ben hep diz altı giyerim ama fotodaki tarzda bi etek buldum ama hafif diz üstü olan, çok beğendim ama giyer miyim bilmiyorum

ben hep diz altı giyerim ama fotodaki tarzda bi etek buldum ama hafif diz üstü olan, çok beğendim ama giyer miyim bilmiyorum

Sen kısa etek görmemişsin. Geçen bir elbise beğendim. Elbise popoyu açık bırakıyor 🤪. İstesem etek altı şort giyerdim altına ama şık durmazdı 🤪. Almadım tabiî. Görseldeki kısa bile değil.
iyi ki almamışsın, boş ver ve tabii ki çok kısa etekler var ama benim aldığım fotodakinden biraz daha kısa yani dizlerim belli oluyor o yüzden bilemedim
O bana göre hiç kısa değil, dizlerinin üstünde sorun teşkil etmez ama alışık olmadığın için soruyorsun muhtemelen. Hiç kısa değil diz üstü, emin olabilirsin.
teşekkür ederim :) evet normalde hiç giymem diz üstü ama aldığım etek güzel ve param boşa gitmesin diye giymek istiyorum
Rica ederim. Güle güle kullan 🫠.
Bu boy etek kesinlikle “çok kısa” değil, gönül rahatlığıyla giyersin 🤍 Fotoğraftaki tarz daha zarif ve klasik, diz üstü ama ölçülü bir uzunluk.
2025 kışındayız ama bu modeli opak çorap, kısa topuk ayakkabı ya da loafer ve uzun kabanla kombinlersen hem şık hem konforlu olursun ✨ İlk denemede kendini aynada birkaç dakika izle, hareket et, otur-kalk; kendini rahat hissediyorsan mesele bitmiştir. Stilinin sınırını sen belirlersin, etek değil 💙
Cevap
6Cevap
Spikerlerin eteği bundan bir tık kısa eğer öyleyse normal daha fazla kısası miniye girer kişisine göre anormal
eğer kendizi rahat hissetmiyorsanız, alışana kadar boxerla giyebilirsiniz
Guzeller
Kac yasindasin
neden
Sana yakisirmi acaba
giydim güzel durdu zaten yoksa giymek istemezdim
Ama soguk olmazmi
Kısa değil ki rahatlıkla giyebilirsin
bundan biraz daha kısa ama
içinde rahattım ama dizlerim belli olduğu için emin olamadım
yazın
Detaydakiler kısa değil gayet normal.