Gizli Üye(18-24)+1 yılyani benimde böyle hemde tamamen aynıyız. Benimde çok ince bacaklarım, pantolonlarımın altına kat kat giyiyorum kalın gözüKSün diye düşün psikolojimi. Hep kilo alma hayali ile yaşıyorum. Bacaklarım tıpkı seninki gibi işte zayıf ve kırmızı nokta dolu. Bembeyaz tek güzel yanı o ama o kadar inceki kurtarmıyo beyazlığı. Bide kırmızı noktalarda var dediğim gibi.. Çok özgüvensiz hissettiriyo kendimi bana. İlerleyen zamanlarda bi spor salonuna yazılıp bacak çalışarak kalınlaştırma hayali kuruyorum. Bu hayalimi şuanda yapamam ama ilerleyen zamanlarda yapıcam. Sen şuandada yapabiliyosan yap bunu yani bi spor salonuna yazıl ve bi diyetisyen eşliğinde kilo al. Herşey mümkün istedikten sonra. İnşallah bende bi gün istediğim görünüme varıcam..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYo yakışmış giz sana öyle diyenler kıskanmışlar seni, ayrıca sen herkesin bacaklarının kaymak gibi olduğunu mu düşünüyorsun çok normal ve hani ne deniyordu bir şey çorap ondan giy belli olmaz hem belli olsa ne olur 300 kilo da olsan, 40 kilo da olsan, bacakların pürüzlü veya pürüzsüz de olsa istediğin zaman etek giyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBenim bacağım da böyle belki biraz daha uzundur ve gayet memnunum kilo almak istemiyorum. Seninkini de çok beğendim herkes böyle ince bacakları olsun diye uğraşıyor. Laf atanlar net kıskanıyor. Manken gibi bacak işte daha ne olsun. Kaç kilosun bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim sanırım ben biraz kendimi komplekse soktum 166 boyum 48 kilom
- +1 yıl
Aa sen benden uzunmuşsun. Ben de 163 boyunda 47 kiloyum. Ve uzun olmak da muhteşem cidden boyun çok ideal bir kız için. 170 çok uzun 163 biraz kısa 166 168 arası mükemmel
+1 yılSenin yerine olmanın hayalinde olan binlerce insan binlerce küçük büyük kız yetişkin kadın var. Üzülme, bir zamanlar benzer durumları bende yaşadım. Sonra düzeldi. Belli bir yaş aralığı var. Kemik gelişiminin son bulma dönemi. İşte o dönem yaklaştıkça bu gün sorun olarak gördüklerinin durumu o zaman düzelir güzel olur. Bu gün sen nankörlük ederek kesip atacağım dersen , iki gün sonra sen istemeden kaybedebilirsin. Büyük konuşma ve acele etme.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacaklarının şekli çok güzel ve dedigin gibi çok ince değil benimkilerde senin gibi bacağındaki benekler için vücud peelingi alıp kese yapabilirsjn geçebilir veya cildiyeye gidebilirsin bacaklarından memnun degilsende spor yaparak kilonda istedigin yere gider ayrıca yorumları okudum hemcinslerimin yaptığı yorumları okudum o kadar iğrencler ki güzelim sen böyle seviyesiz kadınlara asla takilma kadın demem bile saçma böylesine rezil zihniyetteki insanların lafıyla kendini üzme sakın senin kendini iyi hissetmen için demiyorum bacakların gayet güzeller bacak bu sonuçta şekili şemali ne kadar güzel olabilir değil mi Allah sana o bacağı vermiş ve seninde kabullenip sevmen gerek çünkü çok güzelleer sakın buradaki boş yorumları dedigim gibi takma erkekler yavşicaktır genel olarak kadınlarıda söylememe gerek yoktur umarım kendini böyle seversin ❤🌙
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi geldi çok teşekkür ederim ben gereksiz bunalıma girmişim sanırım son zamanlarda :")
Cevap sahibi+1 yılHayırr sakın girme bundan sonra çünkü düzeltilebilcek birşey 😊
Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. Yaa saçmalama lütfen ince bacaklar aşırı tatlı duruyor mesela Kore kızlarınınki de seninki gibi ve çok güzel. Üstelik o kırmızı lekeler vs hepimizde var çorap giyersin ne olacak veya vücut fondoteni var onu sürersin. Bacakların gayet güzel sen ailene bakma onlar hep eleştirmeyi biliyorlar. Kendini sev, kendini sevmezsen diğerleri de sevmez ne kadar mükemmel olursan ol. Bunu unutma💖
10 Yorumla
+1 yılYa kime ne? Güzellik algısı kişiden kişiye gire değişen bir şeydir. Herkes Barbie olmak zorunda değil ki ne kadar kötü olursan ol hayat senin, kimsenin senin hayatına laf etmesine izin verme
12 Yorumla
Soran+1 yılValla haklısın kanka sorduğuma pişman oldum mülteci kampına döndü soru
- +1 yıl
Bacak gören geliyo öyle biraz burası hdhdh
Tam tersine
Gayet güzel bacaklarin
En sevdiğim şey kadında
Incecik bacaklar
Sıfır basen
Küçücük kalca...
Ve kalem etek...
Tam olarak bunun gibiysen bul beni
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne?00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bacakların var ama sırf ilgi çekmek ve övülmek istediğin için böyle bir soru sordun. Nasıl olmuş gibi bir soru sorsaydın, bu kadar olumsuz tepki almazdın
40 YorumlaBacakların gayet güzel neden dert ettin ki? O benekler içinde bacaklarına kese yap ölü deriyi bi at önce sonrada nemlendir düzenli bir şekilde yap bunu
20 YorumlaKS abazanlar nerde diyorum bende 🙄🙄🙄
Bacım iyisin hoşsun ama yapma ayıp günah zaten sular sınırlı adamlar bitecek diyor sen toplu temizliğe gönderiyorsun 🙄05 Yorumla
Soran+1 yılYio zayıf ve benekli sadece bebiş çarpık değil :((
- +1 yıl
Harbi niye bu kadar abaza var burada (gerçi komedi oluyor bakıp bakıp gülüyorum 🤡)
Soran+1 yılKes awck ağız
Eğer rahatsızsan bşr beslenme uzmanına danışabilirsin yanında da kaslarımı şekillendirici egzersizlere başlamalısın. Kardiyo yapmanı tavsiye etmem çünkü kardiyo genelde incelmek isteyenlerin tercihi oluyor. (Uzmanım değilim tabi) ben lekeleri çok seçemedim ama sen rahatsız oluyorsan eminim bu konuyla ilgili de kozmetik ürünü vardır. Benim gözüme çok kötü gelmedi fiziğin ama tabi senin bedenin senin zevkin nasıl mutlu olucaksan 🙂 kötü yorumlara da canın sıkılmasın sanırsın hepsi manken
10 YorumlaBacakların zayıf değil ki bir kadına göre gayet normal sadece birazcık çarpık sanırım. Ayrıca sen ne istiyorsan onu giy kimsenin karışmasına izin verme
11 Yorumla
+1 yılBenim bacaklarımın da üst kısmı fazla kalın ve kırmızı noktalar var alt kısmı ise ince niye giyemeyesin ki istediğini giy kimse karışamaz
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı ve haklısın
- +1 yıl
Teşekkürker 😓
- +1 yıl
Keşke diğer erkekler de bunu düşünse
Soran+1 yılKeşke keşke biraz insan olabilseler en azından insan gibi davransalar
- +1 yıl
Aynen her yer abaza dolu korkuyorum ilişki aramaya benden bir yaş küçük bi çovukla tanışmıştım kendimizi tanıttıktan sonra "gelelim horny kısma" dedi ben de buna cevap olarak "cinsel olarak pek istekli değilim en azından yakın bir bağım olması gerekiyor" dedim engelledi direk resmen bıktım
Soran+1 yılBu devirde herkes bacak arasına dikmiş gözünü şu ana kadar karşıma çıkan herkes bu kafadaydı benim de bu yüzden hiç sevgilim olmadı çok flört oldu ama 20 yaşındayım erkek eli tutmadım git gide erkeklere ilgim azalıyor zaten tek istediğim salt sevgi çok bir şey değil
- +1 yıl
Aynen öyle üreme gereklibirşey tamam da insan ırkı zaten yeterince üremedi mi içgüdülerimizi azıcık bile baskılayamıyoruz kısa kıllı dik duran şempamzeleriz resmen herkes cinselliğin kölesi olmuş durumda
- +1 yıl
Bir ay öncesine kadar cinselliğe uygun ortam oluşunca kaçıyordum korkudan
Zayıf değil. Olması gerektiği gibi. Ayrıca etekle de kötü görünmüyor. Soruyu sormama bile gerek yoktu. Etek dediğin bu incelikte ki bir bacakta iyi durur.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesip buraya atarsan pirana dolu göle et atılmış gibi fokur fakur kaynar burası e malum abaza dolu KS gölü burası da
11 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim yere atarım derdimi içime atmaktansa KS a atarım daha iyi
+1 yılKusurlarımızla biziz insanları umursama onlara ne ki bacaklarında gayet hoş eğer epilasyondan kalan batık kırmızılıları varsa bunun ilaçları kremleri var. Bence cokta takma
00 YorumlaKimin ne dediğinin ne önemi var ki umursama etrafındakileri paşa gönlün ne istiyorsa onu giy
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aptallık ben de
Tam trolsün sende 🤣
O bacaklar senin mi kimse bilemez, ayrıca çirkin bir görüntü olmadığının gayet iyi farkındasın.11 Yorumla- +1 yıl
Bende aynısını düşūnüyorum.
+1 yılHer sayfayı yenilediğimde senin bacakların karşıma çıkıyor. Bu bacakları görmemek için illahi bu soruyu cevaplamak mı zorundayım
10 Yorumla
+1 yılbu söylediklerin etek ya da sort giymeye engel degil
11 Yorumla
Soran+1 yılAz da olsa moral oldu yazılanlar haklısın teşekkürler
+1 yılbenim apartman borusu gibi bacaklarım var ve giyiyorum. umurunda olmasın.
17 Yorumla
Soran+1 yılOnu nası benzetme kız ddmdmdöd kilolu bacak daha iyi bence :(( bide ben de benek benek şeyler var onlar da çok can sıkıcı
- +1 yıl
bir şey olmaz kanka. insan teni sonuçta mermer gibi olamaz. bi de herkesinki farklı
- +1 yıl
sağ ol tatlım🧡
Soran+1 yılKeşke benim de apartman borusu gibi olsa valla eldmldmdö
+1 yılTen rengi krem corap ve hileler var..
Yara varsa dovme yaptir felan
Ben bacagima yaptircam mecburen
Yara oldu kazayla
Sorun senin psikolojinle alakali04 Yorumla
Soran+1 yılValla şeytan diyo tüm bacak dövme yaptır diye zaten ama solaryum lazer belki çözüm olur dldldlsldö
- +1 yıl
Tras ettigimde bende ilk zorlandim
Ama alisiliyor
Ilk ayakkabi alinca goze buyuk gorunur ya oyle
Alistjm spor yapiyorjm krem felan iyi oluyor
Deniz haric hazinemi gostermiyorum
Soran+1 yılSenin de mi benekler var kanka
- +1 yıl
Yok temiz ama giyim tarzim gostemek degil
Sadece sahilde acabilirim.
Nokta dahi yok , spor yaptigindan galiba
Kimin ne düşündüğü umrunda olmasın istediğin gibi giyin ve keyfini çıkar hayatını
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen
bu nasıl bacak ya kuru sıkı asdasda aynen Tilki gibisin
04 Yorumla
Soran+1 yılSen kendi tipinle meşgul ol lütfen ya iğrenç insanın iğrenç suratı olabilir ancak zaten
Soran+1 yılÖyle bir iddeam olmadı wdöbşncş hep bu kadar awsalak mısın
+1 yılsenden daha zayıf olduğum zamanlar oldu ama hiç bir zaman bunu takıntı haline getirmedim kıyafet konusunda. ne istiyorsam giydim şortu da miniyi de
00 YorumlaHey sakin ol gençsin olur kendini yıpratma kilo almak kolay tek derdin bu olsun yani çok sevemedim ama vücuduna oranı önemli iyidir diyelim
00 Yorumlastandart bacak birde bacağı olmayan insanlara sorsana adamlar tekerlekli sandalyenin üzerinde yürüyemeden ölüp gidecekler
00 YorumlaBence normal. Takıntı haline getirme bu konuyu.
Kimsenin söylediğine de kulak asma. Sen nasıl mutlu olacaksan kilo al veya bu halinde kal.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılKırmızı bir nokta görmedim ama ince bacak gayet güzel bence bacakların da güzel yanı kötüleme o kadar
00 Yorumla Bu bacakları bi yerden tanıyorum sanki ama tahmin ettiğim kişi asla buraya böyle foto atmaz. 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni tanımıyorum ayrıca buraya fotoğraf atınca ne oluyor insanlardan fikir almak suç mu
+1 yılHayır bacaklarını çok beğendim keşke benim de senin gibi olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler senin kalbin güzel bacakların güzel olmasa da olur
- +1 yıl
rica ederim takılma sen milletin dediklerine gayet güzel bacakların sütun gibi maşallah hayalim 😄😊
- Moda & Stil konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf kalitesinden dolayı benekler hakkında birşey söyleyemem, ama bacaklarında bir problem gözükmüyor, gayet normal.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. çorap giy hem de kırmızı çorap giy topuklu ayakkabı ile çok güzel durur
bacakların gayet iyi rahat bir şekilde giy00 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. bacaklarında değil sende problem var.
gayet iyi.02 Yorumla
Soran+1 yılBenekler var kırmızı şekli iyi bile olsa
+1 yılbenim bacaklarım seninkine göre bir tık daha ince bana normal geldi seninki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de benekler de var :((
- +1 yıl
bacakların çarpık değil
bacakların öyle aman aman zayıf değil
bacakların eteği şortu gayette güzel narin alımlı kaldıracak şekilde
benek olayınada gelirsek lazerle ve kremlerle çözülebilir olmadı çorap giyebilirsin.
çok güzelsin umursama buradaki davar ve sığır insanları <3
+1 yılNe var ki bu bacakta gayet normal. Fok balığı olmaktansa incecik olması daha zarif
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu geçtim pürüzsüz değil nokta nokta şeyler var yara hiç eksik olmuo cidden kesip atasım geliyo
+1 yılBence bunlar seni itici yapmaz. rahat ol kendine güven biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılKız olmak çok zor :((
- +1 yıl
Evet çok zor. İlgilenmeniz gereken çok şey var. Ama sen kendini üzme çok tatlısın bence.
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim sen de tatlısın
- +1 yıl
Bende çok teşekkür ederim 🙂 kendini üzme ama anlaştık demi
Normal bence ve de sağlıklı bacak fondoteni kulllanırsan prüsssüz görünür 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu kendini şımartmak için sorduğunu düşüneceğim...
10 YorumlaZaten giymek zorunda değilsin giyiyorsun diye de madalya vermiyecekler sana
10 Yorumla
+1 yılO kadar ince değil 1 çorap giy 2 dert ettiğin şeye bak 3 djdjdhejehdhd
10 Yorumla
+1 yılBiz kilodan etek giyemiyoruz millet zayıf etek giyemiyorum derdinde
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç kilosunki boyun kac
+1 yılGiyebilirsin
Bacakların kusursuz zarif ve pürüssüz12 Yorumla- +1 yıl
Ince mat 'ten corabinla daha zarif ve kusursuz bacak hatların var
- +1 yıl
Üzülme gurur duy mutlu ol fiziğinin güzelliğine
+1 yılMankenler giydiğine göre giyebilirsin. Zaten tombul bacaklarda mini etek güzel durmuyor.
00 YorumlaBacak ince olmalo zaten daha çekici dolgun kalın bacak istemezdim
00 Yorumlakırmızı noktaları cildiyeciye göster gayet güzel bacakların benimde öyle etek şort gayet hoş duruyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Bana kalırsa tombul bacaklar etek giymesin gayet iyi sorun yapma🤞🏻
00 Yorumla
+1 yılBence kalın değil etek için güzel duruyor. Neden böyle bir algıya kapıldın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sen gibi zayıfım maalesef çok kötü bi şey etek şort giyemicez hiç bi zaman elbise de yakışmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılPantolon da bk gibi duruyor anca mom Jean biraz güzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılDar pantolon çok kötü duruyor bende. Bacaklarımın İçi birbirine değmiyor çok kötü gözüküyor ya
+1 yılHerkesi zayıf istiyor. Kilolu insanlar ilgilenmiyorlar :)
00 YorumlaOf benim de bacaklarım öyle kırmızı noktalar batıklar yaralar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdini skyim milletin bacağı yok bacağı malda kesip atacam etek giyemiyom diyo. Allah beyin eksikligi vermesin ne diyim önemlisi o
08 Yorumla
Soran+1 yılcanım mısın nesin ben de üzülüyorum bacağı olmayanlara ama illa bacağım var diye başka derdim olamaz mı herkesin bünyesi farklı ağzına çarparım bi tane beynine kan çıkar belki defol şimdi
Cevap sahibi+1 yılBak kız kendini tokat manyağı yaptırma bana bir Osmanlı tokatı yersin beynine oksijen gider adam gibi düşünmeye baslarsin ne var lan bu bacakta aklını sictigi. m güzel işte daha ne biraz Banu bacak ama olsun çırpı bacaklisin ama olsun sonuçta bacak bacaktir
- +1 yıl
beyinsiz misin aw kız bacağından memnun değil diye başka derdi yok mu yani? Yani biz her derdimizi burda anlatmıyoruz diye dertsiz miyiz. S*keyim beynini.
Soran+1 yılYa git sus artık lütfen sus tamam haklısın abi en haklı sensin ya tamam ya tamam
Cevap sahibi+1 yıl@meyvelisedaaaa seda ağzına sictirma. Beni gece gece kizdirmayin bak essoglu essekler ya bunların arpasi fazla gelmiş
- +1 yıl
keşke o gece baban yastığa boşalsaydı..
Soran+1 yılYa sen ne rezil bi insansın cidden midem kalktı lütfen git artık postumdan
Cevap sahibi+1 yıl@meyvelisedaaaa hele ergen sorpilere bakkk bide ne biçim laflar ediyor 😆😆😆
Bacakların gayet güzel. İstediğin her şeyi giyebilirsin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalın bacaklılar bu bacaklara bakıp imreniyorlar bence iyi giy
00 Yorumla Barbi bebeklerin bacakları gibi 😅 yani bunda abarti bi sey yok normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıf ama düzgün..çarpık değil bende hafif carpigim ya ebru gundesinki gibi.. etek elbise giyemiyorum.. dolgun ve çarpık:(
06 Yorumla- +1 yıl
Neden boyunuz ve kilonuz kacki
Soran+1 yılHerkesin bir derdi var :") benim de kırmızı nokta nokta inan böyle olmasından iyidir
Cevap sahibi+1 yıl@askadami3458 167 boy 67 kilo
- +1 yıl
Him. birkac kilo daha versen iyi. olur
Cevap sahibi+1 yıl@askadami3458 dimi
- +1 yıl
Günaydın ama. çoksa zayıflama
+1 yılöyle bacaklar için kadınlar birbirini bıçaklıyor sen ne anlatıyosun
00 YorumlaKes gitsin. Etek giymiyorsan bir işe yaramaz o bacaklar 😂
00 YorumlaBacakların zayıf değil. eper pürüzsüz değilse çorap ile giyebilirsin
00 YorumlaBacaklarınız son derece güzel daha ne olacak delüüü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayııır saçmalama ince bacak daha güzell bende bacak eritme egzersizleri yapıyorum ve etek çok yakışıyor ince bacağa
011 Yorumla- +1 yıl
Nasıl. bi egzersiz bu
Cevap sahibi+1 yılKoşuya gidiyorum evde sıkıldığım zaman izleyip yapıyorum
- +1 yıl
İse yaradiminpeki
Soran+1 yılUmarım istediğin görüntüye ulaşırsın çok teşekkür ederim 💖
Cevap sahibi+1 yıl1 haftadır uyguluyorum 1 cm gibi bir incelme oldu ama devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@soran yaa teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Boy kilo ne ikinizinde
Cevap sahibi+1 yılBenim boyum 1.68 kilom 50 diyet vs. yapıyorum
- +1 yıl
Kilon gayet iyi diete ne gerek varki
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi daha iyi hissetmek istiyorum denizde mayo bikini tarzı şeyler giyince göbeğimin çıkmasını istemiyorum : )
- +1 yıl
Bacakların uygun keşke boydan atsaydin ozaman daha net konusurdun
Vucut senin Vucudun sen öyle diyorsan kesin öyledir 🤮🥶
00 Yorumlabence bacakların çok güzel. çok da güzel olmuş etek :)
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat