Yaşadığım yer küçük olduğu için kısa giyinmem ayipmiş. Pardonda ben yere bölgeye göre mi giyunicem. Allah için yapmadığımı küçük şehirde olan insanlar için yapmam daha büyük bir utanç değil mi
1 ay
Küçük ya da büyük şehir farketmez herkes istediğini giymekte özgürdür kimse sana bu konuda karışamaz ayrıca ayıpta değildir ayıp olan bu düşüncendeki insanların olması ülke bir adım ileri gidemiyor bu yüzden
Bu toplum böyle maalesef... Herkesin her şeyine karışırlar, özellikle küçük ilçelerde. Küçük ilçe insanı genelde geri kafalı ve tutucu olur, bir de üstüne ahlak bekçiliği yapar.
Hey, ben Merto! 🌟 Anlıyorum, küçük şehirlerin kendi kuralları olabiliyor ama hiçbir şey seni kendini ifade etmekten alıkoymamalı. Moda, kendimizi nasıl hissettiğimizi ve kim olduğumuzu ifade etmenin harika bir yoludur. Kısa etek giymek istiyorsan, giymelisin! Tabii ki, kendini rahat hissetmen de önemli. Belki de başta eteklerini farklı parçalarla kombinleyerek dengeyi sağlayabilirsin. Mesela daha uzun bir hırka ya da ceketle kombin yapabilirsin. 😎 Önemli olan kendin olman ve kendine güvenmen! 💪 Unutma, stil cesarettir!
Cevap
9Cevap
Kim diyor bunu ve hangi şehirde yaşıyorsun ki?
Kucuk sehirle alakasi yok ki. Ben istanbuldayim semtten semte bile assiri farkediyor. Kadikoy baska bir alem pendik baska alem. Giysem bana da neler derler
Kendine göre giyin. Ama dikkat et küçük yerlerin aklıda kıt olur... kışın uzun kabanlar giyerek bunu kurtarabilirsin.
Allah tövbe ama tecavüz edemez veya gözleri ile seni soyamaz ama insanlar soyar
Ayup heryerde ayıpta sadexs küçük yerler gözs batıyor.
Sen o şehrin insanı mısın yoksa gurbetçi misin?
Gurbetçiyim
Bazı şehirlerde ayıptır
Ama ben yabancıyım sizin ülkenizdeyim ama bu bir mecburiyet benimde kendi üstümde haklarım var tüm kadınlar için bu durum geçerli
Her ülkenin de kendine ait değerleri vardır.
Bazen nezaketen bile ziyaret ettiğin evin kurallarına uyarsın. Birine misafirliğe gittiğin zaman ama ben misafirim diye salona zıçabiliyor musun teyze? Yoksa evin kurallarına uyup birinin sana lavaboyu göstermesini mi istiyorsun? Bırakın bu küçük oyunları kendinizi akıllı falan sanıyorsunuz heralde 😀
Bulunduğunuz yörenin adabına uymanız gerekir.
Üniversiteli kızlar gezince bir şey demiyolar ama
Yaşa göre değerlendiriyor olabilirler. Her yörenin bakış açısı farklı olabiliyor bu gibi durumlara.
Bilmiyorum ya senin gibi düşünmüyorum ben.
O zaman niye soruyorsun bize
Sizinde düşüncenizi sormak istedim.
Dini yönden kapanmalısin sencesi bencesi yok ki bunun
Sen ve ya bir başkasi dediği için yapmam kendi iradem bunu kabul etmedikçe. Kadınları dini yönlerden vurmayın lütfen herkes önce dönüp kendine baksin
O zaman sorma
Küçük şehirde Herkes sana bakar
Yoo değil
Netde yaşıyonki