Türk erkekleri neden bu kadar abazadır. Tabi bunlari artilari da var örneğin gerzektir malin önde gidenidir, yapmacik karakterlidir, şapşaldir, egolu kendini zeki sanan cahildir, bunlarin daha vs. Vs.. vs'leri de var tabi... yazmayayim daha yorulurum malum saymakla bitmez...
114 Yorumla
Soran+1 yılTurk kizi sabah aksam fal bakar ve kahve fali baktirir burclardan onyargi yapar tanistigina burcunu sorar erkeklere kendini begendirmeye calisir aptaldur beyni olmadigindan fallarla avutur kendini
Soran+1 yılEvt kime olucak bu soru bile zekani gosterdi
- +1 yıl
Hm bak şimdi oldu türk kizlarinaysa lafin beni bağlamiyo kardeş ben türk degilim çok şükür. Zekaya gelince kimin daha zeki oldunu ben bilemem ama başkalaninin zekasina laf soylemek senin haddine degil aksine boyle bir hatsizlik yapabiliyorsan bu da senin aptalliğinin katnitidir unutmaki bilim insanlarinin son calişma sonuclarinda bile türkiyede kadinlarin erkeklerden iki kat zeki olduklari kanitlandi tabi dünyadan bihaber akildan, zekadan yoksun insanlar anca bu şekilde eleştirir donupte kendisine bir bakmaz acaba bu soyledigim sozler nere gidiyor diye, hic dusunmeden konuşur uzaktan sen insanlarin yaptiği yanlislari soyleyip kendini karalayacagina bir aynaya bak bakalim kendinde ne eksik diye. Ee ne demisler kişi kendinlen bilir işi sende zeka olmuş olsaydi zaten boyle bir yazi yazma ihtiyaci duymazdin yazik.
Soran+1 yılSen kimsin ben yuksek puanli bir liseden ciktim hukugada az kaldim her gun tarih kisisel gelisim piskoloji kitabi okurum sen kimsin kitap desem mal gibi kalirsin kadinlar fala olan inancin dan zekalarini gosteriyorlar atomuda kadinlar parcaladi zaten hahaha
Soran+1 yıltabi tabi piskoloji okuman aptallığını değişmiyor kadınlar doğuştan böyle
Soran+1 yılhemen duygusala bağlama dediğimin arkasındayım duygusal olduğunuz burdan belli
Soran+1 yılboş yapma hemen mantıklı işinize gelmeyen bişey söyleyince hayvan felan oluyoruz işte sizle böyle tartışılmıyor hemen karşı tarafa sataşma suçluluk piskolojisi bu
Soran+1 yıltamam ağlama hadi yeter ağlattığım
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlar sadece Türk kızlarında olan özellikler değil yabancı ülkelerdede aynı şekilde olan kızlar var ve nasıl erkeklerin hepsi aptal değilse kızlarında hepsi aptal değildir gerçi sizin bunu anlayabileceğinizi sanmıyorumda neyse
26 Yorumla
Soran+1 yılTurkleri aptal egolu ve falci daha kotu bana boyle yabanci goster bklm
- +1 yıl
Daha önce yabancı bir arkadaşım olmadı. Ama en basitinden yabancı filmlerdeki aptal karakterleri örnek gösterebilirim. Onlarda gerçek insanlardan esinlenilerek oluşturuluyor sonuçta. Türkiyede yaşarken ve ileride büyük bir ihtimalle Türk kızıyla evlenecekken bu şekilde konuşmanız çok aptalca. Nedir bu yabancı hayranlığı anlamıyorum
Soran+1 yılKizlar aptal biz napalim
- +1 yıl
Kızların aptallığı sizin aptallığınız kapatmaz. Kendinizi daha aptal bir duruma düşürüyorsunuz
Soran+1 yılCok komiksin
- +1 yıl
Teşekkür ederim o sizin komikliğiniz efenim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim katılıyorum ama şimdi ne kadar feminist bebe varsa gelip 'of herkesi katma aptal' 'of siz çok akıllısınız' falan yazacaklar en iyisi kaç sen. Edit: bu gönderiyi dislike atarak rahatlayın feministler
327 Yorumla
Soran+1 yılNe derlerse derlesinler gercek bu aptallar yani en azindan yuzde doksani
Cevap sahibi+1 yılYüzde hesabı yapmam da çoğu aptal
- +1 yıl
Aptal olan yüzdeliğin içine senide almak lazım bebe kız veya erkek olmak farketmiyor sende aptalsın gördüğüm kadarıyla 😂
Cevap sahibi+1 yılNasılda geldi hemen oltaya Çomar
- +1 yıl
Çomar sensin. Dalga geçilecek cinstensiniz 😂
Cevap sahibi+1 yılDislike at ve yorumumdan uza kezo hadi bakayım
- +1 yıl
Gerek yok senin gibi bebe değilim teşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yılYav he he. bir kere ben çoğunluğu dedim kendini o azınlık olan zeki grubuna katamıyor olman kendine olan güvensizliğini gösterir ve eminim reelde eziklenen bir tipsin. Git ve başka yorumları oku hadi canim
Soran+1 yıl@bernaabanli hmn laf atiyorsun sucluluk piskolojisi yazik
- +1 yıl
Üzerime alınmadım bu birincisi. İkincisi insanları aşağılamayı marifet sanan nitelikte insanlarsınız. Üçüncüsü ezik falan olduğumu düşünüyorum karakteri sağlam bir insanım. Başkasına laf edeceğine kendine bak.
Cevap sahibi+1 yılTamam ablacım hadi işine git
Soran+1 yıl@bernaabanli. Sabahtan aksana kadar fal erkek dedikodusu isleri yaparsiniz bos yapma
- +1 yıl
😂😂 Bak en çok buna güldüm konu kalmadı sizlerin dedikodusunu mu yapacağız? Neyse sen öyle bil 😂 sen haklısın
Cevap sahibi+1 yılÜzerine alınmasan gelip böyle zırlamazsın, sitede kaç tane erkekler şöyle böyle diye yorum gördüm bir kere altına laf atmadım siz kızların genel özelliği bu sitede feminist takılmak, lez olmak, erkeklere dislike atmak, erkeklerin ne kadar... olduğunu sürekli dile getirmek. Arkadaşa katılıyorum benim düşüncem de seni hiç alakadar etmez hadi işine bak
Cevap sahibi+1 yılEdit: son yaptığı yorumdan lez olduğu ortaya çıktı
- +1 yıl
Alakası yok feminist falan da değilim her yorum yapan feminist mi oluyor ne alaka? Neyse sen Haklısın
- +1 yıl
Arkadaşım ne alaka işim gücüm yok milletin dedikodusunu mu yapacağım!
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım tabi
Cevap sahibi+1 yılHaklı olduğumu bilmen de bir şeyler katar sana boşver
- +1 yıl
Aynen katılıyorum feminist değilim bak bunu bilemedin at at tutturursun belki 😂 o ışık var
Soran+1 yıl@bernaabanli birazdan fal sitelerine gider yarin gezegenlerin enerjisi nasil olucak diye hcdgxd
Cevap sahibi+1 yılLütfen gider misin artık senin boş yorumlarını okumak istemiyorum git kendin yorum yap soranla oradan tartış hadi
- +1 yıl
😂😂😂 bak bu iyiydi
Cevap sahibi+1 yılHahahdjahagahsj
Cevap sahibi+1 yılYav bak yazmayım diyorum da kendini zeki sanıyor garibim. Siz kızların bu sitede genel özelliği feminist, lez, dislikecı yazdım kız yoruma fomonost dogolom yazmış ama gelip burada rahatsız oldu yazdığımdan erkeklere giydirmeye çalıştı, loz dogolom dedi erkek dedikodusu yapmam dedi, yav güzel kardeşim genel özellik diyorum genelleme yapıyorum bazen senin gibi sivrisinek tipler çıkıyor affet lütfen
- +1 yıl
Sen önce saygı duymayı öğren yorum yapmak istedim yaptım kendimi o grubun içine sokmuyorum. Bahsetmeye çalıştığım noktayı anlayamayacak kapasite isen yapabileceğim birşey yok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılSenin fikirlerin umurumda değil ki niye kendini ifade etmeye çalışıyorsun işine bak git başka yoruma bela mısın cevap yazıyor bide :D
+1 yılfal konusunda imansizlar diyorum müslüman olmayan fakat müslüman gibi takilanlar
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Turk erkekleri kendilerini akilli sansinlar diye aptal taklidi yapiyoruz ☺☺😊😊haksizmiyim kizlar?
37 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi birazdan falina bakmaya gidersin akilli miyim diye hagzxh
Soran+1 yıltamam ağlama hadi
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbebeklikle ne alakası var saçma sapan konuşma
+1 yılTürk kızları diyerek genelleme yapmazsan sevinirim. neden bazı kızlar olarak sorunu güncelleyebilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılYuzde doksani oyle
- +1 yıl
Fal haramdır. kızların büyük çoğunluğu bakıyorlar. bir erkeğin yakışıklılığına aldanıp karaktersiz bir adam bulup aldatılıyorlar. düşünemiyorlar olabilir. ama kendi cinsimizde iki bacak bir popo gördük mü kendimizden geçiyoruz.
Soran+1 yılO erkeklik gudusu atomuda erkek parcaladi
+1 yılKıza göre deişir fal burç vs. inanmam mesela olacagı varsa olur zorlamanin ya da acelenin geregi yok bence ama öylede dememek geeek aptal erkekte çok türk kızlarının yerine bazı kızların de genelleme yapma👍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi cehaletten kırılan avel arkadaşlar türk kızlarına kurban olsun hayatında bırak yabancı 2 3 ten fazla sevgili görmemiş kızlarımıza laf ediyo haspam
21 Yorumla
Soran+1 yılNe aptalsiniz fal erkek dedikodusu sizin isiniz baska bisi degil
+1 yılErkeklerde tam bir aptal iki gogus popoya tav oluyorlar yazık😊
323 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden dunyayi yonetenlerin cogunlugu erkek tabi o bide dogal icgudu ama kadinkarin falciligi dedikoduculugu aptalligi ne
- +1 yıl
. Dünyayı yonetenlerin zeki olduğunu nerden biliyorsun? Diktatörlükle ikiyuzlu sinsilikle yonetiyot olmasınlar. Doğal içgudu mu😂 kanmayanlar zeki kananlar aptal buda %90nınız olabilir😊 dedikodu erkeklerde yapıyor yalnız, falcılık o aptallık ona lafım yok zaten.
Soran+1 yılNasilimda gundev100 kere kahve fali sorup insana direk burcun ne yukselenin ne diyen tipler var nediyosunda ha dunyayi yonetenler zeki degil sen zekisin hahaha
- +1 yıl
Ben daha zekiyim dediğimi hatırlamıyorum yalnız? İki gogus görünce oo çok güzelsin diyen asalaklar varken ikisi kapışır. Bilim adamları desen anlarımda yonetenlerin neresi zeki? Bizim başımızdakinde niye gram zeka yok o halde.
Soran+1 yılMerkel putin falan basimizdakide zeki ama kotu zeka iyi zeka var tabi siz boyle entel isleri bilmezsiniz her zeki olan iyi isler mi yapicak degisir bu o makamdaysa bisiler var demekki
- +1 yıl
Zeli olmak demek iyi şeyler yapmak aptal olmak kotu şeyler yapmak? Kotu zeka iyi zeka? İyi saçmalıyorsun 😂 entel işleri bilmezssiniz sen mi biliyorsun 😊 Bir halt bilmiyorsun😊 Ayrıca tayyibi zeki bulan birinin , zeki olduğunu duşunmuyorum adam hitap kitlesi aptal kesim. Takıl kafana göre zeki falan değilsin😊
- +1 yıl
Ayrıca iyi işler mi yapıcak derken c. başkanın görevlerinide araştırda gel. Ülke yoneteceksen iyisini yapacaksın. Deneme tahtası değil bu ülke.
Soran+1 yılAdam c. baskani olmus o kadar kolaysa sen olaydin burdan ahkam kesmek kolay hayatinda ne basarin var sabah aksam burcum bu harikayim ben diyip boyle sitelerde gezinmekle ne oluyorsun ezik
- +1 yıl
😂 ya cidden beyinsizssin kızlara aptal diyene bak tam beyin fukarası😂 hiç bir zaman şu burcum ya da fala bakıyım onainanayım kafasında olmadım genellemeyi kes. FEtoya kanmış olması bile aptal olduğunun kanıtı hoş sende aptalsın😂 sen ol vs gibi cumlelerini otede zırvala😊
Soran+1 yılAptal kendini bilmez kucuk cok komiksin
Soran+1 yılSen hala anlamiyorsun cok duz bakiyorsun cemaat zamaninda iyi iy getiriyordu sonra isler bozuldu kandirildim diyip isin icinden cikti ama kendisi kandirdi c. baskanimiz zeki adam
- +1 yıl
Otede zırvala gram zeka yok.
Soran+1 yılTabi tabi aglama zekasiz aptal seni
- +1 yıl
İfşa etmeyeydin kendini be daha kullanırdın.
- +1 yıl
Sayıyla mı yolluyorlar sizi acaba.
- +1 yıl
İki göğüs popoya tav oluyorlar diye yorum yapıyorsun soruyu soranım bahsettiği aptal sensin herhalde. Yorumlarınızı okumadım yazdığın görüşe yorum yaptım iki göğüse tav oluyorlar diyen birinin ne mal olduğu bellidir zaten hadi cok konuşma pazarla kendini
- +1 yıl
😂😂 sizin cinsinizin ne mal olduğunu söyleyince kendimi mi pazarlıyor oluyorum sendede gram zeka yok bunu yazdığıma göre abaza erkeklere nefret duyduğumu anlamayacak kadar kapasitesizssin. Kızların fal bakmasına aptallık diyen bir tipe boyle cevap verilir. Engell bebrlerle uğraşamam sinek gibi vızıklıyorsunuz.
- +1 yıl
Eziğe bak nick almış birde😂 zeka kalitenizi net belli ediyorsunuz kim takar sizi bebeler.
Soran+1 yılaptala bak sen fal bakmak aptallık ve dinsizlik değilde ne zekilik kendini bilmez yolsuz gafil
Soran+1 yıl2 erkek kendine mesaj atmış tiye kendisini ülke lideri dünya lideri yöneticilerle böye başarılı insanlarla kendini bir tutup onları küçümsüyor bide aman yarabbim herkes eşit ama yerini bil az kendini bilmemezlik bu olsa gerek ha 2 erkek sana yazdı diye dünyanın en iyi insanı mı oldun sanıyosun
- +1 yıl
Neyin kfasını yaşıyorsun birader? Nerde ergen sefili velet varsa buraya toplamışlar.
Orda dur bakalim geneleme yapma işim olmaz fal zirvaliği ile yani kapsama alanina dikkat et sana öylesi denk gelmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bizi tımarhaneye kapatsınlar o derece aptalız
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig için saol bide çok paragözüz
+1 yılbelki ufak bir haklılık payın var ama o erkekler için de geçerli
10 Yorumlaöyle deme sana öylesi rast gelmiştir çok zeki ve akıllıdir bence 😂 hatta kod adları bence şeytoo 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYav git neresi akilli sabahtan aksama kadar fal diye giderler bence sende sorun var
Türk kızları neden aptaldır? Sen Rus evladığımısın aq? Başlık çok yanlış kardeş
11 Yorumla
Soran+1 yılKizlari oyle
+1 yılburada genelleme yapıp kızları daha cok galyana getiriyorsun ayıp
11 Yorumla
Soran+1 yılGercegi soyluyorum suclu piskolojisinde hepsi
+1 yılgenelleme yapmak yanlış ama birçok kadın öyle
20 Yorumla
+1 yılSen göründüğünden daha zekisin 😂 Peki sana soruyorum bu zeka bu mantık nerden? 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBos yapma
+1 yılAptallikla ne alakasi var? Sanane belki hosuna gidiyor , gelecek hakkindaki tahminler
114 Yorumla
Soran+1 yılAptallik yalakalik yapma
- +1 yıl
Ne yalakalık yapıcam , Türk kızı diyorsun , kanına dokunmuyor mu senın? tabı annen arap-kürt filansa bilemııycem
Soran+1 yılGercek bu duygusala baglama iliskilerim var diye dogruyu soylemicemmi mantikli ol az
- +1 yıl
Siteden kız düşmez kardeş poponu yalamayın şunların mk
- +1 yıl
@ökelireyiz ne cins adamlarsınız ya , fizigim yeter kız tavlamaya , siteden reelde görüştügüm 2 kişi var zaten
- +1 yıl
Sensin cins boş yapma
Soran+1 yıltabi kesin vardır aptallık diyor bide gafil yolsuz gelecek hakkında tahminler galiba sen falcılar üfürkcülerlerle tahmin yürüyorsun fal dinimizde yasak zaten gafil seni dinsiz
- +1 yıl
Dinim yok zaten , arap kırması
Soran+1 yıldin olmasa bile aptallık aptal olmayı başkalarının dediklerinin ve yazdıklarının seni yönlendirmesini kabul ediyorsan sıkıntı yok birkaç soytarı bişey yazmış işte cahiller arkasından gidiyor kahve falı malı derken paraları götürüyüorlar
- +1 yıl
dinden para kıranlara laf söyle
- +1 yıl
Nigga mısın nesin uç git buradan aga ne kızları savunuyon mk değişik misin
- +1 yıl
@ökelireyiz Türk kızı yazıyor , ben savunmayımda kim savunsun , kızlar dıye yazsaydı ellemezdım
Soran+1 yılyav burda milliyetçilik favı kasmaya çalışma ve kızlardan ilgi kasmaya çalışma türk kızlarının böyle olduğunu sende biliyorsun kendini bilmez yalaka seni
- +1 yıl
Boşver bu münafığı kardeş kızlardan ilgi görmeye çalışıyor 1 like aldı yeter ona
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızları bilmemde bende hafif bir aptallık var
21 Yorumla
Soran+1 yılOnlar aptal
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizde var mı anacım? Gözükmüyor da burdan.
112 Yorumla
Soran+1 yılKendine bak. Biz sizin sabah aksam kahve fali diye ortalikta gezinmiyoruz
- +1 yıl
Valla ben de gezinmiyorum jfjfk
Noldu biri kahve falında kısmet mi görmedi ne bu fallara atarın
Soran+1 yılSen de geziniyorsun sikinti fallara gore insan siniflandirmak onyargi ve aptallik dahasi boyle abuk sabuk soylere gore yasamak ve kadinlar hicbiseyde eniyi olamaz
- +1 yıl
Şimdi orada duracaksın. Birincisi kimsenin hayatını bilmeden sen şunu yapıyorsun sen bunu yapıyorsun demek senin haddine değil onu bir bil önce. Ikincisi, kadınlar pek tabii ki çoğu şeyde basarilidir. Aksini söylemek için [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe lazım, ki sende o yok. Adama sorarlar o kadar laf ediyorsun da sen ne yaptin bu zamana kadar bamyanla oynamak dışında diye.
Ayrıca, kimliğini gizlemenden linçten tırstığın da belli. Daha da muhattap almam seni. Ağzından çıkanı kulağın duysun.
Soran+1 yılGvbvf
Soran+1 yıl465 puanlik lisedeyim hukuga hazirlaniyyorum surekli biseyler okurum tarih piskoloji kisisel gelisim bunu bana sen mi soyluyorsun bu bos sitelerde gezinip erkeklerden iltifat alinca basarili olunmuyo bilim adamlarina yonetenlere bak bakalim kaci kadin kucuk aptal kendini bisey sanan insan seni
- +1 yıl
Yavrum ben üniversiteyi 480 puanla kazandım.
Soran+1 yılAfferin bu sitelerde avare avare gezebilirsin boylece
- +1 yıl
E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Aynı sitede sen de varsın ne hikmetse :)
Soran+1 yılben buraya görüş almaya bakıyorum arada bir senin gibi gece gündüz değil
- +1 yıl
Ilginçtir ki bende bir geceleri bakıyorum ne olmuş bitmiş diye :)
Soran+1 yılTabi kesin oyle bakiyosundur
Neden Türk sen Türk değilsin galiba. d
03 Yorumla
Soran+1 yılKizlar oyle falcisimi dedikodusu mu hep boyle
Soran+1 yıltürk kızları böyle çünkü bana böyle bir amerikan göster bakalım
+1 yılGizli olmasan belki ciddiye alırdım
16 Yorumla
Soran+1 yılAl iste yani soruyu degil kisiyi ciddiye aliyorsun ben sorsam ne o sorsa ne tam o aptallardansin et beyinli
- +1 yıl
Hadi engelle beni beyin yoksunu aciz ve ezik 😅
Soran+1 yılSana aciyorum kendi hatalarini karsidakine saldirarak kapatmaya calisan ezik insan
Soran+1 yılBide hakaret etmis dusuk umrumdamisin saniyosun dusuk seni
- +1 yıl
Biraz daha kelime dağarcığını genişlet tekrarlama yapıyon
Soran+1 yılnsahhsda konuyu değiştirme
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeklerinden turedikleri için
023 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde aptal sadece kekomanlar var bu kizlarin hepsi aptal
- +1 yıl
Zeka anneden geçer çocuğa. Bil istedim
Soran+1 yıl@ökelireyiz annemde öyle inkar eden yok kişisel duygusala bağlamayın bişeyide duygusal olduğunuz burdan bağlı
- +1 yıl
Sana demedim ki manyak herif türk erkeklerinden türedikleri için demiş cahil arkadaş ona dedim zeka anneden geçer yani siz ne kadar aptalsaniz çocuğunuz da aptal oluyor boşuna erkeklere laf etmeyin
- +1 yıl
Bence sen kalıtımın zeka üzerindeki etkisini araştır ondan sonra konuş
Soran+1 yıl@ökelireyiz ben sana laf etmedim klavye hatası dikkat etmemişim kardeşim kusura bakma
- +1 yıl
Sorun yok dostum. Sen boş yapma git bir araştır gel özür dile ondan sonra beni araştırmaya falan gönderiyor bide zırto
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Sus götü boklu
- +1 yıl
Gafil yobaz
- +1 yıl
@ökelireyiz adını sormadım
- +1 yıl
Sus seni gafiiil
- +1 yıl
Bana bak vururum kelleni Kes sesini
Soran+1 yılboş yapma
- +1 yıl
Arçelik yapayım mı
- +1 yıl
Hayır bu espriyi ben yapmış olamaz
Soran+1 yıldalga geçmeye gelmiş zekan belli oluyo işte kendi kendini terslemişsin işte tam dediğimiz bu
- +1 yıl
Sen kendi zekana bak ondan sonra başkasını sorgula. Zekai artık nereden aldıysan
Soran+1 yılhasaha ben kendiminkine bakıyorum zaten yine suçluluk piskolojisi
- +1 yıl
Yaptığı espriye bak zekasız dürzü
Soran+1 yıl@ökelireyiz ağlayacak la şimdi kız şu an üzülüyodur sagds
- +1 yıl
Bana özelden yazsana aga :D
Soran+1 yıl@ökelireyiz tamam gel
+1 yılfeministler gelmeden kaç. dd
00 YorumlaBunlar egocu paracı ve gururcu olmamktan kaynakli
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke aynı gururu zengin erkeklere de gösterseler gurur değil o ikiyüzlülük hocam siz de büyütmeyin şunları
+1 yılGenelleme yapma arkadaşım.
10 Yorumla
+1 yıllinçççç
11 Yorumla
Soran+1 yılLinc edince gercek degismiyecek
+1 yılhayırdır ne aptalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladin soruyu
+1 yılSensin aptal
27 Yorumla
Soran+1 yılYalaka
- +1 yıl
At kafası benim ırkımın kızlarına laf edemzsin
- +1 yıl
Soran şahıs iyi misin? Doktora gözüksen iyi edersin 😂 Korkmaya başladık birde aptal diyorsun kendine bak aptal kim yakından görürsün!
Soran+1 yılBerna bos yapma yalaka sende sus burda kizlara yaranmak icin laf yapma
- +1 yıl
@bernaabanli kızım ne diyorsun
- +1 yıl
Sana değil soruyu yönelten şahısa diyorum.
- +1 yıl
@bernaabanli haaa
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne