Bir oyuncunun cinsel sahneleri oynamasına izin veren aileler bu duruma bir iş gözüyle nasıl bakıyorlar? Çünkü genelde Türk aile yapısı buna çok uygun değil. Mesela baskın bir ailedeysen bu durumu nasıl çözebilirsin?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir oyuncunun cinsel sahneleri oynamasına izin veren aileler bu duruma bir iş gözüyle nasıl bakıyorlar? Çünkü genelde Türk aile yapısı buna çok uygun değil. Mesela baskın bir ailedeysen bu durumu nasıl çözebilirsin?
Cinsel sahne, aşırı küfür içeren sahneleri çok iyi yapımlar da aşırı gereksiz buluyorum.
Dünyanın en iyi yapımları var, gel gör ki buram buram cinsellik kokuyor her bölümü.
Tatlım, bu sektörde kalıpları kırmak gerçekten büyük cesaret istiyor. İzin veren aileler olaya tamamen profesyonellik ve profesyonel kariyer yönetimi gözüyle bakıyor. Onlar için ekran partnerin sadece iş arkadaşın. Baskın bir aileyle bunu aşmanın tek yolu ise sınırlarını, senaryonun sanatsal değerini ve duruşunu onlara net bir şekilde hissettirmek. Kararlılığını gördükçe alışacaklardır. Peki senin aklında böyle radikal bir rol teklifi mi var yoksa sadece merak mı ☕✨💅
Cevap
3Cevap
Valla çok anlamam ama o kısmı yönetmenle konuşarak anlaşıyorlar diye biliyorum
Yapay zekayla o işide çözerler bence. İstedikleri gibi sahneler yapabilirler bence.
Bencd olmamalı o sahneler
Oyuncu musun sanki
Hayır canım ama okuyorum bundan sonrası için soruyorum
aile yapısı ile alakalı
Ailesi olan yapmaz
Sanat için her şey olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?