+1 yılİsteyen istediğini giysin. İsteyen istediğini eleştirsin (kendine en yakın bulduğu insana bile söylemeden kendi içinde). İnsanın kendi kilosunu düşünmesi gerektiği tek konu sağlık. Sağlıklı bir seviyedeyse kilonuz artık güzelliğinizi yorumlarken başka detaylarınıza odaklanın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır şart değil. İnsanların kilolarıyla barışık olması ve ne isterlerse giyebilmeleri onlar için güzel bir şey. Kimsenin kimseye kilosu yüzünden bikini giyme yakışmıyor demeye hakkı yok. Ayrıca kadınların her zaman giyimine her şekilde karışıyorsunuz ve sonra yine kadın haklarını savunuyorsunuz… Kadın zayıf olabilir istediğini giyebilir, kadın kilolu olabilir istediğini giyebilir, kadın kapalı olabilir istediğini giyebilir, kadın açık olabilir istediğini giyebilir, kadın kapalı olup haşema giyip denize girebilir, kadın ne isterse ve nasıl isterse ne olursa olsun istediği şekilde giyinebilir çünkü onlarda insan ve kimse özgür bir insana nasıl giyinmesi gerektiğini söylemeye hakkı yok.
41 Yorumla
Herkes istediğini giysin kendine neyi yakıştırıyorsan onu giymelisin kim ne derse desin hepsine kulaklarını kapat ve ne kadar güzel göründüğüne bak kusurların seni kusursuz yapan şeyler rahatsız olan varsa da bakmasın bakıyorsa da rahatsız olmaya devam etsin varsın var olmaya devam edeceksin bu yüzden de kimsenin kimseye zorbalık yapmaya hakkı yok denize girerken çarşafla mı yüzeceksin yani sırf millet rahatsız oluyor diye ee bizene rahatsız olsunlar beter olsunlarr😎
11 Yorumla
Moda & Stil konusunda 722 cevap paylaştı. denize havuza girerken kimsenin göz zevkine hitap etmeye gitmiyoruz sonuçta. o yüzden bir kadın ne istiyorsa giyebilir, özellikle yabancılarda kadın 100 kg neredeyse bikini giyiyor. biz saklamaya çalışıyoruz kilomuzu vs beğenmeyen küçük oğluna almasın. bikini mayoya oranla daha çabuk kuruyor ve daha fazla alan bronzlaşıyor o yüzden her kadın istiyorsa giymeli bence. nasıl olsa öbür tarafta her ikisinini giyende yanacak :D
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen giyebilir ama güzel fizikte çok daha seksi duruyor tabi ki
10 Yorumla
+1 yılNe ilgisi var ya uff bu algiyi olusturanda yine biz kadinlariz hemcinslerimize karsi yapmayalim bunu lutfen fiziksel engelli biriside olabilirdi veya bi kusuruda olabilirdi dislanmak ne kadar kotu bisey onun psikolojisini nasil etkiler diye dusunmuyoruz hic ayni sey erkekler icinde gecerli birbirimize saygi gosterelim lutfen belki elestirdigimiz acimasiz dunyanin boyle olmasinin sebebi bizzat bizlerizdir :'(
41 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yıl
İsteyen İstediğini Giyer buda kimseyi ilgilendirmez, Kim nasıl memnunsa öyle dolaşır. Yok gözlerim kanadı, yok görmek zorundamıyım diyen gerikafalılar, denize mi gidiyorsunuz? Yoksa Milleti dikizlemeye mi? Tipik bazı Türkler işte herkese Maydonoz oluyorlar. Kendi komplexleri yüzünden başkalarını ezmeye bayılıyorlar. Giyin kızlar hiç takmayın.
20 Yorumla
+1 yılyoo bence hiiçte şart değil kimler kimler giyiyor birkeresinde bir plaja gittik arkadaşlar ile abla demeye dilim varmıyor ama bari bi bacaklarını aldırsaydı enzaından ablada benim bacağımdan fazla kıl vardı ve tam onumuze turup bütün mevcudiyetini sergiledi okadarda öz güveni vardı ki iananamazsın kalçaları adeta yok... 0 yani gögüs ölçüleride aynı ustunde duran bikini kurtarın beni diye bağırıyordu askıda olup biyerlere assalardı bence bikini daha çekici olurdu bizim manzaramızıda kapadı 2 buçuk saat gözlerimiz kan ağlıyordu gurubun en akıllısı dediki yer değiştirelim bizde gittik yani amcacım en azından ağda yap dimi... demem o dur ki bence fizigin ortalama bile olsa emin ol kadar absurd karakterler var ki sen belli olmazsın...
00 YorumlaYaa su kötü yorum yazanlara bakma sen tabiki bir kadın her haliyle güzeldir bir her halimizle güzeliz hem biz onlar için değil istediğimiz icin giyoruz bence sen karşı cinse pek bakma azıcık özgüvenli olman lazım hem su kötü yorum yazanlara bir cevabınıza olmalı onlar içlerini kusarken biz susmamalıyız cevabını ver canim hic takma kafana giyin istediğin bikiniyi ister güzel ister kötü takma kafana hic 😊😊
11 YorumlaBuna en iyi cevabı sahiller veriyor. Bikini giyenleri görüyoruz, gözümüz kanıyor. Bazıları sanki katalog çekimine gelmiş gibi fiziğe sahip...
E hemen herkes bence bir şekilde çıplak oluyor, düz erkek kafası ile bakınca sadece çıplaklık görüyorum. Fakat denize gittiysem denizi, dalgaları seyretmek daha güzel.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sonuçta orası podyum değil biz de mankenler değiliz. Oraya giden herkesin tek bir amacı var o da denize girmek ve de serinlemek. Bunun için de icat edilen kıyafetler belli ya bikini ya da mayo. Hangisini seversen onu giyersin. Göz zevkim bozuluyor diyenler zaten oraya denize girmeye değil başka bir şey için gelmiştir. O yüzden herkeste gayet istediğini istediği şekilde giyebilir.
21 YorumlaŞart diye bir şey yok tabi, herkes istediğini giyer. Ama yakışır mı o ayrı..
13 Yorumla
+1 yılŞart değil.
İnsanlar kendilerini beğendirmeye gitmiyor sahile.
Yüzmeye , iyi vakit geçirmeye gidiyorlar.
Ne giydikleri , nasıl durduğu kimseyi ilgilendirmez. Sadece giyen kişileri ilgilendirir.23 Yorumla- +1 yıl
ozaman kimse guzel giyinmesin kimse dikkat etmesin parfum surmesin sacini yapmasin gelisi guzel yasayalim... Kendine yakistiriyorsa ona diyebilcek birsey yok ama goz var nizam var fizigin iyi degil ve illede giymek istiyorsan bu cok sacma ama saugi duymaktan baska carede yok
- +1 yıl
@hakanhakan1989 İyi ve kötü göreceli kavramlardır. Ben belki kilolu seviyorum, nereden bilebilirsin? Ki ayrıca sen kilolu birini beğenmiyorsun diye o kişi senin zevkine göre mı giyinecek? :DD gidip dünya medeniyetlerini kaşfetmeni öneririm. Beyin lütfen, beyin.
- +1 yıl
@hakanhakan1989 Senin söylediğin ile benim yazdığımın ne alakası var.
Parfümü güzel kokmak için sıkarız. Ve herkesin parfümü farklı kokar. Tek bir güzel koku yoktur binlerce koku çeşidi vardır. Sana güzel gelen koku, başkasına kötü gelebilir. Insanlar parfüm kullanırkende kendi begendikleri kokuları alırlar.
Bikini giyen kadında millet beni beğensin diyerek gitmiyor plaja kardeşim. Kadın yüzmeye gidiyor dilediğini de giyer. Erkeklerin gözlerine guzel görünmek icin giyinmez yani. Kendi giymek istediği için giyinir. Nasıl göründüğü de yalnız o kadını ilgilendirir seni ilgilendirmez , beni de ilgilendirmez.
+1 yılIsteyen istedigini giyer. Insanlari kaliplara koymaya karsiyim. Kilolu insanlar kendilerini mutlu hissediyorlarsa saglik sorunlarida yoksa zayiflamak zorunda degiller fit olmak zorunda degiller benim giydigimi onlarda giyebilir 🌸
10 YorumlaMutlaka şart diye bir şey elbette ki yok böyle bir şey söylemek bile hiç etik olmaz. Kendini güzel görüyorsan eğer bikini giyerken kimsenin lafını dinleme :) Güzel fizik de bence şart değil diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılYa simdi ama şart be guzel kardesim..
FErrari araca reno far takilmaz goze hitap onemli birsey..
Aynada kendini guzel goren hisseden herkes giymeli..
Kendsinin farkinda olmayip giyiyorsada diyecek bisey yok10 YorumlaBikini mayo mayokini hatta haşema insanların vücutlarını sergilemeleri için üretilmiş ürünler değildir. Denize havuza suya girebilmeniz için üretilmiş ürünlerdir. Hangisini kendinize yakıştırıyorsanız onu giyin ve keyfini çıkarın. Hayata 1 defa geliyorsunuz.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBence kimse kimseyi umursamıyor yani en azından ben öyle yapıyorum etrafımdakilere bikini yakışmış mı kim ne takmış takıştırmış diye bakmıyorum açıkcası işime bakıyorum herkes öyle yapsa ya
20 Yorumla
+1 yılŞart değil ama kilolularda güzel durmuyor , beğenmiyorum ben. Ayrıca her isteyen giyebilir, kendisiyle barışık insanlar diye diye obeziteyi de normallestirmeyin sağlıklı bı durum değil bu.
20 Yorumla
+1 yılŞart mı tartışılır ama bikini güzel fiziki kadınlara yakışıyor.
52 Yorumla
+1 yılGüzel bir fizik herkesin hayali. Eh haliyle güzel şeyler insanın dikkatini de çekiyor. Bikini giymek için güzel bir vücuda ihtiyacın yok ama güzel bir vücut ve bikiniyle neler yaparsın onları bir düşün. :) <3
30 Yorumla
+1 yılYani isteyen istedigini giysin tabi sorun yok, yakistirabilmesi onemli olan. Fizigi guzelse bikini de guzel duracagi icin biraz doğru orantili bir durum.
10 Yorumladürüst olmak gerekirse evet güzel fizik şart bence , başkaları için değil kişinin kendisi için bile şart , güzel korunmayi herkes ister ve bazen bikini aşırı itici olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılsence herkes giyebilir galiba tabii ki fizik sart ben cok gordum fizigi berbat kizlarin bikini giydigini ozellikle yasi ilerlemis bayanlarin kompleksli olmak iyi degil
10 Yorumla
+1 yılGüzel fiziği sahip olanlarda çok daha seksi duruyor bikini, ama sadece onlar. giymeli diye bir kavram yok. Balık etli kadınlar da aşırı çekici duruyor bikini, özellikle beyaz tenli ise
10 Yorumla
+1 yılşart değil de Fiziği güzel olanlara daha hoş duruyor
40 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Zayıf ve ince kadınlar bikini, kilolu bayanlar mayo giymeli..
Bikini fazla kilolu bir fizikte görüntü kirliliği yaratıyor. bence21 Yorumla
+1 yılŞart değil herkes giyebilir ama fiziğine uygun olacak şekilde giymesi gerekli bence.
30 Yorumla
+1 yılİsteyen istedigini giysin, ne olur aşalım bunları.
Çok duygusal varlık insan.
Yapmak istediği her şeyi yapsın, doya doya yaşasın şu hayatı.
Toprak olmadan mutlu yaşasin, sevsin, sevilsin, dans edip dilediği giyip dilediğini dinlesin..10 YorumlaHanımlar şart vallahi, billahi şart alınmayın ama taytin bile cılkı çıktı. Bir özgüven meselesi gibi bir kendini ispatlama durumu oluştu resmen herkes giyiyor. Yapmayın, çeşitler var bir sürü illa bikini olmak zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılMillet neler neler giyiyor bir bilsen bu yaz imkanın varsa Akdeniz veya Ege tarafına bir in ne demek istediğimi anlarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim fiziğimde güzel değil ve güzel olmayanlarıda beğenmiyorum.. o denize bile girmek istemiyorum ya da plaja gitmek istemiyorum o derece ne kendi fiziğimi ne karşı taraftaki kötü fizikli bikinili insanları beğeniyorum (erkekler dahil)
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru yakışmayabilir, ama denizden hayatın güzelliklerinden kendini mahrum bırakmamalısın, eşin veya sevgilin seni bikinili de olsa görmek ister
+1 yılDeğil. Sahillerde olmadık manzaralar görülmekte yani. İnsanlar ne giymek isterse giyer. Manken olmak şart değil. He yakışır, yakışmaz o ayrı.
10 Yorumla
+1 yılGüzel fizik şart tabi ki
Bazen görüyoruz çok fazla kiloları ile bikinin içine sığmaya çalışıyorlar bu çok ama çok itici10 YorumlaBırakın kim isterse giydin birtek bizim gibi toplumda var bu baski
20 YorumlaŞart değil sen aynaya baktığında kendine yakıştırıyorsan ve mutlu oluyorsan kime ne..
20 YorumlaÜzgünüm ama evet kilolular alınmasın ama cidden kötü duruyorlar
20 Yorumla
+1 yılKim kendni nasıl güzel hissediyorsa öyle giyinebilir. Kimsenin bişey demeye hakkı yok.
24 Yorumla- +1 yıl
E öyle değil mi ama. Millet de sanıyor ki güzel gözükmeye çalışıyor bize. Ama öyle değil kendine güzel geldiği için giyiniyor yakıştırdığı herşeyi de giyebilir kimseye bişey demek düşmez ki 😁. Topladım şu an bekliyorum bu arada 😂
- +1 yıl
Dalga geçme ya 😂
+1 yılEvet bence oyle cunku guzel duruyor ve baskalarina imrenmek zorundasin surekli plajlarda falan
20 Yorumla
+1 yılsort giymek icin kasli olmaya gerek yoksa kadinlardada fizik onemsiz
20 Yorumla
+1 yılŞart değil isteyen giyer ama düzgün fiziği olan birinde çok daha güzel duruyor buda bir gerçek
20 YorumlaŞart değil herkes giyebilir bence. Çok dikkat çekici şekilde iğreti durmadığı sürece tabi.
20 Yorumla
+1 yılYoo şart değil. Güzel fiziği olmayanlar yüzmesinler mi 😂
20 YorumlaKim kendini nasıl prenses gibi hissediyorsa öyle giyinsin 🧡💜
20 YorumlaBence hayır. Herkes kendini hangi kıyafetle iyi hissediyorsa onu giymeli.
20 YorumlaAman be isteyen istediğini giysin, ama göbek biraz ön plandaysa mayo daha hoş olur
10 YorumlaŞart değildir ama bana kalırsa güzel fizikte tabi ki daha hoş durur.
10 Yorumlaee doğal olarak şart yani. fiziğin kötü olursa giyemezsin ki utanırsın
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBikini giymek icin sart degil ama bikini icinde cekici durmak istiyorsan biraz sart
10 Yorumla
+1 yılKişi kendiyle barışık ise kimseyi alâkadar etmez brO.
10 Yorumla
+1 yılisteyen giyer, kendine guven meselesi bikini giymek
10 Yorumla
+1 yılŞimdi yalan yok uzulmesinler ama kilolu olupta bikini giymeyin canlarjm yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sart diger türlüsü etraftaki insanların gözüne eziyet
10 Yorumla
+1 yılBence sart degil ama tercihen daha duzgun fizige sahip kadinlarin bikini giymesini tercih ederim.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. kesinlikle Hayir. ama ben de hafif gobekliyim yazin biraz utaniyorum.
10 YorumlaDeğil ama iddialı olmak ve o kıyafeti kaldırabilmek getekli
10 YorumlaSart değil ama
Güzel vücutta daha seksi ve estetik duruyor10 YorumlaÖyle bir şey yok herkes kendine yakışanı giyer istediğini giyinmek için güzel olmak şart değil
10 YorumlaŞart değil.
Her isteyen, kendine yakıştığını düşündüğü şeyi giyer.
Kendini onun içinde iyi hissediyorsa neden giymesin.16 Yorumla- +1 yıl
Giymesinler göz var izan var.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Mesela bence şu ''Yazık'' lafı da yasaklanmalı. Kullanan asılmalı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet. Mümkünse bikiniden taşan yağları görmek istemiyoruz
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılYani çokta değil ama gidipte 100 küsür kilo ile giymeyin bi zahmet..
16 Yorumla- +1 yıl
Sana sorardık şimdi bütün kızlar olarak
- +1 yıl
@mikimouse2 yoo sormana gerek yok. Neticede böyle bir durum olduğunda bi yandan kusup bir yandan güldüğümüzü görüp, sormadan da anlayabilirsin 👍
- +1 yıl
Belki de görmüyorlardir o kiloda olanlar seni onun seviyesinden alçaktasin çünkü
- +1 yıl
Bu kafayla
- +1 yıl
@mikimouse2 kuzum bu kadar agresif olmana gerek yok. Gocunduğunu bu kadar belli etme.
Bir soru sorulmuş bende fikrimi söyledim. Zaten sitenin tüm konsepti bunun üzerine.
Burası Twitter değil farkındamısın? - +1 yıl
Okay öyleyse
+1 yılGüzel olmak gerekmez herkes giyebilir ama güzele daha çok yakisacagi kesin
10 Yorumla
+1 yılBikini üreticileri bikininin üstüne "güzel fiziği olanlar giysin" mi yazıyor?
Açtırma şimdi ağzımı 😉10 YorumlaErkekler ne hakla yorum yapıyor ya tabiki de şart değil bikini denizde giyilen bir şey sadece fiziği güzel olanların giyeceği bir şey değil
41 Yorumla- +1 yıl
Özeliniz acık mı?
- Devamını Gör (240)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler