Ben baget çanta kullanmayı çok seviyorum ama annem kullanışlı bulmuyor. Siz seviyor musunuz kızlar?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben baget çanta kullanmayı çok seviyorum ama annem kullanışlı bulmuyor. Siz seviyor musunuz kızlar?

Ben genelde şu küçük deri sırt çantalardan kullanıyorum ama bunu kullanan birkaç dostum var açıkçası beğeniyorum da kola takınca pek rahat etmiyorum, kullanışlı olduğunu söyleyenler varda bazıları küçük oluyor eşya açısından kullanışlı olmayabilir belki ama çoğu tarza fazla yakışıyor.
Kullanışlı olmuyor pek özellikle her şeyi sürekli beraberinde taşımak isteyen o kızsanız. Ama en tarz ve cool giyimler baget çantalı giyimler oluyor. Daha elit bir tarz elde edebiliyorsunuz. Hatta çanta boyutu ne kadar küçülür ise makamınızı o kadar yüksek gösteriyormuş. Ve denendi onaylandı, kombinleri daha çok vurgulamış oluyor çünkü.
Çok küçük çanta kullanmayı sevmiyorum. En küçük kullanacağım çanta bu tarz olur daha küçükleri işimi görmüyor
Cevap
2Cevap
bunların ismi baget miymiş ilk defa duyuyorum :D yanlışlıkla hayır şıkkını işaretledim güzel çanta bence
Ben baget çanta seviyorum ama sadece askı kısmı biraz kısa o yüzden omzumdan düşüyor onun dışında çok sorun yaşıyorum
Yanında ne taşıdığına bağlı. Şahsen bana bu kadar küçük çanta yetmiyor denedim ve kullanışlı olmadı.
çantamın içini çok doldurmadığımdan benim için kullanışlı ve şık görünüyor ben de çok seviyorum
Güzellik bakımından iyi ama içine fazla eşya girmiyor
Yoo bence baya kullanisli cok fazla bir sey takisamazsaniz bircok kombinle de gidiyo.
Kullanışlı olsun diye kullanılmıyor zaten jxbs maksat şık olmak.
Evet severim ama kullanışlı olması neye göre sorduğuna göre değişir
Ben böyle omuza takılan kısa askılı çanta sevmiyorum kullanışlı değil bana göre
Bence cok kullanışlı tam istedigim boyut ve yanımda istediğim çoğu şey sığıyor
makyaj çantası bu o kadar malzemeyi nasıl taşıyacaksınız sonra
tabi ki kullanışlı
Cok seviyorum ama icine cuzdan ve telefonu koyunca yer kalmiyor☹
Bana çok düz, basit daha doğrusu günlük geliyor bu çantalar ya tabi zevk meselesi 🤷🏻♀️
Evet seviyorum ama çok küçük oluyor ya içine bir şey sığdırmak çok zor
Baget çanta dolabımın olmazsa olmazıdır. Hem çok şık hem yer kaplamıyorlar. Ve çok kolay kombinleye biliyorsun.
kullanışlı değil ama seviyorumm nabim
Hiç bana göre değil çok itici geliyor.
Yazın evet kışın hayır
Olmuyo ama daha guzel duruyo
Evet tel ve anahtar icin kullanisli
İyi durmuyor
Evet
Hyr noo
idare ediyor
Hayır çok küçük
Hiç kullanmadim🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?