türk kızları olarak neden çok killiyiz? yabancı kızlara bakiorumda vücutlarında hiç kıl yok acaba bizimki genetik mi?
Cevabın nedir?
+1 yılbunun sebebi yediğimiz hayvanın etinden kaynaklanıyor bilimsel açıklaması bu. birde bunun gen olayı var işin kırılma noktası dediğimiz yer. türk kızı değil türk insanı olarak kıllıyız biz :) yediğimiz hayvanlara bakıcak olursak:koyun, keçi, dana, tavuk... yani bu durumda ne bekliyorsun bir düşün bence ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılbence genetik ya da hormon bozuklugu. yedimiz seylerden olamaz. yabancilar butun domuz yiyo. iyyyy. onlar sarisin oluyorlar ondan gibi.
- +1 yıl
yediğimiz şeylerle ilgisi var havadan atıp tutmuyoruz! ama senin genlerinde de olunca tetikler canım bir de hormon bozukluğun varsa allah kolaylık versin ne deyim... önce bir doktora görün hormon bozukluğun varsa ilaç tedavisi uygulasın. ardında da doğru lazere hadi bakalım.
Soran+1 yılayy kiz bu killar kucuk kucuk bole onu lazer almazki.
- +1 yıl
lazerın amacı ne nasıl yapılır biliyor musun bence bu konuda bir araştırma yap bana sorarsan lazere git önce jiletle kılların çıkmasını sağlıyorlar sonra kökten çözüm.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılacı gercek.en begendigim kadın da bile var :/ www.wallbase.cc/wallpaper/811185 galeri.uludagsozluk.com/.../ www.imgim.com/vintagevictorialaunch13.jpg
02 Yorumla
Soran+1 yılhani neresinde.
+1 yılMillet ne yorum yaptı bakmadım ve bilmiyorum ama evet genetik. Sabah yine bir boy sorusu takılmıştı gözüme o da genetik. Düşünmeyin böyle şeyleri. Hem almanın yolları mı yok? Teknoloji o kadar gelişti ki lazerle bile yaktırabiliyorsun. Aldırmayın böyle şeylere. Sizi seven her halinizle sever.
121 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin ben sizi seven her halinizle sever lafina inanmiorum.
- +1 yıl
Eminim. Eğer sende bir kusur arıyorsa zaten ilişkide bulunduğun insan senden faydalandığı bellidir. Kusurları görmez normalde seni seven. Öyle kabul eder.
Soran+1 yılbu sozlere inanmak cok istiyorum ama zor bence milyonda bir belki senin dedigin.
- +1 yıl
Ben kendimden biliyorum yoksa bu kadar emin konuşmam. Herkesin bir kusuru vardır ve doğru olan hoş görmek. Biriyle bir gelecek ya da o anı paylaşıyorsan her şeyiyle seveceksin.
Soran+1 yılhaklisin. ehh ne diyek allah senin gibi erkekle karsilastirsin.
- +1 yıl
Amin. :)
Soran+1 yıl:):) :):)
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
arkadaşa katılıyorum bende kendimden biliyorum aşıkken, seviyorken.. ne kıl ne boy nede kilo gözüm görmedi hiçbirşeyi böyle şeyleri sorun eden insan siz öyle olmadığınız için sizinle beraber ise yarın başınıza bir şey gelse sakat kalsanız mesela hiç istemez..
- +1 yıl
Teşekkürler. :)
Soran+1 yılmeshur oldun bak sayemde :)
- +1 yıl
Hahah :) Aynen öyle oldu
Soran+1 yılparanin yarisini isterim :)
- +1 yıl
Uygun bana :) başka ne istiyorsun? Şan , şöhret? :D
Soran+1 yılortaksak senin her seyini 50% olarak istiorum :)
- +1 yıl
Ortağımı bilmiyorum bile. :D
Soran+1 yılbilinnmez. gorulmez. unutulmazimdir. :)
- +1 yıl
Replik hoşmuş :)
Soran+1 yılho$ olmayan bir yanim yokki :)
- +1 yıl
Tanımadan bilemem :)
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılAhhhhh aaahhhh. Çok çektim bu kıllı kızlardan. Bir tane kılsız tüysüz denk gelmedi bana bugüne kadar. Hepsini çekiyor muyum napıyorum bilmiyorum. Hayır hepsine de söyledim zamanında kıl tüy sevmediğimi. Ama o kılları şevkatle beslemeye inat ettiler. Ben de yol verdim. Yapacak birşey yok...
011 Yorumla
Soran+1 yılya kolay bisey degil bu kadar on yargili olmayin. bizde istemioruz ama cikiolar.
- +1 yıl
Tamam çıkmasına birşey demiyorum. Çıkar anatomik yapıdır. Ama güzel kardeşim, bayansın sen ya. Bacağına yapıyorsun, koltuk altına yapıyorsun, genital bölgene yapıyorsun. Bir ensene, koluna yapmak mı zor onları yaptıktan sonra? Etek giyecem diye bacaklarını alıyorsun da, kolsuz veya kısa kollu giyeceğin zaman niye kollarını almıyorsun? Ne farkı var kolunun bacaktan? Kötü duruyor işte. İtici oluyorsunuz. Beğenilmiyorsunuz.
Soran+1 yılben kolumu aliorum ama ensemi alamam malesef cunku korkuoruz daha cok cikar diye. sen neden o zaman govdeni sirtindaki killari almiosun. sizde begenilmiorsunuz.
- +1 yıl
Allaha şükür kıllı bir erkek değilim. Bırak sırtımı göğsümde bile yok. O yüzden zaten böyle kıllı kadınları yadırgıyorum.
Soran+1 yılistemiosan olmazsin killi kadinla. ama hosgorulu ol dislama.
- +1 yıl
İşte olmayayım da bana da hiç kılsız tüysüz denk gelmiyor...
Soran+1 yılwahh wahh. ben killarimi alinca sana gelirim korkma sen.
- +1 yıl
Gel gel. Beklerim...
Soran+1 yıltog.
- +1 yıl
tog?
Soran+1 yıltersten oku akilsiz :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
113Cevap
Çünkü çok kılsınız o yüzden bence. Kıla tüye birşey buluyorsunuz. Bundan dolayı. Önce davranışlarınızı değiştirirseniz düzelirsiniz ben kılsız olan Türk kızlarıda tanıyorum ve gayet eğlenmeyi bilen kıla tüye takılmayan birşeyi unutursan büyütmeyen tipler oldukları için. :D
016 Yorumla
Soran+1 yılsiz ekrkeler bizi elestiriosunuz nasil takmiyalim. ?
Soran+1 yılne alaka bunlar hep siz erkekler yuzunden. sizi oldurcem.
- +1 yıl
Öldürmezsen adam değilsin demek isterdim ama diyemiyorum. Erkekler öz eleştiri yaptığında adamsın deyip alkışlarsınız. Kendiniz öz eleştiri yaptığınızda erkekleri öldürmeye kalkarsınız. Orada eleştiri yapan senin hemcinsin bir erkek değil. Bunları ben söylemedim. Bir erkeğin ne suçu var şimdi erkekleri düşman ilan edip öldürmeyi seçiyorsun?
Soran+1 yılkorkma seni oldurmem acidim bu kadar yalvarmadan sonra.
Soran+1 yılgel koynuma.
Soran+1 yılbaq sen demekki memeleri seviosun. neden olmasin :)
Soran+1 yılyok ama seninki yeter :)
Soran+1 yılsikine.
Soran+1 yılisin olamaz zaten. senin gibiler ayagimin kokusunu bile alamiolar.
Kendi adina konus.. sen biyigini kasini orani burani alma gelmis neden killiyiz de. Biz killi degiliz canim killi olan sensin. Duzenli olarak agda yapmis olsan kildan eser kalmaz. Yabancilara gelince acik tenli ve geneli sarisin oldugundan belli olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılcicim kasigimi biyigimi kolumu aliriorum zaten ama alsamda bu killi oldugum anlamini degistirmez. zaten benim gibilerin adina konusuorum. alinma yane.
+1 yılingilizler genelde tüysüz oluyolar... asyalılar çok pistir hayatta temizlemezler tüy kıl falan. türk kızları değişiyor aslında. doğulular çık kıllı ama ege akdeniz pekte değil.bu olay tabiki tamamen genetik... canını sıkma senin elinden gelcek bişey yok... sen çık kıllısın galiba... :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok cok degilim aslinda ama beni rahatsiz edior azcik olmasi bile.
- +1 yıl
hmm anladım.
- +1 yıl
birlikte olduklarımdan izlenimlerimi aktardım. hırs yapmana gerek yok... saygılar...
bak sana bir sey diyim turk kizlari killi ama temizlenirler masallah o konuda iyiler isvicrede yasiyorum bunlar killi oldugu halde killarin az oldugunu gorstermek icin renk acici kullaniyorlar yani ben killi olurum alirim daha iyi ama killar gorunmeyip de birinin yuzunu opmeyi tercih etmem :)
00 YorumlaBunun türk-yabancı bir şeyi yok, kişiyle alakalı. Türk kızı olupta, gene laf yapan kezbanusları anlayabilmiş değilim. Kezban dedirtmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz.
Şu ayrımı kesin, kız üyenin yazdığını görürsem, kim olursa olsun, çok fena terslerim.
Boş boş konuşuyorsunuz lan.00 Yorumla
+1 yıl18.yahu bir sürü yabancı ülke kadını koltuk altını ve genital bölgesini almaz ama hatun yabancı ya her türlü gideri vardır. sizin yaptığınız ayrımcılık:) mayosunun içinden öbek öbek fışkırtan yabancı kadın biliyorum ben!
34 Yorumla
Soran+1 yılya ayrimcilik yapmioruz. onlarda genelde olmuyor kil. bizdede genelde oluor onu konuoruz cicim. turkler her zaman bir tanedir :)
- +1 yıl
bu dünyada türk kızları kadar sadığı yok.. açık ve net kocasının yetersizliğinden dolayı ömrü boyunca orgazm olamamış orgazm nedir bilmeyen kadın bile vardır.. evinde oturur olm.. türk bir fahişeyi al evlen artık hayatını o pislikten kurtardın diye köle olur sana.. yani konu buraya gelirse böyle söylenecek şeyler var.. yalnız bir türk kızında bunlar eksik topluca izlemeliler kanımca;
Kymatica
Zeitgeist the movie
Zeitgeist addendun
Zeitgeist Yol almak
Bunları Türkçe altyazılı olmak şartıyla izlemeliler, Türkçe seslendirmeleri inanılmaz kötü.. tüm kızlarına selam olsun..dış ülkenin kızlarıda türk erkekleri gibisini arasın dursunlar, saygılar..
1. genetik
2. yabancılar sarısınlar sarısın tüyler fazla görünmez
3. türk kadınlarıda türk erkekleride kendilerine bakmıyorlar. Beni seven böyle sevsin diyorlar. Sonra ağlıyorlar aldatıldım , terk edildim bilmem ne03 Yorumla
Soran+1 yılsence terkedilmek aldatilmak kendimize bakmadigimiz icinmi yoksa bir kisik bozuklugu oldugunu inkar etmek icin bahanelermi? ii dusun.
Soran+1 yılgorusune saygi o kadar.
Yok aslında onlar lazer epilasyon yapıyorlar onlar yapmasa onlarda öyle bir röportajlarını okumuştum bu konuda onlarda öyle hata daha çok diye biliyordum lazer sayesinde bizim türklerde para fazla olmadığı için onlar serbestler..
04 Yorumla
Soran+1 yılainen para her seyin caresi.
Soran+1 yılparam varda lazere harcamak istemiorum. neyse adaya dvm o zaman. napak.
türk kızları terlediğinmde ter kokusu olur sadece yabancı kızlar terlediğinde aynı bir domuz gibi kokuyor bunlarda onlarda genetikmi bence türk kızları kadar bakımlı ve temiz cildi olan yok...
13 Yorumla
Soran+1 yılben bakimsiz demedim. sadece vucudumuzda daha cok kil oluyor belkide genetik. soruyu altinla degil beyninle oku.
Soran+1 yılyine altinla okuosun.
+1 yılEnse kökünde kıl olan bayanlar lütfen sırt dekoltesi giymesinler. Az önce birini Hasan abi sanıp bir tane şaplattım O.o
23 Yorumla
Soran+1 yılyani bencde.
Soran+1 yılaa bende bu cirkin sesli kim diodum. demekki senmissin tuhh.
+1 yılbizim aile öyle değil. Annemin bacaklarında falan yok denecek kadar az. Babam sarışın zaten onda da yok. Bilemedim o yüzden öyle miymişiz Türk kızları olarak?
00 Yorumla
+1 yılGenetik birşey arkadaşlar çok kafanıza takmayın sizi seven her halinizle sever o yabancılar gibi makyaj güzeli olacağınıza doğal olun yeter laf atan olursa kordinat verin döner bıçaklarıyla dalalım.
01 Yorumla
Soran+1 yıldogalim zaten.
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgenetik ve iklim. Mesela güney doğu anadolu ve doğu anadolu, akdeniz bölgesindekiler genelde kıllıdır, karadenizdekiler az kıllıdır mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaradenizliyim ama killiyim gibi.
- +1 yıl
genel olarak söyledim.
+1 yılyabancı kızlar tüysüz bir tüylüyüz diye bir şey yok. Eğer bu yorumu ruslara bakıp yaptıysan (sarışın oldukları için tüyleri belli olmaz) hata yapıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılruslara degil amerikda yabancilar bole.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmen ama haklısın maalesef DNA olsa gerek :/ ben hiç tuy sevmem kollarımı bile alırım. Yanlız Türk erkekleride fazka kıllı :/ benimle olacak adamın vay haline bütün tuylerini alırım herhalde.. hiç sevmiyorum napım :D :D
010 Yorumla
Soran+1 yılbende sevmiorum aliorum ama hepsine yetisemiroum.
Cevap sahibi+1 yılBen sanırım şanslıyım çok seyrek benimkiler ve çabuk uzamıyor. Ve maalesef yapacak birşey yok ölene dek almayla mahkumuz :D
Soran+1 yılparam olunca laser yapicam. benimkide cok degil ama beyaz tenli oldugumdan azda olsa belli oluor.
Cevap sahibi+1 yılBen yaptırdım ama hala tuy çıkmakta. Yani %100 etkili değil maalesef bu nedenle iyi düşün derim
Soran+1 yılama bir azalma olmustur heralde. ?
Cevap sahibi+1 yılEvet başlarda ama su an pek fark yok. Fazla tuylu değilim ama fazla tuylu olan biri için çok uzun bir yol. Ve garantisi yok. Güneşten korunman gerekiyor ve laser cilde hassar verebiliyor vs. Yanı iyi düşün derim. Ben yillardir ağda ile alıyorum ve çok seyrek artık zamanla azalma herkesde oluyor diye biliyorum
Soran+1 yılnerelerin anormal kil vardi mesala. bendede cok yok ole ama kuck kucuk killar var hic istemedigim yerlerde. alinca daha cok buyur diye korkuorum.
Cevap sahibi+1 yılAnormal derken? Şimdi bendeki sorun kıla gelemiyorum. Bacaklarimi ve kolt alti lazer yaptırdım. Ama pek fayda etmedi. Yine almam gerekiyor %100 gitmedi yanı. O küçük kılları bence alma zaten. Nerende var bilemiyorum ama sarıya boyasan? Bunun icin özel cremler mevcut
Soran+1 yılyani bacak ve kol atindan baska yerde kil varmi demek istedim. bacaklarim i ve oralari pek sorun etmiorum ama gobegimde cikmaya basladi korkuorum daha cok buyucek die. artik evlenince aldirmayi dusunuorum onun icin su an gorunmediginden bisey yapmiorum.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum yok bende o bölgede hanı mini çok belirsiz derecede ama rahatsız olduğunu anlaya biliyorum. Bence çok kafaya takma alabildiğin kadar artık gerisini pek takma. Ilerde alırsın sonuçta erkeklerde tuylu burada herkes kafasina göre yorum yapmış. Erkek tuyli kizlarda tuysuz olmalı dıye bir kural yok. Boşver yani :) ama dedigim gibi sarirtico creme kullan. Ben kollarima düşünmüştüm ama alıyorum artık yıllardır. Ve killarin daha fazla çıkar diyenlere bakma. Öyle olsa bende azalma olmazdı
+1 yılgenlerle alakalı, ve ten rengiyle
sarışınların tüyleri pek gözükmez mesela
esmerlerinde kara kara daha bellidir01 Yorumla
Soran+1 yılama ben beyaz tenliyim saclarim ve vucut killarim siyah.
+1 yılHay ağzını öpeyim senin ne kadar güzel dedin öyle.
kollarında kıl tüy olan kızlar size sesleniyorum lütfen alın onları lütfen hadi gözükmeyen yerleri almadınız diyelim ama o koldakileri alın..020 Yorumla
Soran+1 yılben aliorum komu ama her yeri almam imkansiz.
- +1 yıl
Her yeri geçtim yüz kol doş de kıl olmamaması yine kafiidir.bazı yerlerde olan kılları almak gerçekten zor ona karşı saygılıyız.
Soran+1 yılgecende baktim yuzumdede azcik varmis bide beyaz tenli olunca yuzde hersey belli oluor.
- +1 yıl
Azıcık olur ama yine olmamasına gayret göster hele ki foul kısmında biraz fazla oluyor galiba orayı da iyice aldır sürekli.
beyaz tene güneş vurduğunda çıkıyor tüyler ortaya :D
Soran+1 yılfoulda yok ole yaa. evt oluor malesef. ama yuzumu alamam cunki daha cok cikarsa bunalima girerim.
- +1 yıl
Daha çok çıkmaması için yöntemler var diye biliyorum ben ama yanılıyor da olabilirim.
ufak tefek tüylerden zarar gelmez yeter ki kıl olmasın
Soran+1 yılufak zaten bebem.
- +1 yıl
O zaman gel buraya nikah basalım senle :D
Soran+1 yılii killarimi alirsan olabilir :)
- +1 yıl
Alırız be ayıp ettin :)
Soran+1 yılayip yatakta olurmus.
- +1 yıl
öyle derler gizlican.
gizli olduğun için ne kadar rahat konuşuyorsun dimi.
Soran+1 yılgizli olmasamda senden korkcak degilim. simdi hayranlarim rahat birakmior ondan gizliyim yane.
- +1 yıl
zaten gizli olmasan da benden niye korkasın ki.ıp nı saptayıp evini bulucak halim yok ya.oradan bakınca CIA de çalışıyor gibi mi duruyorum? :D
hayranların varsa iyidir tak peşine dolaştır onları
Soran+1 yılbelli olmaz bana CIA lerde asik. yok pesime takamam tenekeleri.
- +1 yıl
o halde pensilvanyadan bir haber saldırtayım belki evlerine ateş salarlar.
hayranlarına teneke demen çok ayıp çok onlar senin hayranın :P :D
Soran+1 yılaaa bak gercek pensilvanyaya 2 saatim. yani zahmete girmeye gerek yok cicim. ayip yatakta olurmus. cok istiosan tenekeleri yatak hazir.
- +1 yıl
Ayıbın sana kalsın lazım olur sana
Soran+1 yılayip yapmadim ilk deneyimi sende yapicam.
- +1 yıl
Kalsın canım benim.
bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla :D
türkler kıllı ya da esmer değildir misal ben kızıl saçlıyım çok az bulunur türkiyede :) Arabs, Süryani ve moğol gibi değişik halklarla karışırsak böyle kıllanırız genetiğimiz değişir. Normalde Anadoluda yaşayan halklar beyaz bir halktı
01 Yorumla
Soran+1 yılbende beyaz tenliim kocum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsırf türk kızlarımı canım erkeklerde goril gibi yünlü yünlü. onların baş etmesi daha zor. denizde görüyoz :) yabancıların ırkı sarışın kıllarıda sarı ve ince oluyor belirgin değil. çok takıyosan lazerle hepsinden kurtul.
03 Yorumla
Soran+1 yıllazer kurtulus degil diolar. aynen goriller.
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlarım var tanıdık yaptırıp kurtuldular yani
Soran+1 yıleminmisin ne kadar tuttu butun vucut mu yaptirdilar.
kıl çoğu kızda oluyorda bazıları bakımsızlıktan iğrenç görünüyor kolunda benden daha çok kılı olan kızlar görüyorum hiç utanmıyor musunuz öyle dolaşmaya.
04 Yorumla
Soran+1 yılsen utanmiosan biz ne utanalim yamuk.
Soran+1 yılpisss. siz erkekler ne igrencsiniz ha.
+1 yılIran arap ermeni kadinlarida killi hintliler de ama nedense ne caponlarda kil cok nede avrupalilarda havadndan mi suyundan mi bu bilinmez hem avrupalilarin killari sari cok belli olmuyo ama yakindan cok biyikli ingiliz gordumm sari sari ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılsiyah olmasindan sari olmasi daha ii.
+1 yılBu soruyu yıllardır bende soruyorum sanırım genetik diyip sizi rahatlatalım :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldoktor bey teadavi etsene bizi.
- +1 yıl
Aaa de bakayım hmm aşırı kıllanma var. bir hafta yaşarsın anca :)
İşin şakası tedavi kolay hormonal bozukluk olup olmadığını anlamak için test yaptır. Hormonal bozukluk bayanlarda ki wn büyük etkendir ve doktor kontrolünde tedavi edilebilir
Soran+1 yılaaaaaaaaaa yavas.
+1 yılEski turk destanina gore kurtlardan turemisiz, o yuzden :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi kezbancim.
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrençsiniz böhsünüz siz çok çirkinsiniz on tane penisim olsa bir tane zaten var etti 11 hayatta vermem size pis kıllı yaratıklar iğrençlikleriniz diz boyu bütün kıllarınızı toplayın poponuza sokun pisler
02 Yorumla
Soran+1 yılhade len salak senden igrenc degilizdir. senin penisini alan bir turk kizi bile olmaz cunki bir orman ayisisin.
Soran+1 yılhsottt az havla sana kemik yok.
+1 yılBende kıl yok kendi adına konuş genelleme yapma lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkindaysan biz dedim kendimide kattim. ama su gercekki 50% oleyiz.
+1 yılgenetik, annem babam türk asıllı kaç nesildir bende normalden az var genel olarak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde annem cok kilsiz babamda normal ama ben normalim uzerinde gibiyim :)
- +1 yıl
ilginmiş :D
Soran+1 yılainen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisiden kisiye degisiyo ya turi kizlarinda da var ufak tefek renksiz tuyler olan ama dedigin gibi killisi da cok. 18 yasini gecen herkese lazer epilasyon zorunlu hale getirilse cok hos olur aslinda :)
014 Yorumla
Soran+1 yılparayi sen verirsen yaptiririz sorun degil.
Cevap sahibi+1 yılDur daha kendime yaptirmadim ondan sonra sira sende.
Soran+1 yılbeni ilk siraya koy.
Cevap sahibi+1 yılo kadar mı kıllısın ya? bence acısı parasından daha önemli. tüm vücut kampanyaları var tepeden tırnağa tamamını aldırabilirsin bir cep telefonu parasına. ağdaya 2 senede vereceğin parayı bir kere lazere versen fıstık gibi olup istediğini giyeceksin.
Soran+1 yılyok laa istedigimi giorum zatende. ilerde yaptircam yinede. denemekten zarar cikmaz. bide tesetture girmeyi dusunuorum yani kocamdan baskasi gormez.
Cevap sahibi+1 yılIcin temiz olduktan sonra tesetture girmesen de bir sey olmaz bence. Etek, sort falan giyiyo musun? Gerci giymesen de puruzsuz olmalisin kimse gormese bile kendini iyi hissetmeni saglar bir ara yaptiralim sana lazer
Soran+1 yıletek giorumda short giymiorum. puruzlu degilim yani aslinda guzel biryimde isde kusurlarimiz var.
Cevap sahibi+1 yılkusursuz insan olmaz, en güzelinin bile bir yerinde mutlaka bir kusur var gizlemeyi başarsa bile. etek giyiyorsan lazer şart o zaman ya her ay her ay o can çekiştiren ağdalar : kışın yine iyi siyah çorapla giydiğiniz için kısa tüyler belli olmaz daha uzun sürede alabilirsin ama yazın hep pürüzsüz :/
Soran+1 yılagda yaptiririorum zaten. ainen daha 20 yasindayim laserde yaptiririm zamanla.
Cevap sahibi+1 yılaynen ağdaya dayanabiliyosan şimdilik idare et ilerde de lazer. kıllı kızlar yaz aylarını bu yüzden sevmez ya bazı kızlar yazın bile siyah çorap giyiyo :D
Soran+1 yılyok canım daha neler :)
Cevap sahibi+1 yılValla bak kirmizi opak corap giyen arkadasim vardi yazin ama o killi degildi zevkine giyiyodu cok seviyodu o coraplarini :D
Soran+1 yılbende zevk olarak senin boxer ini giycem.
Cevap sahibi+1 yılUh deme oyle seyler :)
Şunu yazma cesaterini kırıp egolarini darma duman eden bir kız görmek gurur verici... Ya boşver yabanci kızlari biz sizi kıllarinla seviyoruz <3
015 Yorumla
Soran+1 yılego bende yok gercek neyse o. ahh canım bende seni killi killi seviorum :)
Soran+1 yılbirlikte uyuyak abicim.
Soran+1 yılabicik ben olursam korkmazsin yani mani :L
Soran+1 yılaklin yoksa dotumu beynine takip calistirabiliriz. :) haha
Soran+1 yılyok sana takiligi oldugundan sen benimkinden konusuosun :) ici nasil sen onu sole :) haha
Soran+1 yılhade yatak iykum geldi yaaa.
Soran+1 yılcok yaklasma kokuosun :)
Soran+1 yılyaparken ole demiodum ama :)))
+1 yılKıl değil o kıl, kimilerinin vücudunda saç var sanki... Ulan o hatunu hayatta unutamam bir bayanın bağrında kul olurmu lannn... Yemin ederim ben erkekliğinden utanmıştım benden kıllıydı hatun...
09 Yorumla
Soran+1 yılbelki hormon bozuklugu vardir. bu kadar kotu olma.
- +1 yıl
Ya yok turp gibiydi sordum korkma onuda... Dedim git bir traş ol gel Allah rızası için... hiç tepki bile vermedi alıştım ben felan dedi ole rahat bir hatundu... şu an Hemlock grove de makyajsız oynar hatun... !!!
Soran+1 yılgerizekali ne kadar ayipsin sen once insan kalbi kirmamayi ogren.
- +1 yıl
Bu soruyu sorarken sen ileri zekalı oluyorsun yani :D
Soran+1 yılsenden bir nevide uste.
- +1 yıl
Senin açından o. Açıya ve uzaklığa göre karıncada bir filden büyük görünebiliyor!!! :D:D
Soran+1 yıluzakta degilim usteyim.
- +1 yıl
Sürekli aynı şeyden dert yanıyorum kimse beni dinlemiyor bağırıcam en sonunda evden çıkacağınızda ya da sosyal medyaya girceğiniz zaman lutfen beyninizi yanınızda bulundurunuz !!!
Soran+1 yılbenim beynim senin kalbinde.
bence türk diye genellememek gerekir.bende ve tanıdığım birkaç kızda kıl yok.bikini bölgem koltuk altları ve bacaklar yok gibi
00 Yorumla
+1 yılSORSAK HEPİNİZ ERKEK OLMAK İSTİYOSUNUZ SONRA NEDEN KILLIYIZ DİYONUZ ADAMI KIL EDİYONUZ :DDD
00 Yorumlaevet malesef öyleyiz genetik yapıyla alakalı... nasıl bir milletiz bilmiyorum ki :(
00 Yorumlamesela benım annemde ve anneannem de hıc kıl yok ama esmerler bende var ama o kadar degıl
00 Yorumla
+1 yılKıllarınızın çözümü var ama nedense zeka geriliğinize tıp bile çözüm bulamıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıldemekki tip sana care bulamadi o zaman.
+1 yılevet neden kıllısınız tiksiniyorum kıldan ama çok azınız kılsızsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla saçma bir genelleme kıl değil ama tüy var onuda rahatsız olduğum için alıyorum olması gerektiği gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılbende elimden geldigi kadar aliorum.
kıllı olmak sorun değil ki önemli olan bakımlı olmak
01 Yorumla
Soran+1 yılher gun nasi alcam.
bizim kızlara özgü birşey değil diğer milletlerde de kıllı kızlar var ama bizim kızlar postuna çok önem verdiği için kıllarına kıyamadığı için bir ağda lazer vs yaptırmıyorlar
00 Yorumlayabancı kızlar veya kadınlar kendilerine bakıyor. az uyuyorlar. bizimkiler hayatı 24 saate sığdırıp vakit bulamıyorlar temizlenmeye...
01 Yorumla
Soran+1 yılSen once killi pipini temizle tamami
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılpolat seni pipinden vurcakmis.
Genetik la heraldee :D erkekleride öyle oluyoor rahat ol.D
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler normal aslinda erkeklerdeki kili takmam ben. hem ben killi oldugumdan karsimdakide olursa kendimi rahat hissederim.
+1 yılYabancılarda da kıl var merak etme, sadece açık renkte belli olmuyir.
02 Yorumla
Soran+1 yılayy kiz bizimkide belli olmasa keske.
- +1 yıl
Onlarda siyah sacli siyah kasli olmak istiyor, sariliklarindan kaslari bile belli olmiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük bir ihtimalle soguk yörenin insanlarında kıllı genler daha fazla oluyor bir zenciyi örnek alırsak kollarında bacaklarında kıl göremezsiniz. ama bir soguk ülkenin insanı öyle deildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılonlar kara ondan belli olmuyor olanida var malesef.
Cevap sahibi+1 yıltest ettim ben yok :D
Soran+1 yılii o zaman o sana gore.
çünkü onlar antikezban , bu yaradılışla alakalı değil bakımla alakalıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka .
Jiletle alıyosunuzdur gürleşiyodur orman gibi oluyodur :))
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka panpa.
yaşadığı bölgelere göre insanın yaradılışından gelen kodlar bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede.
onlarda kıl yok çünkü alıyolar.. bizim kızlar ülkücü bıyığı bırakıyo adeta :)
115 Yorumla
Soran+1 yılhepsini nasi alsinlar ya sacmalama.
Soran+1 yılsen al benimkileri o kadar kolaysa.
Soran+1 yılohaaa neyse vazgectim :)..
Soran+1 yılcixss ben = bedava.
Soran+1 yılbende malesef.
Soran+1 yıldeneme bedava olmali. :)
Bence siz kıllısınız. Türk bir sevgilim var kılı yok. Varsada alıyordur fantazilerimizde yer yok kıla.
019 Yorumla
Soran+1 yılolabilir. ben bir kadin taniorum her yerini aliyor yuzunu bile.
Soran+1 yıloha daha neler.
Soran+1 yılsenin almani bekliorum.
Soran+1 yılneden olmasin baska islmleri yapiosun bunuda yap.
Soran+1 yılyani neden olmasin cok sexi :)
Soran+1 yılher yerden.
Soran+1 yılobur dunyada karsilasiriz.
Soran+1 yılzevk alirken ole demiodun.
Soran+1 yılbilmem artik ahh uhh ihhh diyen ben degildim :)
Soran+1 yılher dedigimi yuzunede derim sende ole baka kalirsin. haha
yabancı kız yerine rus kızları yazmış olsaydın kesin bu armi derdim ama sanırım sende armi nin bayan versiyonusun :))))
01 Yorumla
Soran+1 yılyok senin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvucudumda o kadar tüy varki bütün sexylik gidiyor :( anacım her yerimi de aldıramam ki sırtım popom göbeğim omzumm Allahhhh her yerrr
00 Yorumla
+1 yılbence sen de ki genetik, ben de Türk'üm de çok yok Allah'a şükür...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOf hiç sorma yaa şu lazere yatırdığım parayla bir ev alırdım herhalde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevt cok buyuk sorun bizim icin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılakdeniz iklimi. kadınlı erkekli kıllıyız. ispanyollar da öyledir bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyleler.
+1 yılGöğüsünde bile kıl olan kızlar var. Göğüste kıl mı olur mk :D
06 Yorumla
Soran+1 yılwalla ainen bendede var kucuk kucuk bole ne inkar edim cok rahatsiz oluorum ama yinede.
- +1 yıl
ya küçük olur beyaz filan bişi demem de siyah siyah oluyo kiminde itici duruyor bea ilişkinin ortasında.
Soran+1 yılehh artik sen sakin denemeden alma.
- +1 yıl
denettirirse bakarım, denettirmezse şansa ne çıkarsa sevdiğimiz hatunsa katlanıcaz hacı :D
Soran+1 yılole bocuk.
- +1 yıl
Tamam cicim uzatmayalım.
o duruma genelde akraba evliliği olan kızlar yakalanırlar bilimsel olarak kanıtlanmış durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılgercekmi diosun? annemle babam akrabaymis aboooo..
Hiç bir kız arkadaşımın böyle sorunu yoktu almazsan bakmazsan kendine saç sakal olursun böyle
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka sen al o zaman gel.
Soran+1 yılbende bakiorum elimden geldigince ama yinede cikmasini begenmiorum.
Soran+1 yılolur abicim.
genetiğimizle alakalı sanki erkeklerimiz çokmu kılsız :))
02 Yorumla
Soran+1 yılsiz erkeksiniz.
+1 yılonlar 10yaşında başlıyor sız 18e kadar mağara kadını
01 Yorumla
Soran+1 yılbende erken basladim askim.
+1 yılAbi bakımsızsınız. Göğüs kılı olanı gördüm ya iğrençti
01 Yorumla
Soran+1 yılsenden igrenc olamaz.
tamamiyle genetik ve sorun yapılmayacak bir detay bence kafaya takmaya değmez
04 Yorumla
Soran+1 yılTakmamak elde degil askim.
Soran+1 yılevt senin gibi bidenenm.