AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Sen abi dersen o da sana bacım der
Haklı olabilirsiniz ama orada şaka yaptım ben
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Belki seni denedi nerden biliyorsun
Denedi ve atladım zaten.
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca hah şöyle yola gel dedi
Sana tavsiyem sende ona aynısını yap böyle ilerlemez bence
Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o mesajı
Bu senle gönül eglendiriyor bu tür cevap bunu gösterir bende yaşamıştım böyle erkek çok dolu
Attığı ses kaydını çekmesi peki?
Bacını diyenden daha iyidir bu gozler neler gordu
Nasıl yani
Kanka vazgeç bundan olmaz diyim sana
Neden ama
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Sen abi dersen o da bacım derrr
Adam haklı yani
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca hah şöyle yola gel dedi
Sen huyuna suyuna yoluna git istiyorum diyorsan
Aç yelkenleri girsin adam
Baskasini bulmus olabilir
Sanmam zaten aynı anda da yapabilir
Bacımsıyor olabilir seni 😂
O ne demek
Yedeğe alındın dkdmdm
Bence taktik uyguluyor çünkü ben de yaptım ilgiye boğdum sonra birden çektim ilgiyi aşık oldu djdjekd
Ciddi ciddi sor bence hoşlanıyorum senden de ya kal ya git bu beni üzüyor de ben hep dürüstlük ve netlikten yanayım ya kalsın ya gitsin üzme de kendini
Gğncellemeni yeni gördüm üzüldüm engelle gitsin pişman olup gelcek merak etme ama gelince süründür
Taktik olduğu ortada zaten. Buluşmak için aşırı ısrar ediyor iki gündür. Sohbetimi beni çok özlemiş, kahve içeriz dedi. Hanımlı beyli konuşalım benim çok hoşuma gidiyor onu da geyiğine demiştim kızdın mı dedi. Bazen sana fazla ilgili davranıyorum boğuyorum gibi hissediyorum dedi. Saatlerce senle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi. Yanlız olduğum için yaptığımı düşünme bunu aslında çok kadın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbet seninle olduğu gibi keyifli gelmiyor dedi
Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama o çocuğa çok saçma bir güvenin var kesinlikle bana aptal aşık havası verdin bunları bana kız diye söylemiyorum umarım tokat olur kendine gelirsin
Daha attığı ses kaydının arkasında duramıyor. Ben açıkçası gösterip kaçmasını asla iyiye yoruyorum. Bir çok erkek sevdi mi yıllarca koşar peşinden ben şu an olduğum ilişkinin peşinden tam 3 yıl koştum kız en yakın arkadaşımdı ondan neyse dkdkdkdk uzun gibi gelmesin diye açıkladım rkrkdk neyseee.
Bak sana bişiler diyor ama aksi davramıyor sana ilgi veriyor gibi davranıyor ama aslında umut veriyor ama o umudu hemen siliyor seni inandırıp kandırıyor kaçıyor
Bak şu an ki sevgilimin sevgilisi varken aynı şeyleri yaşayıp bana anlatırdı, inan bir kaç6
kaç olay çok benzer bu yüzden sana da çok açıklama yapıyorum umarım beni dinlersin ve engellersin.
Sevgilimle uzun sğredir tanışıyoruz ve eskisi arkadaşlığa dayanıyor. Ben ona açılamamıştım sevgilisi var diye ama asla arkadaştan öte bir tavır sergilmedim sonra bu da sevgilisinin bunun peşinden koşup saçma hareketlerini şerefsizliklerini kötülüklerini hep bana anlatırdı ve sonra iyiye yorar dı ben ilk zamanlar belki haklıdır diye ona hak verir evet sevdiğinden vazgeçme derdim ama sonrasında tamamen koptu ilişki çocuk bunu birden her yerden engelledi va bunda travma oldu kendine gelemedi ağladı gecelerce belki benim aşkım burada körükle di üzüldüm daha çok çünkü içinde ki sevgiyi biliyordum ve bana zamanla acı verdi sonra işte onu unutturma kendini aşık ettirme
Kendinş onla
Kıyaslama
Derken
Berbat bir zaman yaşadım
Demek istediğim bunun gibilere çok kaptırıp kendini ateşe atıp ilerleyip hayatın a girecek diğer insanlara belli
belki güzel insanlara olan ihtimalli mutluluğunu yok etme duygularını koru haketmeyen her insandan yoksa herkes gibi mutsuz olursun
O kız iyileşince seni terkedecek, bu dediğimi yaz bir yere
Eski sevgilisi yazmistir😉😉
Yanında biri var da o mu yazdı dersin
Belki de ilişkiyi bitirmek istiyor olabilir
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel dedi
Malmı?
Normalde değil
Demekki o an tutmş
Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını
Olabilir bu arada girebilir benm sevgilimn yakın kız arkadaşı olamaz çünkü en sonki ilişkimde yaşadm kızı tanıyordm severdm ama nefret ettirdi böyle lanet birşeydi.
okudugum en komik soru friendzonelamis
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah şöyle ol yola gel yazmış
Zir deli
Ve sende bunu yuttun? Bogazinda kalmadi umarim
Neyi yuttum anlamadım?
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel şöyle ol demiş
Ben sana gelmem diyor 😂
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel şöyle ol yazmış
Yine de öyle yazması garip değilmi ben olsam direkt söylerdim 😂😂
Kafayı yemiş iyisimi sen bana yaz 🤗
Amca kendine gel
Aşkım bacım anam bitanem 😂 Gayet güzel…
Çok irite edici
Olabilir 😅
Ne
Eski sevgilisi yazmıştır
Daha neler
erkek degil dag ayisi
Ne alakası var?🤨
Bence de
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel şöyle ol dedi bana
Seni beğenmemiş işte abla nesini anlamadin
Hayır öyle değil olay
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Sonra da kızmam için hah şöyle yola gel böyle ol yazmış
Muhabbeti uzatmak istemediği için
Deli deli
Boş ver
kisasa kisas
Bana da öyle gibi geliyor. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. yanlız kaldı bana ilgi gösteriyor sanma bir sürü kdın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbetim seninki kadar keyifli geçmiyor dedi. Bazen seni boğuyorum çok üstüne geliyor gibi hissediyorum, saatlerce konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi
Ne güzel işte 😊 bazen her şey göründüğü gibi olmuyor.. bana özelden mesaj gönderebilir misin?
Hayır
bence onu bilerek yazdi o. tepkini ölcmek icin
Ve bende atladım. Çünkü ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. kızınca da hah şöyle ol yola gel demiş
Zuahahaha iyi demiş
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Saçmala demiş. Ayrıca kızmama hah şöyle ol yola gel yazmış. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Yoluna bak sende
Bugün de buluşmak için aşırı ısrar etti ama bana çok sevdiği bir çikolata varmış, ondan getirecekmiş. Çok özledim seni sohbetini buluşalım diye ısrar etti
İlginç bir tip ne istediğini bence oda bilmiyor
bak senn
Noldu
neden oyle
yaş doğru mu
Evet
arkadaş olalım mı
Hayır
n e d e n n
Yol al
haklısın
Kız
yeni aklımdaydın yaaa
vefasız
selam fake değilsin demi
Ahmak galiba
Mümkün
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Saçmala demiş. Ayrıca kızmama hah şöyle ol yola gel yazmış. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.
Ondan olmaz gibi geldi bana
sende ona bacım de
Hahahah mantıklı
Șaka yapmıştır belki
Şaka dedi.
Git bence buluşun
Yok gitmicem , sana nadir bulunan çikolatadan getircem filan dedi :)
Neyiz biz diye sor
Hayatta sormam
Sende gardaşım de ;)
İlk dedim ağacığım böyle çok tatlı olduk dedim.
Bu isler öyle baslar
Gerçekten mi neden
Fikri değişmiş
Neden ki
Orasını bılmem
Önce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.
Yaz cevap
Ne yazcam ya bu mesajdan sonra biz ya biteriz komple ya da iş başka bir şeye dönüşecek
Bıtırmekmı ıstıyon de
ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış
Bu hiç ii olmadı😐
ahahhah
Sevgiden derler
Dalga geçiyor
Reko tek
Bana yaz
Okkgg
Nxmxmzmzms