Genelleme yapmıyorum hemen linçlemeyin evet çok iyi kızlar var elbette ama genel olmasa bile çoğu türk kızımız kendini çok değerli üstün sanıyor dünyadaki tek kızmış gibi ve bir çok konuda en iyisine en güzeline sahip olmak istiyor peki dünyada 5 milyar kadının olduğunu acaba hiç mi bilmiyorlar ve ya bilmek istemiyorlar artık gerçekten gelişelim ülke olarak samimi olalım egolarımızdan kibrimizden ve en iyisiyim hallerinden tavırlarından arınalım değilsiniz en iyisi en güzeli en değerlisi değilsiniz işte sizin gibi ve belki sizden daha iyi milyonlarca milyarlarca var yeter artık yapmayın bunu sizler güzel olduğunuz kadar çok yakışıklı erkekler de var kimse kimseye üstünlük takıntısı yapmasa avrupai samimilik ve yakınlıkta olsa artık her şey çok güzel olur haksızmıyım?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence tek sebep, biz erkeklerin gerekli ya da gereksiz fazla ilgi duyması kadınlara..
Sanmıyorum ya Rus kızları falan baya rağbet görüyor olsa ego onlarda olur ya da Amerika gibi daha özgür yerlerde olur bence haberin doğruluk payı yok burada hâlâ erkek çocukları kız çocuklarından daha çok önemseniyor
Erkeklerden kaynaklı bu durum.
Egolu değiller siz çirkinsiniz
Dostum senden de tum tr erkeklerinden de yakisikliyim emin ol hepsi ayni bok kendilerini bir bok saniuorlar gel sana avrupa kizlariyla sslerimi atayim skfkfjsmf
Hem vasıfsız hem egolu
Bizden kaynaklı