Bisiklet taytı, bisiklet şortu, biker tayt bilmem ne bir ton adı var. Bana saçma geliyor çok. Bisikletçilerin zamanında kullandığı ve bisikletin uzun vadede yarattığı rahatsızlığı gidermek için giydiği bir tayt nasıl günlük bir giysi oldu, hele hele kısa bluzlarla? Bana biri açıklar mı
Bisiklette kullanılan tayt pedli tayt arkadaşım bende kullanıyorum ki bazen yeri geldiğinde günde 100 km ve üstü yapıyorum he kullanmam lan ben bu ne saçmalık diyenlerde özellikle erkek sporcularda kısırlığa ve kadar giden sorunlar silsilesiyle karşılaşabilirsiniz
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
:) bisiklette kullanılan şeyi neden günlük hayatta kullanıyoruz dedim ben de zaten
Ne alakası var, külot da terletmiyor ve rahat o zaman günlük hayatta da giyelim sadece külotla dolaşalım? Ve gayet de aynı tayttı en başta, baktılar herkes bunu giymeye başladı moda sektörüne düşürdüler artık aynı tayt değildir evet
Ben niye giyemeyeyim, sanki bi Kendall jenner için üretiliyor bu taytlar. Saçma buluyor ve giymiyorum. Başkaları giysin bi şey de demiyorum da saçma sapan bahaneler terletmiyor olmasın
Açıkçası çoğu kadında hoş duruyor ama bazılarında cinsel organı fazla belli ediyor buda o kişiyle mi alakalı yoksa özellikle mi yapıyor bunu tabi sizler daha iyi bilirsiniz
Yakışmayan giymesin ya gerçekten çok gülüyorum görünce yalan yok, giyen kendini Kendal filan sanıyor sanırım halbuki Cardi B gibi dolanıyorlar ortada haberleri yok..