küçük sırt çantası kullanışlı mı, küçük sırt çantası nasıl kombinlenir?
Bana göre kombinlenmesi ve kullanılması kolay olan çantalardan bir tanesi küçük sırt çantaları. Özellikle biz bayanlar için aşırı kullanışlı oluyor. Zaten son birkaç senedir sırt çantaları çok moda oldu. Küçük sırt çantası nasıl kombinlenir?Genellikle spor kıyafetler ile kombinlenir. Bunun için birkaç örnek verebilirim.
küçük sırt çantası kullanışlı mı
Siyah deri sırt çantasını, siyah bir pantolon ve kazak ile kombinleyebilirsin. Çizme ile aynı renk bir kombin yapabilirsin.
küçük sırt çantası kombinleri
Bohem bir tarzın varsa bu çantalar çok güzel duruyor. Ufak bir bohem şapka ve çanta ile moda ikonu gibi gözükebilirsin.
Bence çok ama çok kullanışlı hem ağır değil hemde çok büyük bir şey degil tam istediğim gibi her şeyi sığdırıyorum. Kik yaptıysa Allah ondan razı olsun valla 😂
40 lt kamp cantasiyla geziyorum cantayida sahibiyle beraber benim cantaya koyabiliriz sanirsam 😅 ruj du, makyaj malzemesiydi , gunluk kullanim esyalariniz sıgar. Okula gidiyorsaniz ders kitaplari sigmayabilir ve canta cok kucuk oldugu icin cantaya zarar verir. bos olunan bir gunde, cantasiz cikmiyim sirtimdada bisey olsun derseniz kullanilabilir. Uzun palto ve omzu genis cikik olan kiyafetlerin disinda renk uyumu olan her sey ile kullanabilirsiniz. Birde cantanin kenarlarini dibine kadar cekmemeniz hafif salik birakmaniz lazim omuzlarinizdan dussun.
Içine kitap sığmaz su sığmaz kışın ne zaman yağmur yağacağı belli olmaz o yüzden şemsiye gerekir eee ben sadece anahtar cüzdan koyacaksam montun cebide onları alır.
Ben şansım adına konuşuyorum az mesafelerde evet motor yolculuğu ile yâda dağ yürüyüş spor veya günlük dolaşmalarda çeklerimizi bir duru şey ile doldurup dengemizi eğiyoruz tasimasida kolaylik
Ne kadar büyük olsa da yine bayanlara yeterli gelmez dolar taşar çanta diyecegim oki fark etmez küçük ya da büyük olması
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her zaman kocaman çantalar kullanmış biri olarak küçük çantalara hiç Alışamadım. Genellikle yanıma aldığm çok fazla şey oluyor ve devasa çantalarla gezmem her zaman benim için avantaj olmuştr
En İyi Cevaplar