaşça ise atlamayım diye bende seni severim, sevmesem neden arkadaş olalım demi, o kadını da çok severdim yazdım. Buradaki sevgi sevgililik anlamındaydı da arkadaşımsın diyip ben mi kızdırdım adamı
Bunun cevabı o kişide ben de değil maalesef
Doğru söylüyorsunuz
Erkeklerin kafa gidik
Öyle mi dersiniz
evet test edip onaylandı
Bugün bacım der yarın s. kmeye kalkar ayık ol 😉
Saçmalık bence
Bence de
Fazla ümitlenme bacım demiş☺️
Başkası vardır bacimmmm ya boş ver takma🤣
Küfür etmiş sistem bacım yazıyor öyle de ola bilir bak
Ne istediğini bilmeyen erkek tipi kaç kaç 😀
Adam sevgili olarak görmemiş demektir.
Bacım mı ahaha saçmalamış
Bence de ya
Banada flörtüm toprağım demişti😅😅
Peki senin tepkin neydi 🤣🤣🤣
@Yomeyamo 🙄🙄🙄 toprağım mı? Demiştm
Oda Tc. Sınırlarnda olan herkes benm için öncelikle toprağımdr demişti gülsem mi trip mi atsam bilemedm😅
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Saçmala demiş. Ayrıca kızmama hah şöyle ol yola gel yazmış. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Su erkekler kadar mal bir millet yok
Katılmamak elde değil
Gecen bi cocukta illa benle horusmek istedigini soyledi gel görüşelim falan israr ediyor surekli. Bilmiyorum hakkimizda hayrlisi
Gidecek misiniz
Etkilenmemiştir yol vermek istemiştir
Öyle mi dersiniz? Neden sürekli mesaj atıyor, foto beğeniyor?
Eğer görüşürsen açık ve net konuş dürüst olsun
Dün de bugün de çok ısrar etti buluşmak için, çok nadir olan bir çikolata varmış, bana ondan getirecekmiş buluşmaya. Sohbetini seni çok özledim , çok darlamıyoeum demi seni dedi
Tamam çikolataya dikkat et
Önce ona yedir Buyur aşkım her konuda birbirimizi tamamlamalıyız de 😃
Niye ki, çikolatada bir şey mi olacak diyorsunuz?
Bilemem insanlardan her şey beklenir
Kalabalık bir ortamda iseniz sorun olmaz belki ama yine de dikkatli ol
Eve gitmem zaten, kafede buluşuruz buluşursak ama ikimizde öğretmeniz. Aynı okulda çalıştık bir ara. Reelde tanımadığım biri değil. Bu ihtimal yok bence
Evet haklı olabilirsin
Demek ki flört etmiyormuşsunuz...
Bacı deme lazım olur deseydin 🤣
Nasıl diyim ya :)
Karışık bir durum🤔🙄
Kızınca hah şöyle ol yola gel dedi, dün ve bugün de buluşmak için baya ısrar etti
Bugün bacım yarın ihtiyacım hesabı 😂
Bence çirkin. Bugün de taktı bey hanım diye hitap edecekmişiz birbirimize
boş ver bacım
Olur gardaşım :)
Okey. Her şey yolunda.. Sana ilgisi var, Emin ol
Boşversene bacım sa abi de gitsin
Veremem
Kesinlikle muhatap olma sınır koy hoş dilli ol ama asla fazla muhatap olma sınır cizersen bı sure sonra ne olduğu belli olur kendisi peşinden koşar işte o zaman duygularını da tam anlarsın bence ☺️
Dün de bugün de buluşmak için çok ısrar etti. Seni görmem lazım dedi. Nadir bulunan bir çikolata varmış, bana ondan getirecekmiş. Bazen seni bunaltıyor çok ilgili gözüküyor üstüne düşüyorum gibi hissediyorum ama saatlerce senle konuşmak istiyorum dedi. Yanlız olduğum için yaptığım düşünme bir sürü kadın arkadaşım var ama hiçbiri ile sohbet seninle olduğu kadar keyif vermiyor dedi
Flört ettiğinizden onun haberi var mı?
Yok gibi mi dersiniz?
İletişimde kişi ne algılar ise o dur bazen bir sorunun cevabı tek olsa bile cevabı alan kişi farklı algılayabiliyor sizde ki durum biraz bu olmuş ama karşı taraf bunu fark edip fırsata çevirme eğiliminde
Benden hoşlanmıyor ama benim hoşlandığımı anladığı için peşime mi düştü dersiniz. Dün beni aradı biraz konuştuk. Bana 3-4 sene öncesinde ilk gördüğü günden beri hisleri olduğunu söyledi. Mesajla seni seviyorum yazmıştı ama onu ciddiye almadım tabi. Sesli de söyleyecekti bir ara. Böyle bir boşluk oldu konuşurken söyletmedim. Sus dedim. Neden içimde mi kalsın , seni kaybetmek istemiyorum ama bunu söylemem lazım dedi. Tamam tutayım kendimi tutabildiğim kadar filan dedi. Ben işim var diyip heyecandan ölmemek için telefonu kapattım
Sonrasında ısrarla mesaj atmaya devam etti. Çok güzelmişim ilk gördüğü günden beri aynı şeyi düşünüyormuş, beni kaybetmek istemiyormuş, ben neyi nasıl istersem öyle olacakmış. Yemezler sen bir sürü kadına aynı şekilde yaklaşıyorsun ben duydum dedim. Kime böyle yaklaşmışım ya , kim ne isterse onu verdim ben kimseye sana yaklaştığım gibi yaklaşmadım filan dedi. Çok sempatik neşeli çok da güzelsin her şey yerli yerinde filan demiş. Fazla samimi olduk bir süre konuşmasak dedim
Sonra sana salça oldum demi diye espri yapmış, yemek yapıyordum. Bana da salça lazımdı filan diye espriye karşılık vereyim dedim. Sen iyi bilirsin onları demiş. Anlamadım. Neyi dedim. Yemeğin salçalısı kadının ……. Sende de iyi var yazmış. O kadar üzüldüm ki
Ya adam ben duygusunu söylemesine izin vermedim benim popomdan bahsediyor , çok sinirlendim, çok özür diledi, yapmam bir daha tamam çok özür dilerim asla olmayacak filan dedi ama bir daha bana yazma dedim
Şimdi açıkçası yaşınızı bilmiyorum belki benden büyük belki de küçüksünüz ama işin cılkı çıkmış diyebilirim nerden yürürsem düşürürüm konumuna gelmiş muhabbet önce bi duygusal yaklaşayım baktı olmadı biraz gerçekçi amaçlarımdan bahsedeyim olmadı dalga geçecek ve açık net ben kadınların dilinden pek anlamıyorum ne istiyorlar ne bekliyorlar bilmiyorum ama şuna eminim kafa karışıklığı olan ortamlar büyülüyor sanırım onları ve arkadaş bunu çözmüş olsa gerek diye düşünüyorum affınıza sığınarak
Bugün bir video atmış, videoda bu at çiftliğinde. Bir atın yularından tutmuş çekiyor , doğa ortamındalar, bir akarsuyun kenarında gidiyorlar. At üstündeki kızın sesi geliyordu, buralarda Manavgat’a benziyor diye ama kekeliyordu kız. Ben düşmesem de düşen çok adama. Ve bence beni sinir etmek için kızın sesinin olduğu videoyu koydu diyorum ben. Tepki göstereyim diye yaptı. Ya da bak sana kalmadık alternatif çok diye de yapmış olabilir. Gerçekten aşırı kafam karıştı. Çünkü dün ben susturmak istediğimdeki ses tonunu duysanız, bildiğiniz köpek yavrusu gibiydi ya üzülmüştüm. Şimdi itiraf edecek, kabul etmezsem daha çok üzülecek, en azından söyletmeyim demiştim
Sende kardeşim de bak bakim nedio
Yok ya önce dedim süper oldu dedim. Bozulmamış gibi yaptım sonra dedim ki kaç yıllık arkadaşımsın rol filan yapamıcam kusura bakma. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Bu çocuktan olur gibi ya bilemedim ama sen yinede tetikte dur bağlanma çok
Dün de bugün de buluşmak için çok ısrar etti, bir çikolata varmış, çok az yerde olan, ondan getirecekmiş bana. Çok özlemiş sohbetimi beni. Seni çok darlamıyorum demi daha samimi olmak istiyorum senle filan dedi