bacaklarım çok mu zayıf, çelimsiz durduğu için pantolon giyiyorum genelde etek elbise için illa ki daha dolgun bir vücuda mı sahip olmam gerekir

Bacakların inceliğinden şikayetçi isen neden dar pantolon giyiyorsun etek olunca o dar kot kumaşı olamayacak sadece görüntü gene aynı olacak biliyorsun demi hani cidden inceliğinden rahatsız olan biri dar giymez gizlemek için bol tercih eder
Keşke senin gibi bacaklarım olsa okadar güzel ki ve uzun maşallah hemcinsim olarak söylüyorum aşırı iyisin asıl benim gibi balık etli kadınlara etek vs yakışmıyor yürüyen et yığını gibi 😂 zaten estetik açıdan zayıf olmak ince olmak güzel olmasaydı mankenler zayıf olmazdı gayet güzel bacakların özgürce istediğini giyin bence seni kiskanan insanlara sakın aldırış etme derim ❤️
Onun da özel bir tarzı var,
Yeterki doğru kıyafetle kombinle.
Yani etek giy ama sana nasıl bir etek gider bunu araştırmalısın.
Enimin doğru bir model ile kadınlara bile arkalarını dönüp batıracaksındır.
Kendine inan.
🥂🌼
Cevap
84Cevap
Bu fotoğrafta gayet normal görünüyor. Hem de siyah pantolon olmasına rağmen, çünkü siyah olduğundan ince gösteriri.
Bence kafana takılacak bir durum yok, bacakların vücuduna göre gayet orantılı görünüyor.
Ayrıca ince olsaydı bile istediğini giyebilirdin, ince olunca giyilmeyecek diye bir şey yok ki :)))
Güzel bir kombinle salaş ince kumaştan pileli etekleri çok yakıştırabilirim. 🤷♀️
Şu kadının vücudu nasil
Bir de kendine bak mesela
Giyip giymeyecegini anlarsın
Boyun kilon nr senin
Zayif sevmem ben o yuzden ona gore yorum yapacagim kalbini kirarsam ozur dilerim simdiden ;
Kibrit copu gibi bacaklariniz var ve insanlarin soylediklerini pek umursamayin agzi olan konusuyor sonucta kimsenin sizi uzmesine izinnvermeyin
Biraz daha kalın olması lazım ama giyersin niye giyemiceksin tatlım evde alıştırma yap kilo al biraz tamam bende etek giymeye bayılırım bu arada
Aman 100 kiloda ki karılar giyiyor sen mi giyemicen
Çok aşırı zayıf değil giyebilirsin bence. Ayrıca aşırı zayıf olsa kime ne ki? Yine giy.
Bacakların uzun olduğu için zayıf duruyor ama sen kendine yakıştır esas
kürdan gibi bacaklara ne etek ne pantolon yakışıyor
bacaklar dolgun olmalı
Bence çok iyi duruyorlar. Etek giyebilirsin rahatlıkla. Çokta hoş durur
yüksek topuklu ayakkabı etek güzel durur hatta pantolondan daha iyi olur
Kalçaların dolgunsa bacak ikinci plana geçer zaten. Etek giyebilirsin.
Etek giy. Neden giymiyorsun
Bacakların. Kötü değil ki
Ben en ince bacaklar benimki zannederdim ama senin bacakların benim bacaklarımdan daha ince
Seviyorsan giy, özellikle elbise tavsiye ederim çünkü yakışmayacağı kadın yoktur.
Başkasının fikri ve isteği için giyinmek çok saçma. Kendinizi bu duruma düşürmeyin.
hayır o kadar zayıf değilsin elbise çok daha güzel olacaktır sana
Hayır alakası yok gayet giyip taşıyabilirsin özgüvenli ol
Gayet iyi ve seksi. Yut bakimlarini duzgunce yaptiktan sonra gururla etek giyebilirsin. Mini oneririm.
tabiki etek giyebilirsiniz
bunun icin kalın bacaklı olunmali diye bi kanun mu var 😎
saçmalama kızım tam bir etek bacağı. beline tam oturan her etek sen de müthiş durur. kim seni bu algıya soktuysa ondan uzak dur. etek asıl böyle bacaklara yakısıyor
Yo zayıf falan değil normal
Fetis degilim ama zarif ayaklara zaafim var ve senin ayaklarin aklimi celdi
Bacaklarında sorun yok. Kalça bölgen şekilsiz çok kuru olduğu için bacaklar sırtarıyor.
Kış geldi eteği giyme zaten pantolon yakışmış fiziğine pantolon giy
Bence iyi belli oluyor işte gerek yok giyme..
Tayt daha iyi.
Normal görünüyor burdan. Belki sana öyle geliyordur
Benimkilerde azicik kalin bide basen ve kalçam. geniş. ne guzel işte etek vs bence ince bacaklilara daha çok yakişiyor.
bence etek zayıf bacaklı olanlara daha cok yakışıyor
Giy. İnce kadınların çok ayrı bir aurası var. Doğru kombini seçersen yakışacağına eminim.
Kendini nasıl beğeniyorsan öyle güzelsin. Takma kimseyi
Siyah olduğundan zayıf görünüyor başka renk olsa daha iyi belli olur
Zayıf oldsuğunu kim söyledi ayrıca ince bacak mükemmel seksepalitedir kullan bunu
Normal ne zayıf ne şişman.
Yoo aşırı ince değil ki gayet normal
Dar etek veya elbise giyebilirsin
Etek giyersin kasma bu kadar
Bence gayet ideal ne çok zayıf ne de çok dolu
Ucubeye dönmek istiyorsan, giyebilirsin yavrum..
evet zayifsin ama etek de giyinirisn
Giyebilirsi yakışır bence
Ben olsam giyerim sorun etmem
Ne alakası var tatlım kendini iyi hisset yeter
İnce ama eteğe mani değil
Giyebilirsiniz bence yakışır
Yoo ne alakaa yakışır bence giy🌸
kanka nereden çıkardın onu
Evet, ince ama şekil olarak iyi
Biraz zayıf ama fena değil
rvet baya zayıf yakışmaz sana bu arada az kalıtelı ayakabı al
Bence mükemmel fiziğin var 👍