Yok erkekler prensesleşti, yok trip atan erkek mi olur, yok bilmem ne cart curt asddjdk

Yok erkekler prensesleşti, yok trip atan erkek mi olur, yok bilmem ne cart curt asddjdk

bu aslında "mükemmel" oldu. bu genel olarak "doymuşlukla" ilgili.. cinsellik özgürleşince erkekler nazlı olmaya başladı.. tabi bir taraftan sistem de erkeklerin çok maskulen olmasını istemiyor ikisi birleşince hem vajina bol, hem testosteron düşük tabi prenses olmak otomatik gerçekleşiyor.. dedemin gözü arkada kaldı bence xD
Abi egolarini tatmin edecek kisi ariyorlar. Hep onlarin istedigi olacak ve bizi ezikleyecekler. Buna ragmen ezilen kendileri olarak lanse edilecek. Disilerden igrendim ben kendi adima.
"Sen anlamazsın neyse yazma bana."
Yarım saat sonra:
"Yazma diyince yazmayan erkek."
Erkek yazdığını anlayıp yaranamamış ama kız bunu da kullanıp prenses demeye getirmiş. Demek ki hemcinslerimin yeni taktiği prenses erkek diyerek ters psikoloji uygulayarak tersini yaptırmak. Yine de bu tepkiler düşük iq'lu gibi duruyor.
Fatmanın içine virüs kaçmış
Ayrıca genelleme
Sus sus hepiniz böylesiniz 🤨🤨
Olmadığımızı biliyorsun
Olduğunuzu biliyorum ama belli etmiyorsunuz
Peki 😑
Cevap
16Cevap
ya ruh hastaları ya da ergenliktir.. cevabıma beğeni atan erkek sdjsdj
Küsen trip atan ekrkeler cogaldi gercekten gay gay hareketler ahahahshsh benden daha çok kız olduklarını düşünüyorum bazen
Instegrama ağzını yüzünü eğip zırt birt store atan erkek tiktok kullanan erkek geçmekten hiç çekilmiyor
Erkek adam ekmek parası için uğraşır arada bir sosyal ağda takılır gerçekten her taraf bu cinslerden kaynıyor
Hahahhahaha görsel çok iyi. Ya bazıları ama cidden rolleri değişti iyice. Aşırı trip atan erkek olur mu yanii
Babamızın prensesi olmak bizim de hakkımız asssjsk
Yaaaa hahahaha tamam hadi öyle olsun
Bu khezoların ağzına yapıştı premses lügatı, ülke erkeği uyandı, artık khezolarla uğraşmıyor
Kezbanların triplerini çekmediğimiz için prensesleştik aynen
Bu kızın içine cin kaçmış sağlıklı düşünemiyor😂😂😂
Yemek yiyen erkek 🌈 şaka gibi ushahahhbsbs
Birisi ortaya bir şey attı diğerleri de onu takip ediyor. Çok özenti bir toplumuz..
Aşırı hem de
SESLİ kahkaha attım çünkü karsı cinsle bende bu seviyede muhabbet kurabiliyorum🥲
Erkek kişisinin yerinde olsaydım, ilk gökkuşağı da engellerdim.
Her kız tabiki böyle değil kendince genelleme yapmış
Resim çok iyi
"Nefes alan erkek 🌈" vjhbvjgh
Kullanim kılavuzu sart
Eee o da yok :)
Silip engelleyen erkek
Hepsi değişik kral kaç kaç kurtul kafadan kırıksa sal
Ailesiyle yaşayan erkekten olur bu slk kızlara söyleyin😂
Bu kizin paeasi senin benzin deponu doldurmaya yetmez kardesim 😁
Fatma beyin fonksiyonları olmayan kendi fikri be düşüncesi olmayan her sosyal medyada gördüğünden etkilenen canım bi arkadaşımız
Egolarını tatmin edip vaz geçilmez sanıklarından bir haklılar ki kamyonun lastiginde yok böyle hava
sevgilim bazen trip atıyor hoşuma gidiyor çok tatlı geliyor bana hahahsh
Fatma’ya küfür ederdim ben olsam.
Ben olsam böyle tepki verirdim fatmaya valla
Mal bunlar lan :d
Ruh hastası hepsi mk
Yazmayınca tükürdüğünü yalayan kız 😂
Fatmayi ben de garip buldum
Şöyle konuşana da uyuzum ulan yazma o zaman ndndnd
Bence sıkıntı erkekte gibi
çok tatlı kızmış bayıldım🤣🤣🤣
Her Türk kızı böyle abartılı değil elbette..
Sal gitsin xd
Kezolara denk geliyorsun
Kafası güzel galiba :D
15 yasındaki Sudenin 8 flörtünden biri
Asıl siz niye böylesiniz
türk erkeğiyle olan maldır zaten
Çok tiktok izlemekten bu
Bunun üşüyen erkek versiyonu da var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?