Ben sabun tercih edemiyorum çünkü sabun cildimi hemen kurutuyor. Ben yüzüme genelde sade su kullanırım. Çünkü sabun kullanmak falan bana hiç iyi gelmiyor. Zaten kuru bir cilde sahibim o yüzden zarar görebiliyor yüzüm sabun ile yıkayınca falan. En güzeli bence duru ve temiz bir su ile yıkamak en sağlıklı olanı bu.
İkimizin de duş jeline ilgisi olmasının mutluluğuyla selamlarrr😊
Önce sabun konusunu ortadan kaldırmak istiyorum. Kesinlikle duşta sabun kullanmayı sevmiyorum ben de senin gibi. Duş alırken burnumun direğini sızlatan keskin kokusuna dayansam bile kullandıktan sonra cildimi kupkuru yapması asla kabul edilemez benim için. O yüzden tercihim her zaman duş jelinden yana oldu ve öyle de devam edeceğine eminim.🤩
Geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir seriyle tanıştım. Kokusu güzel olan duş jeli önerisi istemişsin ya hani, sana deneyene kadar mümkün olamayacağını düşündüren bir kokuyla geldim. Üstelik sadece kokusu da değil her şeyiyle aşık ediyor insanı kendine.😍 Biraz merak ettirsem mi seni acaba diye düşünüyorum ama dayanamayacağım sanırım😂 Hazırsak söylüyorum o zaman🥳
Deneyen Herkesin Bağımlısı Olacağından Emin Olduğum Duşumun Yeni Favorisi: Hobby Fresh Care Duş Jeli
Aslında Hobby Fresh Care Duş Jeli’ni anlatmadan önce duş jeli seçerken nelere dikkat ettiğimden de bahsetsem mi diye düşünmedim değil aslında ama zaten benim için önemli olan her şey Hobby Fresh Care Duş Jeli’nin özelliklerinden olduğu için çok da gerek duymadım sonra.🤩
Hobby Fresh Care Duş Jeli
“Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler ve Orkide” olarak 1 değil 2 değil tam 3 farklı seçenekle buluşuyor bizimle Hobby Fresh Care Duş Jeli. Seçenek dediğime bakmayın, onlar seçenek sunmuş olsa bile seçim şansı pek mümkün olmayabiliyor.😂 3’ü de birbirinden ayrı o kadar güzel kokuyor ki ben dayanamayıp hepsini birden denemek istedim. İyi ki de hepsini birden almışım diyorum şu an. Gün boyu kalıcı parfüm kokusunu yakalamışken hepsini almamak gerçekten üzücü olurmuş.😂 Şimdi mis gibi sıra sıra hepsini kullanıyorum.😂 Varsa eğer aranızda deneyen biri ne demek istediğimi anlayacaktır kesinlikle.
Hobby Fresh Care Orkide Duş Jeli
Sadece kokusuyla değil her şeyiyle kendine aşık ediyor demiştim az önce. Hobby Fresh Duş Jeli Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermeyen formülüyle aşkın en saf halini yaşatıyor bana duşta.🥰 Denediğim en uygun ve kaliteli duş jeli olması ayrı yapısı ayrı pamuk gibi yapıyor beni.💞
Pamuk gibi demişken yaz kış kuru ciltli olmaktan her gün şikayet eden birini bile pamuğa çevirdi gerçekten. Duştan sonra cildimi nemlendirmesi kesinlikle kendisini vazgeçilmez kılan özelliklerden biri.
Hobby Fresh Care Orkide Duş Jeli
Her anımdan keyif almaya çalışan biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Hobby Fresh Care Duş Jeli’yle duş keyfim artık daha güzel verdiği ferahlık hissiyle de daha özel. ❣️❣️
Sabunun cildi kuruttuğunu duymuştum. Duş jeli kullanıyorum ama ara da hep kimyasal olmasın diye zeytinyağı ve şekeri karıştırarak tüm vücuduma peeling uyguluyorum yumuşacık ve parıl parıl oluyor
sabun daha etkili evet temizleme konusunda ama duş jeli tercih ediyorum bu aralar palmolive çikolata tutusu kızlar saldıracak nerdeyse özel günlerinde özellikle ilgi çekiyor haha :DD çikolata ayağına benide götürecekler arada :))
Ben de sizin gibiyim. Saçımı vakıfların zeytinyağlı sabunuyla vücudumu da beyaz banyo sabunuyla yıkarım. Şampuanlar ve duş jelleri kimyasal ve kansorojenler. bir de banyo aralığımı mümkün olduğunca uzun tutarım.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya aslında her gün saçı yıkamak iyi değil diyorlar, saçın kendi yağına ihtiyacı varmış ama maalesef ben dayanamıyorum. Hele ki İstanbul gibi yazın nemli bir şehirde hiç dayanamıyorum. Her gün duş alırım haftada bir de kese yaparım. Keseyi her gün kullanmak iyi değil çünkü
ben şu an bile 3-4 günde 1 kez yapıyorum. Sık yıkanan insanları rahatsız eden aslında vücut kiri değil yağlanmadır. Bu yağlanmayı da sık yıkanmak azdırıyor. Bu bilgiler kesindir.
Sizin bu yaşta doğal ürünlere yönelmeniz bence takdir edilecek bir durum. Zira gençler sabuna genelde burun kıvırırlar. Sanırım olgun birisiniz. Banyo aralığınızı da zamana yayarak arttırırsanız faydasını görürsünüz.
ya ben de bu yaşıma kadar hep duş jeli kullandım, şu an 23 yaşındayım. Ama gerçek bir temizlik hissi vermediğini fark ettim. Özellikle kese yapmaya başlayınca fark ettim bunu ben. Duş jeli genellikle parfümlü kokusundan dolayı rağbet görüyor ama asla duş jeli tek başına yeterli bir arındırıcı değildir. Sabun kullanamayan kişilerin muhakkak ki vücutlarına peeling yapmaları ve kese yapmaları şart.
Genelde zeytinyağlı sabun kullanırım , doğal sabundan yanayım ama duş jellerimde vardır acil duş almam gerektiğinde onu kullanırım. Ama duş jeli yapışkan bir his bırakıyor ciltte, sevmiyorum..
Eğer acele dışarı çıkmam gerekse mutlaka parabensiz duş jelleri kullanırım. Onun dışında doğal bir sabunla vücudumu yıkamayı tercih ederim. Çünkü gerçekten temizlendiğini hissederim.
Duş jeli cikt kanserini tetikler öyle durulamayla geçmiyo kokay kolay bu da sağlık açısından sıkıntılı. Sabun daha iyidir
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya duş jelleri temizlemiyor ki zaten. Hele ki vücuduna hiç peeling yapmayan adam sırf duş jeliyle yıkanıryorsa leş gibidir valla. Bir kese atsan pislik akar :D
hahahah :D Bu yıla kadar ben de hep duş jeli kullanırdım, annem bana bir kese attı, çıkan kire inanamadık ya :D :D O gün bugündür duş jeli kullanamıyorum :D
tabii canım. köpürmekle temizlenilmez. Kese al, kendin yap keseni. Watsons'larda sırt kesesi de satılıyor, iki ucunda tutucak gibi bir şey var zorlanmıyorsun.
Zeytinyağlı sabun saçtan itibaren bütün vücuda kullanılabilir. ve inan ki ben hiçbir duş jeli ya da başka sabunun bu kadar kir çkardığını görmedim. Zeytinyağlı sabun her zaman daha iyi !
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle valla. Saçlarım boyalı olmasa ben de saçımda kullanırım ama boyalı olduğundan saça kullanamıyorum.
Evet sabun daha iyi temizler ama o aldığın sabun değil köyde yaşayan zeytinlikleri olan babaanne ananelerimizin yaptığı köy sabunu veyahut zeytin sabunu diye adlandırdığımız sabunlar iyi temizler. Bazı aktarlarda y
dalan zeytinyağlı sabun süper bişey saçlarım dökülüyodu kullandım maşşallah memnunum sonra dedim bari vudumu da bunla yıkıyım :D
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dalanı ben de vücut için kullandım, evet gerçekten çok iyi. Ama boyalı saçlar memnun kalmaz, saçı çok sertleştiriyor, saçın alışması uzun zaman alıyor.
benim saçlarım hemen hemen 3 numara oldugu için sıkıntı vermiyo ama uzunken evet taş gibi yapıyodu bir süre sonra alışıyo ama tavsiye ederim herkese. ama kızlar dikkatli olsun taş gibi yapabilir :)
hacışakir hem güzel kokuyo hem de temizliyo :D (hep hor görüyolar ama benim hoşuma gidiyo kokusu) :D
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim de hoşuma gider kokusu baymayan, temizlik kokusu. Ama ben zeytinyağlı sabunlar cildin ph değerine uygun olduğu için kullanıyorum, sağlıklı çünkü.
canım ben genelde vanilyalı ve hindistan cevizli kokulardan hoşlanıyorum. Yakınında eğer bath and body works varsa özellikle warm vanilla sugar serisini tavsiye ederim. Bath and body works'un kokuları, victoria secret'ten daha kalıcı ve yoğun.
Bath and Body works ürünleri çok kullandım hala kullanmaya devam ediyorum. Fakat çilek-mango tropikal meyve kokulu olanları daha çok beğeniyorum tercih meselesi diyelim ama gelecek sefer gittiğimde göz atarım. :)
Canım bath and body works'ında koku çeşidi çok fazla. meyve kokularını oradan da rahat bulursun. VS'nin vücut spreyleri sıktıktan 10 dakika sonra koku gidiyor, sürekli tazelemek istiyor. Ama bath and body works'ın vücüt spreyleri cidden parfüm gibi kalıcı oluyor.
Canım Bath and bady work'sun kokuları çok kalıcı oluyor. Ben kışın varm vanilla sugar serisinin body butterini kullanıyorum, inanılmaz kalıcı. Yazın butter kıvamı ağır geldiğinden yine aynı seri olan varm vanilla sugar'ın vücut losyonunu kullanıyorum. Victoria Secret'in de coconut passion serisi ve vanilla lace serisininde vücüt losyonları güzel ama bath and bady works kadar kalıcı değil. Daha uygun alternatif ürünler istersen de Gratis'in kendi firmaları olan Bee Beauty markasının coconut vanilla adlı vücut losyonu da çok güzel kokuyor 8-10 TL gibi fiyatı var. Ama bath and bady works'un dediğim serisini denersen başka markanın kalıcılığı seni tatmin etmez ;) Muhakkak denemelisin :)
bayo köpüğü olarak ve duş jeli olarak önerilerim olabilir
hanımeli banyo köpüğü ve sea teraphy duş jeli muhteşem instagramda farmasidiamonds sayfasından sipariş verebilirsiniz. kapıda ödemeli ve indirimli olarak 48 saat içinde gelir
duş jelinin ardından istediğin kadar su dök üstünde illaki yapışıklık krem bir tabaka kalır onu da bu yöntemle hafifletebiliriz , jel konusunda parfyumlarla gelen duş jelleri candır
benim saçım boyalı olduğundan sabun saçımı sertleştiriyor. Ben de yağı, pisi iyi arındırsın diye renksiz, şeffaf şampuan kullanırım. Renkli şampuanlar iyi temizlemez, temizlik takıntısı var bende, her şeyi araştırıyorum :D
Senin ticaret anlayışın ne kadar başarılı ya :) keşke senin gibi bir ortağım olsa. önüme gelen firmanın rekamını yaparım, derim hadi tahsil et parayı :D