AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Bana hep sorarlar teyze bu cilt nasıl böyle güzel parlıyor ışıl ışıl pürüzsüz diye.. Her sabah pıttığımdan jel alır yüzüme sürerim, bilimsel olarak kanıtlanmış zaten hem antibakteriyal hem mükemmel bir nemlendirici. Mutlaka deneyin. Sakın yüzünüzü yıkamayın su zararlı pıttık suyu sürün.
hiç masraf etmene gerek yok ben uyguluyorum.:
dove beauty cream bar sabunu ile (5 tl) hergün sabahları isteğe bağlı geceleri de olabilir bütün yüzüne sürüp sürdükten sonra 20 saniye bekleyip yıkayacaksın. sonra havluyla kurulayıp. işlemini uygulayacaksın. hem cildin pürüzsüz hem de beyaz olur. kendin bilirsin istersen duş almadan yarım saat önce yüzüne vazelin sürüebilirsin nemlendirir.
Cildiyeye git bence burda ki yorumlara pek bakma cunku herkesin cildinde farkli etki yaratir kullanilan ilac maske vs doktor senin cildine uygun olani soyler
Gittim faydası olmadı
bol su, haftada 1 peeling ve ayda bir kil maskesi.. gece yüzümü yıkamadan asla yatmam ve çok özel bir gün olmadığı taktirde asla makyaj yapmam cildime.. fondoteni hele hiç kullanmam.
Her cilde bepanthol uymaz fakat asagidaki arkadasin cevabina ek sunu ekleyeyim haftada bir bebeklerin pisik kremleriyle maske yapiniz faydasini mutlakak kisa bir surede görürsünüz ;)
Fark etmez mi canim ilkkez duyuyorum bole bisi. Psik kremi markasi fark eder mi maske gibi yogun surup yikayacakmiyiz
Yumurta akiyla birlikte sekeri karstrip yuzune surdgunde cildin hem cok diri canli oluyor hemde siyah noktalara iyi gelior ayni sekilde suyla seyreltilmis sirke cilde muthis iyi geliyor aksam yatmadan once ozellikle kahve ve hakiki zeytinygini karstir yag mktarbi abartma sur maske yap onbes dk snra yika guzelcw dogal peeling duzenlevyap snucc alirsn
ben sana % 100 çözümünü veriyim bana dua ediceksin. herhangi bir marka diş macunu jel olmayacak yüzünü hafif ıslatıp maske gibi yap 3 dk beklet yüzünüde bu arada iyice ov ve yıka kurula bir pamuğa &100 gül suyunu dök ve pamuk yardımıyla yüzünü gül suyuyla temizle bunu her sabah ve akşam yap özellikle geceleri cilt gece temizleniyor ama mutlaka yüzünü gül suyuyla sil muhteşem bir cilde merhaba de :)
Selam öncelikle birkilo ayva alıyorsun güzel onları soruyorsun ayvayı yiyebilirsin ama çekirdeklerini sakın yeme onları yarım çaybardağı suda birgün beklet sonra suyu kontrol et hafiften jelleşmişse tamamdır nemlendirici gibi kullanma bilirsin yağlanmayıda ortadan kaldıracaktır ama vaz geçmemelisin
diadermin'in yesil sisede bir ürünü var. dengeleyici yuz yıkama jeli. gratiste bulursun. bununla aksamlari yüzünü yika. uzerine de argan yağı sür. dairesel hareketlerle masaj yapar gibi. sabaha kadar kalsin cildinde. bir sure sonra puruzlerin geçtiğini hatta siyah noktalarin yok oldugunu göreceksin. kesinlikle siyah noktalari sıkma ve ucuz 15 -20 liralik argan yaglarindan alma. onlar karisim oluyor. paraya kiy orijinalini al. duzenli kullanimda farkı göreceksin
Öncelikle en önemlisi bol, bol Su içmek bunu dememe gerekmez billiyorsundur saten :) Sabah ve Akşam Cild Temizleme fillan kullan ardından Maskeler yap ve Krem sür işe yariyor.. :)
Herkezin kullandıgı urunler belki sana iyi gelmeyebilir. bnce bir cildiyeciye git. aslnda bn pirinc sabunu kullanyrn internette bir arastr. cok gzl kokuyo ve cildi yagdan arındırıyo. yumusack oluyo
turk kahvesı zeytınyagını yuzume suruyorum mukemmel bebek gbı oluyor syah nokta falan hcbısey kalmııyor
Masaj yaparak mi uyguluyosun bide illa saf zeytinyagi mi kullaniyorsun
hemen yapıcam
bunu daha önce duymuştum.. benimde tek sorunum kuruma acaba faydası var mıdır?
yaptım şu an bakalım bekliyorum
zeytınyagı oldugu ıcın cıldını yumusatacaktır @dajsy
evet saf zeytınyagı surerken masaj yapıyorum 20dk beklıyorum yıkıyorum @pentin
10 dk beklettim ben şu an cildim çok hoş havalanmış gibi oldu
evet ya yumusacık oluyor haftada 2 3 kere tekrarlamak lazım :)
Ölçüleri ne kadar?
hakiki bal sirke ve karbonat macun yap sür--- veya doğal at kestanesi harika pürüzsüz bir cilt kremidir aktarlarda da bulabilirsin
herhangi zararlı bir yan etki var mıdır?
@cokxs hiç bir zararı yok ben size zararlı olan bir şeyi niye önereyim hiç korkma kullan
Maden suyu kullanabilirsin yüzünü onunla yıka daha fazla vitamin ve mineral olduğu için öneriyolar. Ben kullandım bir ara etkili bence.
bendede bu yağlanma sorunu var bende ne yapcağımı bilmiyorum haci şakir sabunla yıkıyodum oda çok kurulaştırıyo yüzü sürekli yüzümü yıkıyorum daha iyi oluyo
bunun tek çaresi var o da roaccutane ilacını kullanmak. doktorunun tavsiyesiyle kullanmaya başla bak görürsün cildin bebek gibi olucak ama çok tehlikeli yan etkileri olan bir ilaç.
Aynen roaccutane yıllar önce kullandım yüzümde zerre bişey yok. T3hkikeli falanda değil karaciğerim sorunluyken kullandım yediklerime dikkat ederek. Hiçbişey olmadı pamuk gibiyim
Ben kullanmaya başladım ama doktoruma sormadım lekeler de gidecek mi bu hapla
bende yeni kullanmaya başlaı-dım arkadaşım 6 ay aralıksız kullandı tek bir sivilcesi kalmadı lekelerde zamanla azalıyor
Siyah noktalara limon sürüp beklet yıka geçer :) hacı şakir yerine cildine uygun doğal sabunlardan (elmalı, salatalıklı falan) kullansan daha manmtıklı olur :)
Bence bunun cevabını sana en iyi cilt doktoru verecektir. Cildine neyin iyi gelip gelmediğini biz bilemeyiz söyleyeceğimiz şeyler senin cildini daha kötü yapabilir o yüzden bence bir doktora daniş. :)
sigara, alkol den uzak dur. çok harektli birisi ol. kafaya hiç birşey takma. ve daima olumlu düşün bunun haricinde yediklerinden güzel olmayı bekleme onlar tırıvırı. güzel içten dışa gelen bişey ruhunla alakalı yani. okey.
bol bol elma ye bol bol su iç 2 hafta sonra farkı gör
Kesinlikle yesil kil maskesi kullan.1 ay boyunca kesintisiz hergun.. Birak sivilcelerinin gitmemesini daha sonra cikmiyor bile ,)
kükürtlü sabun aktardan alabilirsin siyah nokta ve özellikle sivilce için mükemmel çözüm bana güvenebilirsin benim de kollarımda cok olur ve sırtımda 1 hafta düzenli lifle o sabunla duş alıyorum gözle görünür azalma oluyor dene kesinlikle
sabun kullanma yüzünde sakın nemlendirici kremler ve bebe yağıyla olabilir cildin için yağlanma ve siyah noktaklar için dermatolojiye git derim doktor çözümü en iyisi
En iyi cevap seçilen yorumda yağlı cilde bepanthol önerisi mi :S Bir kullanın da cildiniz iyice sivilce kussun, kafayı yemiş millet.
Bepanthol yagi fazla olmayan bir kremdir. yagli olan bapanten dir.
Doğal beslensen daha etkili olur :) düzenli olarak bol bol meyve tüketmek iii gelir özellikler elma ve kivi ye :)
Canim bende de ayni durum vardi. Ne yapsam olmadi. Sonra sivilcelendi ve reaccutane kullandim. Simdi cok iyi hic bir sey surmuyorum sadece yagli ciltler icin olan yikama jeliyle yikiyorum
Bebek pudrasina birazcik gul suyu dok karistir, onu yuzune sur kati hale geldikten bes on dakika sonra git yika aninda hissedersin yumusabayi
Clean and clear ın siyah noktalar için Kalıp sabunu var onu dene çünkü sorunum senin anlattığın her kelimeyle bire bir aynı
gül suyunu ve limonunda iyi geldiğini duymuştum. bende aynı sorunu yaşıyorum ama bunları kullandıktan sonra azaldı gibi :)
Yapacagin bir şey yok bu doğuştan gelen bir şey kafana takma psikolojik olarak ancak o zaman geçer biraz daha
Noviderm cream lavanta yüz yıkama jelini kullan yağlı ciltlere cok öneriyorlar medikal eczaneleri satar fiyatı 30 tl civarı Ankara da 30 tl
8 bardak su
nemlendirici krem
güneş koruyucu krem
dengeli beslenme
8 saat uyku
extra sporda yapılabilir.
Benimde yüzüm yağlıydı ve pürüzlüydü son 3 haftadır günde 2-3 kez Garnier'in ürünüyle yüzümü temizledim. Yüzü zaten güzelce kurutuyor Günde bol bol su içiyorum. birde üstüne Gül Suyu sürdümm mis oldu yüzüm güzelleşti. Tavsiye ederim.
Garnier ucu bir arada maske peeling adında bir urun var. Cok iyi:)
Su içerek, yeşil elma tüketerek, yeşil çay içerek; yani kısacası doğal beslenerek. Stresten de uzak durmak lazım.
neutrogena greyfurt tuz temizleme jeli çok iyi, byo lyn in 3 u 1 arada olanı sivilce lekeleri için iyi, diadermina beyaz cay ozlu yuz yıkama jeli bir de
Çok sağol bacım 😙😙
Rica ederim 😊💛
Cinde ve japonyada cenin yiyolar. Yani ana karnindaki cocugu yiyorlar. Ciltlerine bak pruzsuz. Ama bu gunah. Insan vucuduna en iyi gelen et insan etiymis.
Philipsin tüyleri aninda yok eden makinesi var inanilmaz iyi bişey hemen onu dene
Sertleşmiş tüylere de iyi gelir mi?
Herşeye iyi gelir, internetden araştir, mukemmel bişey, pekde pahali degil
Tüylerin incelmesinede yararmı acaba?
çok su içeceksin kırmızı et ve tavuk eti yiyeceksin meyveyi çok tüketeceksin ama bunların hepsini gelişme çağında yapmalısın ki o zaman sende yaşını sordukların da aaa hiç göstermiyosun denilenlerden olursun
salatalığı güzelce rendele ve onu yoğurtla karıştır iyice sonra yatmadan bol bol yüzüne sür yüzünde kurumasını bekle ve yat sabaha kadar yüzünde kalsın sabah yıka bunu her gün düzenli bir şekilde yap..
bildiğin cacık tarıfı bu :D :D
ben mesela kendimden örnek vereyim benim de sivilcelerim vardı ve siyah noktam vardı doktora git benzamycin diye bir ilac var cok etkili bir jel akşam onu sür her gün bir defa bak bakalım nasıl hissetceksin kendini?
Kusursuz olmuyor valla ben bir sürü şey denedim tek çare bb krem kalıcı olarak gitmiyor
Erkek dediğin kıllı, kız dediğin ise bakımlı tüysüz ve parlak cildi olacak.
Benim eskiden sahaneydi yuzum. Sonra oynaya oynaya simdi siyah noktalar var cok gicik
Bol su iciyorum. En büyük etkiyi bu gösteriyor benim acimdan.
canım tahminen günde kaç litredir içtiğin su
3-3,5 litre iciyorum genel olarak.
Size de her acidan öneririm bunu sadece cilt icin degil
bu iş %70-80 genetik geri kalanı iyi beslenme...
kozmetik ürünleri bir s. ke yaramaz onlara boşa paranı harcama.
ilk başta yediklerini gözden geçir
sonra bir bu güzellik merkezlerine uğra
Annem cildiyeci hangi sorunlar varsa tekrardan söyle birşeyler önerebilirim. ^^
Siyah noktalar ve soluk renk.
Yüzüne hergün buz maskesi uygula. Yeşil kil maskesi ile salatalık kullan. Çok yağlı şeyler yememeye dikkat et. Bol su iç.
Makyaj kullanma. Hele ki fondoten asla asla asla. dediğim gibi yeşil kil maskesi yüzdeki fazla yağları alır. Sıkılabiliyorsa siyah noktaları sık. Ama önceden yüzünü herhangi bir krem ile yumuşat. Sonrasında ise bepanthen sür. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Yediklerin de çok önemli çok yağlı ve katkı maddeli yiyeceklerde vücudun dengesini bozabiliyor.
Bir. ara arkadasim öyleydi ayva jeli yapti ve süper düzeldi yuzu
Cok yakin tanidigim bir doktor var yüzümü dalinle yikamami onermisti hem en az katki maddeli olan az kimyasalli hem de ise yaradigini düşünüyorum ben memnun kaldim sen de deneyebilirsin
Pembe bir maske vardi canim adini unuttum onu yaptir krsin gecer hepei
cildinin cinsi güzelse nemlendirici biri bebek gibi yapar sorunluysa ne kullansan boş
clindoxyl diye bir krem var gece yatmadan once suruyorsun yuzune, uyu. sabah uyandiginda yuzunu normal sekilde yika. 1 ay sonra yüzündeki degisikligi farkedeceksin
clindoxyl erkeklerde kullanabilirmi?
sivilceli bir cildin varsa kullanabilirsin ama cildiye uzmanina sormanda yarar var. ben şu an kullaniyorum ve cildim pürüzsüz cok memnunum. ayrica kremin kokusu falan da yok. suruyorsun ve 2 dk sonra kuruyor hemen cok guzellll
yağlı yüzler haftada 2 kez peeling yapmalı, hafif formüllü bir nemlendirici ve tonik de kullan, lush maske kullanabilirsin siyah nokta için veya kiehls marka maske
Sabah namazından alamadı gin güzelliği hıyar dan mi alacaksın veya başka şeylerden namazla olur
beslenmene dikkat et, ve haftada 1 kere peeling yap
www.kizlarsoruyor.com/.../a62597-vucudunuzdaki-puruzlerden-kurtulma-vakti-geldi
Valla benim dogustan gelen sıkı bir cildim pyruzsuz ama kulllaanacagin bir urun netrogiana kullan derim herseyi guzel
kil maskesi bir işe yarar mı peki bilgin var mı
İyi bir markaysa evet iyi oluyo bak instagram hesabun varsa orda dunyaca unlu bir maske var fiyatta makul arastr derim
Bir ciltbakimi uzmani ile kontaga girmek akkilica olabilir, ve bu pyscologish de olabilir yani kafana taktigin icin sana oyle gelebilir