Süslensek suç, süslenmesek suç. İlla akşama kadar dağınık saç ve pijamalarla mı oturayım? Giyimime saçıma başıma özen gösteriyorum, fakat eşim sürekli hayırdır düğüne mi gidiyorsun diye laf sokuyor. Erkekler neden böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik erkek işte. Elinde olduğun için hemen garip karşılıyor. Dışarıda güzel kız görse dikkatli bakarlar. Evdeki niye böyle diye kıyaslama yaparlar ama sen süslen hemen altında bir şey arar. Boş ver iyi yapıyorsun anladığım kadarıyla genç evlenmişsin ama akıllı kızsın kendini sakın salma. Ölümüne seven bile aldatır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvde insan en fazla günlük bir yere gider gibi elbise bilemedin etek gibi şeyler giyer. Ama sen aşırı makyaj dışarı kulube gider gibi giyinirsen yadırgaması doğal. Boş ver nasıl mutluysan öyle takıl ama abartıdan kastı budur.
10 Yorumla
Erkek kadın meselesi değil.
Bende duştan çıktıktan sonra evden çıkmayacağım halde saçımla çok uğraştığımda banada aynısını diyor evdekiler. Kanser edici bir durum, öyle kendimi daha iyi hissediyorum yapıyorum desen bunu diyen biri anlamaz zaten10 Yorumla
Aslında doğru olanı yapıyorsun. Eşler evde dahi olsa birbirlerine güzel gürünmeliler. Seninki bu konuda şanslı ama sen o kadar şanslı değilmişsin. Biraz anlayış göster, belki zamanla anlar... Mutluluğunuz daim olsun...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
207
Cevap
232Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin kıymet bilmiyor gadası
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle soru açıklamanın içeriğinde çelişki ve eksik tanım var '' Süslensek suç, süslenmesek suç.'' Diğer bir açıklamandaki cevabında '' Giyimime saçıma başıma özen gösteriyorum, fakat eşim sürekli hayırdır düğüne mi gidiyorsun diye laf sokuyor.'' Burdan çıkardığım anlam : Giyim ve saçına çoğunlukla özen gösterdiğin için sana cevaben eşin '' sürekli hayırdır düğüne mi gidiyorsun diye laf sokuyor. Süslenmesek suç diyorsun ama, eşim süslenmediğimde'de laf sokuyor demiyorsun..!
Orantı denen bir şey var. Her şeyin fazlası zarar diye bir söz var. Ara sıra süslen ara sıra orjinal halin ile dur. ya da sor eşine : süslenmeden rahat sima ve giyim ilemi ev içinde durayım yoksa ara sıramı süslenip giyimime dikkat edeyim?12 Yorumla- +1 yıl
@Momcat Yani '' Anne kedi '' : Önemli ve gerekli konularda ''detaya'' girmeye üşenmem.
Eşlerin kendi aralarında ve bir birlerinin aileleri ile muhattaplıklarında vb.'' hak ve adaletten '' yanayım.
Soruyu dikkatli okumasaydım : Süslensede süslenmesede eşi tarafından laf sokulan ilgi ve sevgi eksikliği ile eşi tarafından mağduriyet ve mutsuzluk yaşayan bir bayan söz konusu olurdu :).
Sorana yazdığım yorumumu okuyup üstüne cevap yazmaya '' üşenmediğin '' için teşekkür ederim.
Türk erkeklerinin çoğu bakımdan anlamaz onlara göre anlamsızdır.
Bizde kendi hemcinsimizin bu dangalaklığından nasibimizi alıyoruz.
Şahsen ben göbeğimi eritip fitnese gidip kaslı vücut yaptığımda eşcinselmisin diyenler bile oldu sana düğüne mi gidiyorsun demeleri çok normal.40 Yorumla
+1 yılAtaerkil toplum olduğumuz için erkekler onlar için süslendiğimizi, spor yaptığımızı, dekolte ya da iddalı giyindiğimizi düşünüyor. Hayır kendimizi güzek görmek iyi hissetmek hoşumuza gidiyor. Şahsen hemcinsimin bugün gözüme daha güzel gözüktün demesi ya da başka bir kadının yanında kendimi daha fit hissetmem egomu daha çok okşuyor. Mesele erkekler değil
33 Yorumla- +1 yıl
@Merve5434 Senin özgüvensiz oluşun kendini cinsel meta olarak görmen iyi bir eş iyi bir anne dışında hayattan hiçbir beklentisi olmayan kadın olman bizim suçumuz değil. Onaylanma ihtiyacıyla yaşamaya devam et
+1 yılBen kadın olaraktan dışarıya elaleme değil eşime karşı süslenmeliyim, en güzel en bakımlı yalnızca helalimleyken olmalıyım diye düşünüyorum. Diğer insanların içine çıkarken normal temiz bir halde çıkılır ama eşe karşı bunun üstünde bir özen olmalı. Memnun olmuyorsa eşiniz ya sizi böyle görmeyi istemiyor böyle olmanızdan memnun değildir ya da birçok erkeğin dediği gibi kıskançlık yapıyor olabilir. Bunu anlamaya çalışın. Eğer sizi böyle beğenmiyorda sade iken daha çok beğenecekse sizde daha sade bir hanım olursunuz aranızdaki sevgiyi muhabbeti öldürmemek için
30 YorumlaBence çok hoş benim annem ablamda öyle bakımlı bende öyleyim başkalarına beğendirmek için değil kendini iyi hissediyorsan yap bende şu an evdeyiz ona rağmen cilt bakımı olsun saç sakalım olsun özen gösteriyorum ne alaka biyeremi gitmek lazım
20 Yorumla
+1 yılAslında haklısın genel oşarak evde bakımlı kadın isterler ama bakımlı ve süslü olınca altında bir neden arayıp laf sokarlar böyle durumlarda kadın ne yapacağını şaşırması gayet normal bence en güzeli içindem nasıl geliyorsa, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran çok fazla takılma zamanla alışacaktır..
20 YorumlaMaalesef erkekler cok kiskancdir.
Ama senin esin dalga gecerek laf sokuyorsa bilki begenmiyordur süslenmeni yani ne geregi var diyordur. Sende ozaman yazdigin gibi ama kirmadan esine söyle. Öyle takiliyorda olabilir normal yanlis da anliyor olabilir🧏♀️10 Yorumla
+1 yılEşin 🐂 müş kusura bakma işte bide su var evlenince erkekleerin değiştiğini anlatan bir hayat dersi sonra niye evlenmiyorsun evlenmeden önce güzel giyindiğinde aa ne kadarda güzel olmussun filanda diyormmuydu yoksa hep mi öyleydi çekemiyor seni demekki kıskanıyor güzel olmanı oda bir ihtimal evlilikten soğumam için bir neden daha teşekkürler bir kere daha evlenmediğim için kendimi tebrik ediyorum
10 YorumlaNerden buldunkı öyle bırını :) Ben kendım oldukca bakımlı bırı oldugum ıcın karsımdakındende bakımlı olmasını beklerım kı erkeklerın buyuk bölumu bu yönde ıster bence. Ancak ben aşırı makyajı sevmem yanı heryerı boya ıcınde kadın ıstemem o ayrı ama genel olarak bakımlı olmak ıyıdır
00 YorumlaModa & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan öyle devam et. Amacini vs hiç düsünme... ne mutlu bize evimizde hergün düğün hsvasi veriyorsam de hadi kalk oynayalim deyince tam olur... yok yok sen o kadarini yapma ama sen kendin için mutlu nasil oluyorssn devam et
00 Yorumla
+1 yılValla bende anlamıyorum paçoz gibi gezen kadınlar çok kıymetliyken bizim gibiler ne bu süs ne gerek var ki diye fırçalanıyor öküz öküz geneli öküz. Boşver senin kendine saygın var devam et böyle. Eşine de he düğüne gidiyorum halay başı olacam gelcen mi de
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin motive olma yöntemi farklıdır morali iyi tutacak şeyler yapmak ve saygı göstermek en önemlisi...
eşine güzel görünmeye çalışmak diye bir yorum da hatalıdır çünkü bu yorumda da bencillik kokusu vardır
işte evliliğin ennnnn kötü yönü eşlerin birbirine müdahale etmesi karışması karşındakine ÖZGÜRLÜK ALANI BIRAKMAMASI...20 Yorumla
+1 yılNe yapsan yaranamazsın erkekler de gel bir aşağılamayı seviyorlar kadınlarını kendileri öyle güçlenmeye calısıyolar bizim üzerimizdeki bu çok aşağılık bişey eşimde böyle
30 Yorumla
+1 yılAyıya gül vermişler totosuna sürmüş. Bizim Türkler de böyle maalesef, ne romantizm var ne yaşam kültürü. Hiç renkli değiliz, sanırım bundan dolayı. Ya da esprisine de söylemiş olabilir.
30 Yorumla
+1 yılMakyaj yapan kadınlara öküz gibi bakarlar ama yanındaki suslense sıkıntı var çok farklılar çok. eşim bana öyle dese birdaha onun için asla suslenmem ben evde makyaj yapınca hoşuna bile gidiyor doğal halimi seviyor ama yapınca da sıkıntı etmiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
eşin için süslenmiyorsan sende değil eşin seni hala boşamadığı için onda suç var
- +1 yıl
Şey acaba okumanızda sıkıntı mı var? Ya da gözlerinizde falan
Zaten bu durumda dışarı çıkılmıyor sende eşin için süslenmişsen neden sorun oluyor ki her şey sorun yapılmaz eşin bir garip ben olsam yapmazdım böyle demek ki erkek demeyelim bazı erkekler diyelim daha doğru olur.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılEvde çoluk çocuk açken evi pislik götürürken sende oturup saatlerce süslenirsen eşinin tepki göstermesi normal bence :) ama hiç bir sorumluluğunu aksatmıyorsan ve buna rağmen böyle diyorsa o zaman ayıp etmiş :)
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir senin kocan mal ablacim. Bizim arayip da bulamadigimiz senin gibi esler aslinda.. kocasina suslenen. evinde bile bakimli olan..
40 Yorumla
+1 yılKusura bakma kardeşim hemcinslerim biraz öküz olurlar yemini fazla verme o zaman möööö diye evin içinde seni arar süslü veya süssüz :D vesselam
40 Yorumla
+1 yılBence erkekler neden böyle demek yerine, evlendiğim adam neden böyle diye sorabilirdin. Ayrıca bunu eşine sorabilirsin. Neden böyle dediğini öğrenmiş olurdun. Belki de şüpheleri vardır. Ayrıca evli biri olarak bu tarz sitelerde geziniyor olmanız şüphe duyulması için yeterli bir sebep.
211 Yorumla- +1 yıl
@keroo12
Aynen farklı amaçla kullanıyorum. Bu sitede ki 3 kadından toplamda 7 çocuğum var.
Üye olalı 45 dk olmuş, yaptığın yoruma bak. Ayrıca benim kim olduğumu bilmeden burada ki abazalar ile aynı kefeye koymayın beni. Keroluk yapmanın anlamı yok :) - +1 yıl
Yahu size ne arkadaşım, cevabımın muhattabı siz değilsiniz.
Ben evli değilim, bekarım. Evli olsam buralar da işim olmaz erkek halimle bile. Aklımı henüz o derece kaybetmedim.
Daha fazla boş yorum yapma, muhattabım değilsin. - +1 yıl
Bende diyorum ki, muhattabım değilsin. Sana ne benim düşüncemden. Soru sahibi değilsin, uzatma bence.
- +1 yıl
- +1 yıl
@kmnmh
Bunlar artık özgürler. Evlide olsalar kocalarından gizli insanlarla sohbet etmek, birileriyle beraber olmak istiyorlar. Ne ahlak bıraktılar, ne namus bıraktılar. Evlisin git evinle eşinle ilgilen. Özel hayayını gelip burada anlatacak kadar düşme. Çocuguna analık, kocana karılık yap. Ama yok kral yok. Buralarda sürtmeden yapamazlar bazıları. Söyleyince zorlarına gider. Zoruna gidenin borusuna gitsin. Hele 4 xper olayım, o cinsellik sorularında rezil rüsva edecem bazılarını. Bu arada teşekkür ederim kral ☺️
Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Hemen ters yapma bence, usulünce yaklaş bir iki güzel söz söyle yumuşar zaten kavga için bahane aramıyorsa.. Sorsan kendim yapmam ama işte akıl veriyorum 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Sadece duygularını anlatmayı bilmeyen bir erkek kocası :) hanımefendi akşama görücen kimin için süslendiğimi dese yanar ortalık :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsordugun soru yanlış.. senin kocan anlayışsız bir öküz diye tüm erkekleri öyle göremezsin.. erkekler neden böyle yerine , benim kocam neden böyle diye sormalisin.. anlayışsız bir öküzle evlenmeden önce düşünecektin bunları.. tumq erkekler senin kocan gibi anlayışsiz değil.. bye
10 Yorumla
+1 yılBu lafı nasıl soktuğuna bagli eger amacli bir . ses. tonuyla. soyluyorsa sorun yok ama ciddi ciddi şüpheci bir. sekilde soruyosa o iliskide bir sıkıntı var demektir ya da eşin aşırı kıskanç biridir
00 YorumlaVayy terbiyesiz :D yahu de ki açıktan, neden ince ruhlu olupta biraz düşünmüyorsun (hayatım) bu kadın kimin için süsleniyor, neden süsleniyor diye? İlla açıktan ağzımla mı söylemeliyim, senin için süslendiğimi? De
00 Yorumla
+1 yılLan ne yaptinda toplam 400 yorum aldin. Vay ya. Kendimizi olduruyoruz 5-6 yorum alalim kadin basit bir soruyla neleri yakaldi?
30 Yorumla
+1 yılAynı bizim evde de var öyle öküz hiç güzel olmuşsun demez hayırdır düğüne mi birgün süslencem he düğüne ama kendi düğünüme seni boşadım diyecem inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
Ne giymek isterdin düğünde
+1 yılbir keresinde sokağa çıkma yasağı var ne düğününden bahsediyor 😂😂 ikincisi tam tersine eve geldiğim zaman karımı bakımlı görmek isterim hoşuma da gider açıkçası 😊
10 Yorumla
+1 yılErkekler diye genelleme mal olanlar öyle benim eşim gayet memnun seninki bir tuhafmış bazı erkeklere evde kalmak yaramıyor çok garip
22 Yorumla- +1 yıl
Pp senin mi
- +1 yıl
@Sarp_Nıkılsıın ne alaka konumuzla?
Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. Keske senin gibi olsam evli değilim ama hayattan bezmiş bir halim var inan popomda kilot bile giymiyorum 😂
21 Yorumla
+1 yılValla ben de evde olduğum halde saçımı falan fönlüyorum hastalanırsam ölürsem güzel görsünler beni diyorum anneme😂
22 Yorumla- +1 yıl
@yaareenrr senin gibisini bulmak zaten müthiş detay
Paspal olsan elalemin karısını örnek gösterir kendi karısı yapınca dalga geçer! Erkekler ne diyim bir ara ne istediklerine karar verecekler sanırım
20 YorumlaSade ve dikkat çekici ol. Fazla makyaj yapıyorsan sevmiyor erkekler ve makyaj tercihini nude tonlardan yana kullan yani süslü yerine bakımlı görün.
20 YorumlaKocana burda hakaret falan ettiriyosun ama kocan da millete sana laf ettirmekte haklı biz ne kadınlar biliyoruz süslenip puslenip internette yayından yayına koşan ama evindeki kocasına gulumsemeyen
00 YorumlaAğzının ortasına vuracaksın bitane her şeye laf atma çabaları beni çileden çıkarıyor evli bile olsanız onu ilgilendirmez kendini öyle daha iyi hissetmissin yorum yapmaya bile hakkı yok
00 YorumlaBu böyledir makyaj yapmazsan bakım yapmazsan ay çok bakımsızsın derler makyaj yaparsın süslenirsin bu ne düğüne mi gidiyorsun derler ev kıyafetleriyle dolaşırsın çok paspalsın derler güzel bir şeyler giyersin hayırdır kafayı yemişsin derler ne yapacağımızı cidden şaşırdık.
00 YorumlaBenim eşimde öyle. Ne zaman dışarı çıksak bugün hangi düğüne gidiyoruz karıcım der. 😂
Dışarı çıktığımızda nereye gidiyoruz hayatım dediğimde düğüne hayatım der sinirlene sinirlene. 😂😂00 Yorumla
+1 yılEşine güzel gözükmek ne zaman düğüne gitmek olmuş.
Çok özür dilerim ama sadece süslü olmayı düğüne gitmek zanneden cahil zihniyeti işte bakımlı olsan ayrı dert olmasan ayrı dert.00 Yorumla
+1 yılNiye tek kalemde genelleme yaparak erkeklere gam vuruyorsun. Git eşine sana süsleniyorum kocacım diye işve yap. Hoşlanmıyorsa da tak kıçına gri pijamını takıl evinde
00 Yorumla
+1 yılEşiniz kıskanç biri olabilir onunla açacak konuşabilirsiniz çünkü ileride bu bir ciddi sorun olabilir mesela Özel bir gün yani düğüne gidersin süslenirse Bu sefer daha çok huzursuzluk çıkacak
00 YorumlaEşiniz Sizin Gibi Çiçegi Bulmuşta Koklamasını Bilmiyor demekki.
30 YorumlaSana hep en iyi halimle görünmek istiyorum yakışıklı kocam benim de kucağına otur 🤭
30 YorumlaSonra da bakımsızsın der bakımlısını ararlar. Boşver nasıl güzel hissediyorsan öyle yap. Ama kendin öyle istediğin için yap. Çok sevgiler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaddini bildir sende. Evin içinde kendine çeki düzen ver pijama da giyeceksen şık olsun, bıktırma insanı, midemi bulandırma, biz seninle seks yapıyoruz, dışardaki adamları arzulamamı istemiyorsan, sen dışardaki adamlar gibi ol. De
12 YorumlaEvlenmeden önce bu adamın kalas olduğuna dair işaretleri görmezden gelmemeliydin. Eğer geldiysen şimdi de tolere edeceksin. 🤷🏻♀️
10 YorumlaNe kadar onun için özeniyorsun bir şeyler yapıyorsun ama karşındaki çok afedersiniz tam bir öküz olduğu için ettiği lafa bak eşofmanla yemek kokusuyla mı otursun yanına
02 Yorumla- +1 yıl
Siz erkekleri daha doğrusu delikanlı bir erkeğin hislerini içini duygularını bilemezsiniz kadınını kıskanmayan başıboş bırakan gavattr. Bu adam aynı benim kafadan diyodu yeni nesil süslü zillilerini örnek alma yoldan cikarsn sonra başıma bela olursun. Suslenen kadınlar genelde yoldan cikiyo.
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oyle derler ama disardaki bakimli kadina bakarlar sen onun icin degil kendin icin süslenmeye dewam et
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes güzel kardeşim baban değil ya da abaza abin.
Aşırı makyajlı kadın bende istemem bakımlı olmak ise yanlış yapıyor evin içinde süslenmekten kastın buysa tabi süslen hep şanslı adammis
10 Yorumla
+1 yılbazı insanları anlamak mümkün değildir bakımlı olursun ne ayaksın der bakımsız olursun paspalsın der zihniyet meselesi
10 Yorumla
+1 yılTrip yapıyorlar gururlu onlar hep çocukça davranırlar önce bunu eşinize yaptığını yanlış olduğunu bildirin ona. Eğer bu problem sürecek olursa evlilik zaten bitmiş demektir fazla uzatmadan boşanma davası açarsınız var öyle tripkolik
00 YorumlaSüslen tabi. Açıkcası bu ev hayatından bende sıkıldım. Dışarı çıkmasam bile dışardaymışım gibi yaşıyorum ancak uyku saati gelince pijamaya geçiyorum.
10 YorumlaEvlenmeden önce böyle bir huyu olduğunu biliyordun dimi
21 YorumlaModa & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Lan olum adam sana öyle dedi diye bütün erkekler aynı mı oluyor şimdi ben evimde oturuyom benim ne suçum var la
30 Yorumlakızma ama o odundan bir masa sandalye çıkmaz derlerya aynen öyleymiş
20 Yorumla
+1 yılUlan millet kendine bakan kadınları bulmak icin çırpınıyor buda laf sokma derdinde yook bacım bundan koca olmaz soyliyim
00 YorumlaBelki doğal halini görmek istiyordur. Ben de makyaj sevmem mesela ama evli olsaydım eşimin süslenmesi hoşuma da giderdi yani.
00 YorumlaElindekinin güzel olmasını kaldıramazlar ama dışarda güzel görünce saçma sapan hal içinde olurlar.. tuhaf gerçekten..
00 Yorumla
+1 yılCanın sıkılıyor kendinle ilgilenerek vakit geçiriyorsun işte takılıyordur sana ama şakanın dozunu kaçırıyorsa bunu onunla konuşmalısın
00 Yorumla
+1 yıl%100 TikTok Video çekeceksin Yoksa boşu boşuna kocana süslenmezsin😀 evde kocasına süslenen kadın mı var
00 YorumlaModa & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Fazla abartılı makyaj ve kıyafetler tercih ediyorsun acaba? Tarzını değistir...
Hafif makyaj ve sade ama etkileyeci seyler tercih et..00 Yorumla- Devamını Gör (379)
Devamını Gör(424)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Evin içinde süslendiğim için eşim sürekli düğüne mi gidiyorsun diyor. Erkekler neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler