Moda & Stil Beymen çanta takmak havalı duruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu çanta güzel ama 350 lira. Bir Türk markasına 350 vereceğime o fiyata Calvin Klein çanta alsam daha havalı durmaz mii Güncellemeler+1 yıl Ya Allah aşkına Calvin Klein nere Beymen nere arkadaşlar ama ikisi aynı fiyat, sizce hangisini alalım Güncellemeler+1 yıl 🛍 Beymen çanta takmak havalı duruyor mu? Cevapla Marka Soruları Fiyat Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
luftmensch12345 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayır olmuyor, ben normal bi çantaysa aaa mal diyorum skdkskdskdk bi çanta en fazla 200 tl olmalı bnc 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Beymen çanta takana mı mal diyorsun Yorumla luftmensch12345 +1 yıl Evet, mesela bu çantanın aynısı 120 tlye vardır bir marka adı yazıyor diye neden o kadar para veriyim Yorumla Soran +1 yıl Peki aynısını Beymen sence marka mı? Yorumla luftmensch12345 +1 yıl Üstünde ismi görünüyor. Bershka çantalarına bak mesela asla ismi gözükmüyor. İnsanlar bunun pahalı olduğu, ismi görünsün diye o kadara alıyor Yorumla Soran +1 yıl Hagshshs tespit gibi tespit. Ama ismi gözüküyor da guess yazıyorsa Beymen yazısı ezik kalır bence onun yanında Yorumla luftmensch12345 +1 yıl Emin ol çoğu kişi ikisinin arasındaki farkı bilmiyor😀bir arkadaşım var beymen çantası almış ve “heeey 500 tlye üstünde marka yazıyor diye aldım” der gibi kameranın içine sokup foto atmış. O gündür pek aram iyi değil düşünmeyi kestim skfskflskfk Yorumla Soran +1 yıl Guess dünyaca ünlü bir marka beymense sadece Türkiye’de. Nasıl ikisi arasındaki farkı bilmiyorlar? Yorumla luftmensch12345 +1 yıl Dışardaki mahalleden birine sor bilmezler Yorumla Soran +1 yıl Dışardaki mahalleden bize ne? Benim yaşıtlarım üniversitedekiler bilir önemli olan bu Yorumla luftmensch12345 +1 yıl Bunun cevabını az once verdim skdkskdkskd Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. 350 tl verip çakma ürün almam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çakma değil bu orijinal Beymen Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Bu değil calvin clein Yorumla Soran +1 yıl Sşdıdkfkf calvinin neresi çakma Yorumla erkeksihayvan +1 yıl E bu nasıl italyan modacı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ck daha havalı ama indirimde bulması zor olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guess, Ck gibi markaların yanında Beymen çanta ezik kalmaz mı Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Mango da güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen💘Mango ve Beymen çok güzel çantalar üretiyor ama Guess gibi markalar kadar marka durmuyorlar o yüzden o kadar para veremem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır olmuyor, ben normal bi çantaysa aaa mal diyorum skdkskdskdk bi çanta en fazla 200 tl olmalı bnc
Anlamadım Beymen çanta takana mı mal diyorsun
Evet, mesela bu çantanın aynısı 120 tlye vardır bir marka adı yazıyor diye neden o kadar para veriyim
Peki aynısını Beymen sence marka mı?
Üstünde ismi görünüyor. Bershka çantalarına bak mesela asla ismi gözükmüyor. İnsanlar bunun pahalı olduğu, ismi görünsün diye o kadara alıyor
Hagshshs tespit gibi tespit. Ama ismi gözüküyor da guess yazıyorsa Beymen yazısı ezik kalır bence onun yanında
Emin ol çoğu kişi ikisinin arasındaki farkı bilmiyor😀bir arkadaşım var beymen çantası almış ve “heeey 500 tlye üstünde marka yazıyor diye aldım” der gibi kameranın içine sokup foto atmış. O gündür pek aram iyi değil düşünmeyi kestim skfskflskfk
Guess dünyaca ünlü bir marka beymense sadece Türkiye’de. Nasıl ikisi arasındaki farkı bilmiyorlar?
Dışardaki mahalleden birine sor bilmezler
Dışardaki mahalleden bize ne? Benim yaşıtlarım üniversitedekiler bilir önemli olan bu
Bunun cevabını az once verdim skdkskdkskd
E yani ck daha havali durur
350 tl verip çakma ürün almam
Çakma değil bu orijinal Beymen
Bu değil calvin clein
Sşdıdkfkf calvinin neresi çakma
E bu nasıl italyan modacı
Ck daha havalı ama indirimde bulması zor olabilir
Guess, Ck gibi markaların yanında Beymen çanta ezik kalmaz mı
Bi çantaya o kadar para vermem
Mango da güzel
Aynen💘Mango ve Beymen çok güzel çantalar üretiyor ama Guess gibi markalar kadar marka durmuyorlar o yüzden o kadar para veremem