dün lunaparkta tek şort giyen ben olmama rağmen tüm erkekler benim bacağıma baktı ne düşünmüşlerdir sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cünkü burasi ortadogu cöplügü. Kendi yobazlarimiz yetmedigi gibi birde ithal yobaz getirdik artik hangisi daha öküz gibi bakarsa yarismayi kazanir
Su yorumun alnı olsaydı da öpseydim
Okuzun trene baktigi gibi bakiyorlar memlekette. Yaslisi ayri bakiyor genci ayri bakiyor. Rezil oluyoruz turistlere. Igrenc
Tek derdi turist :) kendi ülkesinde turist olan sensin zaten :)
@paandaaax ben memleketimi seviyorum, yerli turist yabanci turist farketmezsizin bakiyorlar. Insan kendi memleketinden soguyor bu abazalar yuzunden.
Bu normal mi?
Tüm erkekler bacağına bakıp muhtemelen erken seçim olacak mı? ya da bir sonraki hükümet kim olacak acaba diye düşünmüştür.
Valla bu senin şort giymenle değil sana bakanların zihniyeti ile alakalı. Ben çarşaflı kadına bakanı da gördün yarı çıplağa tenezzül edip bakmayanıda
Turisti de bakıyorsa turiste rezil oluyoruz deme :) normal bi durum değil bu iş tamamen çığrından çıkmış bi durumda
Çok mu seksisin normalde o kadar da bakılmaz gibime geliyor
Bakariz tabi bu normal bişey yok abazalık yok şerefsizlik miş hepsi boş sen erkeğin cinsel zevkini arıtırsan bana niye bakıyorlar diyemezsin, kaç senedir bilmiyor musun bacağını oranı buranı açmamak gerektiğini hiç kimse öğretemedi mi?
Fesat olmak istemem ama kadınların şort giymesi de ayrı bi güzel canım
Hıhı Bi an için dünya durdu Tüm erkekler ANAAAA BACAKKK dedik... 2 abaza 33 meraklı bakmıştır abartmayın.
Nerden gördün baktıklarını, sen de tüm erkeklere mı baktın?
puhaha soruya bak şort giydim erkekler niye baktı. Sorunun için yanıt
"ne atarım bunu yatağa da, her tarafını yalarım" demişlerdir 😵
Boşver ne düşündüklerini aç köpekler
Bacak bu bakarsin. O kadar.
Muhtemelen o an değil gece düşünmüşlerdir.
Bakmasalar niye bakmadın derdin
Belki sana öyle gelmiştir
Güzel şeyler düsünmüşlerdir
Demek ki vücudun dikkat çekici
Abazanların arasına düşmüşsün.
Birazdan cevap verirler 😅
Hiç işlerini yoktu 😉birazı değil tüm erkeklerin
Kimbilir kaç çadır açmışındır
sapık onlar uzak dur onlardan
neden acaba mutla bir sebebi vardir
güzel bir vücudun oldugunu
bu kız hiç güneşe çıkmamış mı diye düşünmüşlerdir
Onuda giymeseydin daha iyiydi sjsj büyük mü
vücut hatlarımı biraz belli etti de ondan sanırım kalçam büyük maalesef baya
Neden malesef büyük iyi oluyo kac kilosun
55
1,65 im
Hmm iyimiss fizigin guzel göğüslerin kaç beden nzelden gelsen burdan zor oluyo
Tamam bacakların güzel çekicisin..
Şort çok kısa ise loblara bakmışlardır.
Çok kötü çok pis şeyler düşünüyorlar
öyle giyinirsen temiz düşünmelerini de bekleyemezsin maalesef öyle
Hayal kurup, düşleyip çekmişlerdir
bacağın güzel demekki ya da şortın çok kısa
O geceyi senle geçirmeyi düşünmüşlerdir
Antalya’ya gel knk kimse bakmaz
bacakların güzel demek ki
Hiç kız görmediklerindendir
Neler dusunmemislerdirki😅
Her şeyi dusunmuslerdir
Cok guzel cekıcı ve sekso oldugunu
Yokluktan..
bu durumda sende onlara bakmızsın reis
uff sertleştim demişlerdir
Beyaz peynir gibi biseysen parlamistir 😁😁😊
Bakmakta özgürüz
Erkeklerin çoğu Abaza şerefsiz
sen de öyle giyinme adamların canı çekiyor ben şahsen asla bakmadım bakmam da
@SevdalıAdam99 namuslu bi erkekse nolursa olsun bakmaz. Bakanda bakmak için yer arıyordur
O canı cekenlerde abazadır. Kıyafetle alaksı yok oyle namussuzlar bebeklerden bile zevk alır!!!
orası tabi öyle de şimdi öyle giyip ay bana niye bakıyorlar bu abazalar diyemezsin çünkü doğrudur etkenlerin çoğu abazadır ama onların iştahını kabartan da öyle giyinen kızlardır erkekleri kayırmıyorum ben de erkeğim ben de illa ki abazalık vardır
Bak haksızlık yapıyorsun bebeklere çocuklara bakan abaza değil soysuz şerefsiz orusspu çocuğudur abaza olanlar cinsel açıdan doymayan sapıklardır yanlış muyum?
@SevdalıAdam99 bende erkeğim bendede abazalıkvar derken neden vütün erkekler abaza olmak zorundamı?
hayır tabi ki olmak zorunda değil de , cinsel manada bir türlü doyamıyoruz
@SevdalıAdam99 ozaön bütün erkekler aldatırmı dıyosun? Doyumsuzlar aldatır cubku
Hayır tabi ki herşeyi farklı yere taşıyorsun
@SevdalıAdam99 genelleme ozman Bakmayan nefsine hakim olan. Arzularından cok beynini daha güzel şeylere yoranda var
ya sen nerde yaşıyorsun
😂😂😂 öyle erkek olmaz
@SevdalıAdam99 ne alaka bütün erkekler cinsellıkmı dusunmek zorunda
özele gelsene anlatayım
@SevdalıAdam99
şerefsiz sizsiniz herkes herkese bakabilir öküzün trene baktıgı gibi bakmayacaksa eğer. Bir erkek pazusunu göstermek için t-shirtün kolunu kestiriyorsa kızlar koluna omzuna bakabilir. Bir kadın şort mini etek giyiyorsa erkekler bacağına bakabilir insan gibi
kanka kime şerefsiz diyorsun lan
@SevdalıAdam99 kızlara. p
😂😂😂😂 her kıza diyemezsin biliyorsun di mi? hem orasını burasını gösterecek adamın ilgisini dikkatini çekmeye çalışacak erkek gözü kayınca bakınca aaaa bana niye baktı bu şerefsiz diyorlar bunlar.
@SevdalıAdam99 her kıza değil de işte böyle diyenlere anladın sen kanka.. yani kimse bakmasın diye mi süslenip güzel kıyafetler giyiyorsun mk öküzün trene baktığı gibi bakmadıkça sorun yok
bi de yok harama bakmak haram , harama bakmak haram da ya mini etek giymek cinsel şevki artırmak sanki çok helal bişey
kardeşim sen de kıçını memenii gösterirsen affedersin senin üstünde cinsel hayal de kurulur çünkü sen böyle bir ortamı kendin yaratıyorsun giyme şort mini etek dinine göre giyin bak bakalım kim senin neyine bakacak yanlış muyum? ama sen ortalıkta zebani gibi giyinirsen göttünü göbeğini açarsan affedersin bakan çok olur. önce bi kendini koru vücüdünü gizle gizlemezsen tecavüz de ederler herşeyi de yapıyorlar maalesef erkekler doğru yapıyoruz demiyorum ama siz de yanlış yapıyorsunuz siz düzgün giyinseniz zaten hiç bir zaman sorun bile olmaz, ama kendini gösterecek ya işte o zaman erkek te o kızı kucağa bindiriyor yanlış miyim
@SevdalıAdam99 onu demek istemedim açık giyindi diye tecavüz ediyolar falan yok arkadaş tecavüz iranda da oluyor afganistanda da o onu yapanın bacım çocukluğu başka bir şey değil
aynen öyle reis benim de demek istediğim erkekler zaten kendine sahip çıkamiyor bari siz kadınlar da onları kışkırtmayın Allah aşkına
Yalamayı düşünürler
Sence?
Guzelse bakarız 😂
Sence