Bugün avm de gezioz arkadaşlarla, iki tane kız mini şort giymiş o kadar mini ki iç camaşırı görünüyordu, ben çok utandım herkes istediğini giyer tamam da bu kadarı ne kadar doğru ki, herkes onlara baktı üzerine de sıfır sıfır kol giymiş sütyen bile giymemiş, biz baktıysak, erkekleri yaşlı azgın adamları siz düşünün.
Güncellemeler
+1 yıl
İyi a
Mini şortla sokakta gezmek nasıl bir cesaret sizce?
Derim ama senin yazdığınla benim yazdığım aynı şey değil. Ben vücut dokunulmazlığını kimse kimseye karşı ihlal edemez kanunen meşru değildir demek istedim.
bir kadın olarak başka bir kadının kılık kıyafetine karışman ve bunu böyle bir toplulukla paylaşarak potansiyel tacizcilere ‘o da o zaman giymeseymiş’ motivini vermen, hatta bunlardan birkaçıyla yorumlarda bu konu hakkında sohbete girmen... sizin gibi kapalı zihinler oldukça bu ülkede hem büyük bir ayrışma, hem de cahillik olacak. ayrıca yorumlardaki tesettürlü kızlarımız ‘şortlu kızın’ aleyhine laf söylüyor ancak kendilerinin tesettürlerine laf gelse hoşlanacaklarını sanmıyorum. farklı düşünceler, dinler ve insan tipleri barındıran bir ülke olarak herkes birbirine saygı göstermeli ve kabullenmeli diye düşünüyorum. bir youtube viral videosunda da söylendiği gibi “herkesin hayatına kimse karışamaz.”
Topluma göre edep her şeye göre edep, tamam o zaman sizin eve gelsin bu ikisi ailece baban erkekler vs hep beraber oturun kabullenin memeleri orta da, acaba hoş karşılayacaklar mı? Kabullenen bir ailen varsa eyvallah bacım, ama toplum kabul etmez bunu, tesettürlü kızı evinize otutturun herkes hoş tebessümle karşılar suratları değişmez
hala da okuyorum yorumları, şu başlıkla senin profil fotoğrafına dahi saygı duymacak insanlara konuşması için bir platform vermiş oldun. direkt olarak açık giyinen kadınların cehenneme gideceğini ve fahişe olduklarını savunan insanlar var yorumlarda. bravo
Bence kendini yorma @igrencsiniz Çünkü böyle kişiler kendi doğrularından başkasını görmezler. Mini şort giymek veya uzun etek giymek tamamen kızın kendi kararı ve kimsenin yargılama hakkı yok. Bence ortada bir terbiyesizlik var ama bu terbiyesizliği yapan o mini şortu giyen kızlar değil de o kızları yargılayanlar
Öncelikle çok içten bir teşekkür ediyorum sana bu yorumuma rağmen beğenmen her kızın yapabileceği bir hareket değil vay be şaşırdım cidden ve mutluda oldum. Ben onuda doğru bulmadığım için bir şey diyemeyeceğim fakat evet görüntü olarak iğrenç gerçekten dikkat çekmek için bu kadar aşağı olmaya lüzum yok
Bende onu diyorum işte gerek yok diye, senin düşüncelerin saygı duyarım uzun zamandır senin sayfana da yorum yazıyorum bana da yazarken de fark ediyorum seni şimdi ki pek yabancı degilsin, dikkatiimi cekti paylaştm milletin mini şortu için kendi bikinim için gereksiz yere Tartışmam senle gerek yok cünkü..
Yok yok bacım aynısı senin için de gecerli kız, milletin mini şortu için Tartışmam ama dikkat cok cekti ondan arada hatlar karışıo kusura bakma sen ❤️❤️
Batı özentisi kimlik yoksunluğu, ne din, ne kültür batı ne b. k yaparsa onu yapmaya devam edin. Siz bu dünyayı sallamıyorsunuz ya ahirette rezil rusva olacaksınız. Allah'ın ayeti var örtünün takmiyorlar tövbe haşa. Neyse atın taklanızı mezara girince cehennem deki yeriniz gösterildiğin de ne yapacaksınız. Devletin anayasanı kopyala yapıştır ile sağdan soldan al, dini yok etmeye çalış, ondan sonra her türlü pislik, rezalet, fuhşuyat ı bekle dur. Hristiyan kızlar bile dinlerini biliyor, buradakiler zır cahil.
Bence herkes istediği şeyi giymeli. Ben çok açık gezen insanları da öncü olarak görüyorum. Bizim gibi kapalı bir toplumda kendilerini riske atarak toplumu bazı konulara alıştırıyorlar. Yani bunlar olmazsa insanlar alışamaz ve normal giyenlere bile kötü gözle bakarlar.
Kiyamet alametleri geziyor ışte canlı kanlı depremler boşuna olmuyor.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynen ya acık olmanın da bir adabı var adamların penisi dik geziyor sokaklarda bunlar yüzünden biz tesettürlü kızlarda iğrenç bakışlar altında eziliyoruz
@Başıbüyükufaklık yani burda mecazi anlam olarak söyledim şehvetleniyorlar yani sehvet olunca ne olcak dik olcak burdan bir beyefendi kendi söyledi hatta çıplak görsem yolda kalkıyor diye
adamın birisi kıza tecavüz ediyor kız şikayetçi olur inceleme yapılyor kız eteğinin altında tanga giydiği için ve kız bakire olmadığı için adam ceza almıyor serbest bırakılıyor
Dün kapri giydim ekmek almaya gittim. Bir hacı dayı ayet okudu bana günah değil mi böyle giyiniyorsun pantolon giysen daha iyi olmaz mı dedi. Ben kötü oldum çıkamadım bir dha dışarı. Düşün yan kapri şort da değil hani. Mini şortla çıkmak cesaret işi.
Şimdi o kadar açık giyinmeye karşıyım da senin de profilinde bikinili fotoğraf var bikini de sütyen külot bir yerde yani profilde bikinili fotoğrafını koyup da şortu eleştirmen tuhaf olmuş.
Tatil yerinde mayo bikini giyilir evet de sen gelip buraya fotoğraf koymuşsun. Resmen kendini gösteriyorsun o eleştirdiğin kadın gibi. O eleştirdiğin kadın da aman zaten tatilde bikini mayo giyiyorum ne var ki diye düşünmüş olabilir. Ben bu konuda tutarsız yaklaştığını düşünüyorum.
Giyilmez de sen eleştiriyorsun ama herkese külot sütyen vücudun nasıl görünüyor fotoğraf koymuşsun. Burada da o dediğim şehirlerden insanlar var. Burada mesele bedeni göstermek ifşa etmek değil mi? Sen de bedenini ifşa ediyorsun o eleştirdiğin kadın da ifşa ediyor. Ben ikinizi de eleştiriyorum. Ben de denize girerim ama sanalda bunları paylaşmam. Denize de elbiseyle girerim mayonun üstüne elbise giyerim.
Ya denize giren yok anlamında bikini giyen kızlara ne demeli? Her hattı ile belli oluyor ve hiç çekinmeden bacaklar açık yatıyor yani işte benim malım bu dercesine..
En İyi Cevaplar