Şarttır.
Şart değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlle mükemmel fizik görmek isteyen gider evine, açar televizyonunu defile izler.
Erotik hayallerine malzeme arayan aptal ise gider evinde p. rno izler.
Bikini dediğin mükemmel fizikli kızlar, kadınlar giysin diye üretilmiyor. İnsanlar rahat rahat denize girebilsin, yüzebilsin, suyun serinliğini rahatça hissedebilsin diye üretiliyor.
3-5 kendini bilmez aptal bakıp da gaza gelsin diye hiç üretilmiyor. Karşısındakine güzel görünmek, onu yoldan çıkarmak için yapılan kıyafetler var zaten, onlar da sahilde giyilmiyor.
Düz mantık ile, aslında erkekler kadınlardan daha az giyinik olarak giriyor denize. Ancak şuana kadar kimsenin kalkıp da bu tosuncuk neden takım elbiseyle girmiyor denize, göz zevkim bozuluyor dediğini duymadım.
Kadına et gibi bakıp, bu öküzlüğü yüzünden hayatına bir kadını alamayıp, bir şeyi elinde gezen hayvanatların, tek elleri ile göz zevkimiz, görüntü kirliliği yazmalarına aldanıp da kısıtlamasın kimse kendini.
Ben anlamıyorum zaten, sanki o mükemmel fizikli kızlar da sıraya girmiş bu abazanları bekliyor. Zaten adam olsalar... Neyse la. Gerildim.
👏👏👏👏👏👏
👏🏻👏🏻👏🏻
İnsanlardan nefret ediyorum. Neymiş efendim GöZ zEvKiMiZi MaHvEdİyOr muş,çek git beyinsiz sapık seni, bu tipler hep plajda bikinili kadınları kesen aptal şerefsiz tipler. Asıl böylr insanları plaja almamak gerek hatta bırak plaja almayı sokakta serbest bir şekilde dolaşmamalı bile böyle sapıklar. Şişman olanların je suçu var Allah aşkına? Onların suçu nr? Bence çok çrkiciler ben en az 150 kilo olan ve bikinisinide giyrnlerden çok hoşlaniyorum. Belki yorumumun altına o kadar alay edecekler ama HİÇBİRİNİZ ZERRRE UMRUMDA DEĞİLSİNİZ. Bu benim hoşlandığım kadın tipi, nasıl anoreksiyalardan hoşlananlar, zayıflardan hoşlananlar, balık etlilerdrn ve normal kiloda olanlardan hoşlananlar varsa aynı ben gibi en az 150 kilo olan morbid obezlerden hoşlananlar bilr var. Hoşlandığım kadın tipiyle gurur duyuyorum iyikide morbid obezlerdrn hoşlaniyorum ve kim alay ederse etsin kim ne derse desin Allahın izniylede hep böyle olacam. Bikini her kafına yakışır, zayıfada normal kilodakinede, balık etliyede, obezede her türlü insana yakışır. Sırf sizin göz zevkiniz yüzünden insanlar giyecekleri şeyleri drğiştiremez. En nefret ettiğim insan tipi bu cahil sapıklar. Ben obezlerden hoşlaniyorum fakat zayıf kadınlarda güzel ve onlarada bikini yakışıyor bence ki her kadın güzeldir ve her kadın ne giyerse giysin ona cuk oturur. Yorumumun altında dalga geçecek olanlar... umrumda değilsiniz boşuna o pis nefesinizi tükeymeyin.
Kardeş sakin.. Sakiin..
Kimsenin ne düşündüğü kimseyi ilgilendirmez, taaki diğer tarafta olana hakaret edilene kadar. Böyle nefret saçan söylemlere ne gerek var. Sonuçta "Herkesin zevki birinci mevkii"
@fantastikadamm doğru diyorsunuz ama şu insanlara artık tahamülüm kalmadı yani artık patladım en sonunda.
Ama böyle yaparakta bir yere varamayız ki. Bu şekilde bir şeyleri çözmek mümkün olsaydı dünya bu halde olmazdı zaten dostum.
@fantastikadamm Haklısın, daha sakin olmalıyım. Normalde sakin bir insanım ama işte içime ata ata böyle oldum... Anlayışın için teşekkürler!
Bence şart değil. Herkesin fiziği düzgün olmak zorunda değil. Ayrıca kişi kendisine yakıştırıyorsa kime ne? Zaten çok absürt bir durum var ise bakışlar üzerinde toplanacaktır. Bundan rahatsız olmayan insan için sorun yok. Elbise ile denize girenlerden daha iyidir her halükarda.
bence biraz şart :) öyle aşırı mükemmel bir fizik değil tabii ki ama boy ve kilo eşit olmalı en azından ama hepimiz özgürüz kimse kimseye karışmamalı denize girmek bir rahatlama terapi faaliyetidir tatilde herkes istediği gibi takılsın özgüven bir sıfır önde başlar :))
Cümlenin başında yazılanlar ve sonunda yazılanlar ne kadar çelişik
Cevap
105Cevap
✨Mükemmellik şart değil✨ ama kendinize ve çevrenize saygı için bedeninizi kabullenin.
Göbekli bir kadın olabilirsin yüksek belli altı olan biki giyersin ya da mayo giyersin. Aşırı zayıfsındır kemikleriniz insanların gözüne girmesin ve sizde çevreden rahatsız olmayın diye daha desenli ya da fırfılı bir bikini (mayo) tercih edebilirsiniz.
Bedeninizle barışıksanız 40 beden olup ben kendimi şöyle böyle hissediyorum diyip 36 bedene girmeye çalışmayın. Kendinizin farkında olun❗
Kiloluluğu ve zayıflığı hiç bir zaman öven ve "kendin ol, istediğin gibi giyin" diyen biri ol demiyeceğim. 💩Kendinizden habersiz olduğunuzda çirkin oluyorsunuz. 🤷♀️"kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim" diye bilirsiniz o zaman insanların bakışlarından rahatsız olmayın, insanlar ne düşünür diye endişelenmeyin, kötü olan bir şeyi zorla beğandirmeye çalışmayın.✨ Kimse boy kütle endeksinin idailine çıkmışken mutlu ve güzel olmaz.✨
1.65 boyunda 46 kilo olup kilo almaya çalışan biri olarak söylüyorum. İdeal kiloda olmadığınız sürece mutlu ve güzel olamazsınız kendinizi kandırmayın.
Kadınlar ne yapıyorsa kendine yapıyor kimse zorlamıyor onları.
Bikini giymeyi vücut show yapmaya çeviren de kendileri.
Bırakın bikiniyi, evlenince bile kocama hangi iç çamaşırı giysem beğendiririm diye düşünen kadınlar değil mi, bikiniyide aynı mantıkla giyiyorlar.
(Ne giysem erkekler beğenir)
Plaja gidince en seksi bikinileri seçiyorlar bırakın normal bikiniyi, bikininin bile seksi olanı seçmeye uğraşıyorlar plaja değilde striptiz kulübe gider gibi tanga ile bile giren var.
Bikini yerine kadınlar için deniz şortları var giysinler o zaman sorun oluyorsa.
Ayrıca kalçası fiziği güzel olan bikini giyiyor olmayan mayo giyiyorsa bu erkeklerin suçu değil kadınların yaptığı birşey. Neyi tartışıyoruz belli bile değil kadın kendini seksi olarak görmek istiyor herkes beğensin istiyor eee bu konuda bile erkekleri linçlemek nasıl bir çelişki. Fiziği düzgün olmayan kadın bikini giymez, çünkü göstereceği birşey yok kadın göstermek için açık giyinir kıyafette bile öyle. Vücudu iyi olmayan kadın açık saçık şeyler giyinmez mesela. Şu kadınlara yalakalık yapcam diye uğraşan alttaki erkeklere acıyorum her konuda kendi cinsini ezmeye bayılan ezik erkekler.
herkes fiziğiyle kendi sorumlu. kimseye kilosu düşük ya da fazla diye farklı gözle bakmam. çok iyiyse de iyidir. ama evet işin aması var. ben bütün bodypositivity saçmalığının durdurulması taraftarıyım. aşırı zayıf kızların nasıl böyle (güzelim her halimle siz kıskanın, ay ben ne güzelim) fotoğrafları vs banlanıyorsa bu da aynı tepkiyi almalı. hakarete sen şişmansın demeye gerek yok. ama sağlıksız bir şeyi, sırf şu an moda bu yönde diye (evet her halinle güzelsin, devam böyle, kimseyi) dinleme diyerek gaz vermek o insanlara zerre fayda katkı sağlamıyor. kendilerinden nefret ettirmekte aynı şekilde. belirli bir kilodan sonra şeker hastalığı, kanser, tansıyon, kalp krizi, beyin kanaması gibi bir çok hastalığa kapı açılıyor.
bu benim şahsi fikrim.
Mükemmel olmasa da, göze hitap edebilen bir fiziğe sahip olanlar giymeli.
70 kilo olup da bikiniyi kendine yakıştırabilen zaten varsa eğer bir şey diyemem. Hoş durmuyor bence.
Mükemmel olmasa da normal kiloda olanlar veya vücudu çok da kötü görünmeyen giyebilir.
Herkes özgür istediğini giymekle, tamam.
şart değil bence mutluysa seviyorsa giysin tabi bende zayıfım mesela sadece kızlar için değil erkekler içinde geçerli giyin seviyorsanız rahatsız oluyorsanız kendiniz ama rahatsız oluyorsanız denizden çıkınca ince bir bir şeyler örtün ama insanlar dalga geçer o bu diye çok takmayın yani sevdiğiniz şeyleri giymeme gibi saçmalıklar yapıp kendinizi üzmeyin beğenmeyen başka tarafa baksın :)
Herkes kendi fiziğine ve kilosuna göre bikini giyerse görüntü kirliliği oluşmaz. Ama kilolu olup küçük beden giydiklerinde her taraftan taşınca iğren görüntüler ortaya çıkıyor
Ya mükemmel olmasina gerek yok elbette, yani insanlar giydiğini giysin çok da umrumda değil. Ama ben olsam işte kötü fizikliyken bunu belli etmek istemezdim hoşuma gitmezdi ve bunu düzeltmeye çalışırdım, ama işte ben olsam. Sizin ne yaptığınız ne giydiğiniz beni bağlamıyor
Şart değil bence fiziğin güzelliğinden çok üstsüz ve aşırı açık giyilen saçma olan bikinilerin giyilmesi yasak olmalı. Kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinebilir ki bence görseldeki kadınların fizikleride fena değil. O da göreceli birşey bana hoş gelen fizik bir başkasına cirkin gelebilir kime göre neye göre yani..
Kadınların teninin güzelliğini ve fiziğinin kıvrımlarını dışarıya vurmaması gerektiğine inanıyorum. Vücudu geniş olup fizik olarak pek alışılmadık insanları sevecek olan da yine kendilerine benzeyen insanlardır. Güzellik görecelidir.
Kim nasıl mutlu oluyorsa o şekilde giyer.
Benim fikrim kusurlar kapatılmalı mükemmel bir fizik olamaz zaten ama kusurun varsa da kapatılmalı diye düşünüyorm
Hayır şart değildir. Kimsenin bikini giyen kişiyi beğenmesine gerek yok. Kişi memnunsa giyer değilse giymez
Şimdi şöyle söylüym tabikide hepimiz Allahın yarattığıyız ama zayıf bir kızın bikini giymesi cok göze batmaz ama kilolu insan gercekten cok dikkat çekiyor ve ister istemez insan onun hatlarını inceliyor ve hoş bir görüntü olmuyor fiziğe göre giyinmez daha doğru diye düşünüyorum
Mükemmel olmaya gerek yok mükemmel diye bir sey yoktr sıfır beden bile olsan seni begenmeyenler mutlaka olur herkesi şasırt ve sen kendini begen
Ya erkeklerin şişmanları, aşırı kıllıları sadece şort giyor ve böyle bir sorunsala girmiyorlar bile. Esas göz zevkini bozanlar o. Evrimini tamamlayamamış yaratıklar gibi olup bir de bikinili kadın fiziği güzel olmalı diye yorum atıyorlar.
Geçiniz efendim bu yorumları, denize veya havuza şov yapmaya değil keyifli vakit geçirip serinlemeye gidiyoruz. Milletin uzuvlarını bakışlarla taciz etmek yerine bulunulan yerin keyfini çıkarmalı insan
Defileye çıkmıyorsun sonuçta yüzmek için giyiyorsun :D
Amaç denize girmek ve serinlemek. Kimse kimseyi izlemek ve bundan rahatsız olmak zorunda değil. Bir erkek göbeğim var diye çekinmiyorsa kıllarını gözümüze sokuyorsa bir zahmet göz zevkinden bahsetmesin. Plajı ve denizi amacı dışında kullanıp insanları gözüyle taciz etmeyi de bıraksın. Hemcinslerim de siz ego kasacaksiniz diye başka bir kadını rahatsız edemezsiniz.
Şart değil. Ben 40 kilo biriyim ve göğüslerim fazla yok buna göre ürünler var dolgulu mesela. Veya benden şişman 70-80 kilo biri için de yüksek bel bikini altları var herkes için bir şeyler var işte girin denize keyfinize bakın bacımsularım 😂
Mükemmel fizik yoktur. Normal fizik vardır. Mükemmeliyetçilik akıl sağlığına zararlıdır. Böyle şeyler insanların psikolojisini bozar. Ama suyunu da çıkarmamak gerekiyor. İğrenç vücutlara gerek yok. (Sağlık sorunlarını tenzih ediyorum)
İsteyen istediğini giyer 'gözümüzü kanatmasınlar' diyenler de bakamasınlar dik dik kadınlara
Kendine güvenen borazancıbaşı da birazda göz zevki önemli bence, ama nasılsa pandemi sokağa çıkma yasağı var herkes evde bikini giysin, bende giyeceğim 🙈🙈🙈🙈
Herkes takık bu konuya, model gibi olmak gözükmek ve hava atmak evet hoş olabilir ama herkes giyebilir, zevk burada mükemmel olmak zorunda değil herkes
İnsanlar sizin göz zevkinizi tatmin etmeye değil serinlemeye, yüzmeye gidiyor.
Fiziği, dış görünüşü nasıl olursa isteyen istediğini giysin. Başka insanlarının ne düşündüğü ve ne dediği önemli değil :)
isteyen istediğini giyer, isteyen 55 kg da haşema giyer isteyen 130 kiloda bikini giyer, hoşunuza gitmiyorsa bakmayın.
Zatenbu siteye göre benim nefes bile almam lazım 😂😂
mukemmel olmasina gerek yok bikiniyi onlar begensin diye giymiyoruz. kimse begensin diye de giymiyoruzz.
ama ben bu yaz giymek için spor yapıyorum
bu tamamen sana kalmis nasilniatiyorsan oyle yap askim
Herkesin bilecegi is ama gobegi olmayan en azindan varsa da beli ince kadinlara yakistiririm kilodan bagimsiz
İsteyen istediğini giymekte Özgür tabi , ama güzel bir fiziğe yakışır bence bikini mükemmel fizik şart 😊
ben kız olsaydım fiziğim iyi olmasa mayo giymezdim yani fizigin güzel olmalı mayo için bu benim görüşüm
Hayır değil parasını veren keko bile herşeyi giyer hatta lamborghini bile sürer önemsiz detaylar yani
Mümkünse sadece fit ve düzgün fiziği olanlar giysin arkadaşlar. Yani kusıra bakmayın ama iri kilolu sarkık göbekli kızlarda leş gibi duruyor
mükemmel fiziği kum saati olarak görmediğim ve insanların dış görünüşündeki değişiklikler beni ilgilendirmediği için cevaplayamıycam ):
Şarttır diyenler hangi m*llar lütfen şarttır diyenler engellesin beni, onların görüşlerini okumak istemiyorum kjaoqhwj
İsteyen istedığini giyer kımse kımseye karısamaz o kişi nasıl rahat edıyorsa oyle yapar gorsel degıl beyınsel olarak benı rahatsız edıyorsun dıyıp konusmayı nasıl kesebılme hakkın varsa bakıp bakmamak ta sana baglı
Şart değil, insan kendine neyi yakıştırıyor ise onu giymeli...
Şart değil ama iyi görünmek için icinde şartlı oluyor az çok
Şarttır diyenlrrin bu kadar çok olması ülkenin milletinin ne kadar cahil olduğunu gösteriyor
Kesinlikle. En nefret ettiğim insan tipleri. Bunlatın hepsi sapık ve plajda sabahtan akşama kadar kadın kesiyorlar.
Şarttır , fizik güzel değilse görüntü kirliliği yaratıyor maalesef
İsteyen giyebilir bence, kendiyle barışık olmak onemli
Mükemmel olmasa da bikini giyilecek bir fizik olmalı bence
Hayır tabi ki, kendiyle barışık olsun herkes. El aleme göre bir şeyler yaşamasınlar.
Mukemmel olmasi sart degil fakat duzgun olmali diye dusunuyorum
Herhalde sarttir bikimi giymek zaten bakim vucudun nasil guzel demektir gosteris icin
Zayıf ya da şişman herkesin bikini giyme hakkı var
Fiziğin yoksa kilon varsa giyme basit. İlk başta insanların göz zevkini bozuyor. Sonrasında çevrede ki insanların başkalarına benzetiyor şişman insanlara.
Yani bikiniyi ya da mayoyu daha iyi taşıyan bi fizik daha iyi durur
3 kadınada gayet yakışmış giz zevkini bozacak sikilde bir fiziğin varsa giyme fazla yağ göbek vs vs
Sart evet yaglar fiskiriyorsa giyilmesin bir zahmet
Bikini, zayıf şişman. herkese yakışır da
Mayo sismanlara yakışmaz.
Görüntü kirliliğinin suç olması gerektiğini düşünüyorum.
Beyinsiz sapıkların da ortada gezinmesi suç olmalı
@Deniz_uysal_67 Senin gibi yani
Şart değildir tabii ama, fizikte güzel olunca.. yani...
Bikini giymek için mükemmel fizik şart Değil. Yanliz Mükemmel bir fizikte Daha Güzel Duruyor Bikini
Bence şart değil giymek isteyen her bayan giyebilir
Kim ne istiyorsa onu giyebilir. İlla kusursuz bir vücuda gerek yok.
Yani bence şart yaa diğer türlü çok hoş olmuyor bikini
Şart değil sonuçta podyuma çıkılmıyor adı üstünde yüzüp duracaksın. 🙂
şart değil yani kumsala baktıgında şart olmadıgını görebilirsin : )
Bikini giymek mükemmel fizik gerektirmez ama bikiniyle nefes kesmek mükemmel fizik gerektirir.
Bana kadinlarin hepsi guzel gorunuyor hangisi mukkemmel hangisi degil diye bakmiyorum. Herbirini ayri begeniyorum.
BENİM FİKRİM. Tabi ki fiziği olması çok önemli ama kilolu her yeri lop lop et olan biri giyerse yürüyen balina gibi bir görüntü oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?