Şu resimdekilerin vücutlarında portakal olduğunu ve heryerinde lekeler olduğunu, kollarında sarkıklar, sallanan göbek olduğunu bir düşün. Bakalım gözüne yine aynı güzellikte gelecek mi?
Güncellemeden sonraki cevabım. Valla cesur olmalarına gerek yok, herkes sonuna kadar açmaya bayılıyor zaten, yakında anadan doğma da çıksalar şaşırmayacam. Ar damarları yok diyorum artık.
İşte budur. Bikini giydiğinde bakılmasın isteyen, taş gibi olmayan hemcinslerim bu düşüncenizi bildiğinden cesur davranıyor ve zaten bana bakmazlar ki deyip rahat rahat giyiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mükemmel olmasa da evet düzgün fizik gerek.
Yani mükemmel olmasa da bence belirli bir fizik gerekli evet. Çünkü yani hoş karşılanmıyor.
Bencede
Şu resimdekilerin vücutlarında portakal olduğunu ve heryerinde lekeler olduğunu, kollarında sarkıklar, sallanan göbek olduğunu bir düşün.
Bakalım gözüne yine aynı güzellikte gelecek mi?
Güncellemeden sonraki cevabım. Valla cesur olmalarına gerek yok, herkes sonuna kadar açmaya bayılıyor zaten, yakında anadan doğma da çıksalar şaşırmayacam. Ar damarları yok diyorum artık.
Yakistiriyorlarsa giysiler bence
Şart değil ama mükemmel fiziği olana bakarız
İşte budur. Bikini giydiğinde bakılmasın isteyen, taş gibi olmayan hemcinslerim bu düşüncenizi bildiğinden cesur davranıyor ve zaten bana bakmazlar ki deyip rahat rahat giyiyor.
@SeneyeDeGiyersin İnsan her şeyin güzeline bakar zaten, yolda güzel bir eve, arabaya, kadına, manzaraya, göğüslere..
Orası öyle zaten güzel hatun baktırıyor.
@SeneyeDeGiyersin Olsa da baksak 🥹
Bence şahsen cesur olması gerekir
Cesur ve fiziğiyle barışık olmalı diyosun demi kısaca
Aynen öyle herkesin bakış açısı kimseyi ilgilendirmez
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Kapalı eski sevgilim bile giydikten sonra herkes giyebilir
Şart gözüm kanıyor sonra
Hayır değil.
Şart