AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Boşver yaaaa insanlara yaranamazsın. Kendime aaygım var kendime iyi bakıyorum sana da tavsiye wderim de geç.
anlaması zor bazen yaparsın yaranamazsin yapmazsin yaranamazsin sen ona bakma kafana göre ne doğru geliyorsa onu yap
Evin içinde süslenmeye kızan adamda bir tuhaflık aramak gerekir.
Çünkü her erkek ister ki eşim , evde en çok bana süslü olsun
Ben seni hertürlü beğeniyorum edası o daha. Güzel olmana gerek yok demek istiyor... Aklını kullan Ters psikoloji yap emin ol düzelir... 👍 👍 👍
Ha hepimiz öyle değiliz bir elin 5 parmagi bir mi değil tabikide mesela ben severim eşimin bakımlı olmasını evde bile olsa öyle salmasın yani kendini
Çünkü değer bilmezler yapmasan niye yapmadın yapsan niye yaptın olur sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekil davran
Seninki biraz sadelikten yana sanırım 😀 ama esinin seslenmesini cok guzel bulanlar da var bence esinle konuşmalısın karantina diye salmayın kendinizi😀😀
hele bir iki işve cilve yap adama yoo hoşuna gitmeye çalışıyorum de :) belki o zaman düşüncesi değişir ;)
vallaha eşim olsa da pijamasıyla yataktan kalktığı saçıyla yanımda otursa, hiç sevmiyorum süs püs yapıp keyiflenenleri.
Yarın yüzüne makyajla lekeler yap sivilce lekelerine benzesin
😅ozmaan anlar evdede güzel olmanın önemini
Erkekler demesek iyi olur ben kadının dışarıya değil kocasına süslenmesi taraftarıyım
Ahahhaha bende maske vs yapıyorum babam manken mi olacak benjm kızım diyor
Shsjsjk
Bakımsız olunca da biraz kendine bak derler erkek mileti işte
😅o konuda bende abimlerden çekiyorum. Süslü olmak suç sanki 😅
Çok erken evlenmişsin
@Kankamstyle evli değilim onü da nereden çıkardın
Pardon yukarıdakine yazacaktım sana yazmışım
@Kankamstyle 😂 sorun değil.
Tam benim istediğim gibi kadın. kadın dediğin evde süslü olmalı evde topuklu ayakkabılar la abiyeler le durmalı
Eşin aptalmış kusura bakma. Halbuki bir erkek karısının her an öyle olmasını arzu eder
Katılıyorum sana ☺️
Bazıları odun oluyo yapıcak bişey yok onun için süslendiğini bile bilmiyo
@Sensizim_Canım bunuda merak etmiştin sanırım skakskms
Erkeğime güzel görünmek varken düğünü kim ne yapsın de gül geç boşver 😁
bir insan bu kadar mal olamaz ya kadın senin için kendine bakıyor süsleniyor sexileşiyor sende eleştiriyorsun vay beee
salak ve aptla olduğu için kendisi veya mutlu olmak için yaptığını anlamıyor
ya da sana karşı bir güvensizliği vardır
Valla ya. O kadar sinir bozucular ki. Biz desek bin türlü laf yeriz
Allah Allah bu İşte bir gariplik var , normalde mutlu olması gerekmez mi?
Sen de sadece kendin için süslen 😉 Boşver takılma 😉
Suslendın dıye laf işitmen seslı guldum afedersin:d
Yani evin için de okadar süslenmenin bir anlamı yok demek istiyor
Demek ki normalde süslenmiyorsun sadece özel günlerde süsleniyorsun ondan öyle düşünüyor
Belki tiktok videosu falan çekeceğini düşünmüşdür ee nede olsa video atmadan önce duş alıp makyaj yapan insanlar var...
Giyiniyorum güzel güzel ama eşim hiç bir şey demiyo oğlum bile ooo anne ne güzel giyinmişin çok yakışmış diyo ama eşim aldığım bişeyi iki ay sonra fark ediyo bende artık sadece kendim için giyiniyorum
Süslenmek değil de kişisel bakım daha önemli bizce 😉
Senin kocandaki aklı kuşa taksak ters uçar. Kokarca gibi dur yanında da aklı başına gelsin
Sürekli süslenirsen tadı kaçar işin. Arada bir yapacaksın.
Harika soru.😂 Detay ondan da harika... Boşuna değil yalnızlık sultanlık...
benim düğünümde bayramımda sensin sana süsleniyorum de..
Bu soze dusmeyecek erkek var mi acaba :)
bilmem ki 😊
Kadinin kocasina suslenmesi dogal bisey...
Boyle erkekler nasil zevk alamiyor bu durumdan anlamam
bende anlamadım sevmiyor süslü kadını demek ki
Ben olsam anı yaşarım
Sende ona takıl, şaka yap. Kendisi için süslendiğini belli et.
iyi de şakadan anlamıyor musunuz niye her şeyi ciddiye alıp sorun haline getirmeye bayılıyorsunuz ki
Hafif makyaja bisey demeyebilirim diyedebilirim.. dogal haliyle kendini kotü hissedenede bilmiyom yani bisey demem ama yetersiz insan sıkıntılı insandır
Adam senin derbeder ve dağınık halini benimsemiş. Birden makyajlı görünce şaşırıyor zavallı.
Ne boş adamsın ya
@Cicikus1 doldur öyleyse bebişkom.
Bende senin gibiyim ama eşim hiç öyle birşey söylemedi bana
Of babamda böyle annemin suslenmesinden kendisine bakmasindan hiç hoşlanmaz erkekler bakımlı kadına ever derler birde
Bundan sonra evde sana değil dışarda başkalarına süslenirim de
senin eşinle ilgili ya, her şeye muhalefet olan türden demek ki
Bizde güzel giyinsin karşımıza dağınık çıkmasa diyoruz seninkide tuhafmış.
Bunlar hep can sıkıntısından :) Allah herkese sabır versin
Bitek düğüne giden mı süsleniyormuş. Şahsen ben kendimi kötü hissederim evin içinde en az maskara ve kalem kullanırım.
Evde makyaj yapıyorsan abartılı hakli adam dogal olll
Senin eşin odun kadın sadece düğünemi giderken süslenir öyle deyince hevesin kaçiyordur şahsen eşimin evlendikten sonrada kendine bakmasını isterim kilo alıp bakımsız olmasın
Geyik yaparak mı söylüyor ciddi mi? Geyik yapıyorsa takılıyordur sana ciddiye alma, gül geç.
insan evinde esine süslenir tabi ki yatsin kalksin dua etsin daha ne istiyor ki :)
Amaan Süslen ya İnsan en azından oyalanacak bir şeyler buluyor Kendini güzel hissediyor
sizi ancak öyle çekci buluyoruz da ond ejsbdıghgjlkaerkföç
Evet düğüne gidiyorum ama birdaha gitmiycem cenaze namazinda takilicam artik de..
Sen en güzelini yapıyorsun eşin kıymet bilmiyor.
İnsanın kendini güzel hissetmek için yaptığı süs hem eşine hem de kendisine saygısındandır.
E Odun ne anlarki ben de boşucam zaten bunu işe yaramıyor bana ilgi gösteren adama gidicem
Önce bunu kendiniz için yapın. sonra size sorduğunda, kendim için yapıyorum. Dersiniz..
Offf takma yaaa canın ne istiyosa yap onun için süslenmiyorsun sonuçta
Doğaları gereği anlamazlar. Sen de gülüp geç boşver 😉
Abartıyor olabilir misiniz? Düğüne gider gibi de olmayın bence
Bence çok hoş biriey yapıyorsun, bakımlı ve hoş görünmen ama dozunu iyi ayarlıyorsan tabi.
Ben öyle değil eşim benim için süslenmiş kötü bir şey degil