AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Bence sen onemsrme canın nasıl istiyorsa öyle yap kimseyi takma keyfine bak...
Bence öylesine söylemiş bu kadar takılmaya gerek yok
Bende olsam derdim hayırdır düğüne mi nereye böyle diye 😂😂
Kendileri şurekli pijamayla durdukları için gözlerini yoruyoruz😂😂
Ne kadar yanlış düşünen eşin varmış aslında yaptıgın çok güzel birşey
Belki arzulu değildir ben eşim bakımlı olsun sürekli pürüzsüz olsun isterim
Sizi takdir ettim. Bakımlı kadının başımın üstünde yeri var
Bakımlı kadınlar da genelde motor olur dikkat et.
@61TRABZONLU gözünü seveyim böyle düşünme
Gördüklerimi soyluyom hemde çoğu. Aç Kwai Tiktok gibi uygulamaları örnek ordan da bak gözlerinle gör.
@61TRABZONLU peki
Alayı da evli tekrar diyom dikkatli ol boynuzlanma.
Senin eşin odunmuş senin suçun yok kadın ruhundan anlamıyor.
sende
senin icin yaptim hayatim beni begenirsin sandim ne bileyim desene
eger buna ragmen istemiyorsa
80% ya aldatiyor ya da artik eskisi kadar seni cekici bulmuyor
İnsanın kendisini sevmesi güzeldir. Eşin ise sevildiğini ve kendisine değer verildiğini bilmiyor.
Keşke evli olsaydım da , eşim evde benim için suslenseydi, hele böyle karantina günlerinde... ama nerdeee bize o şans, ot geldik, ot gidecegiz bu dünyadan.
Erkekler böyle değil, senin herifin böyle. Layığını bulmuşsun.
Eşine sorsana bir Allahtan belasini mi istiyomuş ashahaha
Senin için öküz kocacım dersin sende yinemi kaba hayvan muamelesi yaparsın sende ona artık.
boş bişey çirkiniz makyajla bunu kapatmaya çalışıyoruz
erkekler tam bir gerzek ya. ben hariç. ben çok iyi bir erkeğimdir. manitam yeter artık bana güzel konuşma öküz ol biraz diyor. anlayın artık ne kadar iyi bir erkek olduğumu. erkeklik benden sorulur. işte o kadar.
Aslan burcu monoloğu
vallaha doğru bildin. tebrik ederim. ama kendimi. aslan burcu olduğum için. dandik akrep burcu olsaydım kendimi asla affetmezdim. terlikle vuruyorsun ölüyor böyle burç mu olur? aslan öyle mi ama. ormanların kralı adamı bir ısırdı mı naneyi yersin. allahım iyi ki aslan burcu olduğum için çok mutluyum ve gururluyum aslanım benim be. gerçek anlamda. aslanım yani. anladın mı? of kime ne anlatıyorum ben
tam h... zo olmalı. kendine bakan kadını bulmuş birde laf sokuyor. ilğinç tipmiş. o
Katılıyorum
@Akademisyennnn işin çok zor. o zamanla senide hiç görmez.
Beğenmediği için mi dalga geçiyor yoksa beğenip mi şakalaşıyor? bir aşkolsun senin için süslendim desen olay çözülcek gibi
Sende onun için süslensigini göster ona, öyle hem süslenip hem kocandan uzak durusan söylenir ya tabii
Süslenmesen evin içinde bihter görmek istiyorum derler. Gözleri dışarda olur
Bilemiyorum evli değilim yapma sende madem işe yaramıyor ise
Eşin de bir değişik ya ince topuklu ayakkabı da giy bence resmiyet olsun o zaman bakalım ne diyecek.
Allahtan bela mı istiyor 😂 ne güzel işte süslen mini dar güzel şeyler giy cilve yap
Üff valla yaa süslensen süslü pakize, süslenmesen paspal derler gidip aldatırlar. Oy erkekler oyy ömrümüzü yedinizz
Bence o seni tip olarak begenmiyo ve o sekilde laf sokmya calisiyo. Yakinda aldatilma hikayeni dinleriz.
Laf sokmuyor takılıyor sana kim kadınını güzel görmek istemez ki :) sadece duygularını ifade edemiyor hanımefendi :) o laflardan mutlu olmanız lazım :) bidaha öyle derse evet bizim düğünümüze gidiyorum dersin ;)
Her erkeğin aradığı eş tipisin normalde ama senin kocan anormal
Al işte böyle yapınca gram istek kalmıyor evliliğe dair.
Sadece dışarı çıkarken süslenseydin ve evde bakımsız olsaydın mutlu olmazdı bunu yaşatmadığın için kıymetini bilmiyor malesef, he ama yapman gereken başka bişey varsa ve bu yüzden sallıyorsan belki sebebi budur doğru bulmasam da
Ne güzel işte.
Kocasına değer veren bir kadın.
İlginç bir insan demek ki kocan🤔
Her erkek böyle degil. Her kadin da senin gibi degil. Evli kadınların pasaklı olması erkekleri rahatsız eder.
Ahahaha bulmuşta bunuyor manyak. D sen süsüne devam et. Taviz verme. Az bir salsan hemen noldu hasta mısın. Solgun gözüküyorsun demeye başlarlar. D
Sen hafif makyaj yap saçını yap pijama yerine daha iyi şeyler giy bu sefer de hiç süslemezsen laf edebilir bazı erkekleri anlamak zor
kıskanır neyi anlamıyonuz
bunu yapmayan eşlerde var oda kötü bence kandırıldık..
Onu boşver sen kendine bakmaya devam et o böyle şeylerden anlamıyor demek ki
Eşin senin kıymetini bilmiyor
Keşke bütün kadınlar senin gibi olsa aslında eşin çok şanslı
Hahaha hiçbir türlü yaranılmaz
Allah bilir 3 gündür aynı çorabı giyiyordur eşin
Dağınık saç hoşuma gidiyor benim 😂 pijama da olur.. Ne gerek var tertip
Niye süsleniyon birader evlenmişsin podyumamı çıkacan
Evimin direğine süsleniyorum diyerek ortamı yumuşatıp olayı yatağa taşımak senin elinde
Esin malin en on siradan gidenlerinden ne guzel iste esin kendine ozen gosteriyor oda don atlet oturuyordur 😂😂😂
Esin biraz odun
Ben evlenince eşim hep suslu ve çekici gelmesini isterim
Mesela sen nasıl süsleniyorsun
Kocan için değil de kendin için süsleniyorsan süslen. Ben de tam tersi evde pijamayla dururum. En fazla makyaj yapar yine pijamayla gezerim. Pijama vazgeçilmezim.
Ben eşin yerinde olsam. Kalbimin ritmi bugun çok güzel olmuşsun ahh ışık gibi yaktın heryeri nasıl fark edemedim bu güzeliği diyip öperdim dudağından çok tutkulu ve romantik biriyimdir
sen bir s. yiyemezsin adam karıyı kapmış sen elini s.
Ben örnek verdim bu örneği algılamıycak kadar zeka seviyeniz oldukça düşük gidin biraz beyninizi geliştiririn benden size tavsiye 6 saat kitap okuyun anca %1 lik kısmı çalışır oda çalışırsa
Örnek vermeyi anlamayan kişiden adammı olurmuş hahahahaha
Sende bir gun saci basi dagit suslenme daginik dur napacak aynen haklisin bende evde bakimli olmak isterim ama yaranamazsin kapansan actirirlar acilsan kapatmaya calisirlar
Onun icin susleniyosun diye kendini vazgecilmez saniyo aklinca bana susleniyo bak bak diye daha da memnuj olcagima en buyuk korkum hevesim gidiyodur senindr
Eşine deki, senin için süsleniyorum ama sen anlamıyorsun
😂😂😂😂Bence bunu dese bile yine anlamicak kadar öküz biridir
@Akademisyennnn, Sen o kadar beyinsissin ki kocanın sana karşı davranışlarını burda elaleme anlatıyosun. Asıl ben o adamın yerinde olsaydım senin gibi kaltağı boşardım... 😕
Erkekler işte dünyayı önüne sersen, keşke şuraya serseydin derler. 😅(Şaka tabikisi)
Ibret alma vakti. Neden öyleyse öyle. Tarzın nasıl ise öyle devam et.
Eşin çok yanlış düşünuyor ben olsam neler giydirirdim
Evlenince bazıları kendine saldığı için garip gelmiştir
Evin içinde süslemeye bende biraz karşıyım ne gerek varsa
Aslında çok eğlenceli bir aktivite o yönden bakmamalisin cicim
Yani tâbiki zevk alınıyorsa eğer saygımız anlayışımızı sonsuz 😂
😂😂 şahsen ben aliyrüm
Çünkü erkekler kendilerine bakmadiklari için bu konuda kizlar kadar düşünceli olamadiklari icin anlayamazlarr hakliysam haklisin diyin
Bu soru her gun hatta her saat soruluyor neden bu kadar fazla yorum aldi ki?
bence seninkinde bir soru var daha mutlu olmalı ne kadar özeniyorsun diye... bikacgun yapma bakalım farkedip söyleyecekmi
Giciklik yapiyor da esim sahsen her gun benim icin suslense geceler sabah olmaz😂😂
Erkek var erkek var ben bakimli olan kadini severim.. karsisindakine saygi gostermektir
Ben öyle değilim keşke olsa hatunum hergün süslense
Biz erkekler galiba odun olarak kalmaya devam edecez
düğüne gittiğinde başkaları için süslenmek daha abes değil mi sevgilim? ben senin için süsleniyorum de bence :))
Erkeklerin sağı solu belli olmuyor şimdi böyle der bir bakmışsın başka gün hoşuna gider o yüzden hiç takma