Türk kızlarında şu çok fazla herhangi bir erkek yakışıklı - çirkin olması asla önemli değil bir değer versin yüzüne gülsün teklif etsin kız karşıdakini ne olarak algılıyor bilmiyorum ama bir şımarıklık başlıyor bir egoist tavırlar sergiliyor geneli böyle anormal aşk olaylarından dolayı (geneli).
kör oldum o nasil beautiful yazmak ya 😂 türk kizlari diye niye genelliyorsun? bazilari egolu bazilari egosuz, sen ego manyaklarina catmissan bizim sucumuz ne 😀
biz erkekler olarak bir taraflarını fazla kaldırdığımız için öyleler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cadalozları egolu, mütevazi olanları da var. Türk erkekleri de kahve içme teklifine evlilik teklifi gözüyle bakabiliyor çoğu zaman eğer genelleme yapacaksak.
Kimse yakışıklı erkeği geri çevirmez hele ki bu ülkede yakışıklı erkeğin peşinde sıra oluyorlar etraftan duyuyoruz. Ayrıca şu aklınızda bulunsun kadınlar gördüklerine değil duyduklarına inanır ve aşık olur. Biraz bu yoldan ilerleyin bence
Ben ne yollardan gittim de sonuca varamadım. benlik bir sıkıntı yoktu çoğu zaman. neyse bu konu uzar da uzar. ben benim karşıma çıkan kızlardan yola cikarak bu paylaşımı yaptım tabiki hepsi için değil geneli için bu dediklerim