merhaba bu fiyatlar ne ya uçmuş gitmiş çuval giyip gezeceğiz yakında kadın giyim 250 başlıyor 300 en adi sweatshirt kıyafetler oda artık alışveriş işini pazardan yapacağım iş görsün yakışsın yeter parama yazık ya valla 1 cm bez parçasına o kadar para harcıyoruz peki siz kıyafete ne kadar harcama yapıyorsunun ben giyinmeyi seviyorum pazardan da giyerim hiç farketmez ☺️#kimsebilmesinbeni
Tekstil ürünlerinin zamlanması için bir neden yok aslında, fakat diğer alanlardaki fiyat artışında insanların erteleyebileceği ve azaltabileceği harcamaların başında tekstil geliyor. Tekstilde satış problemi çok fazla, masrafları karşılayamadıklarından fiyat artışı söz konusu.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı.
Geçen sene evde giyerim diye 20 30₺ aldığım tişörtler 70₺ ve şöyle bir şey var kumaş kalitesi aynı değil dandik.. Elbise alayım dedim geçenlerde dümdüz bir numarası yok 550₺ dedi ya bahsettiğim elbise 100₺ bile değildi şok oldum. Kumaş alıyorum gördükçe annem dikiyor bende öğrenmek istiyorum açıkçası kursa gidecektim ama vazgeçtim youtube videolarını izleyerek öğrenmeye çalışacağım.
Marka marka fiyat kalite fark ediyor bu yüzden pahalı buluyorum. 300 lira olan pantolon cok kaliteli kumastan uretilmiyor k kadar para vermemize ragmen maalesef
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1 kıyafet alırken 5 defa düşünür oldum :o
@cennetkushu bu arada bana bir yazar mısın, yarı önemli bir durum var da