Kızlar, makyajsız da kendinizi güzel hissediyor musunuz?
Cevaplar için teşekkürler.
Cevaplar için teşekkürler.
kendine güvenle alakalı ben makyajı çok seviyorum mesela ama bazı günler bir ruj bile sürmeden ortada dolaşırım makyaj yapmak bence bakımdır ama abartmadan ne biliyim bir rimel ya da bir dudak nemlendiricisinden zarar gelmez ama bazıları gerçekten abartıyor o ayrı tabi ve benim çok tanıdıgım var full makyajla afet makyajsızda hiç bişi kaybetmeden afet olan dedigim gibi bakımla alakalı
haklısın
abı allah belamı versın nasl makyajsız güzel olmayı basarıyorsunuz. yok yok yok ben olamıyorum arkadaş.. makyajsız yasemın inceye benzıyorum yalanmı söylim. ama makyaj yaptımmı da yok yanı .. laf yok. bastan yaratıyorum kendımı. abı makyajımı almayın elımden herseyımı verırım :D
:))
Bu kadar iddialı konuşma veremezsin :P
Şimdi düşündüm, aynen de sana vermez adil
onu bimemde bazıları makyajsız cok kötü be abi
link
link
link
link
ve binlercesi şahin görünümlü dogan gibi oluyorlar en iyisi makyajsız dogal begeneceksin yok efendim yüzünü yıkayınca ben bunu begenmemiştim bu böyle degildi deyip milletin gururuyla oynamayın beyler
dikkatli secin :D
ornekler guzel :)
haklısın dostum :)
burdakı kızların cogu makyajsızda guzelmıs :)
ınanmak lazım haklısın :)
mesela ben burada hıc kısa boylu kız gormedım hepsı uzun ınanmamız lazım :)
aynen öyle dostum çok haklısın :)
ne demek :)
linkteki kızlar bence çok çok güzeller neden çirkin damgası vuruyorsun sen çokmu yakışıklısın ?
Jennifer Lopez ve Adriana Lima'nın doğal hali bile gayet güzel nerden çirkin oldukları kanısına vardın merak ettim.
gece gece guldurdunuz :)
bak bakkk :D
Yalnız onlar makyaj değil bir nevi maske:)
Aman Allah'ım rüyama gelicek gece :S :D
kızların % 80 90 makja kulanıyo :) dua etin makyaj çıkmış yoksa ne olurdu haliniz acaba :D bende dahil erkeklere acıyorum kadılar bir şekilde kendilerini kamufile ediyo ama erkek ? :D
aynen dostum bı ton makyaj yaparlar etrafındakı erkeklerı begenmezler
burdakı kızların makyajsızda kendılerını guzel hıssetmesıde ılgınc bı durum :)
valla ben bu sıtede yazılanların coguna ınanmıyorum varsa oylelerı hıc makyaj kullanmayanlar helal olsun derım :)
Cevap
33Cevap
yemin ediyorum ks dekii kızlar özgüven patlaması yaşıyo hepsi doğal güzel ya bir gidin allahh aşkına tüm güzeller topladık olmuş burası ben zaten yapmam doğl guzelm bı rımel bı ruj okadar :) ciden bişe demiyorum 110 kız yorum yapmış 100de doğal güzelmiş
aynen ya bu sıtede kusursuz kız yok :))
hepsi ortalama güzelikte hatta altında yani nedir bu kim veriyo bunlara gazı :)
valla bılemıcem orasını burası cok acayıp bı yer herkes mukemmelı oynuyr :)
:D katılıyorumm
:)
++++++++++++
Makyajlı kendimi çok yapmacık hissediyorum.
Makyajsız da bir poka benzemiyorum.
Yuvarlanıp gidiyok be.
Bıyık bıraktım bu aralar badem bıyık.
Yakışmıştır inşallah sdfkjsldfs
haha :)
guldurdun sagol :)
öncelikle yazın bu konuda psikolojik destek almayı dahi düşündüm madde gibi makyajı nasıl bırakabilirim falan diye soruşturdum o derece daha sonra kızlar soruyordan aldığım cevaplarında desteğiyle bir ay içinde bıraktım zaten bebek gibi suratım var allahın verdiğini değiştirmek hemde boyayarak çok anlamsızdı ŞU AN KENDİMİ ÇOK GÜZEL HİSSEDİYORUM . profilimdede makyajsızım :)))
dogallık herzaman iyidir masallah :)
Aynen ben hic makyaj yapmam.Ama bakimsiz biri degilim.Manikurumu de yaparim nemlendiricimi de surerim..Nedense boyle bir algi olustu makyajsiz kadin bakimsizdir falan diye...Oysa ki tam tersi ayrica bence bir kadina guzel demek icin kesnlikle ve kesinlikle makyajsiz gormek lazim..Cogu unlu kadinlar makyajsiz cirkin
aynen oyle
Bence dogall guzelik cok iyb bende de makyajsiz dogal guzelm hem bir dusunun dogal guzel makyajda surerse daha cok guzel olur ama makyajli guzel makyajni sildikte hortlak gormus gb oluyosun oyle deglmi hmmm:)
öyle evet :)
En son ne zaman makyaj yapmıştım hatırlamıyorum bile :) benim makyajım mutlulukk :))
ne güzel :)
her türlü çirkinim onun için makyaj yapmıyorum gerek yok. zaten sevmiyorum boya moya doğal çirkinliğim kapanır biraz mazallah eheh:/
sadece şu nasıl duracak acaba yüzümde diye denerim bazen o da eğlence olsun diye yoksa ıyşşşş kendini beğendirmeye çalışan kızlar gibi ne o öyle:/
++++++++++++
makyajlı makyajsız giderim yok evde kaldım eheheh:D
=))
Normalde ztn hiç makyaj yapmam ki , makyaj insanı olduğundan çok çok olgun gösteriyor ..
Sadece özel günlerde yaparım o da abartarak değil , abartı bana yakışmıyor zaten :)
fotoda var ama :)
Var evt özel günlerden o :)) erkek kardeşimin nişanıydı
anladım :)
sevindim :)
Evet, makyajsiz da kendimi guzel buluyorum. Hatta cogu zaman, hic makyajsizim, kendimi bu sekilde daha rahat ve ozgur hissediyorum ben... Size de tesekkurler...:)
ne guzel :)
makyaj sürüp sonra da yüzümü yıkayınca acayip bir şeyler oluyo.o sadelik gitmş sivilceli berbat bir yüz gelmş oluyor.makyajlı geçici güzelliktense sade ve her zaman güzel bir cilt tercihim.süresm gelmiyo ondan sonra hiiçç bşy
herkes oyle ısterdı galıba
demek istedğm bu ürünler cildi bozuyor.
doğru haklısın
evet haklıyım tabi.kırk yılda bir sadece fondoten sürerim sonuç hüsran.
onuda sürmeyi ver ozaman
öyle yapacağm artık.hiç sürmemek doğallık sadelik:)canım yüzüm doldu sivilceyele(:
geçer gider :)
dikkatimi çekti bu soru 26 gün önce sorulmş ama yorum yağıyo bugn?demekki güncelliğini yitirmeyecek bir konu
günün sorusu yaptım ondan dolayı :)
ah soooo:))
bende senın soruna cevap vermeye calıstım ama sordugun soru acılmıyor
hangisi?
aynen buydu
ahaha.sende bula bula bunu mu buldn.bşy denemek için arkadaştn çalmıştım:)
bılmem denk gelmıstım acılmayınca nedenını merak ettım :)
boşver geçti gitti o soru:)
cevapsız sorularda gozukuyor ama :)
cevaplanamadığı için olmalı:)
olabilir :)
ben de sen söyleynce öğrendim.cevapsz soru kategorisi oldugunu:)
daha bılmedıgın cok sey vardır ozaman :)
öğrenmenin sınırı yok.mutlaka vardır:)
haklısın ::)
iyi geceler sevgiseli
iyi geceler
Tüm kızlar makyajı sevmeyip doğal güzellikten yana olmuşlarda bu etrafta gezen boya küpleri ne ozaman.ayrıca bir pudra bir ruj bir rimel bir allık falan diyenlerede çok güldüm ee geriye ne kaldı :D
bılemıcem onlara sormak lazım :)
aman aman şimdi hepsi best model of the world kesilir :D makyajın amacı zaten yüzündeki güzel yerleri belirgenleştirmek dahada güzelleştirmek makyajsız hali makyajlı haline göre daha güzel olan çok nadirdir yani
aynen katılıyorum :)
++++++++++++
evet zaten yapmıyorum böyle de çok beğenıyolar ama göz makyajı yapınca felan aşırı beğenıyolar. makyaj taraftarı değilim mesela şu fondoten felan mı ne onları 1 kere bıle sürmedım .D
güzel :)
makyaj yapmıyorum ciddi anlamda yapmıyorum "yaa bir göz kalemi pudra o kadarcık" diyenlerden de değilim sadece nemlendirici kullanıyorum çünkü nefret ediyprum sürekli elim suratımda olduğundan dağılıyor ayrıca ihtiyacımda yok
en güzeli
Evet saclarim duzgunse makyaj yapmadan da disari ciktigim oluyo . yapsamda fondotene gerek duymuyorum eyeliner rimel arada bir ruj . bu kadar :)
Bizim kızlarda da var 200-300 parça makyaj şeysi onları kullan :O
Çıkıpta ben makyajsız çirkinim diyen kız 100 kişiden 1 kişi çıkar, zatende öyle olmuş cevaplara bakarsak. Hayatları yalan üzerine kurulu bu kadınların. :D
aynen dostum :)
Bir kızın makyajı gülüşleridir, tabi bazı kızlarımız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)
::)
Makyaj yapma ihtiyacı duymuyorum
Bu arada polis olduğunu tahmin etmiştim
polis oldugumu nerden cıkardınkı
İç güdü :D
yanlıs tahmın :)
Profil foton ? :)
profıl fotosuyla ne alakası var :)
canım ıstedı koydum :)
Benim profil fotom beni anlatıyo ama :)
hmm güzel :)
ama benımkı farklı :)
Ney ki ya bir kere söyle kimseye söylemem söz :)
Hadi bekliyorum bak :D
ne önemı varki :)
Kızları bilirsin merak :)
fazla merak ıyı degıldır ozaman :)
Söylemezsen söyleme hıh :(
hesabımı kapatacagım gun soylerım herhalde :)
MİT ajanı :P
haha :=)
Evet makyajsız da kendimi güzel buluyorum. Hissediyorum değil bak buluyorum. Çünkü öyleyim :))
hiç bir kıza bu soru sorulmaz ya çok ağır bir kere hiç bir kız kendini çirkin bulmaz bunu öğrenemedin mi ne dersen de onlar güzeldirrrrrr.
neden cevap verıyorlar ozman :)
burdadakı kızların zaten hepsı kusursuz ben bunu gozlemledım :)
Öyle birşey mümkünmü sence gulyabani gbii marlyn manson gibi oluyolar makyajsız
burdakiler makyajsızda guzelmış :)
Evet ben hissediyorum da makyaj yapınca bugün çok güzelsin diyen kişiler de çoğunlukta :)
ben makyaj yapmamaları taraftarıyım kanka :)
o değilde esra eroldaki aslı hanım gitmiş ya :)
THE END...
baskasını buluruz sana kanka :)
Zaten cok nadir yaparım ben boncuk gözlerimle güzelim :)
masallah :)
Nazar değcek :)
Şampiyon resm güzelmiş :)
Bana çok itici gelir hatta tiksiniyorum , makyaj kişinin kendi görüntüsünü başkalaştırmamalı ufak dokunuşlar sade ve doğallık bütünleşerek yapılmalı elini yüzünü yıkadıģı zaman başkalaşmamalı ve iki damla yağmur vurunca badana duvarına dönmemeli.
bilmem ben hic makyaj yapmam ama kendimi güzel bulurum :) simetrik bir yüzüm vardir :)
hayır. herkes dünya güzeli doğmuyor. estetik falan yaptırırsam belki bir poka benzeyebilirim ama yok yani o potansiyel
estagfurullah
baktımda cevap veren herkes ya dünya güzeli ya da egoist ezik gibi hissettim kendimi.
ona bakarsan ben bu sitede kısa boylu kız daha gormedım onun ıcın takılma derım cevaplara
makyaj dediğim bir eyelliner rimel bazende bir göz kaleminden ibaret oyüzden yapsmda yapmasamda pek birşey farketmiyor. oyüzden güzel hissediyorum yani
Evet hissederim ve cildim bozulmasın diye yapmam bikere başladın mı devamı gelir makyajın,İhtiyacın olmasa bile, de göz kalemi olmadan da asla :( bağımlılık yaptı köpek
Makyaj yapmadığım da kendimi güzel hissediyorum ama dışarı çıkarken veya fotoğraf çekilirken makyaj yapma ihtiyacı duyuyorum nedense. Evde falan makyajsız gayet iyiyim. :)
27yaşındayım hiç makyaj yapmadım sadece rimel ve kalem makyaj yapınca kendimi palyaço gibi hissediyorum. Kendine yakıştıran var o ayrı ben kendimi öyle görüyorum
Evet guzel hissediyorum ama makyaj yapmayinca insanlarin bana aaa tatlim losemi olmussun gibi yaklasmalarini sevmiyorum ee tabi malum insan allik surmeyince bir tuhaf oluyor
Aslında makyajsız daha güzeliz. Ama makyaj yapa yapa cildimizi bozuyoruz sonra hep makyaj yapmak zorunda kalıyoruz
bak o konuda haklısın işte
çevremdekiler makyaj gerektiren bir yüzüm olmadını sölerler doğal bebeksi yüzümün oldumu derler:):) amaaaaa aradada yapmakta fayda var::):) gerekio yani bazen
Evet makyazsız daha çok seviyorum kendimi çünkü tamamen doğal oluyorum
Ayrıca çok da dolaşırım ben narural şekilde ;)
Ben kendimi makyajsız da çok güzel hissediyorum açıkçası :)
masalalh :)
dogru bende anlam veremıyorum :)
Verilecek gibi değil :) Ben misal sevgilimle haftada 1 ya da 2 haftada bir buluşuruz 1 o zaman sadece rimel sürerim özel bir yere gitmeyeceksek onun dışında makyaj olmaz yüzümde. Ya da morelim çok bozuk olduğunda dışarı çıkacaksam sürerim o da rimel ince bir kalem hafif seftali allık ve nemlendirici ruj olur. :D
en güzeli dogal olmak ama
makyaj yapıcaksanda abartmamalısın haklısın :)
Evet güzel buluyorum , makyajlı ve ya makyajsız hiç fark etmiyor.
Yapsam bile abartmadan, sadece gözüme kalem ve rimel çekerim okadar,
Sade güzel dururum . Cildim pürüsüz.
Türk kızıyım yoğurt kıvamında cildim var maş :))
masallah :)
hıssedıyorum evet . tam dusa gırecekkken aynada kendını tapılası gorursun bırde :)
son dedıgıne katılıyorum aynen :)
aynen :)
haha suyu kapatıver :)
sen öyle dıyorsan oyledır :)
bıyıksız kendimi çirkin hissediyorum..makyajın canı cehenneme.
Rabbimin verdiği güzellik yetiyo ve çok daha güzel hissediyorum makyajsız kendilmi
Evet ...Zaten pek makyaj yapan biri değilim, çok hoşlanmıyorum. Benim için cilt bakımını düzgün yapmak önemli.
Her zaman ..! Hayatımda makyaj sadece rol icabı kötü görünmek için Sahneye çıkacağım zaman yapmıştım :-))
yapmıyorum,yapmadığım içinde kendimi çirkin hissetmiyorum
yaptığım zamanlarda oldu oluyor arada,yapınca kendimi güzel hissetmediğim gibi
Ben sadece eyeliner sürerim makyajsız çirkin bulmam ama her kız az da olsa makyajlı daha iyi bence yüze renk geliyo sonuçta :P
tam tersine makyajlıyken kendimi yapay ve çirkin hissediyorum, bugüne kadar 1 kere adamakıllı makyaj yapıp çıkmışlığım yok :/
eveett :)) ama cilt bakımı şart
midemizi nası besliyosak cildimizi de öyle beslemeliyiz, yoksa güzel bile çirkinleşebiliyoooo :))
Tabii ki kendimi makyajsizda güzel hissediyorum :) dogalliktan yana oldugum icin hafif yapiyorum zaten bir rimel yetiyor, belki hafifde siyah kalem...
hayır zaten öyle abartılı makyaj yapmıyorum hafif bir ruj ve eyeliner o kadar. Bunlarla daha rahat hissediyorum kendimi
Erkeklerde sakal traşı falan soraydın ya biz kimsesiz gibi kaldık soruda cevaplıcak birşey yok.
soruyu sorduktan sonra aklıma geldı kusura bakma :)
Evet :) ama makyaj yapınca bir güven geliyo bir böyle bayan olduğunu hissediyosun farklı bişey..
makyajsız da güzel diller makyajlıda :))))
not:kızlar eksileyin :))
burdakiler prenses kanka oyle deme :))
Şu ana kadar hiç makyaj yapma gereği duymadım.Tanrım özgüvenim çok yüksek!Mükemmel miyim neyim:)
Makyajsız yorgun görünüyorum gibi geliyor. Kara kaşlı kara gözlü olsam yapmazdım ama kaşım kirpiğim her bir yerim sarı, iri iri gözlerim olaydı bari. O da yok.
Herkes afrodit maşallah.
Cogunun cantasını acsan kozmetik dukkanı cıkar ıcınden.
+++++++
makyajsız da kendimi beğeniyorum ama ruj olmadan cok renksiz hiissediyorum
makyajsız daha rahatm aslndaa ama ite özgüven meselesi :)) maaleseff :)))
bilmem güzelmiyim değilmiyim ama zaten makyajla çok aram yok düğünde özel günlerde falan makyaj yaparım sadece
geçenlerde işe makyaj yapmadan gideyim dedim ulan herkes hastamısın bu ne hal dedi :D ama doğal güzellik önemli o da herkesde yok bende dahil
kendimi makyajlida makyajsizda güzel hissetmiyorum :)
Kesinliklee hatta çevremde herkes makyajsız daha güzelsin makyaja ihtiyacın yok diyoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar