gerzek benim aklım çalışıyor Allaha şükür düzgün tayt al derken sana olucak rahat edebileceğin bir tayt al diyorum demekki senşn aklın çalışmıyormuş neyse polemiğe giremem seninle bir daha söylüyorum rahat edebileceğin bir tayt al
Evet evet dedigimde hakliymisim bak onayladın kendin hangi konudan gelmissinmis insanlara hakaret etme hakkini nerden buldun kendinde tanimadigin birine üstelik kendini kucuk dusurmeymis ben sana hakaret etmedim kucuk dusmus biri varsa sensin
hanımefendi gidermisşniz lütfen işim gücüm yok sizinle mi uğraşacağım ne yapıyorsanız yapın ne giyiyorsanız giyin ilgilendirmez beni offya bir yorum yaptık 1000 yorum yaptınız amma uzattınız ya kapatın lütfen kapattım ven konuyu haken uzatıyorsunuz konu kapanmıştır lütfen açmayın rica ediyorum ya bu ne böyle yüz yapışkanı gibi tövbe yarabbim yazmayın rica ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kumaşından ötürü kayıyor altına kilotlu çorap olabilir ama gene kayacaktır
Denedim o zaman daha fena kayiyo
terziye götür bel kısmına şerit takarlar kolay iş
Terziye ver beline iç taraftan vücudunu tutacak slikon tarzı bir şey çeksin kaymaz o zaman
Bir videoda görmüştüm bel kısmına içerden iki şerit halinde sıcak silikon sıkmıslardı çok sıcak olmayacak o kaymayı önlüyordu
sende giyme düzgün bir tayt al hiçmi aklını çalışmıyor
Tum taytlarda ortak sorun lastiklerini kesip daralttim duzgun tayt ne demek senin aklin calismiyo demek ki 😂
gerzek benim aklım çalışıyor Allaha şükür düzgün tayt al derken sana olucak rahat edebileceğin bir tayt al diyorum demekki senşn aklın çalışmıyormuş neyse polemiğe giremem seninle bir daha söylüyorum rahat edebileceğin bir tayt al
Ne kadar vizyonsuzsun ya allah bilir duzgun bir statude degilsin asagilik kompleksini burda boyle gosteriyosun
tam bir aptlmışsın sen ya
hangi konudan hangi konuya geldin
en iyisi sus fazla küçük düşürme kendimi zaten küçüksün
Evet evet dedigimde hakliymisim bak onayladın kendin hangi konudan gelmissinmis insanlara hakaret etme hakkini nerden buldun kendinde tanimadigin birine üstelik kendini kucuk dusurmeymis ben sana hakaret etmedim kucuk dusmus biri varsa sensin
hanımefendi gidermisşniz lütfen işim gücüm yok sizinle mi uğraşacağım ne yapıyorsanız yapın ne giyiyorsanız giyin ilgilendirmez beni offya bir yorum yaptık 1000 yorum yaptınız amma uzattınız ya kapatın lütfen kapattım ven konuyu haken uzatıyorsunuz konu kapanmıştır lütfen açmayın rica ediyorum ya bu ne böyle yüz yapışkanı gibi tövbe yarabbim yazmayın rica ediyorum
Korse taytlar genellikle kayma yapar veya katlanır oda satıcıların hatasından dolayı
Yani kumaşından dolayı kayiyordur ama benim öyle bir sornum olmadı
ya da göbek var biraz :)))
Kumasi kaygan gobek yokta benim ust beden ince alt kalin ondan oluyo sanirim
Kumaşındandır. Silikon şerit geçirtebilirsin terzide.
ben duzeltirim kaydikca oysss
beline lastik taktırt
Terziye götür beline lastik taksın
bir beden küçüğünü al 😉
O zamanda bacaklarim sigmaz
Belden daralttır
kumaşı kayan kumaştandır
Daha buyuk bir kalçayla
Atlet giy içine sok taytın.
Kalın lastik alım üst tarafına diktir
Kumaşı nasıl
Lastik tak