Moda & Stil Deri çanta mı alayım yoksa tüylü çanta mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Deri mi tüylü mü seçimini yap? Tüylü Deri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Deri çanta mı alayım yoksa tüylü çanta mı? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mmertdursun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Deri çok klasik gözüktü bi an tüylü çanta görünce 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tüylü ne yahu. Benim miniklerimin çantalarının geneli böyle 😂 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl hangisi kıyafetlerine daha cok uyuyorsa kısın pelus cantalar hos oluyor 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. deri suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Deri çantalar daha şık gözüküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deri ama ben olsaydım rugan alırdım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deri Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Deri 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Tüylü 🧚 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Deri çok klasik gözüktü bi an tüylü çanta görünce
Tüylü ne yahu. Benim miniklerimin çantalarının geneli böyle 😂
hangisi kıyafetlerine daha cok uyuyorsa kısın pelus cantalar hos oluyor
Derinin modasi gecmez ama tuylu de al kisin kullaanilir
❥︎𝔻𝕖𝕣𝕚 𝕔𝕒𝕟𝕥𝕒❥︎
deri al bence daha hoş
deri suskun çiçeğim
Deri çantalar daha şık gözüküyor
deri çanta almanızı tavsiye ederim