👒🤷♀️

Hayır asla desteklemem ve zaten yakışmıyor da. Kadın farklıdır erkek farklıdır. İkisinin kıyafetleri de farklıdır. Bir erkek kadın kıyafeti, bir kadın da erkek kıyafeti girerse bu sefer anormal bir görüntü ortaya çıkar. Unisex kıyafetler var o ayrı bir mevzu, ben tam olarak cinsiyet belirten kıyafetlerden bahsediyorum.
Bazı görüntüler erkeklere yakışmıyor görüşündeyim. Ama kadınlar da ceket gömlek filan gerçekten beğeniyorum. Çok etkiliyici ve şık bence destekliyorum.
Ayrıca kusura bakmayın ben etegin minisini bile öyle bir giyerim ki.. Ahanda böyle giyerim.
İnanılmaz saçma bir şey. Kadın, kadın kadın gibi giyinmeli ve kadın olduğunu bilmeli. Erkek de erkek gibi giyinmeli erkek gibi davranmalı. Ortalıkta cinsiyeti belli olmayan tipler gibi dolaşmamalı.
Keeimcan
@Ayışığıgeceaşığı?
Boşver
@Ayışığıgeceaşığı boşver kelimesini sevmem ama öyle diyorsan tamam
Kerimcan durmaz mesela örnek olaraktan
@Ayışığıgeceaşığı lafinı etmeye bile değmez birak.
Aynen ya
@Ayışığıgeceaşığı o yüzden yorumları kirletmeyelim öyle biri için
Haklısın
@Ayışığıgeceaşığı 👍👍
Teşekkür ederim 😊
Severim ama abartılmadığı müddetçe
Cevap
41Cevap
Yok ya tamamen maskülen tarz asla tercih etmem yani 😄 Düşünsene kardeşimin düğününe smokinle gidiyorum yok daha neler yani ahaha keyifli günler..
Ne giymişti smokin mi 😃😃 Ciddi misin
Bak o tarz olabilir ama renkleri ve ayakkabı tercihi çok önemli baby 😄
Maskülenliği ben de tercih ediyorum ama kumaş ceket pantolondan ziyade kotlar, tişörtler daha spor giysilerden yana 😄 Sana yakışıyordur eminim bebeim, önemli olan kendine yakıştırman 🖤
Merhaba,
Hayır desteklemiyorum. Bana çok şık gelmiyor. Yani erkek adamın birazda olsa bir ağırlığı olması lazım. Üstüne para verseler Arda Turan gibi bir kıyafetle dışarı çıkmam. Babet çorap gitmem.
Moda diye diye ne giyeceklerini şaşırdılar böyle bir akımı desteklemiyorum... kadınların erkek gibi erkeklerinde kadın gibi giyim tarzı oluşturmalarınıda doğru bulmuyorum...
Hayır desteklemiyoruz. Tabiki isteyen istediğini giymekde özgür ama her iki cinsin de anatomisi ve fizyolojisi farklı. Dolayısıyla giyim tarzlarının aynı olması normal gibi değil bence. Öte yandan göz estetiğinede uymuyor
İsteyen giysin, ben giyme taraftarı değilim ama. Ayrıca çoğu kişiye de yakışmıyor karşı cins giysileri. Ben bu giysilerin kadınlığa ve erkekliğe gölge düşürdüğünü düşünüyorum. ( güzellik ve çekiciliği kast ettim. )
Cinsiyetsiz moda bir tarafa son zamanlarda cinsiyetsiz insanlar bile ortaya çıkmaya başladı. İnsan ırkının cilkı çıkmaya başladı açıkçası. Bu zamandaki garip durumlardan sadece iğreniyorum.
Ardayi görünce resimdeki abi gibi güldüm hiç benim tarzım olamaz 😄 ama kadınların bu şekilde giyimleri bence hoş olmuş
Hiiiii hiiiii yakışır 😁😁😁
Kadınlara hemen herşey yakışıyor ama cidden erkeklere kadın kıyafeti hiç yakışmıyor. Yakissa giysinler ama hiç olmuyor
Kötü görünüyor
Bir bayan sanıyorsun önünü dönüyor erkek
Bayan saniyorsun bakiyosun sakallari var
Etrafımda ne yazıkki var
Ben feminen giyimi seviyorum. Bu tarzda hoş ama böyle giysem direk lezbiyen sanılırım akrabalarım tarafından.
Erkekler olarak mini etek giymek hoş bir görüntü oluşturmaya bilir ama kadınların erkeklerin giydiklerini giymesi çok da göze batmıyor
Erkeklerin kısa paça ve çorapsız ayakkabı giymeleri cidden cok itici bir görüntü.. bazi adamlar yapışan kot giyiyor, tayt gibi, yahu bi büyümüş ama adam olmak için cok yolu var bir çoğunun
👏🏻👏🏻👏🏻
Yok ben desteklemiyorum ama karşı durmam. Kendime bakarım. Kendime yakıştırmam öyle şeyleri 🙁
Cinsiyetsizim ben destekliyorum destek olmayanında fikri kimsenin umrunda olmaz akım bu
Desteklemiyorum herkes kendine yakışanı giysin kadın erkek birbirinden ayrılabilir şekilde
kadın kadın gibi giyinsin erkek erkek gibi gerisi boş bana göre
Dilde destekliyorum desem ne olacak etek giyip sokaklarda gezmem mümkün değil
Erkekler sutyen takiyomu herkes kendi cinsiyetine gore giyinsin
Herkes her istediğini giyebilir. Modayı sevmiyorum.🤷🏽♂️🤷🏽♂️
Hayir tabikide. Erkek erkekligini kadin kadinligini bilsin bu ne?
Hayır desteklemiyorum. Kadın kadın gibi giyinsin erkekte erkek gibi.
Bazen kadınlara yakışsa da genel olarak hoş durmuyor. Cinsiyetsiz moda akımını da savunmuyorum
@Sahte_o7 adam zaten tüm kadinlar için değil genele söyledi. Bence haklı.
Rica ederim 🙂
Kıyafetlerin zaten cinsiyeti olmaz sonradan uydurulan şeyler isteyen istediğini giysin
Üç kuruş aklıyla " sonradan uydurulan şeyler "dedi ve aslı astarı olmayan bir yerden duyma papağan misali sözleri söyledi ve gitti.
Niye kudurdun mal mısın insanın urettigi bir şeyin cinsiyeti mi olur aptttal eskiden erkeklerin etek giymesi normaldi topuklu ayakkabı ilk erkekler için yapıldı eskiden mavi kız pembe erkek rengiydi? Bunlar bazı etkenlerle değişti hepsi insan uydurması şeyler bunu anlamak bu kadar zor mu
Hem cahilsin hem boş boş laf yapıyorsun yallahhh
Ayrıca profilinde ki adamların saçı yüzükleri bazı insanlara maskulen gelmediği için eleştiriliyordu kültürden kültüre bile fark gösteren bir şeyi sanki net bir şeymiş gibi savunman ☠️
Aqbkcuvali beynin bitik sen bitik sana ne cevap versem boşta soyle başlayım, yaz Google ogren ha bu doğruymuş bende bunu savunayim de sonra gel bana bilgili gibi konuş kapcik agizliya bak :) cahil diuor bide iki kelimemde boğulur altına açarsın bilesin simdi hastırgit ezik zihin fukarasi insan evladı bozuk kodu değiştirilmiş neslin bir ferdi seni, bos tenekeden senin gibi ses gelir anca
Heidjwjdxhshs danglak verecek cevabı yok full hakaret etmiş byinsiz çomar kudur
Dediğim şeylerin hepsinin doğruluğuna bakabilirsin ama yemez tabi senin gibilere cahil kalıp kendi uydurduğu yalanlara inanmak yakışır
Herkese kendini rezil ettin bu ne yuzsuzluk çok şükür bugün de başkasınin yerine utandik
Desteklemiyorum. Yakın gelecekte aile müessesine ciddî zararları olacağını düşünüyorum.
Olabilir ancak feminen giyim olarak koyduğun foto o kadar kötü ki karşı çıkasım geldi 😂
Kadınlara yakışmıyor Zülfo Ağa gibi oluyorlar. Erkekler de kadınsı görünüyor.
Erkek de klasik spor giyim seviyorum ben moda diye böyle şeyler pek güzel durmuyor.
İsteyen giyer ama ben pek tercih edeceğimi sanmıyorum
Cinsiyetsiz ayakkabı kadında çok hoş duruyor bence yani yerine göre kullanmayı severim
Yakışan parçalar var, yakışmayan parçalar var.
Arda'nın arkasında gülen dayının neşesinden istiyorum. Kadınlara yakışıyor bence
Kesinlikle hoşuma gitmez erkek erkek gibi kadın kadın gibi giyinmeli
Desteklerim. Bir insanın giyimine karışmak kimsenin haddine olmadığı gibi benim de haddime değil. Kadın takım elbise mi giymek istiyor, giysin. Erkek etek mi giymek istiyor, giysin. Başkaları için giyimlerini değiştiricek değiller.
azcık özünüze sahip çıksaydınız yeterdi karşı cinsin kıyafetlerini giyenler Allah’ın gazabına uğrarlar ondan sonra da niye ben diye ağlamayın
hetero bi birey olarak isteyen istedigini giysin, giyim uzerinden insanlari yargilamak cokk sacma. kiyafetler bebek-cocuk-yetiskin olarak satilmali bence de. cunku etek giymek isteyen erkekler veya takim elbise giymek isteyen kadinlar da var.
Ben öyle giyinmem giyinene de karışmam nötr dururum
Hiç iyi bir şey değil kadın kadın gibi giyinmeli erkek erkek gibi
Adına moda demişler herkes takılmış peşinden gidiyor. Zaten bu devirde kız erkek farkıda pek kalmamış cinsellikte dahi.
Bana gore degil bu akim. Erkege ben pembeli, morlu pantolon yakistiramiyorum belki geri kafaliyim ama yakismiyor bence.
Takım iyidir ama spor giyim daha çok seviyorum.
Cinsiyetsiz giyim ne ya 😅😅
Yakistiramiyorum ben açıkçası yalan söyleyemem ama kimse kimseye karisamaz dalgada geçemez saygı duyuyorum destek değilim ama saygım sonsuz
alttaki erkek gay gibi çok kötü üstteki kızalrın da hiç bir çekiciliği yok kıyafet yüzünden
herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinebilir 🤷🏼♀️
Hayır, bnden uzak olsun.
Evet. İsteyen istediği gibi giyinmeli.
her cins kendıne yakısanı gıyedursun .
Olabilir.. kişiye göre değişir bu
Hayır, bunların da cinsiyeti olmalı bence.
evet destekliyorum hoş buluyorum
bana göre değil takım elbise giymem
Bana çok itici geliyor.
Destekliyorum herkes özgürdür istediğini giyer
İğrenç ve felaket. Anca Çüşünüz denir.
Benlik bir şey değil ama isteyen yapsın.
Bence yakışmıyor ben tercih etmiyorum
Tercih meselesi ama ben desteklemiyorum
Desteklemiyorum ne istiyolarsa yapsınlar
Kesseler o iğrenç kombini yapmam
Ben çok itici buluyorum.
Herkesin kendi zevki ama ben beğenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?