• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Flört ettiğimizi sandığım adam biraz önce bana "bacım" dedi. Erkekler neden bacım der? (Sayfa 3)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
411
Yapay Zekaya Sor
Flört ettiğimizi sandığım adam biraz önce bana "bacım" dedi. Erkekler neden bacım der?
Flört Soruları Erkek Soruları Mesaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

96

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Spatula55
    Spatula55 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Sen abi dersen o da sana bacım der

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklı olabilirsiniz ama orada şaka yaptım ben
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.

Yorumla
  • Sakurasou
    Sakurasou Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Belki seni denedi nerden biliyorsun

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Denedi ve atladım zaten.
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca hah şöyle yola gel dedi

Yorumla
    • Sakurasou
      Sakurasou
      +1 yıl

Sana tavsiyem sende ona aynısını yap böyle ilerlemez bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o mesajı

Yorumla
    • Sakurasou
      Sakurasou
      +1 yıl

Bu senle gönül eglendiriyor bu tür cevap bunu gösterir bende yaşamıştım böyle erkek çok dolu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Attığı ses kaydını çekmesi peki?

Yorumla
  • zerenx
    zerenx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Bacını diyenden daha iyidir bu gozler neler gordu

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
  • Huyoda_Achiev2018
    Huyoda_Achiev2018 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Kanka vazgeç bundan olmaz diyim sana

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ama
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.

Yorumla
  • Tarkan00712
    Tarkan00712 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Sen abi dersen o da bacım derrr

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Adam haklı yani
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca hah şöyle yola gel dedi

Yorumla
    • Tarkan00712
      Tarkan00712
      +1 yıl

Sen huyuna suyuna yoluna git istiyorum diyorsan

Yorumla
    • Tarkan00712
      Tarkan00712
      +1 yıl

Aç yelkenleri girsin adam

Yorumla
  • halenur_gny
    halenur_gny Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Baskasini bulmus olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanmam zaten aynı anda da yapabilir

Yorumla
  • omaewamoushindeiru
    omaewamoushindeiru Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bacımsıyor olabilir seni 😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ne demek

Yorumla
  • Sorubozan
    Sorubozan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Yedeğe alındın dkdmdm

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Bence taktik uyguluyor çünkü ben de yaptım ilgiye boğdum sonra birden çektim ilgiyi aşık oldu djdjekd

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Ciddi ciddi sor bence hoşlanıyorum senden de ya kal ya git bu beni üzüyor de ben hep dürüstlük ve netlikten yanayım ya kalsın ya gitsin üzme de kendini

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Gğncellemeni yeni gördüm üzüldüm engelle gitsin pişman olup gelcek merak etme ama gelince süründür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Taktik olduğu ortada zaten. Buluşmak için aşırı ısrar ediyor iki gündür. Sohbetimi beni çok özlemiş, kahve içeriz dedi. Hanımlı beyli konuşalım benim çok hoşuma gidiyor onu da geyiğine demiştim kızdın mı dedi. Bazen sana fazla ilgili davranıyorum boğuyorum gibi hissediyorum dedi. Saatlerce senle konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi. Yanlız olduğum için yaptığımı düşünme bunu aslında çok kadın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbet seninle olduğu gibi keyifli gelmiyor dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama o çocuğa çok saçma bir güvenin var kesinlikle bana aptal aşık havası verdin bunları bana kız diye söylemiyorum umarım tokat olur kendine gelirsin

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Daha attığı ses kaydının arkasında duramıyor. Ben açıkçası gösterip kaçmasını asla iyiye yoruyorum. Bir çok erkek sevdi mi yıllarca koşar peşinden ben şu an olduğum ilişkinin peşinden tam 3 yıl koştum kız en yakın arkadaşımdı ondan neyse dkdkdkdk uzun gibi gelmesin diye açıkladım rkrkdk neyseee.
      Bak sana bişiler diyor ama aksi davramıyor sana ilgi veriyor gibi davranıyor ama aslında umut veriyor ama o umudu hemen siliyor seni inandırıp kandırıyor kaçıyor

Yorumla
    • Sorubozan
      Sorubozan
      +1 yıl

Bak şu an ki sevgilimin sevgilisi varken aynı şeyleri yaşayıp bana anlatırdı, inan bir kaç6
      kaç olay çok benzer bu yüzden sana da çok açıklama yapıyorum umarım beni dinlersin ve engellersin.

Sevgilimle uzun sğredir tanışıyoruz ve eskisi arkadaşlığa dayanıyor. Ben ona açılamamıştım sevgilisi var diye ama asla arkadaştan öte bir tavır sergilmedim sonra bu da sevgilisinin bunun peşinden koşup saçma hareketlerini şerefsizliklerini kötülüklerini hep bana anlatırdı ve sonra iyiye yorar dı ben ilk zamanlar belki haklıdır diye ona hak verir evet sevdiğinden vazgeçme derdim ama sonrasında tamamen koptu ilişki çocuk bunu birden her yerden engelledi va bunda travma oldu kendine gelemedi ağladı gecelerce belki benim aşkım burada körükle di üzüldüm daha çok çünkü içinde ki sevgiyi biliyordum ve bana zamanla acı verdi sonra işte onu unutturma kendini aşık ettirme
      Kendinş onla
      Kıyaslama
      Derken
      Berbat bir zaman yaşadım
      Demek istediğim bunun gibilere çok kaptırıp kendini ateşe atıp ilerleyip hayatın a girecek diğer insanlara belli
      belki güzel insanlara olan ihtimalli mutluluğunu yok etme duygularını koru haketmeyen her insandan yoksa herkes gibi mutsuz olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kız iyileşince seni terkedecek, bu dediğimi yaz bir yere

Yorumla
  • abd_16
    abd_16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Eski sevgilisi yazmistir😉😉

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanında biri var da o mu yazdı dersin

Yorumla
  • ernyvz
    ernyvz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Belki de ilişkiyi bitirmek istiyor olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel dedi

Yorumla
  • nurdannffleex
    nurdannffleex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Malmı?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Normalde değil

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

Demekki o an tutmş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bana dün bir ses kaydı attı. Diyor ki kayıtta bazen seninle saatlerce sohbet etmek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Bir sürü kadın arkadaşım da var , yanlız olduğum için sardım sanma sana. Ama hiç biri ile sohbet seninki kadar keyif vermiyor bana. Çok üstüne düşüyorum çok boğuyorum gibi geliyor bazen. Çok ilgili mi gözüküyorum sana filan yazmış. Bende buna cevaben demişim ki, benim senle ilgili bir beklentim yok , o arkadaşların arkadaşça yaklaşsan bile senden belki beklentiye giriyordur , ondan rahat edemiyorsundur, boğmuyorsun beni, seviyeli neşeli sohbetimiz demişim. Biraz önce baktım adam o ses kaydını silmiş. Benim bu mesaj öyle ortada kalmış. Sizce neden sildi o ses kaydını

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

Olabilir bu arada girebilir benm sevgilimn yakın kız arkadaşı olamaz çünkü en sonki ilişkimde yaşadm kızı tanıyordm severdm ama nefret ettirdi böyle lanet birşeydi.

Yorumla
  • heleniskosto
    heleniskosto Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

okudugum en komik soru friendzonelamis

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah şöyle ol yola gel yazmış

Yorumla
  • HollandEUnl
    HollandEUnl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Zir deli

0
    2 Yorumla
    • HollandEUnl
      HollandEUnl
      +1 yıl

Ve sende bunu yuttun? Bogazinda kalmadi umarim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyi yuttum anlamadım?
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel şöyle ol demiş

Yorumla
  • emre_ozdemir0107
    emre_ozdemir0107 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben sana gelmem diyor 😂

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel şöyle ol yazmış

Yorumla
    • emre_ozdemir0107
      emre_ozdemir0107
      +1 yıl

Yine de öyle yazması garip değilmi ben olsam direkt söylerdim 😂😂

Yorumla
  • sinanarslansoy
    sinanarslansoy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49
    +1 yıl

Kafayı yemiş iyisimi sen bana yaz 🤗

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amca kendine gel

Yorumla
  • Vushkinwt
    Vushkinwt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Aşkım bacım anam bitanem 😂 Gayet güzel…

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok irite edici

Yorumla
  • NeBoşhayatMqBu
    NeBoşhayatMqBu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir 😅

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne

Yorumla
  • aslıasq
    aslıasq Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Eski sevgilisi yazmıştır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha neler

Yorumla
  • denizpierce
    denizpierce Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

erkek degil dag ayisi

0
    2 Yorumla
    • Brky999
      Brky999
      +1 yıl

Ne alakası var?🤨

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence de
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Kızınca da hah yola gel şöyle ol dedi bana

Yorumla
  • mehm4t
    mehm4t Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Seni beğenmemiş işte abla nesini anlamadin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır öyle değil olay
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. Sonra da kızmam için hah şöyle yola gel böyle ol yazmış

Yorumla
  • Hazalİzmir
    Hazalİzmir Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

Muhabbeti uzatmak istemediği için

0
    0 Yorumla
  • moongirlll55
    moongirlll55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.

Deli deli

0
    0 Yorumla
  • _Justimagineit_
    _Justimagineit_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Boş ver

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

kisasa kisas

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana da öyle gibi geliyor. ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. yanlız kaldı bana ilgi gösteriyor sanma bir sürü kdın arkadaşım da var ama hiçbiri ile sohbetim seninki kadar keyifli geçmiyor dedi. Bazen seni boğuyorum çok üstüne geliyor gibi hissediyorum, saatlerce konuşmak istiyorum ama tutuyorum kendimi dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne güzel işte 😊 bazen her şey göründüğü gibi olmuyor.. bana özelden mesaj gönderebilir misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bence onu bilerek yazdi o. tepkini ölcmek icin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve bende atladım. Çünkü ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi. kızınca da hah şöyle ol yola gel demiş

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zuahahaha iyi demiş

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Saçmala demiş. Ayrıca kızmama hah şöyle ol yola gel yazmış. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yoluna bak sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bugün de buluşmak için aşırı ısrar etti ama bana çok sevdiği bir çikolata varmış, ondan getirecekmiş. Çok özledim seni sohbetini buluşalım diye ısrar etti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlginç bir tip ne istediğini bence oda bilmiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

bak senn

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Noldu

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

neden oyle

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yaş doğru mu

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

arkadaş olalım mı

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

n e d e n n

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yol al

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

haklısın

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kız
      yeni aklımdaydın yaaa
      vefasız

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

selam fake değilsin demi

• Jöh06
    Jöh06 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Ahmak galiba

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mümkün
      ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Saçmala demiş. Ayrıca kızmama hah şöyle ol yola gel yazmış. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış. Bugün buluşmak için aşırı ısrar etti. Sohbetimi özlemiş, kahve içecekmişiz. Çok mu üstüne geliyorum bazen çok mu ilgi gösteriyorum dedi.

Yorumla
    • Jöh06
      Jöh06
      +1 yıl

Ondan olmaz gibi geldi bana

Yorumla
  • vinc3nt
    vinc3nt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

sende ona bacım de

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahah mantıklı

Yorumla
  • Müzeyyenqwerty
    Müzeyyenqwerty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Șaka yapmıştır belki

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şaka dedi.

Yorumla
    • Müzeyyenqwerty
      Müzeyyenqwerty
      +1 yıl

Git bence buluşun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok gitmicem , sana nadir bulunan çikolatadan getircem filan dedi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • dmla17
    dmla17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Neyiz biz diye sor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatta sormam

Yorumla
  • alanurkandemir
    alanurkandemir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Sende gardaşım de ;)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk dedim ağacığım böyle çok tatlı olduk dedim.

Yorumla
  • Rmznsygl7846
    Rmznsygl7846 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu isler öyle baslar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten mi neden

Yorumla
  • Subayyyy51
    Subayyyy51 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Fikri değişmiş

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ki

Yorumla
    • Subayyyy51
      Subayyyy51
      +1 yıl

Orasını bılmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önce bana uyar dedim ama sonra kafamın tası attı. Ben sana karşı yanlış bir davranış mı sergiledim , ben sınır çizmek için kardeşim derim. Sana yavşamış ayıp etmiş gibi hissettim, çok üzüldüm yazdım. Önce sakin ol dedi , sonra ha şöyle ol, acaba yavşasan tepkim nasıl olurdu yazmış. Cevap vermedim.

Yorumla
    • Subayyyy51
      Subayyyy51
      +1 yıl

Yaz cevap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yazcam ya bu mesajdan sonra biz ya biteriz komple ya da iş başka bir şeye dönüşecek

Yorumla
    • Subayyyy51
      Subayyyy51
      +1 yıl

Bıtırmekmı ıstıyon de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sana yanlış bir yaklaşımda mı bulundum , ben bunu haddini aşan kişilere sınır çizmek için yapıyorum dedim. Dur sakin ol dedi. Sakin filan olamam adamı delirtme dedim sana yavşamış ayıp bir şey yapmış gibi hissettim çok üzüldüm dedim. Acaba yavşasan tepkim ne olurdu yazmış

Yorumla
  • sinemmm99
    sinemmm99 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bu hiç ii olmadı😐

0
    0 Yorumla
  • Adana_Bay_Karizma
    Adana_Bay_Karizma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

ahahhah

0
    0 Yorumla
  • değersiz_hayat
    değersiz_hayat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevgiden derler

0
    0 Yorumla
  • p1ayer
    p1ayer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Dalga geçiyor

0
    0 Yorumla
  • Nurullaheminoğl
    Nurullaheminoğl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Reko tek

0
    0 Yorumla
  • tarık73u3
    tarık73u3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bana yaz

0
    1 Yorumla
    • tarık73u3
      tarık73u3
      +1 yıl

Okkgg

Yorumla
  • birtakımsorular001
    birtakımsorular001 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

Nxmxmzmzms

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flört ettiğimizi sandığım adam biraz önce bana "bacım" dedi. Erkekler neden bacım der?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Flört ediyoruz baya zamandır şöyle bir cümle kullandım ama adamın verdiği cevap canımı sıktı? 17 cevap verildi
Bir erkeğin sadece ben olucam demesi? 5 cevap verildi
Erkeklerin canım sıkkın demesi? 4 cevap verildi
Neden erkekler birbirlerine kardesim diye konusuyorda? 26 cevap verildi
Flört ederken bana miyavladı! Bir erkek bunu neden yapar? 25 cevap verildi
Erkek degilim ben degiliiiiiiiiiimm aaa yeter lan giden gelen erkek diyo. Neden erkek diyolar ki... 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi anı yaşamak istersiniz?
  • İnsanlar neden ayrıldıktan sonra kendine iyi bakıyor?
  • Fotoğraftaki bu saç rengi tam olarak hangi saç boyası numarası ve renk adı oluyor?
  • Evli bir kadın huzuru neden başka bir kadında arar?
  • Kızlar evleneceğiniz adam?
  • Sana böyle hissettiren oldu mu?
  • Kişisel sınırınız da kırmızı kodlu sınırınız var mı?
  • En son ne için pişman oldunuz?
  • Saçlarınızı en son nereye kadar uzatabildiniz?
  • Şimdi kapınız çalsa eski yıllardan kimin gelmesini isterdiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨