Moda & Stil Eşarp ve fulardan bluz yapma trendi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu trend benim çok hoşuma gitti fakat henüz denemedim sizce nasıl duruyor? Wowww çok iyi Bu nedir yani kardeşim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eşarp ve fulardan bluz yapma trendi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Tren Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Evde giyecek bisey kalmamiş hersey kirlideymişte ne giysem diye dusunulerek bari şunu baglayıp çıkayım modası gibi 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 902 cevap paylaştı. sahilde falan olabilir günlük için saaçma buldum. 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 436 cevap paylaştı. İyi değil sadece 0 beden olduğunu göze sokma çabası.. 0 0 Yorumla
AklınHazinesi Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl İyi ki ölüm var! Eşarp bir kadının tesettürünü ifade eden özelidir. Onu bile kirli olan modalarınıza benzettiniz ya! Batsın moda akımlarınız... 0 0 Yorumla
Sesrarengiz Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Moda kadar saçma bir şeyi normal gösteren saçma bir şey yok 0 0 Yorumla
GecelerGecelerrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ooo herkese marjinal kötü gelmiş hemen denemeliyim🤣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biri arkadan düğümü bir çözse tamam 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaaa aynen yaa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla çok tehlikeli Türkiye için 😂😂 bunun yerine sırt dekolteli büstiyerler daha iyi örgü olanlar :) Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alta sarkan uç kısmı katlansa daha güzel olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Katlayınca beğenmedim bende ama güzel değil mi ya kimse beğenmiyor Yorumla Culdesac +1 yıl Güzel balım. Ben seksi olan herşeye okeyim Yorumla
Elagözlü3634 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Çok saçma duruyor arkadan açarsa birisi ya 😂🙈 1 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Moda & Stil konusunda 408 cevap paylaştı. Ben onları saçımı toplayıp takıyorum asdd 1 0 Yorumla
AklındakiHerşey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya olum. Yanlış yer orası yaa puff 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neeeeey Yorumla AklındakiHerşey +1 yıl Orası için değil oo msjxks Yorumla
KraliçemDeBana Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tiktokçular bulmuştur kesin bunu. 0 0 Yorumla
Htn1996 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Herkes ne b*k yiyeceğini şaşırdı 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye kız çok güzel değil mi? :) Yorumla Htn1996 +1 yıl Hayır boş iş Yorumla
Üyeismi123-123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bu benim çocukken hep yaptığım şeydi 1 1 Yorumla GecelerGecelerrrr +1 yıl Yapmayan çocuk oldum demesin😄 Yorumla
kingofmusicc Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede ama kimse beğenmiyor nedense Yorumla kingofmusicc +1 yıl Moda cahili bir yer çünkü kitle Yorumla
AbazanDöver Takip Et Xper 5 Yaş: 91 +1 yıl bende ne eksik diye düşünüyordum buymus 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahaaa beğendin ama itiraf et Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunlar nasıl hatun kardeşim 0 0 Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Boş iş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedeeen Yorumla narinbirbey +1 yıl Saçma giyim tarzı ya bu ne? Can sıkıntısına giyilmiş resmen. Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dene yakışır 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Berbat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçma knk bune lnnn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle diyon kanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk sahil kenarı hadi neysede taksime felan çıkılmaz saçma duruyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evde giyecek bisey kalmamiş hersey kirlideymişte ne giysem diye dusunulerek bari şunu baglayıp çıkayım modası gibi
sahilde falan olabilir günlük için saaçma buldum.
İyi değil sadece 0 beden olduğunu göze sokma çabası..
İyi ki ölüm var! Eşarp bir kadının tesettürünü ifade eden özelidir. Onu bile kirli olan modalarınıza benzettiniz ya! Batsın moda akımlarınız...
Moda kadar saçma bir şeyi normal gösteren saçma bir şey yok
Ooo herkese marjinal kötü gelmiş hemen denemeliyim🤣
Biri arkadan düğümü bir çözse tamam 😂
Ahahaaa aynen yaa 😂
Valla çok tehlikeli Türkiye için 😂😂 bunun yerine sırt dekolteli büstiyerler daha iyi örgü olanlar :)
Alta sarkan uç kısmı katlansa daha güzel olur.
Katlayınca beğenmedim bende ama güzel değil mi ya kimse beğenmiyor
Güzel balım. Ben seksi olan herşeye okeyim
Çok saçma duruyor arkadan açarsa birisi ya 😂🙈
Ben onları saçımı toplayıp takıyorum asdd
Ya olum. Yanlış yer orası yaa puff
Neeeeey
Orası için değil oo msjxks
çok kötü görünüyor ya berbat
itici bence bir albenisi yok
Tiktokçular bulmuştur kesin bunu.
Herkes ne b*k yiyeceğini şaşırdı
Niye kız çok güzel değil mi? :)
Hayır boş iş
Bu benim çocukken hep yaptığım şeydi
Yapmayan çocuk oldum demesin😄
Ben beğeniyorum
Fazla açık
" bu nedir yani kardeşim "
Çok güzel
Bencede ama kimse beğenmiyor nedense
Moda cahili bir yer çünkü kitle
bende ne eksik diye düşünüyordum buymus
Ahahhahahaaa beğendin ama itiraf et
Bunlar nasıl hatun kardeşim
Boş iş
Nedeeen
Saçma giyim tarzı ya bu ne? Can sıkıntısına giyilmiş resmen.
Çok iyi
Dene yakışır
Berbat
Gereksiz.
Hemen açmak iyi
Çok kötü
Kezbanca
Arkadan iyi sadece
B dedim
Saçma knk bune lnnn
Niye öyle diyon kanki
Knk sahil kenarı hadi neysede taksime felan çıkılmaz saçma duruyo