Bu konu hakkında bazı yorumlar okumuştum sitede, aklıma geldi sorayım dedim..
Benim için şehir fark etmiyor, cevaplar için teşekkürler.
Benim için şehir fark etmiyor, cevaplar için teşekkürler.

Heryerde giyilir şanlıurfaya gittim memleketim orda da çok giyeni gördüm açık konuşayım boş boş kesen de yoktu teyzeler hariç
İzmirde yaşıyorum burda daha çok bakıyorlar açıklara demek ki İzmir söylendiği gibi yer değilmiş
Aynen kesin bakılmıyor
Şehirleri bir kenara bırak aşkım mesele şehir değil insanların yaşam tarzı giymek istemiyor ya da bir takım sebepler ile yanlış/aykırı buluyor olabilirler ama bu başkalarının yaşam şartlarına engel koyabilecekleri anlamına gelmiyor bunu bilmeleri ve saygı duymaları yeterli.
Asıl sorun teşkil eden şey şu ki Kadın ne giyerse giysin bir takım niteliksiz kişilikler bunu bahane ederek kendilerince haklılık bilip taciz ve rahatsızlık veriyor olmaları toplum o abaza ve niteliksiz bozuk kişilikler den izole edile bilse kimin ne giydiğinin bir önemi yok aslında.
Mesele islam ise doğru anlasınlar İslam "sen buna dikkat et hassas ol" diyor ama başkalarının hayatını zindan et taciz et demiyor. Eğer İslam ahlakını benimsemiş ise kişi saygı ve ahlak çerçevesinde kendi köşesinde durmayı ve saldırmamayı öğrenmeli. İslam herşeyden önce ahlak, saygı, hoşgörü ve anlayışlı olmaktır.
Aşkımsın 😘❤️💘 Tatlımsın 💘❤️
Teşekkür ederim bitanem 💘❤️
❤️💘❤️💘❤️💘❤️💘❤️💘 seni seviyorum ❤️❤️❤️❤️❤️💘❤️❤️❤️❤️💘❤️💘❤️
Cevap
17Cevap
Türkiyedeki nerdeyse her sehirde. Ortalamanın üstünde gelişmiş bir şehirde yaşadığıma ramen şort giyen kızlara abes bir şekilde bakan dayıları görüyorum.
Egede bir tatil yerinde giymekle doğuda ya da normal günlük hayatta heryerde giymek arasında fark var.. Bizlere normal gelsede toplum bi değişik..
Hakkaride ciddi anlamda giyebilirsin fakat öyle çok konuşulursun ki rahatsız olursun bu yüzden öyle yerlerde giyebileceğini sanmıyorum
Çorumluyum ve Çorumda böyle gezmek yürek ister sadece alevi arkadaşlarım bu şekilde geziyorlardı o da kendi semtleri içinde.
Cesaret değil de sabır işi. Saçma sapan bakan teyzeler, gözleriyle yiyen amcalar... Türkiye'de 6 şehiri geçmez giyebileceğin yerler.
gelenek ve göreneklerin kültürlele fazla iç içe yaşandığı ülkenin doğru ve güneydoğu bölgelerinde daha fazla zorluk yaşarsın
İzmir, Antalya ve İstanbul'da rahat rahat giyilebilir ama Bursa, Balıkesir gibi illerde giyersen ters ters bakarlar.
Balıkesirde gayet de açık gezdim emin misiniz?
ha ben edremit ayvalık sarımsaklı vs o taraflarda giymişyim
Birkaç şehir hariç hepsinde bence. Kıyı kesim şehirleri ve Eskişehir hariç
İzmir Gaziemir balçova da özgürce giyebilirsiniz sakin konakda giymeyin kaleden iniyorlar molotof atarlar
Köyde giyerim ama İstanbul da giymem.
Köyde Harmanda Halı yıkarken mecbur giyerim :)
81 ilin 10 tanesinde hatta o 10 ilinde bazı ilçelerinde giyebilirsin geri kalanı serengeti
Edirnede sahil bölümü ya da merkezde cafelerin çok olduğu yerlerde giyebilirsin orda herkes kısa giyindiği için kimse bakmaz
Türkiyede Bi kaç il dışında giymek cesaret ister örneğin Suriyelilerin yaşadığı yerde pantolon bile giyemezsin
Ben şunu anlamadım neden ters ters bakarlar mesela diyelim ki diyarbakırda böyle şortlu bi kiz giyindi geziyo nolur niye ters ters bakarlar?
Doğu tarafları genel olarak... Ama batıda da bunun sakıncalı olabileceği yerler var.
Doğu tarafları diye biliyorum.
İç güney doğu anadolu
Bir iki şehir hariç artık tüm türkiyede
Muhafazakar tutucu ve gelenekselci.
diyarbakır net easfweasxfzd
Şırnakta giyersen sokakta sqrler seni
Adana merkez patlıyo herkez
İstediğin yerde istediğini giy özgür olmak lazım
Adıyaman bence.
Şırnak
Maraşta
😁👍
Ankara
Konya
@elyoya üniversite için orayı düşünmüştüm şimdi ben p*ku yedim 🥴
@nuronlinecom gitme bence
Akrabalardan kutulmam gerek hem yakınımda kimsecik yok mis 😎
@nuronlinecom İzmiri kazan o zaman 😏
İzmir hiç olmaz akrabalar her yerde 😏 neyse, bi Almanya yolu gözüktü bana 😆😆
@nuronlinecom Anladım 😊
konya tam da yeridir
Dinar ve doğu
Artık her yerde giyiyorlar.
Diyarbakır
Diyarbakırda görev yaptım hiçte düşündüğün gibi değil herkes herşeyi giyiyor hatta giyinmiyor😁😁
Evet bağlar sıkıntı diclekentte herşeyi giyersin sen orada mı oturuyorsun
Doğu kısımları
anadoluda zor iş
İzmir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?