- +1 yıl
Güzel bacakların varsa giy, ayrıca kimin ne dediğinin ya da ne düşündüğünün ne önemi var. Bu hayatı istediğin gibi yaşayamıycaksan ne anlamı var ki yaşamanın? :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Bu arada güzel bacakların varsa derken yakışıyorsa giy demek istedim, yanlış anlaşılmak istemem.
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
"Erkekler bide çok abaza tipler var burda." Genelleme yapma pis feminist. Erkekler abaza ise sorumlusu sizsiniz. Her şeyin suçunu erkeklere atmayın.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Kes lan yalak
- Cevap sahibi+1 yıl
Sus pis f*minist
- Cevap sahibi+1 yıl
Kimse senin şortuna meraklı değil. Erkeklerin umurunda bile olmaz. Baksalar da çok kısa bir süre bakarlar. Giyersin giy.
- Soran+1 yıl
Sus lan yalak
- Cevap sahibi+1 yıl
Türkçeye yeni bir kelime mi kattın, "yalak" nedir, sayın cahil?
- Soran+1 yıl
Türkçede zaten öyle bir kelime vardı sayın çok bilmiş
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayvanların su içme kabına deniyor. Şimdi baktım. Böyle hakaret mi olur. Sen bence bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmeden kullandın. muhahaha. Git biraz türkçe çalış.
- Cevap sahibi+1 yıl
Neyse senle uğraşmak istemiyorum. Konudan bildirimleri kapatıp çıkıyorum. Uğraşamayacağım. byee
Tecrübe ile sapit😂 abzalar illa laf atacaklar ama giy canim istedigini bende giyiyorum agizlarinin payini ver oh 😂
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Yanımda annem de olucak ama, hala laf atarlar mı
Çok yobaz bir il ise sorun tabi rahat edemzsin ama kimse için kendini kısıtlama giy gitsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bulundugumuz topluma ayak uydurma calisirsak daha iyi olur gibi.
Özgürlük bulundugun toplumun sinirina kadardir bence. Butun toplum ayni anlayis icinde olmaz. Alistira alistira yaparsan bunu daha iyi olur.00 Yorumla- +1 yıl
Valla İstanbul da giysen bile sorun.. Abaza çok ya.. en masumu benim kendini ovmek gibi olmasın. Tobe estagfullah bende bile Abazalik var gibi sanki 😂😂
00 Yorumla - +1 yıl
sakın giyme. adın çıkar direk. ve sürekli seni süzerler. ama havan olur. peşinde koşan çok olur. egon olur falan yani... yinede sen bilirsin.
10 Yorumla hmm kayiveren gari ;Ddd la manyahmisin giym3 kiz bacaklarini kirarim benim hatunum benim hatunum olmadan ole dolasamaz ;Ddf
00 Yorumla- +1 yıl
Küçük şehirlerde sorun oluyor.
Hayvan gibi bakıyorlar, laf atıyorlar.10 Yorumla - +1 yıl
Yooo ne diye sorun olsun ki daracik giyme yeter😀😀
01 Yorumla- +1 yıl
Giy ama arani giricek sekilde giyme evde istedigini giy
- +1 yıl
Ben giymem ben giysem bile diyelim ya annem ya da babam öldürür beni :D
00 Yorumla Keşke ülkemizde böyle problem olmasa da herkes istediğini giyebilse. Olması gereken bu zaten.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. cok abazalar varmıs senin derdin ne de şort giyiyorsun sizden ala abaza yok ben size diyeyim.
00 YorumlaEn fazla bakarlar ağızlarını açıp kafana göre takıl
00 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin ama ben İstanbul da yaşadığım için pek sıkıntı olmuyo. Pek bir bilgim yok.
10 Yorumla - +1 yıl
Bunu düşünüp hareket etmemiz.. çok üzücü
10 Yorumla - +1 yıl
Tayil bölgeleriyse olur deyilse işin çok zor.
00 Yorumla Cevabı vermişsin zaten kendin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı. Sorun olmaz tenhada olmadığın sürece
00 Yorumla- +1 yıl
Neresi orası Hakkari mi?😂
00 Yorumla - +1 yıl
Ora nereymiş çok merak ettim:)
00 Yorumla - +1 yıl
Neresi o küçük şehir?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. sen eve gelene kadar oooo düşünemiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
İstiyosan giy
10 Yorumla - +1 yıl
Olmaz en fazla laf atarlar
00 Yorumla - +1 yıl
İlla bakıp iç geçiren olur
00 Yorumla - +1 yıl
Tecavüz edecek değiller ya. Yer nerasi
00 Yorumla Soruya bak 😂
00 YorumlaGiy de gör ebenkini
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Niye