Yaşlısından tut gencine kadar bakıyolar rahatsız oluyorum

Yaşlısından tut gencine kadar bakıyolar rahatsız oluyorum
Bulunduğun yerin kültürüne göre değişir o, eğer rahatsız oluyorsan yapacağın tek şey var bu şekilde giyinmemek ya da bakanları önemsemeyeceksin nasıl rahat ediyorsan öyle giyineceksin.
Küçük ilçe insanı muhafazakar olur. Bir de ikiyüzlü bir ahlak anlayışları vardır. Ahlaktan bahsederken en büyük sorunları başkasının ahlakıdır, kendi davranışlarına bakmazlar. Açık giyinmiş bir kadını görünüşte edepsiz olmakla suçlarken aslında iştahla, ağızlarının suyu akarak bakıyorlardır, içlerinden geçirdiklerini duymak bile istemezsin. Tıpkı en azılı eşcinsel düşmanlarının, maço tiplerin aslında kendilerine bile itiraf edemedikleri eşcinsel eğilimlerini gizlemek için LGBT düşmanlığı yapmaları gibi, küçük ilçenin muhafazakar ahlak bekçileri de seni gördüklerinde kurdukları fantezileri belli etmemek için senin giyimini eleştirirler. Sorun sende değil, küçük ilçenin küçük beyinli muhafazakarlarında... Asıl ahlaksızlık, bunların sana yiyecek gibi bakmalarıdır. Kendi eşlerini, kızlarını böyle giyindiklerinde döverler, hatta böyle giyinmelerine izin vermezler, ama böyle giyineni görünce ağızlarının suyu akarak bakmaktan da geri durmazlar.
Bu sitede aklı başında olanlar da varmış ne güzel
Güzel yorumun için teşekkür ederim 🙂
Bu iş ne sosyolojik ne de kavramsal avrupa'da nerede olursan ol cevap çok basit bakarlar herkes bakar.. Bu senin özelinde değil bir erkek ilgisini çeken her kadına bakar ama göz ucuyla bakar ama hayvan gibi bakar ama bakar... Bu doğuşsal yani buna yapabilecek şey kadının da erkeğinde kendini terbiye etmesi ile alakalıdır. Ondan sonra iyi insan kötü insan arasındaki fark başlıyor işte...
İlçenin küçüklüğü kadar yaşayanların beyni de küçük demek ki.
mersi
Cevap
77Cevap
Evet şimdi giyme desem cahil sanane ben istediğimi giyerim diye başlıyorlar özgürlük sloganı atmaya genelde ama belki bu sefer farklı olur sen özgürsün senin kararın ama kardeşim adaptasyon diye bişey var eğer savanada rengin ortama uymuyor ise bütün yırtıcılar sana kirlenir yani o ortamlarda böyle giyinir isen bakacaklar sakin haklılar dediğimi düşünme ama gerçek bu haklı haksız aramaz ulan alt tarafı bı fikir vereceğim başında sonunda kendimi savunmaya çalışıyorum şu hale bak o kadar dinlenilmeden trip hakaret yedimki artık konu hakkında konuşmak istemiyorum ama kızlar çoğunuz iyi kalpli saf düşüncelisiniz buda beni üzüyor dayanamıyorum.
Bak yine siz kızlar hepiniz aynısınız 😂
Ben dert etmiyorum lafta etmiyorum aksine sizi anlıyorum ama kendimi anlatamıyorum aşağıdaki konuşmaya gelince baktım dini yönle değerlendirmiş ben dinine bağlı bı insanım ama bu benim tercihim ve yine sende olduğu gibi o konu kişi ile Allah'ı arasındadır
Sanki bakmamak erkeğe farz değil evet arkadaşlar kadının açık giyinmesi günah ama erkeginde seyvetle bakması laf atması saldırması günah onlar sadece açık giyinsin bir ton laf edin iş erkeğe gelince e o giyindi e ben erkeğim böyle şeyler savunma değildir sizi haklı çıkarmaz
@enesllovet kesinlikle bi kız olarak seninle aynı düşüncedeyim. Kız geliyor soru soruyor niye böyle yaptılar diye "oranı buranı açmışsın millet buna alışamaz" diyince ağzına sçıyorlar adamın vay efendim laik ülke vay efendim sanane anam mısın babam mısın. Madem eleştiri kaldıramıyorsan sorma. Yorumda verdiğin vahşi doğa örneği tam uymuş
@enesllovetÇok saçma mantıksız bi yorum olmuş
@ysecaan_0 teşekkür ederim gerçekten anladığın için.
@Afrodizyak15 sadece üzülüyorum benim kendi adıma verecek hesabım yok anlım ak o yüzden bu yorumu yapıyorum da anlayana be kardeşim.
@ysecaan_0 aynen sana katılıyorum aslında biz erkeklerde bundan muzdaribiz değer veren erkek gerçekten seven erkek kıskanır sevgilisinin giyimine karışır ama normal derecede şiddet yok ben ilişkimde söylüyorum bunları yaparsan kaybedersin diye yani sonra yanlış davranışlarından erkeğin gözünde değer kaybediyorlar ondan sonra ömrü billah mutlu olamıyorlar sonra hayatları çöp oluyor hatta daha ilerisi intihar bile oluyor böyle uyardığım çok kişi var değer karakterdedir
İyi bir yorum eski kadınlar nerdee
Sapık insan çok çünkü mağaralarından çıkamadıkları içindir. yani bu şekilde giyinen kız görmedikleri için genelde. zaten bu giyim oldukça normaldir bu giyime bile yanlış diyen varsa bir zahmet at gözlüğünü çıkartıp tekrar baksın. küçük bir ilçede yaşadığınız için alışık değillerdir. ama bu onlara bakma hakkı vermez vermemelidir. yani bunlar her kız gördükleri zaman bakarlar bu şekilde. zaten konunun giyim ile de ilgisi yok. bunlar genelde her kıza bakar sonra da suçu kadına atar. açık giyinmiş diye. böylelerine fırsat vermemek lazım aslında. bir kadın istediğini giyer zaten. küçük ilçelerin sorunu bu maalesef. yani sapık olduklarını aslında ''işte burası küçük yer'' saçmalığının arkasında durarak kapatmaya çalışıyorlar. yani düşünceleri kirli
Çünkü görmemişler
Doğmuş evinde
Annesi ablası teyzesi herkes kapalı
Sokağa cıkmış kapalı
Mahallesi kapalı
Sonra seni görünce arzu duymaları normal
Açık seçik giyinilen bir yerde buyuselerdi
Alışmış olurlar ve bakmazlardı
Hem bu ülkede kadına evlenmeden ulaşmakda zor içinde büyük bir arzu var
Ama evliliği bekliyrosun
Fatmagül'ün suçu ne diye bir dizi vardı. O da küçücük bir ilçede yaşayıp, gayet te yöreye uygun giyiniyordu. Ama... 💁
Tecavüz zevk verecekse, böyle rahat takılmakta elbette bir sorun olmaz.
Ha yanlış anlaşılmasın, ben özgürlükten yanayım, ama zekadan da..
Tmmda böyle guyinince noluyor anlamıyorum ki?
Özgür mu oluyorsun?
Cesur birimi oluyorsun?
İdeolojileri sınır tanımayan güçlü bı kadın profilimi çizmiş oluyorsun?
Ne acılı kadinlarimiz kiyatleri dışında ülkede gündem olamıyor.
Genel toplum yapımızdaki yobazlıktan hep. boş ver bu tiplere kulak asmadan istediğimizi giyinmeye devam ediyoruz, kimsenin canını sıkmasına cesaretini kırmasına izin verme sakın. Çok güzelsin <3
Bence beğendikleri için bakıyorlar yani ben olsam o amaçla bakardım, çok yakışmış kıyafetlerin <3
Rahatsız oluyorsan öyle giyinme o zaman. Tamam bakmaları çok kötü ama hepsinin gözlerini bağlayamayacağına göre mantıklı olan giyimini değiştirmek.
O zaman bu durumdan şikayet edecek kadar da aciz olma.
@aycan57 Düzgün konuş bu bir, okumayı ve yazmayı öğren bu iki, üçüncüsü ise bir kız kendisine saygı duymayıp bilmem nerem (senden söz ediyorum) diyorsa başkalarının kendisine saygı duymasını beklemesin.
Ufak, oturan kesimin aynı olduğu mahalle, kasaba gibi yerlerde böyle oluyor genelde. Alışık değillerdir. Farklı bişey görsünler hemen saldırırlar.
Uslüp, ortama göre giyinmek gerekir, Nedense kadınların kafası buna basmıyor. Hem ilgi çekmek istiyorlar hemde kimse bakmasın... Kısaca kadınlar ne istiyor anlamak zor.
@aerolite Bütün yorumlarını görüyorum hep bir kadınlara çocuklara karşı acımazsın. Sağlam bir o. cocuğusun sen cidden bak anan doğurup sokağa salmış. Çocukken travma mı geçirdin ne oldu senin gibiler abazanın önde gideni oluyor ki tüm yorumlarında bu var dayak yiyen çocuklar ile mi dalga geçersin kadınlara fırsatın olunca kendi tecavüz edicek cinstensin. Ama sen her kadını ahlaksız ananla karıştırma olur mu anan insan olsaydı ahlaklı olsaydı seni doğru düzgün yetiştirdi. Bundan sonra böyle her yorumunun altında tüneyeceğim.
@cileksarisi Bk tünersin.. 😉
@aerolite Görürüz bakalım rock! kafalı
yr rak* kafalı beyinli
Gayet de standart bir giyim bakan baksın çok da takılma
İstanbul da alistik ki senin giyimin kapali bile 😍
Onların hayatı evlerinden iş yerlerine giden yoldan ibaret. Beyinleri ekstra bir ışıltı, güzellik görünce gözüne el feneri tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar. O yüzden çok kurcalama keyfine bak.
Nufus az olunca garip bakılıyor olabilir klasik toplum algısı
Ortadoğu coğrafyasında yaşıyoruz. Yorumlara baktım da hala suçu sana atanlar var sonra bu ülke iflah olmaz diyince kızıyorlar.
Onlar bakıyor diye sakın taviz verme bakmamayi öğrensinler bakip rahatsız olanlar rahatsiz olmamayi öğrensinler
Görmeye alışkın olmadıkları için dikkat çekiyorsun sadece alışırlar.. ya da sen bakışlara alışırsın… takılma
Demekki oranın kültürü ona alışık değil maalesef mesela Hollanda da çıplaklar kampı var orada herkes çıplak geziyor
gayet yakısmıss bakarlarr bi tek ebelerinklini görduklerı ıcınn neyse sımdı mubarek gün boş ver sen begendııgn herseyı gıy ınsanları umursama
Çünkü o çantayla o ayakkabı hiç olmamış. Şuna bak ne zevksiz diyorlardır içlerinden
o serefsizler ben bu kizi yapsam dusunuyorlardir
Onu ben yazmak istemedim ben de küçük bir kasabada yaşıyorum burası da aynı durumda. Kız kuzenim gelirken nasıl kıyafet koyayım bavula diye arayıp bize soruyor önce. Türkiye maalesef ki cinselliğin Afrikası. Bunun değişmesi mümkün fakat yönetimden itibaren değişmesi gereken çok şey var ve zaman alır. Bana kalırsa senin giyimin gayet güzel yakışmış ve normal. Yani aç gibi bakacağım türden değil. Bu işte kişilerin eğitim seviyesi kültürel gelişimiyle alakalı. Küçük kasabalar ve köyler ne yazık ki bu bağlamda çok geride işte. Yaşadığım yerde kendi yaş kuşağımda küpe takan ilk kişiyim. Şaka değil gerçekten ilk kişiyim. 14-15 yaşımdan beri çalışma hayatındayım ve küpe taktığım için işe alınmadığım çok oldu. Ya da küpeyi çıkar dedi işverenler. Halbuki benim pense tutmamın küpeyle alakası yok... Yaptığım işe değil giyimime taktılar... Sineması olan bi yerdik şu an sinemamız yok. Başka yere gidiyoruz sinemaya... Millet Mersin'i bırak gerçekten Mars'a gitmeyi konuşuyor biz de böyle hâlâ daha kıyafetle uğraşıyoruz... Suç sende de değil bende de değil ama maalesef bunun zorluğunu zorbalığını biz çekiyoruz.
bn yurtdisinds yasiyorum burasids farkli degul ergeb acik giyinen kizlars cok farkli gözde bakiyorlar herkes sapik hepsi pedofil
Hangi ülke? Ben de Rusya'da yaşadım geçmişte kimse kimsenin umrunda olmaz gay veya lezbiyen bir çift el ele tutuşup sokakta gezer ona da karışmazdı kimse
@ruhhalim2828 O kızı bafilemeyi istemek neden serfzlik olsun ki, normali bu zaten. Düşünsene erkekler artık bafilemekten vazgecmis kimseninki kalkmıyor. Siz kadınlar kafayı yersiniz bu durumda.
ben almanyada yasiyorum burdaki iscilar baban yasinda erkekler 14-29 yas arasi kizlara sadece bakuyor cidiyim isden cikio okuladsn cikan kizlara bakiyorlar icki icip acik giynen asiir cok ama nedense ilk defa görmps gibi bakiyorlar bende bilmiyorum neden böyle anlamiyorum
@ruhhalim2828 onu yapanlar da yine oradaki Türkler'dir sanırım Almanların bu konuda öyle olduklarını sanmıyorum hiç
@aerolite Vohooo yavaş gel kol çıkartırsın aman dikkat çıkar da bi yerine kaçar da gay sen olursun. Benim de alakam yok hiç. Ailendeki kadınlara da dokunmam senin gibi sapık değilim çünkü
turkler ever cogu ergen kiz mini etek giymis kac yasinda adam dibi dustu kiza saldircakti polanyalialr var onlarda turkler kadar sapik
@ruhhalim2828 çok bişey anlatmaya gerek kalmadı bak bi gereksiz sapık da yorum yazmış. Maalesef işte dediğim gibi böyle
Bu kombin olmamış gibi güzel ama renkler farklı olabilirmiş.
Kombin güzel renkler farklı olabilir ama
yani bakılması yanlış mı evet,
sırf birileri bakıyor diye giyim kuşamını baştan aşağı değişmeli misin? hayır !
ama şu resimdeki kız da bakılmayacak göz kaymayacak gibi de değil ki, , insanları da anla :)
Gayet normal giyimin belki küçük bir yerde oturdugun içindir cevre faktörü önemli bir unsur
küçük ilçelerdeki insanların cehaleti... boş ver sen istediğini giy.
Giyiminde bir şey yok bence. Bakıyor dediklerin nefes alışa bile tatmin olan canım
Yakın zamanda kızın biri kaybolmuştur o zannediyorlardır seni.
Giyimimde bişey yok zihniyetimiz iğrenc maalesef
buna crop mu deniliyordu? ondan dolayı sanırım.
Alışkın olmadıkları için sen neden yadırgıyorsun bende olsam bakarım kadın olarak
Alışık değiller çünkü böyle giyinen görmeye farklı göründüğün için bakıyorlar
Sanırım çekici geliyorsun ya da o tarz giyinen kızlara belki alışmadılar
aslında gayet normal. ama işte bazı yerlerde hoş karsılanmıyor.
Göz alisikligi olmadığı için oysa kiyafetin gayet normal boş ver alisirlar zamanla
Açık giyinirsen bakarlar. Erkekler de üstü açık olduğunda kadınlar bakıyor.
Tutucu bir yerdeysen zor durumdasın giyemezsin bakarlar haliyle
Güzel olmuşsun güzele bakmak sevaptır ondandır 😂😂
Bu tarz kıyafetleri büyükşehirlerde giy küçük yerde bakışlar rahatsız eder
Hamam giren terler gadası. Oranın giyimi nasikaa uyman güzel olur.
Ben bir tuhaflık görmedim giyiminde
insanlardan ireniyorum artik yasli evli barkli erkekler senin yasinda kizlara farkli gözlerde bakiyorlar irenc midem bulandi nebicim insanlar var ben yurtdisinda yasiyorum senin gibi giyinen cok ergen kizlara nqisl bakiyorlar
Konunun giyim ile alakası yok ben açık giyinmeyen ama bakımlı bi kızım banada öyle bakıyorlar yaşlısından gencine yani
😁 bu soruyu algı yaratmak için neden maniplasyonlu olarak soruyosun onu anlamadım yaşadığın yerin ufak olmasından kültür farkının uyumsuzluğundan olmasın bu yani sen daha metropol biyerde yaşamaan lazım çok açık net bu😁
Küçük yerde yaşamanın en büyük sorunsalı toplum baskısı
Yaşadığın yere uyum sağlamak zorunda kalıyorsun çünkü kasabamsı küçük yerlerde bu tarz giyinince bakarlar ama bulunduğun bölgenin giyinişlerini Nişantaşı gibi semtler de küçümserler mesela
giymeyi göze aliyosan bakilmayida göze alman gerekir. acik olan seye herkes bakar maalesef bunu degistiremessin. ya da giymemeyide deneyebilirsin :D
Biz buna açlık diyoruz
Bir fikrim var giyme rahatsiz oluyorsan çünkü girdikçe bakacaklar. Ben kafami çeviriyorum bende o tip kiyafetleri sevmem nefret ediyorum ederim mesela
hangi ilçe olduğuna bağlı çeşme bodrumda yaşarsan kimse bakmaz ama ağrının bi ilçesinde tüm ilçe bakar
Rahatsız oluyorsan sende giyinme madem. bunu düşünemeyecek kadar da mı aklın yok
Keşke akla ihtiyacın olmasa da vermesem.
boş ver çok hoş giyimin devam böyle.
Çok tuhaf insanlar var gerçekten
Bence gayet güzel giyinmişsiniz 💫 Umursamayın
Turkiye de normal... amale dolu
E yani çok alışkın olmadıkları bir görüntü ve malum toplumun sapkınlık seviyesi yüksek
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam kardeşim 👍
Bende öyle yaşıyorum. Hiç giyinmedim. Dikkat ederim. Laf söz çıkıpta babam mahçup olmaması için
Herkes böyle giyiniyor aşkom boş ver sen öyle insanlara takılma sadece cahil insanlar böyle düşünür
senin fiziğinde ve böyle giyinen az olduğundandır
Demek ki boyle tatli guzel bir insan hic gormemisler kanka be 😘😎
Mal oldukları için.