Yakıştıramıyorum nedense kendime ten rengine yakin acik renk kalem ruj surerim koyu renklerde de rujlarim var ama sadece sürüp geri silmek icin 🤔 bir de dudagimda bir sey varmis hissi beni rahatsiz ediyor
Hanımlar size bir ricam lütfen ya. Kaliteli ruj sürün ya da dudak renginize göre sürün yarısı orjinal dudak yarısı ruj kalınca çok itici ve biz erkwklerin göz zevkine zarar veriyorsunuz
Ben. Bir türlü sevemedim ruj sürmeyi ve kendime yakıştırmam. Evden çıkmadan bir parça tarçın yağı sürüyorum, hem daha dolgunlaştırıyor hem de hafif bir pembelik veriyor.
Kırmızı ruj çok severim ve çok da yakıştırırım kendime olmazsa olmazımdır kırmızı ruj sürmediğim zaman kendimi iyi hissetmiyorum çirkin olduğumu düşünüyorum 🙂
Vardir tabiki herşey ruj mu yani kiminin cildi kötüdür fondotensiz dunyayida versen memnun olmaz herkesin onem verdigi sey ve fiziksel ozelligi farklidir
Ekonomi olmuş pancar tarlası tefe diyor kalk gidelim tüfe diyor bok yeme otur hanım efendi ruju ziyan ediyor seni alacak adamın miltoncu dükkanı olmalı yoksa batar 😀
Kız senin ağzın bal yesin ne güzel dua yeni hava alanına 40 km uzaktayız bazen üstümüzden geçiyor dünyanın 365 gün 6 saatlik hali var teşekürler duan için 😀
En İyi Cevaplar