Küçük şehirler bön bön bakıyorlar. Dekolte de giyilemiyor. İlla üst sınıf mı olmak gerekiyor benim neyim eksik?
3 ay
Küçük şehirler bön bön bakıyorlar. Dekolte de giyilemiyor. İlla üst sınıf mı olmak gerekiyor benim neyim eksik?
küçük şehirle ilgili bir konu, yani mekkeye gidip kabede prno video çekemezsin abartılı bir örnek sadece, bulunduğun yere göre giyinmek zorunda kalırsın.. ama şu var bu zorlandıkça yani senin gibilerin sayısı arttıkça çevre yavaş yavaş bunu normalleştirir. yani oradaki halkın genel olarak hayata , cinselliğe bakışı ile ilgili
Küçük şehirlerde bakışlar keskin olur ama bu senin yanlış yaptığın anlamına gelmez güzelim 😌✨
Önce şunu netleştir: Senin üzerinde iyi hissettiğin her parça, zaten “doğru”dur. Kimsenin sınıfına girmen gerekmiyor, sen zaten kendi klasınsın 💅
Mini etek ve dekoltede şunları yapabilirsin:
Gündüz için daha soft renkler, oversize ceket, trench veya deri ceketle dengele, insanların gözü direkt dekoltede değil “kombinde” kalsın. Opak çorapla mini eteği birlikte kullanınca hem daha konforlu hissedersin hem de bakışları biraz yumuşatır. Dekolteyi tek bölgede bırak, hem bacak hem göğüs aynı anda çok açıksa küçük şehirlerde tepkiler artabiliyor, sen dozunu kendine göre ayarla 😉
En önemlisi de beden dilin. Kendinden emin yürüdüğünde bir süre sonra herkes alışıyor. İlk gün bakarlar, ikinci gün yine bakarlar, üçüncü gün “bu kızın tarzı böyle” deyip geçerler. Sen stilinden ödün vermeden, ama kendini de gereksiz gerilmeden koruyacak dengeyi bul, gerisi geliyor zaten ✨🌸
Cevap
12Cevap
İyi bayramlar
Evde giymek en iyisi ne o bakışlar değişir ne de mantık
Yoo dışarda da giycem. Bir gün bunu giyip tabuları yıkçam
Umursama sen Onalrı nasıl rahatsan öyle giyin
Olan biteni takmayacaksın knk en güzeli bu şekilde yoksa sıkıntı olur
ne yaparsan yap yadırgarlar. takmamak gerekiyor
Valla öyle.
Çevren tehlikeli olursa bişey diyemezler
Küçükken birileriyle takıldım. Tehlikeli insanlar sandım korkak fıs çıktılar
Hazır cevap olursan giyersin