Ornegin iki tane resim ekleyeyim şöyle görün yaşım 25 arkadaşlar görüntü 28 felan 180 boy. Resimler temsilidir model degisebilir
Postacı çanta
Sırt çantası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kullanim rahatligi bakimindan sirt cantasini tercih ederim ancak gorseldekilere bakinca postaci cantasi diyebilirim goruntu itibariyle o daha guzel😊😊😊
mümkünse sırt çantası kullanmayın. görüntü kirliliği ve çok itici görünüyorsunuz. ya yok merakta ediyorum ne var ne taşıyorsunuz o kadar
Neden itici peki? Kişi tablet bilgisayarıni ya da laptopini yaninda bulundurmak isteyebilir ya da fotoğraf makinesini. Yaninda bir kitap bulundurmak isteyebilir buyuksehirlerde iki dakikalık yolları bile yarim saatten fazla sürede gidemedigin oluyo insanlar ise gitmek ve gelmek için günde 2 saat harcayabiliyorlar toplu taşımada bu surede yanlarinda bir kitap olsa ve bir 50 sayfa okuma yaptiklarini düşünsene yılda 18000 civarı sayfa ediyor. Bir düşün kendini geliştirmeye dair sana bir şeyler katmaya dair 18 bin sayfalık bir eğitim aldin otobüsten dışarıyı izlemek yerine ya da otobustekileri izlemek yerine boyle bir hazineye sahip oldun bu ne demek yahu farkindamisin? Bomboş bir zamanıni müthiş bir seyle değerlendirdin. ya da gün içersindeki diğer boş vakitlerini düşün is yerindesin ve 2 saat boş vaktin var yahu bir 20 dakikasini kitap okumaya ayirsan müthiş bir kazanım bu.
Veya is yerindesin 2 saatlik bir boş vaktin oldu 20 dakikasini kitap okumaya ayırmak müthiş bir kazanımdır. Herşey imaj değil beni metroda gören kadın begenmesede olur. O kadınların çoğunun beğendiği insanlarıda görüyoruz boşanma oranlarını yüzdesel veriler halinde sunmak istemiyorum simdi sana. 1 yılını çantasında bir kitap taşıyan bir insan o 18 bin sayfa ile 3 universite okumuş insandan daha kültürlüdür benim gözümde. Sen bide kadınsın bunu daha kolay yaparsın kadınlar çanta taşıyor sonuçta genel itibari ile. Çantanda bir kitap bulundurmaya ne dersin?
yav bir dokunduk bin azar işittik. bir dövmediğin kalmış laf nerelere gelmiş. yani sırt çantası taşıyanla rokumuş kültürlü taşımayanlar cahil görgüsüz :)
Sırt çantası kullan bence omzuna yazık eğilir sonra yamuk kalır :)
Peki seni mi kiricam sırt çantası alırım :) kalp kalp romantik romantik :)
Ben sırt çantası severim.
Cevap
0Cevap
sirt daha iyi, sirt cantasi al. mesela postaci çantasj cok kullandim bele ve omuza baskıcı can sıkıcı.
Sırt çantasi her zaman saglik icin daha iyi
Sırt daha genc gosterır
Sırt
Sırt çantası
Sırt
Postacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar