Güzellik & Bakım 28 gü Makyaj yapmayınca bakımsız hisseder misiniz? Blacksksksk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Bir ruj veya rimel bile olsa sürmem gerek. Makyaj yapmayınca bakımsız hisseder misiniz? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Rimel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 27 gü Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Evet hissediyorum ne yalan söyleyeyim. Makyaj yapmayınca kendimi nedense çok huzursuz hissediyorum ya demekki alıştım ya yapmaya. 1 0 Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 27 gü Doğal halim de güzel yapmasam da olur en fazla vişne rengi nemlendirici sürerim o. 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 27 gü Hayır zaten makyajın bakımla da bir alakası yok 1 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 105 28 gü Ruju sevmiyorum bide takma kirpik iyk iltihaplı gözler iyyy, başka biseye karismam 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 61% 27 gü Evet makyajsız çıkmam dışarı 1 1 Yorumla Blacksksksk 27 gü Sende miii🤭😄 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 28 gü Makyajsız dışarı çıkmıyorum 1 13 Yorumla Blacksksksk 28 gü Trendlerin neler mesela😅 Yorumla Oluştur 28 gü Firavun gibi aylaynır çekmek favorilerim arasında :D Yorumla Blacksksksk 28 gü Ahhdhdhdh ayy bende çok severim😄 Yorumla Oluştur 28 gü Pişti olmasak bari sjgjfhj Yorumla Blacksksksk 28 gü Ben ince çekiyorum sen kalın çek ona göre sevmem piştilenmeyi ayoljdjfjfjjx Yorumla Oluştur 28 gü Olur olur not aldım bunu kalınlığına dikkat ederim shshjg Yorumla Blacksksksk 28 gü Teşekkür yaa cidden iyisinfjjfjfj Yorumla Oluştur 28 gü Anlayış denince ben ssjgjh Yorumla Blacksksksk 28 gü KS nin anlayışlısı rozetini kaptınjfjfjfjjf Yorumla Oluştur 28 gü Odamın en güzide köşesinde sergilerim ben bunu sdhghj Yorumla Blacksksksk 28 gü Ne hoş bizimlede paylaşjfjfjd Yorumla Oluştur 28 gü Hemen bir selfie yaparım önünde ilk fırsatta sjgskh Yorumla Blacksksksk 28 gü Bekliyoruz efendimfjjfjfjfjfj Yorumla
JacquisLove Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% 28 gü Sen her halinle güzelsin bence ((: 1 1 Yorumla Blacksksksk 28 gü Teşekkür ederim🌺 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 28 gü Ama gerçek halin makyajsız halin 1 3 Yorumla Blacksksksk 28 gü Bende bir Ajda Pekkan makyajı yapmıyorum zaten ama gözümü veya dudağımı renklendirmek hoşuma gidiyor bakım gibi geliyor.😅 Yorumla ahmetcann16 28 gü Bence tamamen makyajsız ol 🥳 Yorumla Blacksksksk 28 gü Asladnjfj Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 55 28 gü Sana gerek yok bence gayet iyisin 1 2 Yorumla Blacksksksk 28 gü Teşekkür ederim 🌺 Yorumla ManyakBaron31 28 gü Rica ederim güzellik Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 27 gü Makyajsız biriyim sevmiyorum makyajı. 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 28 gü e yapınca daha iyi hissettiriyor tabi 1 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 28 gü Kendini begenmemek 1 1 Yorumla Blacksksksk 28 gü Yok gayette beğenirim Yorumla
TsunseT Takip Et Xper 2 Yaş: 26 28 gü Yo makyaj yapmamak bakımsız olmak değil ki 1 1 Yorumla Blacksksksk 28 gü Bana öyle gözüküyor. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 27 gü Sen dudağın dolgumu 🙈🙈 1 2 Yorumla Cevap sahibi 27 gü Plastik cerrahi asistanim dudak 10 üzerinden 9.8 Yorumla Cevap sahibi 27 gü Dolgumu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet hissediyorum ne yalan söyleyeyim. Makyaj yapmayınca kendimi nedense çok huzursuz hissediyorum ya demekki alıştım ya yapmaya.
Doğal halim de güzel yapmasam da olur en fazla vişne rengi nemlendirici sürerim o.
Hayır zaten makyajın bakımla da bir alakası yok
Ruju sevmiyorum bide takma kirpik iyk iltihaplı gözler iyyy, başka biseye karismam
Evet makyajsız çıkmam dışarı
Sende miii🤭😄
Makyajsız dışarı çıkmıyorum
Trendlerin neler mesela😅
Firavun gibi aylaynır çekmek favorilerim arasında :D
Ahhdhdhdh ayy bende çok severim😄
Pişti olmasak bari sjgjfhj
Ben ince çekiyorum sen kalın çek ona göre sevmem piştilenmeyi ayoljdjfjfjjx
Olur olur not aldım bunu kalınlığına dikkat ederim shshjg
Teşekkür yaa cidden iyisinfjjfjfj
Anlayış denince ben ssjgjh
KS nin anlayışlısı rozetini kaptınjfjfjfjjf
Odamın en güzide köşesinde sergilerim ben bunu sdhghj
Ne hoş bizimlede paylaşjfjfjd
Hemen bir selfie yaparım önünde ilk fırsatta sjgskh
Bekliyoruz efendimfjjfjfjfjfj
Sen her halinle güzelsin bence ((:
Teşekkür ederim🌺
Ama gerçek halin makyajsız halin
Bende bir Ajda Pekkan makyajı yapmıyorum zaten ama gözümü veya dudağımı renklendirmek hoşuma gidiyor bakım gibi geliyor.😅
Bence tamamen makyajsız ol 🥳
Asladnjfj
Sana gerek yok bence gayet iyisin
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim güzellik
çoğu kadın bakımsız hissediyor
Makyajsız biriyim sevmiyorum makyajı.
sıfır makyaj sıfır tırnak
e yapınca daha iyi hissettiriyor tabi
Hissetmem ya makyajla mi doğduk sanki
Kendini begenmemek
Yok gayette beğenirim
Yo makyaj yapmamak bakımsız olmak değil ki
Bana öyle gözüküyor.
Sivilcem olmasa hissetmezdim
Makyajsız kadın görmek mümkün degil
Hissetmem Çünkü hiç makyaj yapmadım bu zamana kadar.
Güzele ne yakismaz
yokk
Sen dudağın dolgumu 🙈🙈
Plastik cerrahi asistanim dudak 10 üzerinden 9.8
Dolgumu
Evet ya
Evet kesinlikle
Yapmıyorum makyaj
Kadın sade olmalı