Bir de şey diyen var; tatil yerinde giyinilir normalde giyinilmez. Normal yerdeki insan da tatil yerinde olan insan değil mi, tatil yerindekiler bakmıyor mu? Tatil yerindekiler daha profesyonel, çaktırmadan, hatta gözlük takıp bakıyor. Medenilermiş, geçin bu işleri.
Bildiğin teşhircilik bu.
10
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bir keresinde sınıfta sunum yapan kız bunu giymişti. Ben de arka sıradaydım. Başımı kaldırınca çok kötü hissettim ve bir daha bakmamaya çalıştım. Bu arada İzmirde herkes böyle giyer diyen arkadaş İzmir'e hiç gitmemiş sanırım. 4 yıl İzmir'de okudum, tek bu olayda gördüm. Bence kötü bir şey, illa kıçınızı göstermeniz gerekmiyor.
Yaşanan şehre ve halka göre değişir. İzmir'de neredeyse herkes böyle gezer, dönüp bakan pek olmaz, ama İstanbul'un bir çok semtinde çok dikkat çekebilir. Yaşanılan yere ve topluma bağlı. Cesaret işi falan değil, bikiniyle sokaklara çıkmıyorsun altı üstü şort.
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
48
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🦇🍀 1. si giyimde cesaret gerektiren bir nokta olduğunu sanmıyorum. 2. si her şey her yerde giyilmez. Giyim insanın kalitesini gösterir. "İnsanlar dış görünüşüyle ağırlanır, fikirleriyle uğurlanır." Bu da her yere uygun değil ve absürt kaçar. 3. Bölgeden bölgeye değişir İzmirde görürsün ama doğu iç anadolu görmen zor ben mesela kendi şehrimde 1 kişide dahi görmedim. Fakat bu denizlede alakalı. Bu tarz giyim daha çok sahil kenarı vb. Mekanlara daha uygun. 4- Kimse giyiminden dolayı argo sıfatları damgalamayı doğru bulmuyorum bazıları yorumlarda... yazmışlar bu hadsizliktir.
Açıkçası istemediğim tip tip insanların yaşlı dayilarin teyzeleri abazan ergenlerin bakması beni rahatsız eder. O yüzden ortamına mekanına göre giyilmeli. Benim de giymisligim çok ama şimdi düşününce diyorum hangi akla hizmet o abazalarin iğrenç iğrenç adamların ağzını sulandirmisim. Kendime olan saygılı yitirdim sonradan. Burası Türkiye. Çocuklara yaşlılara hayvanlara eşyalara tecavüz edilen ülke burası. Bir clupta barda tatil köyünde giyilebilir ama halkın karisik her tip insanin bir arada olduğu yerlerde giyilmez. Örneğin bir mahalle toplu taşıma araçları çarşı pazar vs.
Bence insanlarada saygılı olmak lazım ben bu elemanın poponu görmek zorundamıyım hani plajda falan anlarımda bir yemek yerken önümden böyle bir manzara geçse tiksinirim bakma o zaman diyorsanız illa bir kez bakıyorsunuz zaten zaten bakmamak için görmek lazım ya da bir arkadaşının şu garıya bakma demesi lazım ben penisimi belli ederek dolaşsam hoşunuza gider mi ha bu arada bunları çok abartılı kıyafetler için diyorum yoksa her şorta bu giyilmez demem
Önemli olan etrafın ne düşündüğü değil giyenin ne kadar rahat hissedeceği. Ben bunu kabullenemeyen bir ortamda ve yerde giymesini kendi iyiliği için istemem. Ama tatil bölgelerinin hepsinde, gelişmiş, başkalarının seçimlerine saygılı insanların olduğu yerlerde tabiki giyebilir. Ben tercih etmem. Ama edene saygı duyarım. Bir de cidden hoş bir bayan olmak gerekir, herkesin giyebileceği bişey değildir.
Bu kadar teşhire gerek var mı? Bir kadın olarak çok rahatsızlık duyuyorum açıkçası. Ben de şort giyerim ancak o kadar kısa modelleri hiç tercih etmedim. Bir erkeğin bana cinsel obje gibi bakmasına bir iki saniye için bile olsa katlanamam
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece evlendiğimde eşimin yanında evde giymek isterim bu tarz şeyleri. Sapıklığın alemi yok elin adamlarına or. gibi giyinmeye.
Bunun cesaretle alakası yoktur. İnsanların bakış açılarıyla alakası vardır. Örneğin bu şekilde dışarıda dolanmadım dolanmak da istemezdim çünkü benim hayat tarzıma uygun değil.
Cesaret demeyelim de etrafta öküz bağnaz ve sapıklar olduğu için tercih edememek diyelim. Şort giymenin cesaretli olup olmadığını değil neden kafamızda bu soruyu yaratan bi düzen olduğunu düşünelim bunu nasıl çözebileceğimizi düşünelim bence
Bence o YANAKLARDAN ayak bileğine kadar aynı kalınlıkta bacağa sahip olan ve portakal kabuğu görünümlü bi bacağa sahipse giyen kişi, evet büyük bi cesaret işi ha ama vücudun fişekse giymezsen ayıp :D
Yavas yavas o kisma geliniyor gibi gogusler ve sudyenler ulu ortada geziyorlar herkesin kendi giyimi sayvi duyarim ama bazilari gercekten ben buradayim banada bakin havasinda sirf acmak icin aciyorlar